Új hozzászólás Aktív témák

• Morzsibácsi

tag

Ma reggel elkészült a kamerám :C Tesztelni majd csak hétvégén tudom.Nagyon kíváncsi vagyok.Röviden megpróbálom leírni a szervíz által mondottakat.Mint emlékeztek,elég sok gondom volt a kamerával,sokszor le is írtam.Mint most kiderült,ezt a sok problémát,mind egy és ugyanazon dolog okozta.Ahogy a szakember fogalmazott "a kínai tervteljesítés áldozata lettem" :D :DDD Talán ez azt jelenti,hogy valószínűleg mivel karácsonyra ( vagy valami fix dátumra )mindenképp piacra akarták dobni a kamerát,ezért sok minden feláldoztak a gyártás során. Ez a gyakorlatban az én kamerámnál a következőt jelentette: ( nem kell szó szerint érteni,a lényeget kell leszűrni ),Beletettek a kameratestbe tulajdonképpen mindent ami abba kell.kilóra biztos stimmelt is :DDD De,hogy ezek az alkatrészek egymáshoz kapcsolódjanak is megfelelően,vagy a panelen lévő 1-2 elem a panelhez,erre tulajdonképpen 0 figyelmet fordítottak.Komplett újra össze kellett rakni a kamerát,mindent "helyre tenni",szinte mindent újra forrasztani.Nem véletlenül bírt 21 percet az akksi (zárlat),nem véletlenül súgott a mikrofon mint állat ( sz@r forrasztás),nem véletlenül tette tönkre a micro sd-t,stb,stb. ( nem az fw-hez volt köze a micro sd tönkremenetelének,az csak egy szerencsétlen egybeesés volt ).A kamera belseje " egy ipari katasztrófa volt",mondta a mester. :K A mikrofonról különösebben nem tudott mit mondani. Ezt tették bele,ez van. Ennyi a mic teljesítménye,ha ez kevés így jártunk,nem ezt kellett volna beletenni.Megnyugtatott,hogy nem csak én jártam így,mert a legminimálisabban is egy komplett műszaknyi így összerakott kamera került ki. :U De lehet,hogy 1 napi,vagy ki tudja. Ők komolyabb tesztelést nem végeztek,csak megnézték,hogy minden működik-e.Úgy summázták " ha minden rendesen működni fog,akkor kb ér annyit amibe került"És még nagyon sok mindenről beszélgettünk,de az már túl hosszú lenne. ;)

Új hozzászólás Aktív témák