- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- E-book olvasók
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Brutálisan ütős játékélményt mutatott be a 8K Association
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lac-coo
őstag
válasz
ficario #3097 üzenetére
Ha csak maga a keret erdekel, az benne van az alap csomagban is, csak van rajta egy levehto ovcsipesz.....( Ha tudod, es ennek ellenerr keresel akkor sry...)
A tapadokorongos autostarto meg kb mindenhol van, sjcammagyarorszagnal ezerotszaz korul vettem egy marha hosszu szivargyujto kabellel egyutt. -
ficario
csendes újonc
Sziasztok. Szükségem lenne egy ilyen kamara tartó keretre! A neten én nem találtam rá, hogy honnan lehet beszerezni külön.
Esetleg valaki nem adja el mert felesleges számára, vagy tud egy beszerzési forrást?Segítséget megköszönném.
-
pmheros
őstag
Üdv!
Azt hiszem hiszem expozíciós idő néven fut az amiről kérdezni akarok. Elegendő fény áll rendelkezésemre, szeretném ha kevésbé mosódna az elmozdulás, és nem baj ha emiatt sötétebb lesz a kép.
Ha jól sejtem a menu -ben EV néven szerepel ez a beállítás. Az általam kívánt hatáshoz a -1/3 vagy a +2/3 -ad irányba menjek el ?Ha nem ez a beállítás éri el a kívánt hatást akkor arra az infóra is vevő vagyok !
Előre is köszönöm !
-
xchrisx
csendes tag
sziasztok!
tegnap vettem egy sjcam sj5000x típusú akciókamerát.
az lenne a kérdésem hogy long exposure (hosszú záridő)-val készíthetek-e valamilyen módon fotó timelapset? (elsősorban éjszakai felvételekhez, pl. csillagok mozgása)
ha esetleg nem, valamilyen androidos app képes-e rá?
köszi!
-
Lac-coo
őstag
Fotomodban megnyomod az oldalso harom gombbol a legalsot , ez behozza a gyorsmenut, ott szinten legalsogobbal lejjebb menni, ott delay capture, exponalogomb, idozites kivalaszt, ismet exponalogomb es kesz .
-
morfondőr
addikt
Üdv!
Elite-en van olyan funkció, hogy fotó módban pl. 10 mp késleltetéssel exponál? Szokásos dologhoz kell: lerakom, exponáló gomb, elsétálok, beállok a többiek közé és lefényképez. Sehol nem találok ilyen beállítást! -
McGregor-HAF
csendes tag
válasz
gregorius75 #3089 üzenetére
Szia!
Kell benne lennie, mert én is úgy használom, fejjel lefelé rögzítve. Nem lehet hogy régi a firmware?
-
gregorius75
újonc
Sziasztok!
Hogyan lehet elforgatni a képet 180 fokkal a sj 5000X Elite-nél? A menüben nincs "rotating" funkció!
Köszi szépen! -
Glasmen
csendes újonc
Megölök minden húzott szemű sárgát
Code entered: 11373-15200-8509-8766
Warning !!! You purchased products was a fake product!!!Valószínűleg ezért nem tud a telefonhoz kapcsolódni
a többi funkció működik, bár ki tudja mennyivel gyengébben mint kéne" -
Glasmen
csendes újonc
Sziasztok sjcam 5000x elit mobil-ról nem tudok kapcsolódni wifin a cam -hoz,már próbáltam a sjcam zone és hd app-okat is,de a telefon nem találja. Van valami jobb app vagy a camon kell valamit beállítani? A mobil sony m4.Köszönöm
-
Somin83
csendes újonc
Tudja valaki hogy a vizálló tok hátlapját külön lehet-e venni?
Megrepedt a zsanérnál, ha nincs más mód veszek tokot, csak elég lenne a hátlap is, de eddig nem találtam sehol külön.Köszi
-
azka79
aktív tag
válasz
santa clause #3080 üzenetére
Békatalppal snorkelezni jó
-
Mrlink
tag
Amúgy holnap megyek az új kártyámért ami meghalt a múlthéten.
Gariba cserélik!!!! -
Mrlink
tag
válasz
D.Orion #3074 üzenetére
HALi.
128 szerintem nem megy mert az elején még a 64-et sem ismerte fel.
De már jó bele a 64es.
Nekem is olyan van/volt benne.
Igaz besz@rt a múlthéten de az nem a kamera hibája.felvétel 32gb microsd
720p 30fps: 10:38:26
720p 60fps: 5:19:13
720p 120fps: 3:28:28
1080p 30fps: 4:43:45
1080p 60fps: 3:28:28
2K30fps: 3:28:28
4K24fps: 3:28:28 -
D.Orion
veterán
Hali,
5000x Elite gépen 32GB-os kártyára 1080p-ben kb. mennyi videóanyag fér el?Illetve 64G v.128G-os kártyákat támogat normálisan?
-
Lac-coo
őstag
Hello ! Budapesten hol tudnek holnap úszóbólyat venni, vagy mi az , a sarga ami nem engedi elsullyedni a kamerat ?!'
-
Lac-coo
őstag
válasz
McGregor-HAF #3062 üzenetére
M20 al jobban jartal volna, nagyobb az erzekeloje sokkal jobb sotetben. De persze az is zajos, ...
-
OccsE
aktív tag
válasz
McGregor-HAF #3062 üzenetére
ok... jogos... ennyi penzert szerintem (kulteren) tokeletes valasztas!
-
OccsE
aktív tag
válasz
McGregor-HAF #3059 üzenetére
"...késő délután lakásban , lámpafénynél..." nagy lakasban/hazban elhetsz
-
Till@
aktív tag
Bocs hogy ide írok, de ez jobban pörög.Gearbest-ről rendeltem M20-at, itt is volt 4 nap alatt
Felraktam a legújabb FW-t, kültéren egész jó, de késő délután lakásban , lámpafénynél, elég zajos a kép, vagy ezek ilyenek ?1080/60
-
FERA88
tag
sziasztok!
Érdeklődnék, akinek M20-a van, abban is lehet a látószöget állítani? Ha jól tudom, az 5000x elitében lehet.
Kettő között vacilálok, tudásban kb. egyforma a készülék. M20 mellett szól, hogy jobb a hang, valamint van hozzá távirányító is. Wifit ugyan úgy tud az M20-as is? szóval akár telefonon is kezelhetem? Árban kb 8e Ft a különbség, az számomra elhanyagolható.
Esetleg más alternatíva, ami szóba jöhet? -
Lord Lion
csendes tag
Aki már készített ilyet: egész éjszakás, égboltot (csillagok /azaz a Föld/ mozgását) felvevő, tápról menő timelapse felvételhez milyen beállítások ajánlottak? (M20-am van, de gondolom ez most mindegy)
-
Böcsi
tag
Üdv Srácok!
Az alábbi problémát fedeztem fel az új FW-kel kapcsolatban(5000x elite).
Nekem a kopter miatt fontos a TV Out kimenet.Na mármost ha a Tv Out aktív akkor 4K-felbontásban nem indul el a felvétel, továbbá a kamera teljesen lefagy.A hiba V1.3FW-től felfelé jelentkezik.Kíváncsi lennék másnál is jelentkezik-e a probléma, vagy csak az én készülékemben van a hiba.
Köszönettel,
B. -
Kroni1
veterán
válasz
JackFeryll #3046 üzenetére
Persze. Motoron sem lehet a telot kezelni menet közben kesztyűben, ez a kis vizàllo remote meg nagy gombokkal tok jol hasznalhato a kormányról..
Amugy az akksiidő is sokat javult M20-al mások tapasztalatai alapján az uj fw óta:
"Tegnap egy kis koncert felvetelezes.... 81 perc folyamatos felvetel utan, az akku kb. feleig merult!!!
Firmware frissitve a legujabbra: 1.2.4" -
yfoogg
csendes tag
Sziasztok
Szerintetek megérné lecserélni sjcam5000x elitet az M20ra???
Igazából megvagyok vele elégedve, csak a távirányítója miatt szeretném.UI: ha valakit érdekll az 5000 elite, akkor priviben írhat
-
5000x-hez egy ideje kint van az 1.4.5. valaki tapasztalat?
-
DiszNóÓl
senior tag
Üdv!
Innen eredetit kapok vagy maradjak a foxoffernél? Vagy honnan rendeljekElőre is köszi
-
Mrlink
tag
Sziasztok!
Mit tudok akkor kezdeni ha azt írja a kamera hogy. "helytelen klaszter méret
Formázza meg"De nem tudom formázni mert nem ismeri fel a gép.
A kamerán formázva sem történik semmi.Segítségeteket előre is köszönöm.
-
jony77
tag
A sj5000x elite beltérben kevés fényben is jól teljesített!A videóban világosabbnak látszik a kép,de nem volt ennyi fény!(Ferde lett egy kicsit az állvány miatt,septibe kellett csinálni)
[teszt] -
válasz
Balubike75 #3028 üzenetére
Lehet, de az 5000X sztem 1080/60 alatt a legszebb!
-
FERA88
tag
Sziasztok!
SJCAM SJ5000X ELITE vásárlásán gondolkodom, sima SJ5000-et cserélnék le. Régebben, amikor bejött, problémák voltak a hangal, hogy halk stb. Azóta eltelt pár hónap, sikerült kijavítaniuk a hibát szoftveresen?Vagy mi a helyzet ilyen téren? Kösziii -
D.Orion
veterán
Üdv!
Eldöntöttem, hogy veszek egy SJCAM SJ5000 szériából való gépet. De lenne egy egyszerű kérdésem, mert nem találom rá a meggyőző választ.
Melyik típusnak van a legszebb képe 1920x1080/30fps mellett?Bár kerékpározás is lenne vele rögzítve ide pedig esetileg jó lenne a valós 60fps, de a videók döntő többsége 30fps-el készülne.
-
McGregor-HAF
csendes tag
válasz
hyperspale #2989 üzenetére
Szia!
Sajnos én is hasonlót tapasztaltam beltérben, ha kapsz választ, kérlek tedd közzé, mert nagyon érdekelne.
Beltéri videó: https://www.youtube.com/watch?v=IV2C67Ta1Ag
Kültérben, normál fényben teljesen jól működik.
-
Glasmen
csendes újonc
sjcam5000x elit éjszakai felvétel beállításhoz tud valaki segíteni (szobába kis fény mellet) köszönöm
-
Lord Lion
csendes tag
Most volt csak időm megnézni az első timelapse videómat. Az akksi nem sokáig bírta, kb. 1 óra lehetett. 12MP felbontással ez idő alatt egy 174MB-os videót készített, ami egész jó lett, pont a besötétedést vette fel. Jó tanulópénz ez, majd még tesztelem. Persze valahogy meg kellene oldani a vízállóságot (hajnalra csöpögött a tokról a pára miatt a víz) ÉS a külső tápellátást is egyszerre.
-
Gaben1987
tag
válasz
don pardon #3014 üzenetére
Köszi!
Többen mondták, hogy alig hallják, pedig a zene direkt halkítva lett, a beszéd pedig hangosítva 15%-al Adobe premierben. A szélzaj ellen már rendeltem aliról windshield muff-ot
Remélem beválik. Sajnos a tok mindenféle zörejt felerősít, ami miatt a menet közbeni "mondókám" értelmét vesztette, nem került be a videóba. (remélem ezt a frame mount+windshield muff megoldja)
-
Gaben1987
tag
Egyre jobban tetszik ez az 5000X Elite. A 4000-et már alig használom mellette. Legutóbb Lengyelországban, a Tátrában vetettem be. Egy kellemes kis videó lett az eredménye
Ha valakit érdekel:
[link]Az elején (time lapse után) pár másodperc még SJ4000-el készült, utána csak az elite. (hanggal kellene még valamit kezdeni)
-
Kroni1
veterán
-
jony77
tag
Drónos légipanoráma fotó,de ezt még gyakorolni kell!
[360]
Új hozzászólás Aktív témák
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Álmodj nagyot: RTX4060-tulajdonosként! 0% THM-re is!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest