- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
maj-viktor
őstag
válasz
GeryGreyhoun #196 üzenetére
A "vibrálás" az normális... mármint nem megfelelő világítás esetén
Mivel minél több fps-t kell feldolgozni a képérzékelőnek annál több fény kell!Discovery-n volt a "Time Warp - Ha megáll az idő" című műsor (slow motion videókkal), ott ezt el is mondják... csekkold le!
Viszont a turmix-os videó már tetszik... próbálj napfényes / vagy szobába rendes megvilágításos slow mo videót csinálni, akkor nem lesz vibrálás! (lehet a hagyományos izzó sárga fényű / fehér fényű LED / neon világítás miatt is a "vibrálás"... más-más fényű és frekvenciájúak... (a frekvencia hullám pl. itt kibukik - slow mo videóknál) amit a mi szemünk nem érzékel ugyebár, mert mi 25-30fps-be látjuk a világot (a videók / filmek így készülnek), de a szemünk akár 200+fps-t is érzékel!
-
maj-viktor
őstag
válasz
epszilon #195 üzenetére
Így 1 videó (vagy csak az a pár, amit láttam, nekem is "csalódás" vagyis inkább úgy mondom nem ér annyival többet, mint az sj4000)
Viszont Gery is írta, hogy ramaty idő van - borús, így ilyen időbe sj4000-el is hasonló lenne a végeredmény... de GoPro-val is... normál napfényes sample videó alapján merek erősebb kijelentést tenni... de sajnos Gery is írta, mostanában sajnos ilyen idő van és ő sem tud tesztelni GoPro VS videót sem tudott csinálni az időjárás miatt...
Ám a kutyás az slow motion videó - magasabb fps számmal elvileg, szal ne 1videó alapján vonj le következtetést az sj5000-ről... még várjunk vele... az sj4000-t sem 1 videó alapján minősítettük, illetve meg kell várni míg kinővi a gyerekbetegségeit... fw frissítések... Gery is írja, hogy lefagy, stb. (persze lehet csak kikapott egy gyári hibás darabot, de az is lehet hogy a túl nagy elvárások miatt az egész gyártás pocsékabb minőségű lett, mint az sj4000)
(bár nem láttam az eredetit, meg nem tudom, ez milyen beállítással készült, de van egy tippem, hogy itt is duplázós frame-k vannak... azért kár, de akinek fontosak a lassítások így is "jobb" lehet mint az sj4000... majd idővel)
-
GeryGreyhoun
tag
válasz
dwelablack #192 üzenetére
Dehogynem kívánságműsor, sőt, bátorítanék mindenkit, hogy kérjen videót
A múltkori autós tesztvideó is egy privát üzenet hatására készült, merthogy kérdezte egy srác, mennyire erős, én meg fogtam, és leteszteltem (meg is vette). Mivel ha jól sejtem, pillanatnyilag Magyarországon nekem van egyedül SJ5000 Plus-om, szívesen beszámolok mindenről. Annál is inkább, mert árulni is fogom majd, így nekem is érdekem, hogy olyan tesztvideókat készítsek, amiből a nézők (=potenciális vevők) megtudják azokat a dolgokat, amik érdeklik őket
-
GeryGreyhoun
tag
Tojás a turmixgépben 240FPS (480p)
Kicsit vibrál, és mint ha nem is valós 480p lenne, de jópofa
-
epszilon
csendes tag
válasz
maj-viktor #194 üzenetére
Találtam sj5000 ami ugyan úgy néz ki szemből mint a belinkelt és sj4000 kis kijelzős
Találtam elméletileg gyárit is aminek az eladója le is írja, hogy nagyon hamisítják. Mindenesetre én a 4000-essel tökéletesen meg vagyok elégedve, éppen az előbb néztem nyári videót amin éppen horgászhelyet kerestünk, motort javítottunk. Viszont ez a kutyulis videó pocsék minőségű. Goprohoz viszonyítva meg egyenesen katasztrofális. Ez a funkció e minőség végett haszontalan
Ennyit nem ront a minőségén a youtube. Én egy 60 fps full hd videót néznék meg motorral olyan 100 km/h feleti tempóban. Annak is elviselhetetlen a szélzaja mint a 4000-nek? Majd kiderül idővel.
-
Real_Necro
veterán
válasz
GeryGreyhoun #189 üzenetére
Jó fej blöki.
A videó minősége viszont nem igazán gyere be. Nyerseket fel tudsz majd valahova (nem yt-ra) tenni?
-
dwelablack
tag
válasz
GeryGreyhoun #191 üzenetére
Tudom nem kívánságműsor, de hátha meghallgattatik
Amennyiben csinálsz az 5000-rel slowmotion videót (pl.: a turmixgép, vagy leeső akármi) csináld meg ugyanabban az időben a 4000-sel is légyszi.
Abból én tuti, de lehet mások is el tudják dönteni érdemes-e várni erre a kütyüre.Köszi!
-
GeryGreyhoun
tag
válasz
Ghostdog77 #190 üzenetére
Labrador, ez az a fajta kutya, aki, ha jön egy betörő, talán még kávét főz neki
A nyersanyagban sem sokkal jobb a minőség, de nagyon szar ködös-taknyos idő van, napfényben biztos szebb lesz.
-
Ghostdog77
tag
válasz
GeryGreyhoun #189 üzenetére
Szép napot
A kutya jópofa :-), a minőség nyers anyagon biztos jobb.... -
GeryGreyhoun
tag
Na, elég bugos ez még: hol bekapcsol, hol nem, hol elindul a felvétel, hol nem, van, hogy elindul, utána lefagy, majd bekapcsoláskor felajánl egy "movie recovery" lehetőséget, ami vagy sikerül, vagy nem - de legalább valamit már sikerült vele bohóckodni. A 120 FPS sem tűnik 120-nak, inkább olyan 90, mert 3-szoros gyorsításban tűnik közel valós sebességűnek, ha 4x-re gyorsítom, az egyértelműen gyorsabb mint az eredeti. Azért nem tudom pontosan megmondani, mert az MP4 fájl 30FPS-sel van rögzítve, csak lassabb, szóval nem 1 másodpercbe próbál 120 képkockát besűríteni, hanem szétteríti 3-4 másodpercre.
(lehet, hogy a rossz fényviszonyok miatt nem tud olyan gyors záridőt beállítani, hogy másodpercenként 120-at exponáljon, ezért leveszi 90-re. Amíg nem süt ki a nap, otthon a stúdiólámpáimmal tesztelgetem majd turmixgépbe tett tojással vagy hasonlóval
)
https://www.youtube.com/watch?v=VA2iEaX-P4I
480p@240-ben például egyáltalán nem tudtam még kipróbálni, mert rögtön fagyott.
-
epszilon
csendes tag
Ebayon annyi sj5000 van, hogy a fene se tudja melyik a jó. Ez is fake?
Nekem az sj4000 elég még majd nyár végén talán lesz 5000 mert addigra jóval ocsóbb lesz.
-
Mustadjoci
tag
válasz
Real_Necro #185 üzenetére
lehetek a bátyád?
várjuk a vidiket Gery!
-
Real_Necro
veterán
válasz
GeryGreyhoun #184 üzenetére
Kb ezek a dolgok azok, amelyek rávehetnek, hogy odaadjam ajándékba bátyámnak az sj4000-et és vegyek egy sj5000 plust.
-
GeryGreyhoun
tag
válasz
Real_Necro #183 üzenetére
Az lesz az első
(hídról vízbe kő, kutya rohanás közben, stb, van egy csomó ötletem)
-
Real_Necro
veterán
válasz
GeryGreyhoun #180 üzenetére
Szuper. Nagy kérés, hogy teszteld a 60/120 fps-t? Esetleg mehetne róla eredeti meg pár fokozatban lassított is.
-
-Mosquito-
őstag
válasz
Na végre,hajrá!
-
fotosjani
aktív tag
válasz
ez jó hír
-
GeryGreyhoun
tag
Bréking nyúz: Skype-on beszéltem a gyártóval, kaptam egy új firmware-t és eddig úgy tűnik, működik a kamera
Délután forgatok pár tesztvideót!
-
epszilon
csendes tag
-
fotosjani
aktív tag
válasz
GeryGreyhoun #175 üzenetére
Hát ez szomorú ...
-
GeryGreyhoun
tag
Kártyahiba kilőve: most vettem egy 16 gigás class 10 kingstont, azzal se jó.
-
fotosjani
aktív tag
válasz
GeryGreyhoun #173 üzenetére
Ebben igazad van, valamit kiírhatna inkább minthogy lefagy.
Csak tipp a részemről, az is lehet hogy nem szoftveres hanem hardveres egyedi hiba Pl.: egyik érintkező nem kontakttál megfelelően.
Remélem megoldódik a gond.
Én is kíváncsian várnék egy pár nyers teszt videót majd -
GeryGreyhoun
tag
válasz
fotosjani #172 üzenetére
De ha még rossz is lenne a kártya (amit kétlek, mert az SJ4000-ben tökéletesen működik, de használtam már telefonban és adatperrel Nikon tükörreflexes gépben is) akkor is inkább ki kéne írni, hogy kártyahiba, vagy ilyesmi, nem?
Mindenesetre elmegyek ma délelőtt az edigitalba és nézek valami 16 gigás kártyát.
-
fotosjani
aktív tag
válasz
GeryGreyhoun #171 üzenetére
Szerintem a kártyával van a gubanc egyértelműen.
10Mbyte/s olvasási sebesség az nagyon kevés egy eredeti Samsung C10 kártyához.
Mivel nem látszik az írási sebesség gyanítom hogy kevés az írási sebessége a kártyának.
Szerintem csak egy C4-es felülszitázott micro SD.
Próbáld ki egy valóban C10-es kártyával. -
GeryGreyhoun
tag
válasz
maj-viktor #170 üzenetére
Megcsináltam a writinget, úgy hagytam éjszakára, nem volt semmi gond, csak aztán reggel leokéztam és eltűnt, de felajánlotta, hogy az ellenőrzést megcsinálja mégegyszer, így megcsináltam mégegyszer. Formáztam amúgy előtte a kártyát, és kiszedtem a pipát a gyorsformázás elől. Így is ugyanazt produkálja az SJ5000+ mint tegnap
(Kínában pár óra múlva hétfő reggel 8 van, remélem, kapok valami választ)
-
maj-viktor
őstag
válasz
GeryGreyhoun #168 üzenetére
Izé writing rész miért üres!?
Nem üres kártyát "writing-oltál" és "verifycáltál"?
(a teszt elején lehet kijelölni... persze törlődik minden a kártyáról...)Úgy csináld végig... bár szerintem csak épp erre a kártyára alergiás a gépezet... mindenképpen próbáld másik-kal / másik márkával és írd meg a mi a helyzet...
-
Mustadjoci
tag
válasz
GeryGreyhoun #168 üzenetére
semmi fejlemény???
-
GeryGreyhoun
tag
válasz
maj-viktor #167 üzenetére
Class 10 Samsung 32GB, H2test szerint semmi baja
-
maj-viktor
őstag
válasz
GeryGreyhoun #166 üzenetére
Azért elég fura hogy kárya nélkül megy... honnan van a kártya!?
Milyen márka!? Class? -
GeryGreyhoun
tag
válasz
kevin1155 #165 üzenetére
Itt egy videó tőlem is - sajnos nem olyan látványos, inkább szomorú.
-
kevin1155
tag
[lÚjabb videó] <-- ez azért már nem néz ki rosszul
bár nem tudom hogy ez mennyire számít jónak mert nem nagyon értek hozzá de szerintem elég részletes
-
GeryGreyhoun
tag
válasz
bartal996 #163 üzenetére
Abban reménykedek, hogy küldenek egy másikat, aztán kijön egy firmware és lesz 2 jól működő kamerám
(ha így alakul, akkor nyereményként kisorsolom)
Arról nem tudok, hogy más kapott volna, előrendelés van mindenhol, de valahol már az se. A wifis FW frissítést mindenesetre csekkolom.
-
bartal996
tag
válasz
GeryGreyhoun #162 üzenetére
Ohh baszki... :/ Ez azért durva. Írta más is régebben h előrendelt, gondolom már ő is megkapta. Nála nincs ilyen problem?? Esetleg nem lehet, hogy a tiéd pont hibás?? majd írj, hogy mit írt vissza a gyár
Ja és egyik videón láttam, hogy menüben van olyan menüpont h "Update firmware" és wifin keresztül lefrissíti. Ezt nem próbáltad még?Egyébként ha emlékszik valaki az sj4000 is bugos rosseb volt. Ott fehér képernyő volt amint bekapcsoltad. Kijött egy firmware és minden happy. Szerintem itt is hasónló lehet nem kell beszarni
Legjobbakat. -
GeryGreyhoun
tag
válasz
Acidhburn #161 üzenetére
Hajlok arra, hogy maszatolás zajlik. Lehet, hogy visszahívták. Írtam a gyártónak, felajánlottam, hogy Skype videóhívás közben megmutatom a hibát. Ha erre sor kerül, természetesen rögzítem.
Fura, hogy aki eddig kapott, az csak kicsomagolós, illetve néhány másodperces tesztvideót csinált. Nem tudom, hogy vajon csak én gondolom úgy, hogy ha már a kezemben egy 120FPS-re képes kamera, akkor az első, amit kipróbálok, hogy az izomból falhoz kúrt tojás, vagy a 100-zal mély pocsolyába hajtó autó hogy néz ki lassítva?
(talán az a sirályos, amit itt belinkelt valaki, az elég jól nézett ki, de az meg lehet, hogy nem SJ5000+)
-
Acidhburn
újonc
Sziasztok
Érdekel engem is ez a kamera
Írtam tegnap a Foxoffer-nek levelet, mára az alábbi választ kaptamHello,
Please rest assured that there isn't problem on SJ5000 series camera.
There only are limited SJ5000 in stock. Some order was shipped yesterday.
Owing to there are so much order have to shipped out, but SJ5000 series camera aren't enough, we take SJ5000 PLUS off our website recently.Thanks.
Best regards,FoxOffer Support Team #12
Csak azt nem értem a kérdésemre miért nem válaszolt, hogy miért vették le a webshop-ról mert amit írni akart, hogy sok a rendelés rá, hát eléggé kétlem.
Remélem megoldják a gondot a firmware update biztosan
Esetleg jobb üzlet venni egy 4000 wifit? Csökken az ára szépen
Gyerkőcnek lenne meg talán használnám motoromra is -
GeryGreyhoun
tag
Ez egy bughalmaz
SD kártya nélkül be tudom kapcsolni, és látszólag minden működik, de ha benne van a kártya, meg se nyikkan.
Megpróbáltam az SJ4000 WiFi-ben formázni a kártyát, aztán áttettem az 5000+ba, semmi.
Megpróbáltam, hogy bekapcsolom kártya nélkül, megkeresem a menüben a formázás opciót, aztán beteszem a kártyát és úgy formázom, erre "processing" felirat jelent meg a kijelzőn, utána lefagyott.
Szomorú vagyok
Kértem a kínaiaktól firmware-t, hátha.
-
Real_Necro
veterán
válasz
GeryGreyhoun #151 üzenetére
Ha cégként vásárolsz mindenképpen vám alá kerül, akármennyi darabot vásárolsz, valamint a kategóriák is mások.
Magánemberként a korában linkelt táblázatot kell figyelembe venni.
-
safy89
csendes tag
Közben ide is kerülnek fel újabb teszt vidik:
-
safy89
csendes tag
Király! Én is kíváncsi vagyok h valós 60 fps-el rögízt-e. Mert ha igen, akkor sztem geekbuyingról még ma rendelek, mert ott most akcióban van. Vagy az az oldal nem megbízható? Vagy tudtok mondani megbízható forrásokat?!
Köszi!
-
dwelablack
tag
válasz
GeryGreyhoun #152 üzenetére
Hónapok óta titokolvasó vagyok ebben is meg a 4000-es topikban is, de ez most megéri, hogy megtörjem a csendet.
Grat, és hajrá, nagyon várom a véleményedet.
-
settenkex
tag
válasz
GeryGreyhoun #152 üzenetére
Like like like!
Teszteld hogy valós-e a 60fps, meg kiváncsak vagyunk nagyon hogy valójában milyen a képe egy sj4000-hez képest
-
settenkex
tag
válasz
GeryGreyhoun #151 üzenetére
Van benne logika; van aki azzal játszik, hogy a termék olcsóbb és a szállitás drágább. Valojában az az ár kiegészitése. Lásd ebay.
A másik, hogy sokan hamis árral gift-ként adják fel, ezért a vámos kibonthatja és saját tudása szerint szabhatja meg az értékét, ami után számolja a vám és áfa költségeket. Ha a termék hamisitvány, meg is semmisítheti. Ez utobbi miatt is szerencsés, hogy van már brand az sj kameráknál.
-
GeryGreyhoun
tag
Cégként vásárolok, lehet hogy ott nincs a 150 eur határ? Én is csak ezt a táblázatot találtam, de itt magánszemély a vásárló.
(Érthetetlen, mert ez így pont a hivatalos importőröket hozza hátrányos helyzetbe a vaterás dropshipper vérpistikékkel szemben, akik magánszemély nevére rendelik a cuccot. Ami meg kifejezetten röhej: a DHL szállítási díjjal és PayPal jutalékkal növelt ár az adó alapja, vagyis a 25 dolláros extra költségre még jön 3.5 dollár vám.)
-
Kormi76
aktív tag
válasz
GeryGreyhoun #149 üzenetére
Ez azért elég meglepő, a helyedben küldenék nekik egy érdeklődő mailt, hogy mégis mi a francért terhelte vám, és gondolom akkor áfa is. Amennyire én tudom 150 eur alatt nem kéne vám.
-
GeryGreyhoun
tag
válasz
Real_Necro #148 üzenetére
Nekem inkább úgy tűnik, hogy a valós 60FPS van valami komolyabb szoftveres megoldással 240-re vagy többre interpolálva, ez nem kétszeres lassítás, inkább 8-szorosnak tűnik. Ha némi utómunkával ezt lehet kihozni belőle, én meg vagyok véve. Még a végén megtartom magamnak az első, amúgy eladásra szánt 5000 plusomat
(ami amúgy ma reggel túljutott a vámon, holnapra itt kell lennie. Ja, a k*** anyjukat, erre is jött 14% vám, pedig bőven 150 eur alatt volt az ára, és csak ezt az 1 darabot vettem.)
-
safy89
csendes tag
A @60 FPs-es videón tény, hogy a madárszárnyak kicsit abnormális viselkedést mutatnak, de szvsz nem olyan rossz a kép minősége.
Nem tudom hogy ez a honlap mennyire megbízható, de ha ez tényleg ez a kamera, és tényleg ez a minőség, én mint hobbi felhasználó eléggé elgondolkodom a vásárláson
http://www.geekbuying.com/item/SJCAM-SJ5000-Plus-Ambarella-A7LS75-14MP-1080P-60FPS-WiFi-Action-Camera-1-5-Inch-170--Lens-Waterproof-Diving-HD-Camcorder-Car-DVR---Yellow-336671.html
-
safy89
csendes tag
https://www.youtube.com/user/HD2You
Nem tudom ezeknek mennyire lehet hinni, de így első blikkre nem tűnnek rossznak!
-
maj-viktor
őstag
válasz
GeryGreyhoun #143 üzenetére
Talán ezért hívják ezt kereskedelmi mennyiségnek... és "kereskedelmi vámtarifának"...
-
Kormi76
aktív tag
válasz
GeryGreyhoun #143 üzenetére
Mivel vámot a teljes összeg után fizetsz ez így logikus. A vámösszeghatárt nem éri el 1db termék ára, ennyi. Ha kereskedelmi mennyiségben rendel valaki, akkor azt sújtja vám, aki csak magának, azt nem. Igazságosan hangzik. Persze, ha rendelsz 1db drága dolgot, arra is lesz vám, de ha nem lenne összeghatár, akkor könnyen ki lehetne játszani egyenkénti rendelgetéssel, de bizonyos esetekben így is simán ki lehet (persze, ha az eladó ad kis tételben). Nekem főleg nem a vám és áfa tényével, hanem a mértékével van bajom.
-
morzseya
csendes tag
válasz
GeryGreyhoun #139 üzenetére
Készítesz majd összehasonlító videókat is?
Gondolom nem egyszerű, meg iszonyat melós, de baromira értékelnénk.
Jó lenne sj4000-el, meg hero3+, esetleg hero4 ha van. -
Kormi76
aktív tag
válasz
GeryGreyhoun #139 üzenetére
Vám esetén az EU egy vámterület, szóval az EU-s termékeket védi, és ott kameragyártót azért találni, pl. actionpro. Szóval szerintem érthető dolog, de a legszebb, hogy még így is megéri behozni.
-
GeryGreyhoun
tag
Én elkiabáltam tegnap a vámos dolgot, ma jött a DHL vámügynökségtől az e-mail, úgyhogy nem úsztam meg
Megjegyzem, DHL-lel az utóbbi hónapokban talán egy csomag jött vámmentesen EU-n kívülről.
Egy dolgot lehet lehet megúszni (legálisan) ez pedig a vám. Ha rendelsz egy darab 149 eurós cuccot, az vámmentes, viszont ha két darab 75 eurósat, úgy már vámköteles, és valami furcsa logika miatt a kamerákra 14% a vám.
(Én úgy tudtam eddig, hogy a vám lényege, hogy megvédje a hazai termékeket az import dömpingtől, ami mondjuk mezőgazdaságban tökjó dolog, viszont én nem láttam még Magyarországon hektáros akciókamera-ültetvényeket, szóval nem értem, szerintem ez szimpla lehúzás.)
Ami viszont jó hír, hogy már Pesten van az 5000-esem, úgyhogy holnap jó esély van rá, hogy meg is kapom
-
kevin1155
tag
válasz
GeryGreyhoun #126 üzenetére
És semmiféle trükköt nem lehet alkalmazni, hogy ne akadjon fenn vámon vagy hasonlók?
És ha csak 1db ot rendleke vagy 2-t akkor mennyi az esélye hogy fennakad? -
settenkex
tag
válasz
Real_Necro #121 üzenetére
Valószínűleg nem FullHD-ban vették fel a képet, mert eléggé alacsony felbontásúnak tűnik, mintha egy régi TV adás lenne
Amúgy a videó második fele már érdekesebb: élesebb és jobb a kép.
Ami ezekből következtethető, az a színvilág: ez közelebb áll a GoPro-hoz, mert nem olyan kékes, mint az SJ4000. Ráadásul ez nem is a plus, hanem "csak" az SJ5000 Wifi. -
settenkex
tag
válasz
GeryGreyhoun #132 üzenetére
Szurkolunk
-
GeryGreyhoun
tag
válasz
GeryGreyhoun #129 üzenetére
Na, már Arrived at Sort Facility HONG KONG - HONG KONG
A legutóbbi DHL-es rendelésemnél innen 48 óra kellett, hogy Budapestre érjen a cucc, szurkoljatok
-
bartal996
tag
válasz
GeryGreyhoun #129 üzenetére
Juhuu mar kivancsian varjuk! 👌 "tapogatos" unboxing videot is akarsz majd csinalni?
-
GeryGreyhoun
tag
válasz
Real_Necro #128 üzenetére
Türelem, vasárnap lett "shipment information received" a DHL státusz, kb holnap-holnapután ténylegesen el is indul, onnantól jó esetben 2-3 nap és ide is ér. Már tűkön ülök
-
bartal996
tag
válasz
Real_Necro #121 üzenetére
Ugye azt te sem gondoltad komolyan, hogy ezt sj5000 el vették fel?
-
GeryGreyhoun
tag
válasz
kevin1155 #123 üzenetére
10-15 darabnál ne nagyon számíts kedvezményre, örülj, hogy kiszolgálnak. Én két céggel vagyok kapcsolatban, az egyik aki az SJCAM.com oldalt is csinálja, náluk 10 darab a mininális rendelés, és 50-től illetve 100-tól van 1-1 dollár kedvezmény, a gyártónál 100 a minimum
A vámon meg mindenképp "fennakad" a dolog, 15 darab (ez már egy laza 10 kilós csomag) már nem fog csak úgy átcsusszanni
(És a 27% ÁFA mellett számolj rá 14% vámot is)
-
kevin1155
tag
Valakinek van valami tapasztalata arról, hogy ha pl rendelnék belőle 10-15db-ot akkor a gyártó ennyi darabnál már ad rá valami kedvezményt?
És hogy a vámon ennyi darab se akad fenn?
-
GeryGreyhoun
tag
válasz
Vasshammer #117 üzenetére
A VLC-nek van valami bugja, én kísérletezgettem 60FPS animációkkal After Effectsben, és azok is szaggattak (pedig nem gyenge gép: 4. gen i7 proci, 8G RAM, dual 2 gigás VGA)
Érdekes módon a gyári szutyok Windows Media Player röccenés nélkül viszi...
-
Real_Necro
veterán
Nem tudom mennyire hihető, hogy ez SJ5000 wifi, de nem vagyok annyira elájulva tőle: [link]
Eddig még mindig az SJ4000 a nyerő.
-
Mustadjoci
tag
válasz
Vasshammer #119 üzenetére
a vga fórumba azt irta valaki,hogy neki gyengébb gépen tökéletes volt..
-
Vasshammer
tag
válasz
Mustadjoci #118 üzenetére
Na látod, azt nem néztük ismerősnél, hogy mekkora a HW terhelés. Jobbat nem tudok mondani, nézd meg az adott videót egy erősebb gépen.
-
Mustadjoci
tag
válasz
Vasshammer #117 üzenetére
Szia!
asztali gép.
a proci 25 százalékon dolgozik a vidikari meg max 30. memória meg 1,5 ami használva van. ezért nem is értem. -
Vasshammer
tag
válasz
Mustadjoci #115 üzenetére
Szia!
Szinte minden gyenge sajnos
Ismerős hasonló gépén a 30fps FHD is szaggatott, amit az SJ1000-el készítettem. Ha jól sejtem, akkor a tiéd valami HP, vagy Dell munkaállomás? Néha az én i5-750-es konfigom sem bírja VLC-ben 4GB rammal, ha böngészek közben...
-
Real_Necro
veterán
-
djbahool
senior tag
válasz
GeryGreyhoun #113 üzenetére
várjuk
-
bartal996
tag
Hmmm itt van egy újabb sj5000(?) el készített videó. Ez nekem már sokkal szimpatikusabb, mint az első "sárga városos" videó. Csak a színek még mindig valahogy olyan komorak mint sj4000 nél..
Nem?
[VIDEÓ] -
dragonfire44
tag
Na ez kezd tetszetős masina lenni.
-
GeryGreyhoun
tag
válasz
kistrojak #107 üzenetére
A gopro is befutott, mégpedig pont azzal, mint a szintén "enyhén" túlárazott iPhone: marketing. Jó reklámmal a szart is el lehet adni, ami meg nem szar, azt egészen biztos. Az SJCAM viszont egyelőre nem ismert, csak pár geek tud róla, hogy egyáltalán létezik, illetve még azok veszik, akiknek mindegy, csak óccó legyen (őnekik meg jó az acmll is) Én pont azon dolgozom mostanában, hogy ismertté tegyem a márkát, sok más kínai cuccal együtt
Egyébként úgy néz ki, egy héten belül lesz 1 darab 5000+ nálam (mielőtt bárki kérdezné, honnan: nincs még sorozatgyártáson a cucc, csak forgalmazóknak adogatnak 1-1 darabokat, a sima 5000 és 5000 wifi meg egyáltalán nem létezik) majd a tesztelés után felteszem beszerzési áron licitre a Vaterán, aztán meglátjuk, mennyiért megy el.
-
kistrojak
csendes tag
válasz
djbahool #106 üzenetére
Szerintem ez a kamera nem fog nagyon befutni. Abból indulok ki hogy az sj4000 topikban párezer forint miatt képesek totál ismeretlen, kevés visszaigazolással rendelkező eladótól venni, holott van olyan akinek 500 felett van az eladott kamera darabszáma.
Lehet, hogy nem árazták túl, jobb cuccok vannak benne de akkor is azok amik már lejárt lemeznek mondhatóak, a gopro az A7-es chippel szerelt kameráit már jó rég gyárotta, most A9-el mennek a 4-es gopro-k. Ha jól tudom én 2012-ben vettem a sajátomat, amiben A7 van... -
kistrojak
csendes tag
Ennyi kínainak volt már a kezében de egy sem képes egy RAW videót feltölteni, pedig ha látná mindenki hogy milyen képe van, milyen részletes, mosódik-e nagy sebességnél AKKOR LEHET MEG IS VENNÉ(K)
-
kistrojak
csendes tag
válasz
GeryGreyhoun #101 üzenetére
Nem csak vízalatti használatra van a tok
Új hozzászólás Aktív témák
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ford topik
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- GTA VI
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest