Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoli03
őstag
Engem egyáltalán nem érdekel, milyen precedens volt.
Több mint 600 külföldi rendelésen vagyok túl, eddig csak 34 refundom volt (ebben benne van az összes, a részlegesek is, amit visszafizettem, az is).
Azt nem játszom el, hogy megjön egy termék, tökéletes, és azt mondom, hogy nem jött meg, majd refundoltatom. Inkább az ilyen emberek emiatt raknak minket tiltólistára.
Akkor se mondom, hogy nem jött meg, ha X darabból 1 hibás, akkor úgyis simán refundolják annak az egynek az árát.
De ha teljesen hibás már kibontáskor a termék/másfajtát kapsz, mint amit rendeltél, sokkal egyszerűbb azt mondani, hogy nem jött meg, mint egy csomó felesleges kört futni. Biztos, hogy nem etikus, de én nem fogom kockáztatni a pénzem, a saját költségemen visszaküldeni az eladó hibája miatt. De a kínai eladók többsége sem etikus semennyire, nem véletlenül az az első ajánlatuk, hogy újraküldik a terméket, amit az esetek nagy részében sosem adnak fel újra.
Az elején én sem mondtam, hogy nem jött meg a termék, de a sokadik rossz tapasztalat után megváltozik az ember nézőpontja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Építő/felújító topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- BestBuy topik
- Facebook és Messenger
- Spórolós topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Gyúrósok ide!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest