Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• zuchy
    őstag

nálam:
    dead zone: 3 %, steering sensitivity: 65 %, steering lock: 300.tehát elvileg közel vagy az én beállításaimhoz, de ez még kevés, az garázsban az autót is állítgasd, mert teljesen meg lehet változtatni az autó kormányzását :K (lengéscsillapító, kerékdőlés, stb)

TannerHun: Ha figyelmesen olvastad, pont azt írtam, hogy én is szenvedtem vele rendesen, először azt se tudtam, merre megyek, és miért pont arra :) . Kikísérleteztem magamnak egy beállítást, és így már elég faszán tudom tolni (hard nehézség, de belekóstolok a legmagasabba is nemsoká, meg elite fokozat - minden segítség nélkül), pont ezért mondtam azt, hogy tesztelj, próbálgasd, és mindenki más,akinek gondja van vele,mert nekem is volt rendesen, mint sokan másoknak

Én még nem jöttem rá, hogy hol lehet ilyeneket. Majd megnézem hol lehet. Nordscheife-n mentem a Seattal és visszanézve igen csak puhák voltak a rugók, pedig a legjobbat vettem meg bele, csak nem volt beállítva. :F

(#445) TannerHUN: Köszi, hogy foglalkoztál a problémámmal, de sajnos csak hétvégén tudom kipróbálni. :R

Új hozzászólás Aktív témák