Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Macilaci457

őstag

Sziasztok!

válaszok össze vissza:
    Én is kipróbáltam kijjebb, bejjebb, mindenhogy, de a tökéletes hangzás akkor van, ha tökéletesen szigetel, viszont akkor nem bírtam hallgatni . (csak halkan bírta a fülem, ami otthon még ok volt, de az utcán nem)

Nincs sértődés. Hogy örüljek, vagy szomoró legyek: erre van egy egyszerű magyarázatom.
    Évekkel ezelőtt kinéztem a sony fárt fülesét, de drágállottam, sosem vettem meg. Most megvettem a cx-300-at, és kiderült, hogy nekem nem jó az ilyen. Ha most se vettem volna, akkor továbbra is töröm rajta a fülem, -- akarom mondani a fejem :) és előbb utóbb úgy is vettem volna egy ilyet. A kérdés csak az, mikor, és mennyibe fájt volna.

Egyébként a jobb fülem nagyon nem szerette, állandóan igazítanom kellett, mert kezdett fájni, valahol nyomta, és elég érzékeny lett a lépéshangokra is, a mély basszus miatt.
    Nem nekem való ez. :(

A szélfütyülésre a szivacsot én írtam, de meg is csináltam, és nem csökkent számotevően. Lehet hogy vastagabb szivacsot kellene rátenni. De télleg esztétikus volt, azzal nem volt gond.

Végül, jó szórakozást, és szép hangokat mindenkinek.
    Előbb utóbb mindenki megtalálja amit keres.

Ja, és igaz, a tökéletesség keresése lavina szerű költekezést idézhet elő. Érdemes vigyázni vele. Legjobb ellenszer a szűk pénztárca, és akkor marad csak az álmodozás.

Új hozzászólás Aktív témák