Új hozzászólás Aktív témák
-
bigskull
tag
válasz
lazydog #2097 üzenetére
Körülbelül olyan vagy mint az az ember aki a boltba bement, hogy tejet vegyen és megakadt ott, hogy a dobozt milyen dekorral látták el...
Olyan dolgon lovagolsz amin felesleges agyalni... ugyanis mint ''leírom'' lasan 3.jára, a link a molex csati drótozásának feszültésgei végett került be gyorsan a gugliból kiszedve, ha most berakok neked egy molex csatlakozót hogyan erőszakolok rá az egyedi tápos vga-ra akor tudom abba kötsz bele...
Amugy meg oda írom a gondolatom ahova jól esik, legfeljebb rámszolnak, hogy miért offolok feleslegesen egy olyan dologról, amit eltorzítva, feleslegesen problémázva, felfújtál...
Itt befejeztem a szóbanforgó vitát, legyen meg a te akaratod.
(mindenki azt tesz a gépével amit akar, ha fél ha 1 millás... lehet másnak meg ötletet adtam, ha neked nem tetszik foglalkozz mással)
Köszi majd okulok belőlle hogy jobb linket keressek, azt meg had ne mondjam te mit tanulj...
legyen szép napod
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Samsung 990 Pro 4TB M. 2 2280 NVMe with Heatsink!
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Western Digital Purple 4TB HA520 - WD43PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged