- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
- VGA-t károsító ASUS deszkák: a gyártó kínai részlege komolyabban veszi a dolgot
- Mini-ITX
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Néha instabil lehet az NVIDIA GeForce RTX 5080 Founders Edition VGA
- Autós kamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigskull
tag
válasz
lazydog #2097 üzenetére
Körülbelül olyan vagy mint az az ember aki a boltba bement, hogy tejet vegyen és megakadt ott, hogy a dobozt milyen dekorral látták el...
Olyan dolgon lovagolsz amin felesleges agyalni... ugyanis mint ''leírom'' lasan 3.jára, a link a molex csati drótozásának feszültésgei végett került be gyorsan a gugliból kiszedve, ha most berakok neked egy molex csatlakozót hogyan erőszakolok rá az egyedi tápos vga-ra akor tudom abba kötsz bele...
Amugy meg oda írom a gondolatom ahova jól esik, legfeljebb rámszolnak, hogy miért offolok feleslegesen egy olyan dologról, amit eltorzítva, feleslegesen problémázva, felfújtál...
Itt befejeztem a szóbanforgó vitát, legyen meg a te akaratod.
(mindenki azt tesz a gépével amit akar, ha fél ha 1 millás... lehet másnak meg ötletet adtam, ha neked nem tetszik foglalkozz mással)
Köszi majd okulok belőlle hogy jobb linket keressek, azt meg had ne mondjam te mit tanulj...
legyen szép napod
Új hozzászólás Aktív témák
- Crucial P3 Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - Eladó! 38.000.-
- 1 TB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD - STEAM DECK
- Hibátlan - SEAGATE és WESTERN DIGITAL 1TB 3.5" 7200rpm 64MB SATA HDD merevlemezek
- BONTATLAN! WD Western Digital Blue SN580 1TB M.2 PCI-e Gen4 SSD!
- Új, bontatlan Sandisk Extreme Pro Portable külső SSD 2TB 2000 MB/s
- Kraft kell és tárhely? Új márkás 32, 64, 128, 256 és 512 GB, 1 TB microSD, ingyen (Fox)posta
- Samsung 980 Nvme m.2 500 GB SSD új bontatlan dobozos.
- Toshiba MQ04ABF100 merevlemez-meghajtó 2.5" 1 TB Serial ATA III
- WD SN530 NVMe SSD 512GB 2240 m.2
- Samsung 870 Evo 500 GB 2,5" Sata SSD új bontatlan dobozos
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest