Hirdetés
- A kezdet vége: viszlát, Model S!
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- Az X3D-s Ryzenekkel való bűvészkedés a Colorful alaplapjának fő profilja
- Ha sokat küzdünk a porral, a GEEEK megfizethető "házát" nem nekünk találták ki
- Nagyzási hóbortja van az ASUS legfrissebb, QD-OLED paneles monitorának
Új hozzászólás Aktív témák
-
abéla
senior tag
válasz
Gorneck
üzenetére
Azért van ott még pár különbség.
dp67bg: p67(azért megnyugtató a jövőre nézve), jobb vrm hűtés (ezen van
), debug led+code, a platform gyártói top-lapja (bár lehet intelék normálisabbak és az alsóbb szegmensben lévő lapoknál sem csökken a minőség, ld.: asus), +2 ventiszabályzó, elfekvő sata csatik (nekem vga miatt kellett), cpu tápellátás 2x4 (bár a 95w-hoz vlsznűleg elég az 1x4-es is), 16/8x pci-e (vagy 8/8?), nna ez így hirtelen, de sztem már ennyi is megéri azt a +8-9k-t. Ellenben nincs display portom 
Nekem elvileg pénteken jön, szombaton szerelem/tesztelem, hétvégén nyilatkozom (remélem pozitívan) .
Várom a Te beszámolód is.FONTOS : corsair h50 1156-os lefogatója ugye jó az alaplap, új 1155-os lefogatási pontjaiba is? (nyugtassatok meg, most hozta a frászt rám az egyik fórumtársunk
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Elemzés Intel Sandy Bridge teszt
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- iPhone-t használók OFF topikja
- Parkside szerszám kibeszélő
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Mikrotik routerek
- Mini-ITX
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Futás, futópályák
- Salgótarján és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 7 5700X3D OEM processzor 3 év 27% áfa
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), debug led+code, a platform gyártói top-lapja (bár lehet intelék normálisabbak és az alsóbb szegmensben lévő lapoknál sem csökken a minőség, ld.: asus), +2 ventiszabályzó, elfekvő sata csatik (nekem vga miatt kellett), cpu tápellátás 2x4 (bár a 95w-hoz vlsznűleg elég az 1x4-es is), 16/8x pci-e (vagy 8/8?), nna ez így hirtelen, de sztem már ennyi is megéri azt a +8-9k-t. Ellenben nincs display portom
)