Hirdetés
- Váratlanul ledobta asztali csúcs-Ryzenjét az AMD
- Hobby elektronika
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED monitor topic
- Fujifilm X
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szlavik
tag
válasz
Xes750
üzenetére
QPI/VTT dolog lesz. ne a pplel szórakozz, mert szerintem nincs rá túlzottan nagy hatással. Kevés a vtt fesz.
a ppl az legyen végesen 1.808 vagy, ahogy a lapod alakítja. Nem tudom milyen steppingekben tudsz fölfelé menni.
A qpi/vtt fesznél meg arra figyelj oda, hogy ne legyen nagyobb a különbség a ram fesz és a vtt fesz között, mint 0,4 mert, akkor legyalulod a Cpu imc-jét.
És az nagyon nem jó hidd el nekem. Ezért nem érdemes buzerálni a ram frekit. Ha Újfenn kidobál, akkor alapra vissza minden. És elölről kezdeni az egész tuningot, így, hogy a ramokat egyáltalán nem piszkálod max a végén.
ja és még egy fontos az XMP-t ne használd csak ha nagyon muszáj. Az órajelet xmp nélkül is be lehet lőni.
mindjárt megnézem, hogy nekem milyen feszekkel megy a Pc-m. Kb így néz ki. neked másabb ez egyértelmű. De nézz rá a ram cuccokra és látni fogod a különbséget.
nekem ez 2600k 4 gigCpu vcore: offset -0.125v
LLC: level 5
DRAM v: 1.505v
VTT v: 1.079v
Pch v: 1.059v auto
CPU PPL: 1.708v
Vccsa v: 0.0925v auto
Advanced CPU:
C1E: on
C3/C6: off
Package Cstate support: auto
Ram timings: 8-9-8-21 Cr1
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Elemzés Intel Sandy Bridge teszt
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Váratlanul ledobta asztali csúcs-Ryzenjét az AMD
- Hobby elektronika
- Mazda topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Autós topik
- Mikrotik routerek
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude E7240 Core I5-4310U CPU / 4GB DDR3 RAM laptop
- MacBook Pro 16 2021, M1 Max , 64 GB RAM, 24 core GPU, 512GB SSD, Silver 27% Áfás (0382AR)
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
És az nagyon nem jó hidd el nekem. Ezért nem érdemes buzerálni a ram frekit. Ha Újfenn kidobál, akkor alapra vissza minden. És elölről kezdeni az egész tuningot, így, hogy a ramokat egyáltalán nem piszkálod max a végén.