Hirdetés
- Váratlanul megerősítette a mobil GeForce RTX 5070-et az NVIDIA
- A képkockasebességet is tudja mérni az új AIDA64
- Ha tetszik a jó öreg Xbox Green Edition konzol, ez a numerikus pad is fog
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- ASUS blog: a memóriahiány nem jelenti azt, hogy ne javíthatnánk a PC-s élményen
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szlavik
tag
válasz
Xes750
üzenetére
Azonnali észrevételem a memória freki.Nagyon sokszor írtam már, mivel hónapokig kísérletezgettem én is, hogy semmi értelme a nagyobb frekvenciás beállítgatásoknak, mert:
1. semmit sem veszel észre, max talán szintetikus tesztekben.
2. Instabillá teszi a rendszert.
3. nem tesz jót a cpu-nak.Inkább a CPU legyen valóban finomhangolva az adott órajelre esetedben 4,6 ha jól látom. De a ramok azok szépen menjenek 1600MHZ-n mondjuk 8-9-8-1 es időzítésen.Amit nyersz:
1. Stabilitás.
2. Kevesebb qpi/vtt fesz (nem ölöd meg az imc-t)
3. Magasabb órajelet tudsz kicsikarni a CPU-dból pláne a N dh 14-el
4. Még a cpu feszekből is fogsz tudni faragni.Elsőre nekem ennyi a meglátásom
Nekem, akkor voltak ilyen jellegű anomáliáim, amikor a ramokat buzeráltam. Aztán találtam egy tesztet a neten és megváltozott a ram húzgálásról a véleményem. Ameddig az intel nem szabványoztatja a magasabb ram frekit a cpu-kban, addig értelmetlen vele szórakozni, mert csak hamarabbi CPU degradációt érünk el vele.
remélem segíthettem
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Elemzés Intel Sandy Bridge teszt
- Metal topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Yettel topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- 3D nyomtatás
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Suzuki topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 5 1600X AM4
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core I3 9100f
- Ryzen 7 7800X3D +ASRock X870 PRO RS WIFI +32GB 6000MHz DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nekem, akkor voltak ilyen jellegű anomáliáim, amikor a ramokat buzeráltam. Aztán találtam egy tesztet a neten és megváltozott a ram húzgálásról a véleményem. Ameddig az intel nem szabványoztatja a magasabb ram frekit a cpu-kban, addig értelmetlen vele szórakozni, mert csak hamarabbi CPU degradációt érünk el vele.