Új hozzászólás Aktív témák
-
Asbee
veterán
válasz
katt777 #29510 üzenetére
Miért szerinted a RAM órajele nem állítható? Attól még hogy szorzózármentes a proci, még bclk nélkül is húzhatod a ramot... Rosszul tudod. A megemelkedett memóriavezérlő feszültség a gond. Egyes ram-ok, xmp profillal 1,3V vagy kicsit felette is adnak neki. Persze most mondhatod, hogy ki használja azt de mint írtad nem mindenki van képben a platformal. A fix vs offsetről meg már leírtam a véleményem. Valaki szereti, valaki nem. Egy komoly tuningos nem használ offsetet, erről ennyit.
Be is fejeztem a témát, mert elfogult vagy teljesen. Nekem nincs bajom sem az Asrockal, sem Asusal. Egyedül a Z77 Extreme4 egy vicc lap az árához képes az Asus pedig teljesen jó lap, csupán véleményem szerint túlárazott, és azért mert neked nincs szükséged a VTT-re nem egy ember panaszkodott, hogy kellene neki, de nem tudja állítani. Egy rendes tuningos hozzá nyúl
. Még annyit, nem csak a saját tapasztalataidra kéne hagyatkozni. Keress rá a extreme4 -re külföldi szakmai fórumokon, ahol nem 4-5 ember tapasztalatai vannak hanem 40-50. Ugyanezt meg teheted az MSI Z77-es lapokkal is. Részemről vége, a véleményed tiszteletben tartom de a hülyeséget ne terjeszd az új MSI lapokról. Ha ennyire utálod őket alapból, tapasztalat nélkül, kérlek tartsd inkább magadban. Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Elemzés Intel Sandy Bridge teszt
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Suzuki topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Politika
- Milyen videókártyát?
- Filmvilág
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- További aktív témák...
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak korrekt áron
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest