Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gordonfreemN
addikt
válasz
Tirexi
üzenetére
Ezzel én is szarakodtam nemrég, nekem is elment vele nem kis idő. Ha jól figyeltem meg a működését az auto szabályzásnak, akkor az a legmagasabb maghőt veszi figyelembe!
Amúgy teszteld le a következőt, mert én nem nagyon görcsölök ezen. Nekem egy Brocken van rajta. 1550 a max ventifordulat, de teljes terhelésnél (linx) max fordulattal 3-4 fokot nyertem mint legalacsonyabbal. Értelemszerűen minél kevésbé van terhelve, annál (nem anál!
) kevésbé melegszik és annál kevésbé számít a szállított levegő ilyen mértékben.
Tehát játékok alatt még úgyse terhelődik le, mint linxxel és ezért az 1-2 fokért nekem nem éri meg teljes fordulaton hajtani. Maradtam a 800rpm-nél egészem 58 fokig. Itt kezdi el emelni a fordulatot. Ezt játékok alatt nem igazán éri el, ha meg valamiért mégis bemelegszik, akkor hagy tekerjen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Elemzés Intel Sandy Bridge teszt
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4307, 100% Akksi
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) kevésbé melegszik és annál kevésbé számít a szállított levegő ilyen mértékben.