Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Lethal Gene

aktív tag

Sziasztok!

Egy 2500K val csatlakozok a klubbhoz :)

Jelenleg 4,7-en megy 1,28 idle, és ami érdekes, hogy 1,272-re leveszi Prime alatt! sőt 1,264-1,272 között ingadozik a fesz.

Volt alkalmam kipróbálni két Z68 lapot is, egy Giga Z68X-UD3-B3, ami szép nyákilag, de a programok nekem túl kínai zenélőstarkavillogósnak tűntek, az alap BIOS kb mint az első PC-m egyike...a winfos BIOS pedig megint nevetséges, ugyanis szinte minden menüváltásra fél percet kell várni.

Nincs benne VGA-out, ami egyelőre nem nagy érvágás, de ha egyszer az életben megcsinálják a NVIDIA Synergy-t, akkor jól jöhet. :) Valamint emiatt a Quick Sync is hiányzik belőle.
    BIOS frissítés nem sikerült USB-ről a leírtak szerint, @BIOS ment windóz alól, de utána cserébe a Win7 login oldalon nem működött a billentyűzet. Dual BIOS-ból a régi vissza, utána ment minden szépen, csak éppen az USB Wifi adapteremet nem akarta másnap látni.

Szóval elegem lett, nem azért választottam ezt a kategóriát, hogy ilyenekkel kelljen szarakodni. Jah, és a ramok túl közel vannak a CPU slothoz....szóval grat! :)

Cumó vissza, és lett helyette egy ASUS P8Z68 V PRO. A mem vezérlás a Gigában jobb (BIOS enhanced mode: TURBO), de minden másban ez sokkal jobb, legalábbis nekem.

Szerintem a sima V a legjobb ár/érték arányú, csak sajnos az nem volt készleten... :(

Új hozzászólás Aktív témák