Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
mr_ricsi #590 üzenetére
Csakhogy itt a Bluefish-el volt a gond és nem a vinyóval, nem?
Hozzátennék két dolgot:
Nekünk is volt gondunk a Örsön lévő Bluefish-el, fél évig ültek egy vinyón(boot-szektoros samsung), összevissza kamuztak, többszöri boltban ordibálás után adtak végűl egy újat.
Közben telefonáltunk a samsungnak hogy hol a vinyó, azt mondták hogy nincs náluk(lehet hogy nem is volt?), meg azt is hogy azonnal kellett volna cserélnie a boltnak.
Én egyszer vittem egy másik samsungot(ami még a elején elszállt, 32GB lett a 160GB-ból) az Aqua-ba ott egy(?két) héten belül kicserélték.
Még valami, a sata2-es vinyókkal az XP-nek (vagy az nforce4-nek) van egy kis gondja, ha a bios-ban(Asus a8n-e) be van kapcsolva a SMART, és az XP-ben az NCQ(nforce driver) akkor hibásan boot-ol a win, ezért a kettő közül valamelyiket ki kell kapcsolni.
Ja és továbbra is samsung vinyókat veszek.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kompakt vízhűtés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Álmodtam egy nagyot! Persze! Hisz alszom! WD Red 3.5 8TB 5400/256MB (WD80EFAX) Ingyé FOX!
- Western Digital Elements 750GB HDD alig használt!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Hozz a Nyuszi Tárolót? Hozzon! Yó áron érdekel? Persze! WD 2TB LILA (WD20PURZ) INGYÉ FOX-al mégjobb?
- Crucial P3 Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - Eladó! 37.000.-
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro XL - Hazel - Használt, karcmentes
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest