Új hozzászólás Aktív témák
-
RAZERXX
aktív tag
Sziasztok
LC27F390FHUXEN tulajdonosa lettem és nem igazán tudom finomhangolni a monitort tudnátok segíteni hogy pl játékra hogyan állítsam be?
A freesync azt írja nem támogatott én azt hittem hogy videó karim tudja R9280X... -
BuktaG
csendes tag
Hali
Van egy samsung Tv/Monitorom amit csak monitorként használok. A géppel egy hdmi kábellel van összekötve. Amikor kikapcsolt állapotban van a gép és a monitor is akkor néha bekapcsol magától majd pár másodperc múlva kikapcsol. Van amikor 5 percenként csinálja, valamikor napokig semmi. Amikor bekapcsol mindig az látszik mikor nincs adás a tv-ben "csak hangyák vannak".
-
Dronte
aktív tag
Samsung S24D330H
Valaki használ ilyen Samsung monitort? Általános véleményekre lennék kíváncsi. Köszi!
-
syberia
veterán
válasz
Csokishurka #8396 üzenetére
Marketing fogás, jobban jársz ha magad állítod be a fényerő/kontraszt arányt.
-
Csokishurka
őstag
Sziasztok,
Egy kérdésem lenne. Vettem egy Samsung S24D330-as monitort.
És van rajta ilyen game mode.
Nézegettem, de mitől jó ez?
Oké játékban mintha kicsit fényesebb lenne és textúrák is mintha jobban elkülönűlnének. Vagy pont az a lényege?Köszi!
Üdv
-
Brenor
aktív tag
Mennyiért lehet eladni egy Samsung B2230N monitort? Csak VGA bemenet van rajta.
-
Plavix
tag
SyncMaster 223bw monitorról 20 perc után "eltűnik" a kép. Ki-be kapcsolás után 1-2 percre újra van. Help!
-
terencehIII
tag
üdv,
Valaki feltudna világosítani, hogy ha tv-n usb-ről nézek filmet, akkor mitől függ az, hogy egy adott ponton leáll a film vagy nem. (T22B300 típusról van szó). Arra rájöttem, hogy a mérettől nem függ, mert simán 10 gigás filmet is lejátszik egybe de kisebbnél meg megáll.Szóval mit figyeljek a film adatánál, hogy tuti lejátsza?
köszönöm a választ. -
mrmaarki
újonc
Sziasztok,
valaki tudna nekem segíteni? Vásároltam a mai napon egy samsung monitort és sajnos nagyon elkeseredtem.
Le akartam cserélni a régi monitoromat "Dell 2408WFP" egy korszerűbb monitorra "Samsung S24D330HS"
Többniyre játékra használom "WOT". Mikor beszereltem a monitort már a színvilága sem tetszett de hát gondoltam biztosan szuprebb lesz játékra. Hát sajnos nem. Sokkal jobban szaggat mint a régi Dellem. ugye ez HDMI-vel csatlakozik a géphez míg a Dell DVI-vel. Miért lehet ez? Direkt játékra vettem az új monitort és sokkal rosszabnak tapasztaltam. Most itt állok az új monitorral ami szarabb....
Videókártyám Asus R9290X. Valakinek tipp ötlet? Ugyanazon a felbontáson próbáltam mind a kettőt és óriási különbség van közöttük... (1920x1200) színben és graifában is. Az ikonok is sokkal torzultabbnak néznek ki.
Valaki tipp? Ha ez valóban ilyen holnap megpróbálom visszavinni és kicserélni de ezek után kérdés milyenre ami megfelelne az elvárásaimnak..... Segítsetek nekem köszönöm előre is..
Üdv.:maarki -
aram01
nagyúr
sziasztok
kinéztem egy S22E391H monitort [link]
tetszik a kinézete nagyon,forumozásra és játékra lenne használva.
Igazából az lenne a kérdésem hogy nagyon mellé nyúlnék vele? -
Kr/\toS
senior tag
A 351es van épp nálam, tesztelgetem. A feketéje nem túl homogén, a színei kicsit durvák, klasszikus lcd-s jellegűek. Samsung tv-ből a c-d 500-600-as szériához tudnám hasonlítani a színkezelést. Ami abszolút nem tetszik hogy a kék és a fehér szín kicsit szürkés. A panel maga gyors.
Szerintem mindenki boldog lenne vele, de nekem a tv-knél használt fényes panelek jönnek be inkább úgyhogy valószínű vissza is viszem a boltba amíg lehet.
-
motocoder
aktív tag
Megoldva!
-
motocoder
aktív tag
A játék 4:3-as méretű rosszul irtam le.
Pl.:800x600-as -
motocoder
aktív tag
Sziasztok!
Vettem egy samsung 2233rz monitort ami a játéknál levágja a képet és igy 19"-os monitornak megfelelő lessz
a képméret.
A monitor képaránya :16:10.
A játék az 16:9-es.
Van arra valami állitási lehetőség,hogy széthuzza a játékot teljes képernyőre? -
Bazsa$
tag
Sziasztok!
Ezzel a két típussal van valakinek tapasztalata? Elég jó áron vannak.
Samsung 32" S32F351FUU LED
Samsung 32" C32F391FWU LED
Jelenleg 32" TV -t használok játszani. Ezért nem is akarok monitorból kisebbet.
Köszi,
-
Mikisys
őstag
válasz
core i7 #8377 üzenetére
Lehet kezdődő tápegység probléma, vagy bizonytalan jel a bemeneten, ami zavarhatja és ezért lekapcsol.
Lehet melegedési hiba, vagy valami egyéb készülék okozta zavarás a közelében.
Lehet beállítási hiba, újraindítás után a felbontás megváltozhat, szoftverhiba is lehet.
Próbáld meg a hálózati madzagját fordítva bedugni a konnektorba hátha segít a potenciál-különbség csökkentésben, ez mint zavar, okozhat működésbeli hibákat is.
Ha nem oldódik meg a helyzet, - akkor még időben irány a szerviz!
Sok sikert!Üdv!
-
Mikisys
őstag
válasz
gyuribácsi88 #8376 üzenetére
Ha megfelel a 60Hz-es, akkor szép és jó készüléked lesz.
(Ez az optimális frissítése, lehet, hogy tud többet is, de ez nem derül ki a leírásból.)Üdv!
-
core i7
addikt
Sziasztok! Van egy samsung 2233Rz 120Hz monitorom időközönként kikapcsol ami nem akkora probléma mert egy gombnyomással visszatudom kapcsolni de mégis? ennek mi lehet az oka?
-
Sziasztok, erről valakinek vélemény? [link]
-
Krisz26
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Van egy Samsung P2370HD TV/monitorom. Tegnap rákötöttem a T-home iptv settop boxára és bármilyen kábellel próbálkozok, nem mutat képet. HDMI-vel szeretném csatlakoztatni, mert az elérhető a monitoron és a settopbox-on is. Ha összekötöm azt írja ki, hogy próbáljak más forrást, mert hibás, vagy nem támogatja, vagy valami ilyesmi. Nem teljesen értem.Monitorként rendesen üzemelt. Találkozott már ilyennel valaki? Scart kábellel sem megy, illetve ott néhány pillanatra megjelenik valami kicsit rosszabb kép. Már annak is örülnék, de az is csak 2-3 másodpercre villan fel. Előre is köszönöm a segítséget. -
Lesliee69
újonc
Sziasztok!
Vásároltam 1 pc konfigurációt, össze szerelték, stb..Fel lett telepítve a win 10 home, majd a driverek.
Monitor nem kellett, rádugtam HDMI kábellel a videókártyára a 121centis Samsung full HD tv-t.
A következő problémák jöttek elő: fullHD felbontásban(natív), a tálca fele hiányzik az asztal két széle is le van csípve, fél ikonokat látok bal oldalon.
Következő gond: kicsit mintha mosódottak lennének a betűk, böngészős játékban fakó színek. Az egér érzékenységet akárhogy állítom picit mintha késne. Ez csak asztal módban és böngészés közben fordul elő.
Ha pc játékot tolok, ott a kép is szép, színek is és az egér is tökéletes. Nem értem mi lehet a gond, ezért fordultam hozzátok segítségért.Videókártya: asus geforce strix gtx960 4gb
Proci: i5 3.2Ghz
Alaplap: Asus H110M
Ram: kingston hyperX fury 8gb 2133 mhz
...és ide írom, hátha ez is számít valamit: samsung evo 120gb ssdElőre is köszönöm a segítséget!
-
Wasquez
senior tag
Sziasztok!
Van olyan opció, amivel egy monitoron fekete fehér kép jelenik meg a színes helyett? Azt gondoltam, ez egy egyszerű dolog, de nem találtam rá megoldást!
-
core i7
addikt
Sziasztok! Van egy samsung syncmaster 2233Rz-m és oldalt a gombokkal beakarom állítani a színeket contract-ot de ezt írja ki not avaiable
és egyszerűen nem lehet rámenni erre a beállítás opcióra Ezt mi okozza?
-
nsbikes
csendes tag
Sziasztok!
Van nekem egy Samsung S24B300BL monitorom és egy ASUS GTX 650Ti Boost 2gb videókártyám, összeszerettem volna kötni őket egy DVI-D -HDMI kábellel (DVI-D megy a monitorba, HDMI a videókártyába) és mikor összekötöttem a monitor nem érzékelt semmit se, annyit írt hogy "Check signal cable". Monitor driverét telepítettem, a kábel normálisan bele volt csavarozva a monitorba. Előre is köszönöm a segítséget!
-
fasterware
aktív tag
Sziasztok. Valaki esetleg használ S29E790CNS monitort közületek? A kérdésem az lenne találkozott neten ennek a monitornak színkalibrációs beállításával tesztben, mármint, hogy konkrétan meg lennének adva a legjobb képminőséget adó beállítások, mert én csak a nagyobb 34" -al találkoztam.
Van még 2 kérdésem:
1. Én minidisplayport - displayport kábelen keresztül használom a géppel összekapcsolva, viszont amikor indítom a gépet, a windows asztalra való bebootolásig sokszor szétesik a kép illetve rózsaszín pöttyök jelennek meg, a biosba belépve gyakorlatilag a legroszabb a helyzet, mert ilyenkor még pluszba villog is a kép. Lehet e az ok erre, hogy a kábel Ebayről származik, 1300 ft volt, csak egy sima kábel semmi zajszűrő nincs rajta, mert akkor veszek inkább egy normális drágább kábelt, egyébként hdmi - vel használva semmi ilyen gond nincs.
A monitor menüjében egy displayport version menü, azon belül 1.1 és 1.2, automatikusan az 1.2-re áll a monitor, lehet 1.1-en jó lenne a kép?2. Van e valami szoftveres program amivel a monitor menüjébe lehetne lépni és beállításokat módosítani, gyakorlatilag a hátsó menügombot szeretném kiváltani. Amit felraktam samsung oldaláról drivert abban nincs benne, bár nem is vettem észre semmit, hogy változna a driver valamin, mert a nélkül is működik.
-
pedro7
tag
Több helyen érdeklődtem, de senki nem tudta a választ.
Egy Samsung Syncmaster931BF VGA bemenetén szeretnék megjeleníteni videojelet.
Van egy delock-os Scart out- VGA input kábelem, de nem tudom müködésre bírni.
Azt szeretném tudni, hogy milyen jelet igényel a monitor VGA bemenete ? ( RGB,Komponens,Kompozit )
Hogy egyáltalán milyen készülékekkel próbálkozzak még. -
core i7
addikt
Uraim árulnak még ilyen monitort olcsón Samsung Syncmaster 2233rz 1680x1050 3D 120Hz?
-
gurubefree
senior tag
sziasztok
van valakinek tapasztalata Samsung S32E590C monitorral kapcsolatban . olcsobb most 25% . mindenes monitor lenne . laptop ( asus ROG 751Y ) , xbox one , android box . erdemes megvenni ?
elore is koszi
-
GEPESZ66
veterán
A Samsung monitorom többször csinálja azt, hogy a gép bekapcsolásakor feljön az „auto beállítás” ablaka, ill. az oldalsó gombokat nyomkodva nem mindig azt csinálja, ami az adott gombhoz tartozna.
Találkoztatok-e már ilyen hibával?
Ha igen, akkor sokba kerül-e a javítása?
Elvittem egy szerelőhöz, azt mondta, hogy ez monitoroknál többször előforduló hiba, tudja is az okát.
Sajnos annyira tele van munkával, hogy 5 hétig nem nyúlt hozzá, ezért elhoztam, s most másik szerelőhöz kell vinnem. -
válasz
MaCS_70 #8360 üzenetére
Annyit még hozzá, hogy csináltam két keresztpróbát:
Másik notebook képén a megjelenített szöveg ugyanilyen darabos,
Egy 50"-os tévén megjelenítve ugyanezen gépek képén a szöveg kifogástalan, tehát az 50-es tévén a szöveg nagyságrendileg szebb, illetve a kisebb szöveg sokkal jobban olvasható, mint ezen a 32"-os monitoron.Mindezt természetesen ugyanazzal a HDMI-kábellel nézve.
Köszönettel: MaCS
-
Üdvözlöm a Fórumlakókat!
A jelek szerint számos Samsung termék elégedett használójaként optimista módon beléptem a Samsung monitort használók táborába, és sajnos problémába ütköztem.
Egy T32E310EW modellről van szó, tehát egy 32"-os, FHD felbontású készülékről.
A gond az, hogy rettenetes a szövegmegjelenítés, Clear Type-ként és anélkül is szőrösek, göcsörtösek, össze-vissza vastagodnak a betűk vonalai.
A felbontás elvben jó, Intel HD 5500, a felbontás passzol, a képkivágás a teljes kijelzőre él, és tart is faltól-falig, mégis gyakorlatilag használhatatlan, kisebb DPI-értékű megjelenítőkhöz képest is borzalmas a szöveg kinézete.
Windows 7 64, legfrissebb Intel 15.40 driver.
Köszönettel: MaCS
-
Goldberg03
tag
Sziasztok!
IPS monitort szeretnék venni 24"-ost, FHD felbontásút. 40-45k szánnék rá. Milyen típust ajánlanátok?
-
GEPESZ66
veterán
Mostanában a Samsung monitoromon,a PC bekapcsolásakor feljön a auto adjust,ill.a nyelvválasztás ablaka.Mitől lehet?
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
Dr Bubo #8353 üzenetére
Üzletben láttam egy ilyen adaptert:
http://www.edigital.hu/euro-scart-kabel-csatlakozo/valueline-scart-av-adapter-kapcsoloval-scart-apa---3x-rca-anya-+-s-video-anya-fekete-p479693.htmlCsak azt nem tudom, hogy kimenetként is működik-e a SCART csatlakozója a Samsung T22B300EW típusú TV-nek.
Valaki esetleg tudja?
-
DeFranco
nagyúr
ha rákötöd a gépre, mit mutat a státuszled? "üzemszerűen" világít?
ha igen, akkor indítsd el vele a gépet, és egy erős zseblámpával világíts rá a panelre. ha látsz halvány képet, akkor valszeg az lesz, mint nálam volt a 970p esetén, ott típushiba az inverter biztosítékának elhalálozása.
ezt simlisebb helyeken inverter csereként adják el neked, de csak a biztosítékot cserélik, minősített esetben nem is cserélik csak egy kis ónnal megpatkolják.
ha nem, akkor a kondikat kellene átnézni.
(upsz... most látom, hogy kicsit régi a hsz... nem nagyon pörög a topic
)
-
ballazol
senior tag
a samsung s27d390 dönthető? nem tudom se előre, se hátra dönteni
a samsung s27d390h igen, arról láttam cikket is -
Dr Bubo
MODERÁTOR
Van egy Samsung T22B300EW TV-monitorom. De nincs rajta jack csatlakozó, az RCA csatlakozók is csak IN irányúak. Van rajta HDMI és SCART csatlakozó, de nem tudom, hogy az OUT irányba is működik-e?
A célom az lenne, hogy jack csatlakozós fejhallgatón halljam a TV hangját.
-
LanyUs
senior tag
Samsung SD390 24”
Átlátszó/zöldes 1 cm-es üveg díszkeret van rajta körbe. Ami mocskos idegesítő. Plusz a hátulja is csilli-villi tükröződik, tehát irodai munkánál a szemben ülő kollega számára is rendkívül zavaró. Számomra így használhatatlan. Ment is a francba vissza az informatikai osztályra. -
s3int
csendes tag
Mi a véleményetek a Samsung 28" U28D590D-ről?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! LG 27MP58VQ-P 27 FHD 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- FÓLIÁS! LG UltraWide 34WP75CP-B VA Monitor! 3440x1440 / 160Hz / 1ms / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Gyári ergonomikus monitor karral 31,5" 4K UHD HDR10 monitor 32UN880-B
- SAMSUNG( LS32A600NWUXEN) 32" QUAD HD GAMER MONITOR ! AKCIÓ%
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest