- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
castiels
addikt
Sziasztok!
Olyan monitorban amibe nincs infra azon lehet valamilyen külső kütyüvel bemenetet váltogatni?
-
RTamásP
újonc
sziasztok,
S24F350FHU típúsú samsung monitorom van. Régebben egy amd kártyám volt, most egy 1070-em van, mindkettővel a windows beállításaiban volt/van lehetőségem átnyomni egyetlen kattintással 72 hz-re a monitoromat. Ekkor a színek sokkal mélyebbek és élénkebbek lesznek, és eleinte kételkedtem benne, de ténylegesen 72 hz-et látok. Azonban van egy probléma emellett: a teljesen fekete pixeleket tartalmazó részeken folyamatosan vándorol egyetlenegy darab piros pixel, teljesen véletlenszerűen, néha egybefüggő csíkban, máskor meg elugrándozik. Azonban max 1 óra 72 hz-es üzemeltetés után eltűnik. Nekem a tippem az, hogy mivel gyárilag nem 72 hz, ezért be kell melegednie a panelnek ahhoz, hogy jól meg tudja jeleníteni a nagyobb képfrissítést. Viszont ha tévedek, lehet ez annak a jele, hogy káros így üzemeltetni? Valamint mivel én nem piszkáltam semmit, egyszerűen már volt rá lehetőségem gyárilag, emiatt elvesztettem a garanciámat? Ha igen, ha nem, hogy tudják bizonyítani azt, hogy OC-ztem a monitort?
-
jagger82
csendes tag
Sziasztok.
Megmaradt egy régi Samsung Syncmaster 931BF moncsim és van hozzá egy régi gép is. A Nyárra a gyereknek beüzemelném és cserélnék benne egy videokártyát.
Kérdésem: ha a gépbe veszek egy új GIGABYTE GeForce® GT 710 videokártya, 2GB DDR3, 64-bit szerintetek működni fog vele? A monitorhoz DVI kábel van, az a régi DVI menni fog az új kártyával?
Jól jönne a segítség.
Üdv.
Gábor -
Music4u
csendes újonc
Sziasztok!
Remélem jó helyre írok.
Nemrégiben vásároltam egy 32 colos Samsung Odyssey G7 monitort és a talpa elég sok helyet elfoglal az asztalból, ami zavaró. Éppen ezért tervezem, hogy valamilyen asztalra szerelhető állványt vásároljak.
Mivel nem tudom mire kell odafigyelni vásárláskor, remélem itt hozzáértőkre találok.
Tudnátok ajánlani valami monitor állványt? Az sem lenne hátrány ha esetleg ezt a 32-es Samsungot és mellette még egy 27-es bármilyen monitort is rá lehetne szerelni (A közeljövőben tervezek egy második monitort is beszerezni mellé)
Előre is köszönöm!
-
G@ben
addikt
Mire kell figyelni használt monitor vásárlásánál? Egy 226BW lenne a kiszemelt. Semmi extra igényem nincs, ez elérhető a közelben, jó a mérete, olcsó. Állítólag hibátlan, de érdekelne, mit kell figyelni, ami miatt nem szabad megvenni.
-
apszi
őstag
válasz
ForRedGlory #8493 üzenetére
Ettől féltem, köszönöm az infót.
-
apszi
őstag
Sziasztok!
Következő kérdéssel fordulnék hozzátok.
Ha egy 1440p felbontású monitort csak 1080-ban használnék, annak rosszab képe lenne, mint egy fullhd monitornak saját natív felbontásán? Mik a tapasztalatok ez ügyben? -
ForRedGlory
félisten
Erről az új 34"-es Samsung WQHD monitorról van valakinek tapasztalata?
Munkára kellene valami WQHD monitor, amin akár játszani is lehet, de mindenfélét olvastam róla... és ha annyira hitvány a kijelzője, akkor munkára sem használnám, mert utálom, ha egy átlag "jót" nem üt meg a panel.
-
forum_user
tag
válasz
forum_user #8486 üzenetére
Ez lett a megoldás (szervíz), ha valaki találkozik még ezzel a hibával:
[link] -
Watt25
veterán
Van egy U28E590D monitorom. A problémám vele az, hogy amennyiben DP kábellel kötöm össze a géppel, akkor a monitor még akkor sem kapcsol ki, ha kikapcsolom a gépet. (Ha HDMI kábelt használok, akkor nincs gond.) Megjelenik a Check signal cable felirat, és ha nem kapcsolom ki kézzel a monitort (ami ennél a típusnál külön fájdalom), akkor egész éjszaka ott lesz rajta ez a mozgó felirat.
Ha másik monitort kötök ugyanerre a gépre ugyanezzel a DP kábellel, akkor nincsen ilyen gond, csak ez a hülye Samsung nem akar kikapcsolni. Tapasztalt-e valaki már hasonlót? Van-e valami ötlet a megoldásra? Lehetséges hogy nem szereti a videókártyám, vagy mi lehet? (Gigabyte GTX 1060-6GB) -
ÁdiBá
veterán
válasz
ForRedGlory #8480 üzenetére
Ma bontottam ki egy ugyan ilyen monitort.
Bal oldala random villogni kezdett, kb 5 percet használtam.
Úgy hogy vittem vissza.Most olvasom nem biztos, hogy jó döntést hoztam hogy megint ilyet rendeltem, látom nagyon sok a szar... Samsungnak nem éppen erőssége a monitor.
-
SoulReaver
veterán
Sziasztok!
Van tapasztalatok abban, hogy ez a monitor SAMSUNG C32JG50QQU mennyire szokott pixelhibás lenni?
-
forum_user
tag
Sziasztok!
Samsung S22F350FHU led monitorról van szó. " Automatikus beállítás nem elérhető " üzenetet dobja fel mindig a monitor, hogyan tudnám ezt korrigálni a menüje beállításaiban?
-
milanakos25
csendes tag
sziasztok! remélem valaki még olvassa a fórumot.
Samsung P240HD syncmaster tv monirom egyik napról a másikra meghalt. Bekapcsolom , világítanak a piros led lámpák (menü, fel.le, váltás stb) be is jön a kép egy kb 3 másodpercre PC-mód majd fekete kép és meghal az egész. SEmmire nem reagál, a távirányítóról sem. Se menü, se módváltás (source) semmi nem működik csak a be és kikapcsolás. Van videóm is, nem tudom ezt fel tudom-e ide tölteni. Ugyanez a konzolra kötöm.
Valaki tud budapesten megy megbízható szervízt?
Esetleg valakiek van tippje mi lehet a gond?
köszönöm. milán -
pigatt
őstag
válasz
ForRedGlory #8483 üzenetére
De volt olyan is, de nem mindig jött elő. Beszéltem a Samsung ügyfélszolgálattal ma, hogy a harmadik monitorral is bajom van és ugyanaz a jelenség mint az első kettőn (a második pluszba meg volt spékelve a pixel hibával is), tehát bizonyos színeknél a vonal mentén (pl. Windows tálca teteje, zölden "kásásodik", illetve néha vízszintesen becsíkozódik a kép ami egy idő után magától eltűnik. [kép]
Azt mondták küldjem szervizbe, vagy ha 14 napon belül vagyok akkor cseréltessem ki, de hányszor még...
Én részemről nem foglalkozom tovább ezzel a monitor típussal, mást fogok választani.
-
pigatt
őstag
válasz
ForRedGlory #8480 üzenetére
Szerintem ha még 14 napon belül vagy akkor állj simán a vásárlástól, egyszerűbb és rövidebb mint az RMA. Én már a harmadik G7 32" nyúzom.
Nekem a másodiknál volt hasonló tömeges deadpixel hibám, csak majdnem a közepén és 8db volt. -
ForRedGlory
félisten
Na ma vettem egy 32-es Odyssey G7-et. Hát a jobb alsó sarokban nem ott tobzódik egy rakás pixelhiba? Marha boldog vagyok tőle. Első bekapcsolásnál még nem volt ott, most meg ha jól látom legalább 5db van egymás mellett.
A Samsung hogy áll a pixelhibához? Mennyinél cserélik? Még szerencse, hogy online vettem...
-
pigatt
őstag
Sziasztok!
Ma kaptam meg a 32-es Odyssey G7-et. Minden nagyon szuper, firmware upgradeltem a 1009.3-ra. Egy apróság van amit eddig más monitornál még nem láttam. Néha ha elindítok egy játékot akkor a monitor kiírja jobb felül az input source-ot, majd windows-ba visszatérés után megint. Nem gond, csak ilyet még nem láttam és ha letiltható lenne az király lenne.
-
Henker2
addikt
Sziasztok!
Mi a véleményetek a Samsung LC27F390FH Ívelt LED monitorról?
-
Fekete Mano
csendes tag
Sziasztok.
Picit off topic téma de érdeklüdni szeretnék hogy szerintettek egy Samsung T24D391-es monitort mennyiért lehet eladni.
Előre is köszönöm a válaszokat. -
Jinxb1rd
addikt
Van mód rá, hogy a Samsung monitoroknál a power-led világítást valahogy ki lehessen lőni?
Mert az hagyján hogy élesen világít teljesen feleslegesen, de hangja is van. Ami főleg stand-by üzemmódban irritáló, ugyanis akkor lassan villog. Mivel gyakran váltogatom ak épet monitorrol tv-re, eléggé idegesítő jelenség, hogy csak emiatt teljesen ki kell kapcsolgassam ma monitort.
Bármi tipp?
Egyébként ilyenem van: 24" CFG73 Ívelt Gaming monitor -
rosscowka
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy hónapja egy samsung c24f396 ívelt monitort. Most tűnt fel, hogy magas frekvenciájú zúgást produkál bal hátul, bizonyos esetekben elég hangosan (azaz nem kell csend hozzá, hogy hallható legyen). Olyan, mint egy trafó zúgása. Ez szokásos jelenség a VA panelnél, vagy sem? Annyira már sikerült rájönnöm, hogy ha csökkentem a kontrasztot akkor halkabb a zúgás, de pont a nagy kontraszt miatt (meg a fekete) vettem ilyet.
Köszönöm, ha válaszol valaki. -
Cimbee
aktív tag
Sziasztok!
A téma adott. Van egy Samsung C49RG90 3840x1080 49" ultrawide monitorom amit kimondottan játékra és filmnézésre használok. Amire csatlakoztatom az egy RX5700xt videokártya i7 10700k procival, tápegység pedig egy Corsair AX 750w.A monitor és a videokártya között egy 5 méteres viszonylag minöségi hdmi kábellel kötöttem össze. A problémám a következő: Ritkán de csinál olyatt,hogy amikor bekapcsolom a gépet vagy kilépek játékból fekete kép és villog a hdmi 1 felirat a monitoron mintha keresné a csatlakozást de nem találja majd 1 perc szenvedés után rendesen bekapcsol. Ezt miért csinálhatja? Érdemesebb lenne displayportra váltanom esetleg? Vagy vmi komoly 4k-s hdmi kabel kellene?
-
Steve0804
kezdő
Sziasztok!
Szervàltam egy Samsung p2770hd monitort.
Valakinek nincsen vèletlenül talpa hozzà?
10×10-es a csavartàvolsàg.
Köszi előre is! -
Adept
csendes tag
Sziasztok
Adott egy Samsung P2470HD tv-monitor darab. Gtx 960-ról hajtom 2. monitorként HDMI-n keresztül win10 alol.
Megcsináltam rajta minden hangolást, de a betük olvashatatlanok (a filmek szépek rajta).Áthuzok egy Chrome ablakot, alig látom a szövegeket.
Valaki azt mondta, hogy ezek a Tv monitor kombók ilyenek, ennyit tudnak. Előző 1050ti kártyával is ilyen volt.Tényleg igy van ez? Segitsetek pliz...
-
Cimbee
aktív tag
Sziasztok!
Az alábbi monitorral kapcsolatosan kérnék segítséget! SAMSUNG C49HG90
Miért van az,hogy ugyanezzel a monitorral egy youtubos streamer rendesen 3840x1080 felbontáson és 22:9 aránnyal játszik. Nekem meg csak pár játék kezeli ezt a felbontást a többi csak felnagyitja és teljesen játszhatatlan!
Próbáltam a HXD programmal mókolni a Death Stranding játékot de csak 3840x1080 felbontásra rakta de a 22:9 arány nem sikerült és itt is csak nagyitotta a képet
Előre is köszönöm a választ.
-
ToBeY
nagyúr
Hello
Vettem egy samsung 4k monitort és azt szeretném tudni,hogy hdmi black level-t mire érdemes állítani normál v low?(notebook van rákötve)
-
bogiboy
csendes tag
Sziasztok!
Samsung U28E570D 4K UHD monitoromon 2 év és 3 hónap használat után egyik reggeli bekapcsolásom után világos szürke kép fogadott. Ha az áram van bedugva a monitorba menü(joy)gombra nem reagál, nem jön fel a menüablak sem, csak ki és bekapcsolni tudom a monitort. Ha számítógép van összekötve a monitorral , akkor is csak full világos szürke kép fogad, hiába van összekötve HDMI, vagy DP kábellel.
A monitor kijelzője a hiba előtt pixelhiba mentes volt. A vezérlőpanel mehetett tönkre? Gondolom sokba kerülhet a cseréje.... Esetleg valami service menu belépési ennél a joy vezérlős típusnál tud valaki? Mennyit érhet így a monitor, ha esetleg nem éri meg megjavíttatni??
Nemrég hívtam a FixDirect Kft.(Samsung monitor hivatalos márkaszervize) műszakisát és mondta, hogy szerinte semmiképpen sem tápegység hiba... ja és ha megnézik akkor 10.000-től indul a javítás minimum....
ksz Gábor -
Gaboman
nagyúr
válasz
Süni 1985 F #8464 üzenetére
Úgy néz ki megoldódott, a HDMI 4-ből áttettem a 2-be ott nem olyan!
-
Gaboman
nagyúr
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tőletek, HDMI kábellel van összekötve a számítógépem és a Samsung UE48H6400 Tv-m, olyan probléma merül fel hogy akármit nézek rajta, Youtube videó vagy saját filmek akkor a TV-n kb fél percenként akadozik a kép, a számító monitorán megy szépen, mi okozhatja azt a jelenséget?
Segítségeteket köszönöm!
Gábor -
Süni 1985 F
senior tag
válasz
Süni 1985 F #8461 üzenetére
Erre rá is jöttem...Display port kellett hozzá.
Van valakinek esetleg ilyen monitor még a tulajdonában?
Lenne pár kérdésem -
Süni 1985 F
senior tag
Üdv!
samsung-c27fg73-ivelt-qled-gamer-monitor-27-full-hd
Most vettem és az lenne a kérdésem 120Mhz üzemel és nem lehet állítani a menüjében.
Miként tudnám feloldani és 144Mhz-re állítani? -
racskobalazs
senior tag
Sziasztok!
Van egy Samsung cf24f390, 1080p, FreeSync-es monitorom.
A frissítési tartománya elvileg 48-72Hz, a kérdésem az lenne, hogy lehet-e valahogy forceolni a monitorra a 72Hz-t?
Beállításokban, 1080p mellett csak 3 opció van: 50 ,59 ,60Hz. Ellenben 1024*768-ig (talán feljebb is, nem néztem pontosan) ott van, hogy 72Hz.
Ez azt jelentheti, hogy 1080p mellett nem tudja hozni a 72-t? Csak marketing volt?
Próbáltam Nvidia vezérlőpultból ráerőltetni, de akkor eléggé csúnyán viselkedett, nagyon nem tetszett neki.
Ryzen alapú rendszerem van, (2400G, iGPU-val, tehát azon elvileg van/volt FreeSync, be is tudtam kapcsolni, de leellenőrizni nem tudtam, hogy valóban megy-e. most egy 1060-ról kapja a jelet, itt végképp nem tudom ellenőrizni. A monitoron be van kapcsolva.)
Előre is köszönöm.
-
Cheesy
őstag
Van egy ősrégi Samsung 930BF monitorom, amit második monitorként (tervezésnél referencia kép megjelenítésére egyszerűbb és kényelmesebb mint az alt+tab) szeretnék használni.
1660Ti a vga, ma megérkezett hozzá a displayport-->DVI kábel (egyirányú) és hát... nem megyen.
Win10 fut a gépen, felismeri, hogy 2 monitor van:Ám mindkét esetben valami általános driver van betöltve:
Próbáltam már drivert eltávolítani és újra, kerestem hozzá win10 drivert de nem létezik, talán XP-s a legújabb.
Azt látom, hogy az asztalt már kiterjesztette a gép, mert át tudom húzni az egeret, de a monitoron csak egy "check signal cable" felirat mászkál
Ötlet?
-
Winne
nagyúr
Sziasztok!
Ebből a kettőből a jobb oldalit használom, érdemes lenne cserélni a bal oldalira? A név miatt kell többet fizetni érte, vagy lehet mögötte minőségbeli különbség is?
-
Heroes fan
őstag
Megoldotta a monitor drivere most már jó.
-
Heroes fan
őstag
Samsung C27FG73FQU Monitor ezt a monitort lehet használni az adatlapomon lévő videókártyával?
Most lett kicserélve egy 1050TI -t váltott ami 144 hercre tényleg nagyon szar, és elképzelhettem hogy nem használja ki és azért nem futnak a gamek.
Megnéztem driverek fent és semmi nem változott lehet hogy gsinces monitor kell hozzá? Máshol mondták,hogy freesinces monitorokat is lehet használni geforces kártyákkal is. -
csabsz13
aktív tag
sziasztok!
két Samsung monitort nézegetek és a Samsung honlapon sem látom, hogy mi a különbség a kettő között:
U28E570D és U28E590DStudja valaki, hogy a számozás és a plusz "S" betű mit jelent?
és úgy általában van-e esetleg valami, amiért nem javasolt a Samsungnak ez a kategóriája? (4K, 28", 60Hz, Freesync, mindez TN panelen)
köszönöm!
-
johndoo1000
tag
válasz
Cobrusz #8453 üzenetére
Szia,
egyszerűen IMÁDOM.
Játékra és munkára is tökéletes nekem.
Játék,először szokni kell a 32:9-es arányt, de miután megszoktad tökéletes.
Munka, egyszerre két-három alkalmazás is ott van a képernyőn, ez nagyon hasznos tud lenni.ű
Minőség, profi. HDR,144 Hz, Freesync, egyszerűen tökéletes, csak ajánlani tudom.Üdv,
-
Cobrusz
senior tag
válasz
johndoo1000 #8452 üzenetére
Hol vetted?
Én is hasonló monitort akarok most venni, csak én a 43' verziót.Játékra, munkára mire használod és milyen minőségben?
Nyomogasd az "F2" vagy "DEL" gombokat hátha bejön mielőtt bekapcsolna a monitor?
-
johndoo1000
tag
Sziasztok,
vettem egy Samsung LC49HG90 monitort.
A baj az hogy a monitor később kapcsol be mint, hogy a BIOS beállításokba be tudnék lépni.
Ilyenkor mi a teendő?Előre is köszi.
Üdv,
Ottó
-
Cobrusz
senior tag
Sziasztok.
Szeretném lecserélni a 24" régi P2450H Samsung monitorom.
SAMSUNG LC43J890DKUXEN erre esne a választásom.Esetleg van vkinek tapasztalata vele illetve maga a monitor ebbe az árkategóriában elfogadható minőség, megbízhatóság szempontból?
VA paneles monitorom nem volt még.
Játékra meg munkára lenne használva.Köszönöm a helpet
-
peter889
őstag
Sziasztok!
Van valakinek véleménye egy régebbi monitorról, pontosan a Samsung Syncmaster 2693HM-ről?
Ha igen, érdekelne. Hogyan vált be stb.Köszönöm előre is.
-
wilska
csendes tag
Sziasztok! Van egy Samsung S22F350 monitorom és sehogy sem sikerül ideálisra beállítanom a képet. Valaki tudna egy kis segítséget, támpontot adni az ideális beállításhoz ennél a monitornál? Kontrasztot, színeket hogy érdemes beállítani, milyen arányban, illetve játék módnak és dinamikus kontrasztnak és a többi Samsung Magic beállításnak van-e valami értelme.... Vagy én vagyok béna, vagy nem túl jó ez a monitor... (az előbbi valószínűbb
) Köszönöm szépen a segítséget!
-
tankistacica
újonc
válasz
turistakolbi #8446 üzenetére
Szia, ennek a nagytesóját tervezem egy régi ASUS 19"-ról.
Tudnál bármi tapasztalatot? Mennyire más a hajlított játék? És a sima Office/munka? Nem zavaró-e a karos kivitel, úgy láttam mintha kicsit előbbre kerülne a monitor.
Színintenzitás/kinézet?
Melyik frissítési frekvenciát próbáltad és milyen járékkal? Mi a tapasztalat a gyors mozgásokkal? Sima nezetés/filmnézés? Elegek a gyári üzemmódok vagy kell állítgatni?
Szóval írj egy felhasználó szemmel készült tesztet XD -
dobko
csendes tag
Sziasztok !
Egy Samsung U28H750UQU típusú monitor vásárlását tervezem, ugye ez quantum dot technológiát használ. Valakinek esetleg van valamilyen negatív tapasztalata a sima LED LCD-hez képest vagy örüljünk a szebb színeknek és feleannyi fogyasztásnak ?
Olvastam, hogy valakinek felhősödött, 2 darabot is visszaküldött, ez valami általános probléma, vagy egyedi eset? Illetve egyre kevesebb boltban érhető el a termék, pedig talán 1 éve jöhetett ki, szóval nem hinném, hogy kifutódarab, esetleg hiány van belőle?
Ez TN paneles, magyarán a fekete nem a legjobb és a a többi, de a QLED elvileg ezen javított. VA panellel is lehet már kapni hasonlót, de azok reakcióideje eléggé lassú ha jól tudom. A VA panel manapság játékra megfelelő? IPS 5ms körül mozog sokan arra esküsznek. Tudom, hogy kompromisszumot kell kötni bármit veszek. Ez a Samsung U28H750UQU is csak 60Hz-es sajnos, de 4k-t szeretnék és a TN 1ms-os válaszideje a legjobb.Nyilván van jobb, de nekem nincs 300k-m monitorra.
Esetleg ha valaki tud egy jó alternatívat ami 4K és játékra se rossz.Akkor a HDR10-ről már ne is beszéljünk, LG monitorokban láttam, de nem tudom meg-e éri, vagy ér e valamit, a gyártók által mutatott reklámanyag az csalóka lehet.
Bármilyen érdemi információt szívesen veszek, köszönöm !
-
turistakolbi
aktív tag
Hát kösz a semmit
Megvettem, és imádom.
Sziasztok! léptem -
turistakolbi
aktív tag
válasz
turistakolbi #8444 üzenetére
ilyen hibákra gondolok
igaz 24" . és 2016 dec.
https://www.youtube.com/watch?v=vaAQncTc7B8
pls help. nem akarok " rossz" monitort venni -
turistakolbi
aktív tag
Sziasztok.
1200 Hozzászólást néztem át a következő monitorra rákeresve- Samsung c27fg70fqu
Nem volt találtat ezért írok.Monitort akarok venni, mert VGA upgrade lesz és a 60hz nagyon karcsú lenne a 200 fps körüli állapothoz.
Csak Játékra kell, főleg FPS... IPS panelről váltok,tehát a színvilág fontos ezért a TN kizárva
VA panelben gondolkodom., 1ms 27" és 144hz
Először ezt akartam, de ezt nem kapni sehol :_D
https://www.overclockers.co.uk/aoc-c27g1-27-1920x1080-va-144hz-freesync-curved-widescreen-led-monitor-mo-04p-ao.html?fbclid=IwAR301v9fZpbskO998TCFWSE7OQ-1ntK2iPyYPfWyIyWSxJaMBJi4a5Ex4cMUtána, ezt az egyet találtam ami most szóba jöhetne.. Viszont láttam kommenteket ahol írták hogy nem a legjobb stb. 2016 Dec 29.-e óta kapható. (ahogy olvastam volt frissítve a bugok miatt.
https://ipon.hu/shop/termek/samsung-c27fg70fqu/15399491-2 max 3 napon belül megveszem ezt a monitort, kérlek erősítsetek meg abban hogy jó választás
Ez az érték már nagyon bántja a pénztárcámviszont a fent leírtakból nem engedek
)
Válaszotok előre is nagyon szépen köszönöm. -
kristóff
újonc
Sziasztok!
nekem az a problémám, hogy van egy Samsung monitorom ami vga-s és játszottam éppen és elment a kép
fekete volt de a hang az nem ment el és a gép se állt le. Kipróbáltam egy másik monitoron ami már egy LG és szintén vga-s ez is és ezzel se volt jó megint fekete kép de hang,minden működött a gépben és rádugtam a TV-re ami már hdmi-s és azon működött teljesen jól minden.Mi lehet a probléma? a monitor vagy a vga kábel? -
jugen
csendes tag
Sziasztok!
Egy SA350-es és egy 940N monitort használok egyidejüleg nvidia quadro fx 580-as videokártyán keresztül.
Amikor a monitorok elmennek pihenő állapotba és visszahozom őket, akkor a 940N-es monitor felbontása megváltozik minden esetben és vissza kell állítanom az 1280x1024-es beállításra.
Ez miért van? Lehet ellene tenni valamit?
Köszi elöre is a válaszokat!
-
rambustibi
őstag
Sziasztok!
A következő lenne a kérdésem:
Freesync az milyen bemeneten elérhető? HDMi 2.0 vagy Displayport, esetleg mindkettőn?
Az érdemi válaszokat előre is köszönöm.Megtaláltam.. DP 1.2a vagy újabb..
-
IAMMIAMI
csendes tag
Sziasztok!
Remélem nem gáz, hogy ilyet kérdek, de szeretnék egy kis beárazási segítséget kérni.
Szeretném nemsokára eladni a Samsung S24C750P[link] monitoromat, mert itt az idő egy 27"es váltásra. Valakinek van tippe, hogy mit érhet manapság?
2014-es vétel, állapota tökéletes, pont mint amikor ki lett csomagolva, semmi pixelhiba stb.Előre is köszönöm!
-
andaman
tag
Sziasztok,
LT23C350EW/N monitor PC üzemben néha elkezd szakaszosan búgni.
Átváltva TV vagy Külsőre, elhallgat.
Hol lehet a probléma? -
lm83
őstag
Sziasztok,
Itt is próbálkoznék segítség kéréssel...
Sikerült szert tennem egy ilyen csodára
Csak annyit kérdeznék, itthon ezt mire tudom, (tudom egyáltalán valamire) használni? -
talost89
újonc
Sziasztok!
Nem tudjátok véletlenül, hogy a Samsung gyárt-e még (szerel össze) monitort Magyarországon?
És ha igen melyik típust?Régebben sikerült találkoznom pár monitorral ami ott készült.
Köszönöm előre is a segítséget.
Üdvözlettel: Tamás
-
B4ndiBuild3r
tag
Sziasztok!
Ha adott egy 16:9-es monitor 1920x1080-as felbontással és én szeretnék összeválogatni egy "csomag" háttérképet, akkor van látványbeli különbség ha a letöltésnél nem a natív felbontásnak megfelelőt, hanem az ugyancsak azonos képarányú, de nagyobb 3840x2160-as verziót töltöm le?
-
pibácsi
senior tag
Szia Mindenkinek!
Van egy Samsung Syncmaster 793 S monitorom. Az a gondom, hogy a kontrasztot nem tudom külsőleg tovább emelni, de így eléggé szerény, pláne, ha 50%-ra állítom. Múszerészkedem és szeretném belűlről feljebb hozni. A fókuszt megtaláltam és szépen be lehet állítni, a fényerő is középre hozható, de a kontrasztot nem sikerűl megtalálnom. A külső állítóval már 100%-on van, de kevés, viszonyítva egy másik általam használt CRT monitorhoz. Korábban egy ugyanilyen csak Syncmaster 793 MB volt és az nagyon szuper képet adott, csak az tönkrement, kontakthibás lett. Kérném a segítségeteket, hogy merre keressem a belső potit, vagy más állítási dolgot, egyáltalán van-e lehetőségem.
A válaszokat előre is köszönöm.Üdv. Pibácsi
-
hege8888
aktív tag
Sziasztok!
A T260HD és kistestvéreihez melyik fajta Samsung táv. jó?
Köszönöm előre is.
-
jokeph
nagyúr
válasz
Mester0915 #8427 üzenetére
Mint fentebb írtam, ha a monitoron menüből vagy direkt gombbal tudod az aktív bemenetet (forrást, source), váltani, akkor nincsen gond.
-
jokeph
nagyúr
válasz
Mester0915 #8425 üzenetére
Rákötni, rátudod. hogyan aztán hogyan fog működni, az más kérdés.
Ha tudod váltani a forrást (gondolom D-Sub meg DVI van rajta), akkor működhet úgy, hogy mindig az egyik gép képét látod. Vagy nem ez a cél ?
-
Mester0915
újonc
Sziasztok
Olyan kérdésem lenne hogy van nekem egy samsung syncmaster 223bw monitorom. Az lenne a kérdésem hogy kettő számítógépet rá tudnák e kötni. van rajta kettő vga kimenet a monitor alján. Válaszotokat előre is köszönöm. -
Csabi1984
addikt
Sziasztok! Igazából tapasztalatra lenne szükségem. Jelenleg rendelkezem egy Samsung Syncmaster 2243-as ma is működő monitorral és fejlesztésben gondolkodom és kinéztem egy ilyen típust Jelenlegi monitorommal is játszottam alkalmanként.
Akinek van ilyen készüléke mi a véleménye, illetve szívesen meghallgatok véleményeket javaslatokat de nagy árrésben nem szeretnék továbblépni. Őszintén külsőleg nagyon megtetszett a fent nevezett példány és ott van a HDMI csatlakozó ami a jelenleginél csak DVI-D érhető el az analóg D-sub mellett.
-
Sam8888
tag
Sziasztok!
Adott az alábbi konfig: GeForce GT740 + Samsung SA200 (S22A200B)A problémám, hogy ha a DVI portjára csatlakoztatom a monitort, akkor nem hajlandó 1600x1200 fölé menni.
Legújabb drivert felraktam (monitor + videokártya)Ha sima Dsub csatlakozóra kötöm, akkor gond nélkül megy 1920x1080-on.
Mi lehet a gond?
-
Esetleg a BenQ 27" VZ2770H-ról van valakinek tapasztalata? Ez az AMVA+ panel mennyivel jobb/másabb mint a Samsung VA-ja?
-
-
deja vu
addikt
válasz
Cingáriusz #8418 üzenetére
Nagyon kicsi a felbontása, tényleg ilyet akarsz?
-
Sziasztok!
VA paneles monitorra váltanék sok éves IPS használat után (a jobb fekete reményében) és a következő típust néztem ki: Samsung S32F351FUU [link]
Van valakinek tapasztalata ezze la típussal? Megéri az árát?
-
bigyo108
aktív tag
Sziasztok,
Van egy Samsung 940N moncsim és valami bődületesen meg vagyok vele elégedve.
Sok monitor volt már nálam az utóbbi hónapokban, a digitális jelre való átállás miatt, de vagy túl fényes-homályos volt a kép vagy erőtlenek voltak a színek, vagy mindkettő.Mivel igen koros már a szekér így ha kinyúlik nemtudom merre induljak.
Miért annyira szép a kép, és a színek ezen a monitoron?
A 300 cmd teszi vagy a 700:1 -es arány?
vagy maga a megjelenítő panel ?
Jelenleg olyan cípőben vagyok, hogy VGA váltás miatt aktív hdmi - d sub konverterre lett szükségem.
Ez fog képromlást eredményezni?Van olyan weboldal, ahol paneltípusra lehet szűrni hogy milyen monitorokat szereltek még ilyen panellal ?
Köszönöm előre a válaszokat és bocs az értetlenkedésért.
-
belasuk
csendes tag
Sziasztok!
Megbízható szerelőt keresek Budapesten, tud valaki segíteni?
Van egy samsung syncmaster sa850 monitor. Amikor még "hideg" a kép jobb oldala vibrál, csíkok jelennek meg rajta, néha eltűnik a kép jobb oldala, ha már "bemelegedett", akkor semi baja.
Van aki tudja mi lehet a probléma?Segítségeteket előre is köszönöm!!!
-
Hali! Olyan kérdésem lenne, hogy Input laggot valamilyen progival lehet mérni? Mármint, hogy konkrétan mennyi, nem tesztek alapján. Samsung TV-t használok és nem tűnik gázosnak, de azért kíváncsi lennék rá!
-
Unteroff
aktív tag
Üdv!
Annyi lenne a kérdésem, hogy hogyan tudom megnézni egy monitornak, hogy mennyit volt összesen bekapcsolva, működve maga a képernyője? Van valami gomb kombináció, amely előhozza, hogy hány száz-ezer órát működött a monitor, mint egy belső fekete doboz.
A képernyő egy ezer éves SyncMaster 225BW. Egyszer megtudtam nézni, jó sok volt benne, ma is használom, de szeretném majd a közeljövőben lecserélni egy modernebbre.
Előre is köszönöm az infót!
-
Üdvözlet. Egy Samsung J6300 32"-os TV-t használok monitornak. Ívelt és gyönyörű képe van. Viszont arra lennék kíváncsi, hogy a válaszideje mennyi lehet kb? Tesztek alapján ajánlják simán játékra is, de szerintem CS:GO-ban van egy kis késés. Másban nem nagyon tűnik fel, de ott mintha kicsit érezhető lenne. Vélemények? Mire lenne érdemes cserélni, ha ténylegesen úgy van.
-
HoReSz1975
őstag
sziasztok,
vettem egy ilyen monitort SAMSUNG U28H750UQU, az lenne a kérdésem, hogy elméletileg LG 27UD68-W, vagy LG 27UD69-W -t akartam venni, de ez a MediaMarkt-ba most le volt akciózva 155490-ről 131000Ft-ra, azért csaptam le rá
A Samsung jobb, mint az LG valamelyike
ez 2017 model SAMSUNG U28H750UQU
tudom, hogy a samsung TN paneles és az LG-k AH-IPS panelesek, LG volt ez előtt 1080p-s, de tényleg az IPS LG -vel jobban járam volna
-
Mikisys
őstag
válasz
lordjancso #8408 üzenetére
Hívd fel az üzletet, ahol ezeket láttad és kérdezz ott rá, hogy melyiket mire ajánlják.
Nézd meg az interneten az adatlapjukat, hogy mi a különbség közöttük, a méreteiken kívül.
Ha az adatokból nem tudod melyiket érdemes megvenni, akkor talán tudunk valamit javasolni, de neked kell döntened.Üdv!
-
lordjancso
senior tag
Sziasztok!
Az alábbi három monitor közül melyik a legalkalmasabb munkára (programozás) és alkalmanként játékra?
Kinek mi a véleménye róluk? Minden szempontra kíváncsi lennék. Köszi!SAMSUNG S34E790C
SAMSUNG U32E850R
SAMSUNG U28E590D -
Mikisys
őstag
válasz
Flowtation #8406 üzenetére
Tápegység-inverter hiba a legvalószínűbb, de ezt szakember, szerviz tudná pontosítani, 4-5 ezer Forintos árú javítás még elfogadható, ha egyéb tekintetben a monitor megfelel a későbbeni használatra.
Üdv!
-
Flowtation
őstag
Sziasztok!
gépváltás előtt állok és van itthon 2 db régi samu monitor, egy 203B és egy 940T. Mindkettővel az a baj, hogy bekapcsolni ugyan bekapcsol, világít a led, viszont semmi kép. Egy kicsi 15-ös is van, az szépen működik ugyanazokkal a kábelekkel. A menü gombokra sem jön elő semmi, se auto, se más. Tudom öregek, mégis megkérdezném, hogy van valami mód, hogy kiderítsem mi a bajuk és, hogy egyáltalán javítható-e, megéri-e?Előre is köszönöm!
szerk: vga csatin próbáltam, dvi-on nem, nem tudom ez számít-e.
-
martin.p
tag
Sziasztok!
Vettem egy Freesynces Samsung S24F350FHU monitort. A Freesyncet eléggé "haszontalannak" tartom, nekem az előző monitoromon sem volt ilyen összefolyás, vagy valami hasonló, szóval észre sem vettem a különbséget. Ha Freesync nélkül használom, talán a 60Hz és a 72Hz között különbséget látom, semmi mást.
Az lenne a kérdésem, hogy nem-e lehetne valahogy megoldani, hogy egy Nvidia-s kártya esetén 72Hz-re beállítani a monitor frissítési frekvenciáját? Sajnos jelenleg csak Freesynces kártyával, és csak akkor engedi, ha be is van kapcsolva a Freesync technológia. Szóval azt szeretném, ha nem lennék az AMD-hez "kötve", és lehessen nVidia videokártyám, ugyanerre a monitorra rákötve, 72Hz-es frissítési frekvenciával.
Esetleg bármilyen "trükk" van erre?
Köszi!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Samsung S32BM700UP 4k Smart Monitor/TV! 32"/3840x2160/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/TIZEN
- DELL ULTRASHARP U2415B 24" monitor FHD/IPS
- Dell 27" 2K 2db kisebb karc a képen! P2723D 27" IPS panel 2560x1440 QHD Pivot HDMI
- ASUS VZ27EHF-W 27coll full hd 100hz monitor 1ms
- 34" Samsung Odyssey OLED G8 (G855D)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest