Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- Milyen videókártyát?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- OLED TV topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eGPU tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
humax
senior tag
sziasztok
a Samsung T22A300 LED/TV 30,000 jo vettel? Grancias .demo monitor volt a media markban
milyan az a monitor?koszi
-
tegbashar
tag
Sziasztok! Samsung 23b350 monitorom van, és felmerült egy megoldandó, "fura" probléma.
A monitor kerete fényes, a kijelző pedig a felületéhez képest süllyesztett, így a belső káva - bizonyos betekintési szögekben - tükrözi a kijelzőt. Ezt szeretném megszüntetni a lehető legkevésbé drasztikus módon.
Ötletek? -
haxiboy
veterán
Üdv. Adott egy Régi!!! Samtron 95pPlus.
A gondom az hogy sípol. Általában fehér kontraszos képeknél. Gondolom kondi, érdemes megjavíttatni vagy valami megoldás? -
chester99
aktív tag
Üdv
Lenne egy T22A300-as monitor és tv egyben. Ugye ez 21.5 colos. A gondom az lenne vele hogy a monitor hangszórói abszolút nem adnak mélyet. Nem létezik hogy ez gyárilag ilyen lenne. Vagy igen?
Akinek van ilyen monitorja az írja már meg a tapasztalatait.
A tv.m is Samsung 80 cm-is Led-es, azzal se ilyen problémám nincs.... -
tomi5244
őstag
Sziasztok!
Van egy Samsung syncmaster 223bw monitorom. Már pár hete játssza azt, hogy bekapcsoláskor villog a kijelző, nem vagyok nagy műszaki zseni, de úgy vélem a háttérvilágítása szállt el. Pár perces villogást követően abbahadja de sötétre vált a képernyő. Miután ki-be kapcsolom a monitort újra nekikezd a dolognak de már csak rövidebb ideig. Ezt még eljátszom vele 2x 3x. Utána viszont teljesen jó és ha reggeltől estig használom akkor sincs gondja. Szóval, olyan, mint ha be kéne melegednie
Más gépen és beltéri tv-set-top boxal is ezt csinálja, szóval maga a monitor a hibás.A videó minőségéért előre is elnézést ennyire futotta, de gondolom a lényeg látszik, főleg 0:20-tól.

Annyi lenne a kérdésem, hogy egy ilyen háttérvilágítás csere mennyibe fájna? Ez még nem ledes, gondolom valami fénycsöves megoldást eszközöl a monitor. Érdeme ezzel foglalkozni?
Köszönöm!
T -
toge79
csendes tag
Üdv!
Van egy Samsung 206BW monitorom, ami az utóbbi időben a következőt csinálja: gép bekapcsolásától (boot) nincs kép, csak be-bevillan egy pillanatra, kb 5 másodpercenként (a monitor power gombja is csak fel-felvillan). Egy-másfél óra múlva jön meg a kép. Kb 2 hónapja jelentkezett először ez a jelenség (akkor még elég volt 10 -15 perc, hogy legyen kép).
Van valakinek ötlete, hogy mi lehet a baja? -
Animato
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudom tud-e valaki segíteni, a problémám a következő! Van egy Samsung S27A950D 3D LED monitorom. Gyakran játszom 3d-ben, sajnos az nvidia 3d vision nem támogatott! A tridef 3d szofverrel elég sok játék futtatható több kevesebb sikerrel. A gondom a Tomb Raiderrel van, ami elvileg nativan támogatja a 3d-t. Nos én semmiképp nem tudok pipát tanni a főmenüben megjelenő kis kockába, ami engedélyezné a 3d-s futtatást. Ilyen problémára a neten sem találtam választ. A furcsa hogy pl. a Crysis 3 kapásból stereo 3d-ben indul mindenféle beállítás nélkül. Nem tudom összefügghet-e a problémával az hogy a játék beállításában a display nem a Samsung monitor, hanem nem tudom miért, an nvidia gtx680 szerepel mint megjelenítő. Beteszek egy képet, hátha érthetőbb! Segítségeteket előre is köszi, Animato
/dl/upc/2013-04/21/277982_zhnjkxvymalsuiuw_tomb.png][IMG:/dl/upc/2013-04/21/277982_zhnjkxvymalsuiuw_tomb.thumb.png -
lente
csendes tag
válasz
Flashget
üzenetére
Próbáltam másik kábelt is, dvi átalakítóval is mindkét kábelt. Viszont annyiból megoldódott, hogy a konzol komponens kábellel, és scarttal jó. Így arra jutottam, hogy a digitális jelet nem veszi jól, viszont az analógot rendesen. Mindenképp szerelő lesz belőle, de legalább tudom, hogy mi lehet a probléma.
Köszi azért a segítséget. -
lente
csendes tag
válasz
Flashget
üzenetére
Notiról mind a hdmi (zöldes), dvi(szürkés), vga (hibátlan) esetben van kép. De ugye a másik 2 eszköz nem produkál képet. A konzol viszont scart csatlakozón bejön, csak ugye az 576i felbontású. De ha hdmi-re vagy dvi-re rakom, akkor a tv-n látom az aktuális felbontást, de kép nincs.
-
Gallac
senior tag
Sziasztok !
Samsung monitornál meg lehet az valahogyan nézni pl szoftverrel mennyi órát ment ?
üdv
Gall

-
dark2
tag
Üdv Mindenki!
Véleményt/tanácsot szeretnék kérni. Van egy Samu 940BF monitorom, az utóbbi pár nap azt tapasztalom, ha áram alá helyezem (jellemzően napi 4-8 órát megy), akkor erőteljes sípolást hallat. Ez a sípolás nagyon hasonlít arra, mint amikor a klasszikus fényképezőgép vaku tölt, illetve ahogy a kondenzátoroknál néha hallani. Egy magas hanggal indul, ami tovább emelkedik és pár másodperc után megszűnik. (Először arra gondoltam, hogy a másodikként rákötött gép FSP tápja adja a hangot, de ma az a gép nem volt bedugva, így nem sípolhatott).
Ezen túl reggel be kellett kapcsolnom és a sípoláson túl azt láttam, hogy alacsonyabb fényerőtől indulva érte el azt, amivel a megszokott módon megy. Mondjuk nekem le van véve a fényerő eleve, de annál sötétebben jelentkezett be.Ha lehet egy plusz kérdésem: van egy másik régi kismonitor is (az prodisma) és egy ideig működik alkalmasint az alulsó világítás villog, mint amikor a fénycsövek az utolsót járják, majd olyan 1 óra után elveszi a képet. Kikapcsol a háttérvilágítás és lámpával nézve sem látom, hogy a panelen a kép lenne. Kikapcsolom, majd be és pár másodpercig van kép, aztán ismét elveszi a képet/kikapcsol.
Köszönöm!
-
atika88
senior tag
Üdv!
Olyan problémám van, hogy a Samsung 2253LW monitorom újabban sípol hátul, ha be van kapcsolva, ha nem! Elég érdekes és idegesítő frekvencia hangom csinálja ezt...roppant kellemetlen! Mi lehet az oka? Pl. a monitor bedőlési szögét változtatom akkor érdekes módon nincs hang (egy ideig) utána előjön újra és újra :/ Csak la lehúzom a tápkábelt akkor van csendben, de ez nem megoldás ugyebár! Ötletek?!
-
lente
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Samsung P2370HD típusú monitorom.
Olyan problémám lenne, hogy eddig jól működött, az utóbbi 2 hónapban notebookhoz kötve használtam 2nd, vagy primary monitorként, a saját képernyője ki volt kapcsolva.
Pár napja vissza akartam rakni a helyére egy BD lejátszóhoz, de nem hozza be a képét.
Arra gyanakodtam, hogy rossz a lejátszó, de egy konzollal is próbáltam, arra se reagál.HDMI porton zöldes árnyalatot ad, ha pc-re kötöm, akkor 1980-as felbontáson látom a képet, de zöldes, a lejátszó/konzol csak zöld képet ad. Átkötöttem DVI-re, ott enyhén szürkés képet ad a pc, a lejátszó/konzol csak szürkét. Annyi, hogy a lejátszó indulásakor bejön a Samsung logo, majd semmi kép.
Viszont ha a pc felbontását leveszem 1980 alá, akkor normális képet ad.Az lehetséges, hogy mivel sokáig használtam második monitornak, valamiért ott ragadt, és amikor a lejátszót rákötöm, először ugye behozza a logót, aztán meg átvált, és a képe valahol máskor jelenik meg, amit ugye nem látok?
Nyilván valami baja van a hdminek, mert zöld képet ad, de attól még valami látnom kellene belőle.
Köszönöm, ha valaki tud segíteni.
-
privacy99
senior tag
Sziasztok! Valaki meg tudná saccolni, hogy egy 2 éves SyncMaster B2230-ért [link] mennyit kérhetek el? Makulátlan állapotú, de azért használtam rendesen.
Előre is köszönöm szépen!
-
El Kebir
őstag
válasz
stefanocazzo
üzenetére
ha jól tudom az egy "hardveres" típushiba... szerelő segítségét kellene kérned. (samtron monitorral, ami kvázi samsung, ugyanezt a jelenséget már láttam, egy ideig még "megjött" a kép ki-be kapcsolástól, majd ment jótállásos szervízbe...)
-
törölt tag
válasz
stefanocazzo
üzenetére
Próbáld másik felbontáson, másik frissítésen, esetleg tedd fel a driverét....
-
stefanocazzo
csendes tag
Kedves mindenki! Kaptam egy használt Samsung SyncMaster 710N tip. monitort. A problémám az vele, hogy a Windows betöltése után kb 1-2 perc után kikapcsol és megjelenik a nem optimum mód 1280x1024 60 Hz ? felirat! Vajon ez esetben mit lehet tenni? Várom szíves hozzászólásotokat! Stefano

-
Firehand
tag
SmartHub funkciós monitort használ valaki közületek? Érdemes rá áldozni, vagy jobb a kábeles megoldás?
24" monitorok közül van valakinek tapasztalata?
Amire kell:
-játék (WoW, WoT, fps)
-film(esetleg tv)
-internet -
G@ß!
őstag
Sziasztok!
Van egy samsung 2232bw monitorom,
erre lehet valahogy hackelni egy 72hz-es drivert? -
törölt tag
válasz
mr.barnaki
üzenetére
Telepítsd fel a monitor drivert.
-
mr.barnaki
csendes tag
Sziasztok.
tudna valaki segiteni,hogy lehet ezen a monitoron Samasung S27B970D elérni a mx. képfelbontást 2560X1440?
A gép egy mac. lapos..SOS..
-
Zippair
aktív tag
nekem 2243BW-m van, időnként olyan, mintha "beragadna" egy gomb, fe- felvillan a led, a menü véletlenszerűen előjön, majd eltűnik.
Van valakinek ötlete, mi lehet ez?
-
Firehand
tag
Hali!
Van egy Samsung SynMaster940N típusú monitorom. Mostanában azt csinálja, hogy elindítom a gépet, majd bekapcsolom a monitort, de csak kb 3-5 perc után lesz kép is a monitoron. Addig csak villog a led. Gondoljátok, hogy kezdi megadni magát? Érdemes bevinni szervizbe, vagy úgyis kuka lesz? -
Bryan65
tag
Sziasztok!
Vettem egy Samsung 22s300h tip monitort kérdezni szeretném miért nem tudom HDMI csatlakozóval beállítani teljes képernyőre az ajánlott 1980-1024 60hz felbontást,van egy kb 2cm-es inaktív rész körbe a képernyőn,ha analóg kábellal kötöm össze akkor teljesen jó.HDMI kábelnál ha megváltoztatom a felbontást akkor teljes lesz a kép de minden nagyobb és a kép se olyan szép.Tudnátok egy jó beállítási tippet adni fényerő,szín stb,előre is kösz mindenkinek.
-
SaitoX
tag
Sziasztok,
Samsung PX2370 monitornál (LED-es, pár éves) tapasztalt már valaki olyat hogy amikor bekapcsolom néha észrevehetően homályosabb a kép? (leginkább betűkön látni).
Ha kikapcsolom és újra bekapcsolom akkor viszont jó... utóbbi időben csinálja néha, de nem tudom mitől lehet. -
sec0nd
tag
Tönkrement szeretett Samsung SyncMaster 940N monitorom, a kijelző abszolút halott, semmit sem reagál, a bekapcsolt állapotot jelző led viszont igen. Mi mehetett benne tönkre? Én a tápra gondolok, ezt ki tudnám deríteni hogy tényleg ez-e a baj? Szétszedtem a monitort, mellékelek egy képet a tápról. Ilyet találtam helyette
Köszönöm szépen!
-
Kakukktojás2
aktív tag
Sziasztok lenne 1 kérdésem.Vennék egy ilyen monitort a napokban(Samsung 223 BW).A kérdésem az lenne, van itt a PH-n róla valamilyen teszt, vagy olyan oldal ahol ezt a monitort már bekalibrálták???
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok!
Van egy Samsung SyncMaster 940NW monitorom.
Már egy ideje bekapcsolás után furcsa sercegő hangot ad ki, de egy bizonyos idő után megszűnik ez a hang.
Mitől lehet ez a sercegés? -
anytime
őstag
Sziasztok!
Van egy Samsung Syncmaster SA300-as 20" LED monitorom. Az a kérdésem, hogy ha a gépen is van 1-1 VGA és DVI kimenet, akkor egyidejűleg tudnék két ilyen monitort is használni?
köszönöm előre is a válaszokat!
anytime -
atika88
senior tag
Üdv!
Olyan problémám van, hogy a Samsung 2253LW monitorom újabban sípol hátul, ha be van kapcsolva, ha nem! Elég érdekes és idegesítő frekvencia hangom csinálja ezt...roppant kellemetlen! Mi lehet az oka? Pl. a monitor bedőlési szögét változtatom akkor érdekes módon nincs hang (egy ideig) utána előjön újra és újra :/ Csak la lehúzom a tápkábelt akkor van csendben, de ez nem megoldás ugyebár! Ötletek?!
-
spytulk
csendes tag
Helló mindenkinek!
Tudnátok abban segíteni ,hogy egy samsung SyncMaster S22A300N lcd vga csatis monitornál hogy lehet kikapcsolni a store mode(üzleti mód) funkciót, illetve átállítani otthonira.
A kézikönyvében nincs benne. -
szilardf
tag
Sziasztok!
Mi a véleményetek a samsung legújabb 24"-os S24B350TL tipusú ad-pls panelt használó monitoráról? Ez már nem is drága. Azt nem tudom, hogy a super pls azonos-e az ad-pls-el.
Csak a 27-es változatot tesztelték eddig, ezt még nem.
Kíváncsi lennék, ez mennyire teljesít jól az ips-es társaihoz képest. -
Sziasztok!
A T200-as monitorhoz tudtok adni egy kalibrált szíprofilt. Nem icc kell hanem, az, hogy menniy legyen a fényerő, kontarszt stb...
köszi -
bsanzika
tag
Sziasztok!
Van egy 2233BW monitorom és mostanában randomszerűen olyat produkál hogy elkezd vibrálni, mintha a fényerőt állítgatná össze vissza... Nincs bekapcsolva a Dynamic Contrast. Valakinek valami ötlet hogy mitől lehet ez? Resetet már csináltam a monitoron de teljesen összevissza csinálja, nem látok összefüggést hogy adott szín/alkalmazás vagy hasonló! Előre is köszönöm a segítségeteket!
-
Jano156
tag
válasz
pvt.peter
üzenetére
én úgy tudom hogy az általad leírt full hd felbontásnak 24 colon van értelme. 21-22 colon nem. 40-50 ből pedig simán találsz jó 24" TN paneles monitort. Arra azért figyelj laptopnál hogy bírja a videokari meghajtani a nagy monitorodat...főleg full-hdn. a laptop képernyője meg a monitor egy dolgot fog amúgy mutatni szerintem alap beállításokkal (feltéve ha nem állítod át).
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok!
Szeretnék egy monitort venni, ez gondolom nem olyan nagy újdonság, ha már írtam ebbe a topikba

Nos, van egy 13.6" (1366×768) laptopom.
Ezt szeretném majd a jövőbeli monitorommal összekötni.
Samsung monitort szeretnék venni, kb. 21-22", 1920×1080-as felbontásút. (vagy nagyobbat)
Szeretnék tőletek segítséget kérni, hogy a fent említett paraméterekkel melyik kijelző lenne a legoptimálisabb ár/érték arányban. Kb. 40-50e HUF -os keret van erre.És most egy kis off: van-e arra lehetőségem, hogy a laptop kijelző és a monitor egy desktopot mutasson, amennyiben összekötöm őket? vagy erre nem igazán lesz lehetőségem az eltérő felbontás miatt?
Válaszotokat köszönöm,
Peti -
jas39
tag
Helló!
Van egy szép új, Samsung S22B300B- monitorom. Nem találtam hozzá sehol a neten színprofilt, nincs valakinek egy jó beállítása, mert csak szenvedek, de hol túl kék, vagy sárga, sötét, túl világos... stb...

Thx és Üdv
-
Jano156
tag
sziasztok!
Betudnátok nekem árazniezt a hdtv monitort? van egy sub pixel hibája közép alul a képernyőn. alig észrevehető.
köszönöm szépen
-
Oli.025
csendes tag
Üdv.
Az lenne kérdésem hogy van egy Samsung syncmaster monitor tv-ém. Asztali gépen használom monitorként viszont néha rákötöm a netbookom is viszont miután már nem használom netbookon ahogy visszakötöm és asztali gépen akarom használni nem működik ahogy betölti windows kikapcsol ötlet?
-
KubanitoS
veterán
Sziasztok!
Milyen monitort tudnátok ajánlani megvásárlásra? Minimum 24", max 27"-os legyen, esetleg LED-es, fullHD-s, 3D-s monitorok érdekelnének, de mivel nem vagyok annyira képben, szeretném kikérni a véleményeteket. van esetleg valami best buy monitor mostanság?
-
El Kebir
őstag
a samsung support nem jó?
-
Ivitz
tag
Samsung 940BF-hez tudna valaki egy service manualt adni?
-
Matthisa
tag
Sziasztok!!! Vettem ma egy Samsung SyncMaster EX1920W monitort,tök szépek a színek meg minden, de a fekete rész bootolásnál meg más fekete képnél is a minda2 oldalon nagyon világos, a fekete szinte már világos barnás, szürkés!Ez mitől lehet?

-
törölt tag
válasz
PR0JECTNR56
üzenetére
Sajnos én nem tudom hogyan kell megnézni a monitorom szervízmenűjét, de 5 éves, és napi átlag 10 óra használattal számolva több mint 18.000 órás

-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
Leonardo91
üzenetére
A topik 1. hsz-ben található leírást követtem.
(#8028) Runo: Kicsit már aggódom miatta noha tökéletesen működik, a 15000+ óra kicsit soknak tűnik.
-
Leonardo91
őstag
válasz
PR0JECTNR56
üzenetére
Ezt hogy lehet megnézni?
-
törölt tag
válasz
PR0JECTNR56
üzenetére
Szerintem nem nagyon. Az enyémben véleményem szerint több óra van...
-
kabi79
csendes tag
Sziasztok!
s22a350h monitor vásárlását tervezem, megérett a cserére a 970p-m, unom a fekete csíkokat a játékoknál a monitor tetején és alján.

Milyen tapasztalaitok vannak ezzel a típussal?
Köszi
-
Teki1986
tag
Sziasztok!
Van egy Samsung 2333hd monitorom, amit tv-ként is használok. Most lett rá lehetőségem hogy digitális vételem legyen, megtalálja a csatornákat de nincsen kép, hang is csak néhol (Mindig TV). A Digi TV digitális adását se tudom rajta behozni. Valamit én állítok be rosszul vagy mi lehet a probléma?
-
Leonardo91
őstag
Sziasztok
Két monitor között vacilálok
S27A550H
C27A550U -->ez jobban tetszik de idegesítő hogy a bal oldalon van a hdmi bemenet..
Melyiket ajánljátok jobban? -
balazsjo03
csendes tag
Sziasztok!Teljesen új vagyok itt,úgyhogy sorry ha esetleg hülyeséget írok.Kaptam 1 ,3D-samsung S23A700D sync master monitort de sajna nem tudom,h hogy is lesz ez 3D.Szemüveget párosítottam elfogadta de ha elindítok 1 3d- filmet csak megkettőzi azaz kettéosztja a monitort és úgy játsza le a filmet...Mi lehet a gond?Valaki tapasztalt már hasonlót,ja a felbontás amiben használom max azaz1920x1080
-
ZsizsiZsozsó
tag
Sziasztok, üdvözlök minden fórumtársat
Monitor vásárlás előtt állok és a segítségeteket és véleményeteket szeretném kérni. Szeretnék vásárolni egy Samsung monitort 18,5 colosat (47cm-es) két modell között vacillálok egy S19B300N vagy S19B300B gondolkozom. A különbség a két modell között, hogy az egyik monitor dönthető Samsung S19B300N, míg a másik Samsung S19B300B nem dönthető, fix állványú viszont van két oldali hangfala, valamint található, rajta egy DVI csatlakozó is. Na már mint most nekem, szimplán csak internetezésre kellene, nálam a minél nagyobb méret nem döntő. Ami fontos mind a két monitor 18,5 colos, mind a kettő kontraszt aránya 1000:1, a felbontásuk 1366X768 pixel, maximális fényerejük 250cd/m2, színmélységük 16,7 millió szín, válaszidő 5ms, látószögük 170/160fok tehát szinte mindenben megegyezik a két monitor, csupán a fentebb felsorolt (dönthető-nem dönthető, DVI csatlakozó, valamint beépített hangszóróban) térnek el egymástól.
Szerintetek melyik monitort érdemesebb választanom?
Válaszotokat előre is köszönöm. -
El Kebir
őstag
válasz
Vegitaa
üzenetére
igen, úgy értve. (csak másképpen van megadva a 178°/178° és ugye ebből már látod te is, hogy a 170/160°-hoz képest nagyobb
, de nem éppen a számok arányában, hanem kicsit mégjobban)a 8ms gtg az gyengébb válaszidő, mint a tn paneloknál szokásos, de nincs jelentősége, ha nem vagy hardcore gamer.
-
Vegitaa
senior tag
-
El Kebir
őstag
válasz
üzenetére
nem, rosszul gondolod, a crt-nél a képet frissíteni kellett, az adta a zavaró villogást, mindegy volt hogy álló kép, vagy változó kép. crt-nél volt a soroknak egy fentről lefelé futó kivilágosodása, ami fokozatosan elhalványult, majd új képfrissítésnél újra kivilágosodott, ez teljesen hiányzik az lcd-nél.
(a pwm-es háttérvilágítás ad valami hasonló hibát, csakhát annak semmi köze a "képfrissítéshez")
-
törölt tag
válasz
El Kebir
üzenetére
Fel kéne frissíteni a tudásanyagod

Gondold csak végig mit is írtál?
"csak a képtartalom változása frissül"
Tehát ha nézel egy álló képet teljesen mindegy, hogy mekkora frekin megy a monitor, de abban a pillanatban, ahogy filmet nézel, vagy nekiállsz játszani egy olyan játékkal, ahol sok a képtartalom változás, máris számítani fog a frissítési frekvencia.... -
Vegitaa
senior tag
Üdvözlet!
Van egy nem régen vásárolt Samsung Syncmaster S24A350H monitorom.
Az a bajom vele, hogy bármilyen felbontással is próbálkozom, elég hamar elfárad a szemem, s zavaró nézni...Kérdésem az lenne, hogy van valami más típusa a Samsungnak amit szerintetek kellemesebb hosszabb távon nézni?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Macska topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- REFURBISHED - DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- HIBÁTLAN iPhone 14 512GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3922
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Keresünk dokkolókat
- 176 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Más gépen és beltéri tv-set-top boxal is ezt csinálja, szóval maga a monitor a hibás.