- Milyen széket vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
GEPESZ66
veterán
A Samsung monitorom többször csinálja azt, hogy a gép bekapcsolásakor feljön az „auto beállítás” ablaka, ill. az oldalsó gombokat nyomkodva nem mindig azt csinálja, ami az adott gombhoz tartozna.
Találkoztatok-e már ilyen hibával?
Ha igen, akkor sokba kerül-e a javítása?
Elvittem egy szerelőhöz, azt mondta, hogy ez monitoroknál többször előforduló hiba, tudja is az okát.
Sajnos annyira tele van munkával, hogy 5 hétig nem nyúlt hozzá, ezért elhoztam, s most másik szerelőhöz kell vinnem. -
GEPESZ66
veterán
Mostanában a Samsung monitoromon,a PC bekapcsolásakor feljön a auto adjust,ill.a nyelvválasztás ablaka.Mitől lehet?
-
GEPESZ66
veterán
Mi a véleményetek a 2033SN monitorrról?Van-e valakinek?
-
GEPESZ66
veterán
kb. 1 hete választható frissítésként (Windows update ajánlotta) feltelepítettem a Samsung illesztőprogramját.Eddig a VISTA beépített illesztőjével használtam, amit telepítéskor felrakott.A Samsung illesztőprogramjával azt tapasztaltam, hogy néha a monitor kikapcsolt.Ilyenkor a monitor bekapcsoló gombjával kell ismét bekapcsolni.Most az eszközkezelőben visszaállítottam a korábbi illesztőt, s figyelem, hogy mit csinál.Szerintetek okozhatta-e a problémát a Samsung illesztője.
Korábban még XP esetében jártam úgy, hogy felraktam a választható frissítést a hangkártyához, s akkor elment a hang.Ott is a visszaállítás volt a megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen széket vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- NBA és kosárlabda topic
- Temu
- Nintendo Switch 2
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- További aktív témák...
- Eladó Samsung G6 OLED 27" 360Hz HDR10, G-SYNC, FREESYNC, LS27DG600SUXEN, 2024.12. havi, garanciális!
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi G34WQi 34 UWQHD 180Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Dell Alienware AW2721D 27 QHD 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG 27MP58VQ-P 27 FHD 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! LENOVO Ideapad Gaming 3 Gamer notebook - R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050 4GB Win10
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest