Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
A.tessz
senior tag
-
mindfreak
őstag
Üdv,
Samsung 2233RZ. Kinek van ilyen és mit tud róla elmondani? Milyen ez a 3D? Főleg játékra kellene.
Köszi!
-
bajnokpityu
félisten
SAMSUNG 2494LW ről bárkinek van véleménye,tapasztalata? a H-s társaihoz képest milyen?
-
A.tessz
senior tag
Sziasztok , samsungnál a gyártói garancia , hogy működik?
Milyen papír kell , hogy legyen róla?
Már olyat is hallottam , hogy csak beviszem a márkaszervízbe és megjavítják , de persze ez elég érdekesen hangzik , tudna valaki adni ezzel kapcsolatban információt? -
bajnokpityu
félisten
alapvetően a 2494 család 4 tagja is elég lenne

-
bajnokpityu
félisten
a mostanában kapható ezerfél 23-24es samukat össze tudnátok foglalni,melyik miben jó?
-
vesir
tag
hali, kinéztem egy Samsung SyncMaster P2450H monitort: [link]
Azt szeretném kérdezni, hogy bárkinek van-e ezzel a monitorral negatív vagy pozitív, azaz bárminemű tapasztalata. Továbbá azt szeretném megtudni, hogy a játékok az 1920x1080-as vagy az 1920x1200-as felbontást kedvelik jobban? Köszi!
-
zoli85
csendes tag
Ismét csak köszönöm a segítségedet!
Hát nem egyszerű dolog az biztos, én is már jó ideje nézegetem őket.
Tényleg nem egy hétre veszi őket az ember (jó esetben), hanem 4-5 esetleg 6 évre. Lehetőségeimhez mérten azért szeretnék jó minőséget vásárolni azért is gondoltam a Samsungra mert az előző monitorom is Samu (bár CRT9) volt és teljesen meg voltam vele elégedve. Még mindig nem igazán tudom, hogy 2333hd vagy P2370hd, bár inkább már az utóbbi felé kezdek el huzni.A hétvégén tanácsodra felkeresem még ez ügyben Oldartist fórumtársat, és hétfőn megrendelem valamelyik webshopban.
Tényleg ez ügyben Ipon, PCX, vagy esetleg más? Mik a tapasztalataid (+, -)?
-
cila1
aktív tag
Csaó
Segítsetek ha tudtok.Van egy samsung monitorom.Olyat csinál hogy a menü felugrál a képernyő közepére utána eltünik és ezt folyamatosan csinálja.Tegnap este szétszedtem.A gombok alatt van egy nyáklap micro kapcsolókkal.WD40-nel befújtam.Azt hittem hogy jó lett mert nem utána jól müködött.10 perc elteltével megint elkezdte.Még annyit hogy a nyáklap egy lapos csatival csatlakozik a monitorhoz.Mi lehet a baj. -
Dzsano
tag
Szerintem nagy változást fél évig ne várj.
Most kezdik el nyomatni a LED-es monitorokat, amivel újra lehúznak a rókáról egy bőrt: semmivel sem jobbak, mint a nem ledes monitorok (mind TN film, tehát ugyanazt tudják, a többi parasztvakítás, ha teszel a monitor mögé egy LED-es kislámpát (mint én, cirka 1500 Ft-ért) ugyanazt éred el) de 30-40 %-al drágábbak... Hülye aki megveszi.
A minőségibb panellel szerelt monitorok szebb képet adnának - ha volna olyan az ismert márkák (Samsung, LG-Philips, DELL, ACER) közül, ami felveszi az árversenyt, és nem 150K-nál kezdődik.
Majd...Oldartist kollégát (bocsánat: fórumtársat) kérdezd, Ő igazán rendes, válaszol, aztán meg eldöntöd magadnak, hogy mi lenne jó.
Hosszú távon gondolkozz, egy monitort általában nem cserélgetünk évente. Én is hónapokig (Hoppá! ~1 évig? nézelődtem, olvasgattam, fórumoztam. Aztán megvettem. Magamra vessek, ha nem jó.
-
tzoli986
tag
hali!
tegnap vettem egy samsung 2494Hm monitort.
feltelepítettem a magic tune és a natural color pro progikat hozzá,de egyikkel semm tudok csinálni semmit.
a magic tune csak a feladatkezelőben jelenik meg a natural color pro-t ha elindítom bejön egy fehér alapon kék samsung jel és utánna visszadob az asztalra. az óra mellett a tálcán megjelenik az ikonja,de semmi.
win7-et használok elvileg jónak kellene lennie hozzá.
az eszközkezelőben felismeri a monitort.
valakinek valami tipp? -
Jim-Y
veterán
Sziasztok. Még mindig az a problémám, hogy ha bekapcsolom a monitort, akkor a bal felső sarokban elkezdi keresni a Source-ot (felváltva: Analog .. Digital .. Analog..stb) majd amikor megtalálta, hogy Digital akkor bekapcsolom a gépet, de a monitor nem reagál, marad alapállapotban.. Ugyanez van ha bekapcsolom a gépet és rögtön a monitort/bekacsolom a monitort és rögtön a gépet. Álltalában egy brute-kikapcs a gépen majd bekapcs segít és akkor már elindul a monitor is:/ Most átállítottam a menüben a Source-t nem auto-ra hanem manuálra, így még nem probáltam, majd leírom, hogy megjavult-e:/ Driver probléma lehet? Vagy hardveres? előre is köszi, üdv
-
zoli85
csendes tag
Annyira nem sürgős a dolog, csak így karácsony közeledtével hátha több felé szállna szét a költség...

Amúgy a közeljövőben várható valami gyökeres változás ár, technológia terén? (Ledes megvilágítás, stb...annyira tényleg nem vágom a témát, csak most kezdtem el nézelődni és szinte minden új számomra, kicsit leragadtam a CRT-nél, de mit tegyek nagyon jó volt az előző Samu.)
Már csak azért kérdezem, mert szinte így kezdted a válaszod: "...és ha most kell venned..."
Szerinted érdemes kivárni a jövő év elejét, közepét? -
Dobika
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy monitort... jó lenne ha 40 alatt maradna. Játék, weboldal szerkesztés, olvasás. 20-22" közt gondolkodok, a felbontás csak akkor legyen full hádé, ha nem bánja játékokban a kisebb felbontást, mert egy ati hd 4670 pumpálná a "1001101011"-t.
-
Dzsano
tag
Ha rám hallatsz, és ha most kell venned és nem annyira fontos a 16 bites színhelyesség, akkor a két versenyző közül azt vedd meg, amelyik a jobb benyomást tette rád.
Ha a 2333HD tetszik, akkor azt, ha a P2370HD, akkor azt.Én is láttam a 2333HD-t működés közben és igencsak meggyőzött.
Más:
Ha jól láttam, a "milyen 23-24 es monitort" fórumon egymás torkát harapdálták már, mert nem tudtak nevezőre jutni a cirka 180 ezer forintos 24' monitorok ügyében.
Lehet, hogy kissé túlmisztifikálták az egészet, és most jön a nagy kijózanodás: nem kell a méregdrága monitor otthonra, azt vegye meg a munkáltató. És még kiderül, hogy az a nagy színhűség és szuper látószög erősen el van túlozva; árában feltétlenül.
-
zoli85
csendes tag
Bár nem is igen van tv tuneres fajta ahogy írtad is.
-
zoli85
csendes tag
Köszönöm a segítségedet Dzsano!
Igazából nekem is a Samsunghoz húz a szívem, az előző is az volt SM 765MB (CRT), nagyon meg voltam vele elégedve.
Igazság szerint minden munkából készül próbanyomat, ott meg lehet ellenőrizni a színeket. Igazából azért kérdeztem rá, mert nagyon sok helyen olvastam erről a problémáról, meg általában a tesztekben is ezt emelik ki a legfőbb hátrányként ebben a szegmensben.
Tapasztalatom meg nincsen az eddigi CRT-s évek tükrében, boltokban azért meg teljesen más benyomást kap az ember a pár perc alatt ameddig nézelődik.Ma amúgy megnéztem egymás mellett a 2333HD-t és a P2370HD Mediaba, előzőnek nekem ott jobban tetszett a képe, színe (bár ott össze-vissza állítgathatja mindenki), eladó azt mondta nem tud annyival többet a P széria, mint amennyivel drágább (persze elsősorban nem az ő állásfoglalása a meghatározó,inkább a felhasználóké).
Amúgy mik a fő különbségek köztük? Én elsőre a kontrasztarányt: 2333HD 10.000:1 P2370HD 50.000:1, a látószöget: 160/160; 170l/160 és a fogyasztást vettem észre, mindegyik az általad javasolt monitor felé billent el a mérleg nyelvét, meg én úgy tudom, hogy az a frissebb széria, ennek ellenére élőben tényleg a másik jött be jobban.
A fent leírtakon kívül van még valami meghatározó különbség a két készülék között?
Az S-ips és PVA/MVA paneles készülékek meg valóban jóval drágábbak, vagy ha elhagyjuk belőle a tv tunert, ugyanekkora képátmérővel kapható belőle vmilyen jobb típus?
-
Dzsano
tag
Ipon "teszt" van majdnem mindegyikről.
Itt: TV tuneres monitorok
A 2333 HD teszt helyett elolvashatod a 2333Sw tesztjét, + tuneres.
De az, hogy ezek szerintem jó otthoni monitorok (nekem Samsung P2470HD van) nem jelenti azt, hogy a CAD alkalmazásokhoz is jók, bár fene tudja.
Tudod, ha nem kell a szuper szín visszaadás (ami egy DTP-hez kötelező) akkor jó vétel mindegyik, mint írtam szívem a Samuhoz húz.Kell a CAD-hoz a szuper szín?
A komolyabb, és jó drága S-ips és PVA/MVA monitorok között nincs egy sem, mely tuneres.

A belső tuner minősége meg... khm. És... külsőt még nem láttam. (külső, MPEG4-est, dobozosat, nem bugyli, USB- biszb*szt)
1 szavazat a P2370HD-re.
-
zoli85
csendes tag
Sziasztok!
Régóta vacillálok már azon, hogy milyen monitort vegyek.
Nagyrészt számítógépes tervezésre (ArchiCAD, AutoCAD) használnám a masinát (leginkább településtervezési-, és építészeti tervek elkészítéséhez).
Mivel az "irodám" egyben a szobám is - és néha azért nem árt kikapcsolódni sem - úgy gondoltam, hogy egy tv tuneres monitort vennék. A következő típusokat néztem ki:Samsung 2333HD VE
Samsung P2370HD
LG M2362DDe nem igazán tudok választani a három közül, mert ezidáig nem találtam jó összehasonlító, összefogó tesztet ebben a témában (tv tuneres monitorok).
Vagy egyáltalán ti javasoljátok-e ezeket a NT alapú készülékeket számítógépes szerkesztési munkára?
Érdemesebb inkább fejlettebb panellel rendelkező készüléket venni, vagy azért annyira nem jön ki a panel "színhűség" gyengesége vonalas rajzoknál, szabvány színeket használva?
Ti mit javasoltok?
Ha maradok a TN panelos megoldásnál, melyik a legjobb választás a három monitor közül?Segítségeteket előre is köszönöm, üdv:
-
KáZsé Mestör
tag
Sziasztok!
Egy barátom vett egy Samu Sync 943NW tft-t!Ezen csak analóg bemenet van és a max felbontása 1440X900!A videókarija viszont max 1280X768-at bír,vagy valami hasonlót és ha ezen használja,akkor nagyon elmosódott a kép!Az a kérdés,hogy lehet-e úgy beállítani a monitort,hogy mondjuk középre rakja be a videókártya max képét és a többi pixel legyen fekete?
Vagy mit javasoltok?Azon kívül,hogy videókártyacsere?Mert én is azt javasolnám,csak nem örülne neki!
-
Speed
addikt
MA rendeltem meg a Samu T260HD moncsimat Iponnál 83k csak mondom ha érdekel valakit szólok elég jó áron van.

-
0805
tag
Sziasztok!!
Full HD-s monitorba gondolkozom és szeretném ha segitenétek a választásban...
Milyen Samsungot érdemes venni ami minden tekintetben jó moncsi full HD-ban??Föleg Játékra és Filmre kellene.
olyan 60K-m van rá....Köszi!
-
Integrator
aktív tag
Sziasztok,
Samsung P2370HD-hoz szeretnék olyan faliállványt venni.
Fontos szempont, hogy akár lefelé (előrefelé)is lehessen dönteni.
Már próbáltam keresni, de nem tudom milyen szabvány, meg mi a jó.
Minden segítséget szívesen veszek.Üdv,
-
Dr.Én
veterán
válasz
old_artist
üzenetére
Elösször én is a VGA-ra gondoltam hogy rosszul van a slotban, ki vettem, majd vissza de ugyan ezen gond várt, szoval azért gyanakszom a monitorra.
Kábelt majd jövö héten szerzek valahonnan, aztán majd kiderül.....
-
old_artist
addikt
-
Dr.Én
veterán
válasz
old_artist
üzenetére
Főldelt a konnektor, az biztos.
ezen fura "jelenség" havonta 1-2-szer jön elő, de azért majd veszek hozzá másik DVI kábelt....
oké köszi
-
old_artist
addikt
Üdv!
Első körben próbáld meg más DVI kábellel is, majd egy másik szgéppel, és ha észlelhető tobábbra is a probléma, akkor lehet, hogy a monitorodban van a gond, de még okozhatja a földeletlen konnektor is! Itt is nézelődhetsz vagy kérdezhetsz a problémád megoldásával kapcsolatban!
-
Dr.Én
veterán
Hali
Van egy Samsung 2233BW monitorom és indulásnál fur képet ad néha, vagy hasonlo kinézeteket
ezen
de kikapcsolom a monitort, majd be és semmi gond
Találkozott valaki hasonlo gonddal?Kezdjek félni? -
sith7
félisten
Sziasztok
Szerintetek érdemes lecserélni egy 20 " - os 1680*1050 - es felbontású monitort, egy 1920*1080 - asra full hd filmnézés miatt ?
-
LamaCube
addikt
Sziasztok!
A problémám a következő.
Van egy Samsung SyncMaster 943N típusú 19" TFT monitorom.
Áll a gép 1-2 órát és amikor bekapcsolom nem csinál semmit a monitor,csak villog a kék led rajta és néha vibrál.Azonban 10-12 perc múlva bekapcsol.Ezek után bármikor jó ,ha újraindítom a gépet.Tegnap ez miatt újraraktam a rendszert,mert arra is gyanakodtam,de reggel már nem volt jó.
Ezek után vga-ra gyanakodtam ,de kértem egy másik monitort és egyből jó volt.Viszont ha kikapcsolom a monitort és kihúzom a csatlakozót nem jelenik meg a "no signal keret",ha "bemelegszik" ,akkor megjelenik és reagál a pc-re is.Próbáltam a kábelt mozgatni ,hogy nem-e a kábelben van valami kontakthiba ,de nem tűnik el a kép tehát azt is kizárom.Bár majd elkérem a szomszédtól a kábelét kipróbálásra.
Valószínűsítem a monitorral van a bibi.3 hónapja járt le a 12 hónap gari ,de a papíron +24 hó Samsung garancia van.Tudtok róla valamit,hogy ez érvényes és minden hibára kiterjedő???
Bocsánat,ha hosszú voltam.
Segítségeteket előre is köszönöm! -
Zoulfly
tag
Sziasztok!
Véleményt szeretnék kérni 2494LW monitorról!Elsősorban játékra használnám.
Köszi előre is!
-
Zebu
addikt
Sziasztok!
Lehet butaságot kérdezek, de vettem egy 2994HM-et, nagyon király tetszik meg minden, viszont fel szeretném rakni a falamra.
Ezzel csak az a gondom, hogy így bukom a pivot módot.
Nincs olyan VESA konzol, amivel falra is fel tudom tenni és a pivot is használható marad?
-
Gerisz
addikt
válasz
technoboy19
üzenetére
Nem tudod véletlenül, vagy valaki, hogy mekkora ennek a frissítése? Hz.
Mert találtam LG-t, eddig azt nem néztem amik ugyan ezen az áron 75Hz-et is tudnak. -
Gerisz
addikt
Sziasztok!
P2450H vagy 2433BW-t vegyek?
Gyors válaszok kellenének mert nem tudok dönteni és 9.30-ig meg kell mondanom melyiket.Köszönöm!
-
superecneB
őstag
Valaki nem tudja esetleg a Samsung 2233BW 800x600ban bírja a 75HZ-t?
-
zmathe
csendes tag
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni hogy a T260HD mennyire használható TV-nek, leginkább az érdekelne hogy teletex van e benne, és milyen analóg képjavító rendszereket használ?
Köszi
-
Acheron
őstag
válasz
donald_boy
üzenetére
Pont ma kérdeztem a helyi szervizt, 8- 10 ezer köré saccolták az álványcserét. Azt mondják, rég nem volt már ilyen náluk.
Kérdéses, hogy ennyiért megéri -e, ez kb egy harmada a monitor jelenlegi használt árának. -
hkari
őstag
hello.
Hogy lehet azt megoldani hogy ha alvó állapotva rakom a gépet vagy kikapcsolom,akkor a monitor is kikapcsoljon? hdmi-n van összekötve a géppel.
-
DEV_NULL
őstag
-
fecke
tag
Lecseréltem a 19" 930 Bf-emet
24 " 2433BW
hu azért más 1024.röl
1920*1200
ámulok bámulok olyan egyszerü játéknál is mint a titan quest
-
mattew
tag
válasz
technoboy19
üzenetére
Tényleg DVI csatlakozó van rajta? Mert egy tesztben volt, de a bolt honlapjan analogot ir.
Mennyire hiányozhat a DVI, miben más mint a sima analog? -
mattew
tag
válasz
technoboy19
üzenetére
Köszi szépen, ennek én is örülök 50eu nem kis pénz.

De meg tudnád mondani miért?
Nem akarok szőrszálhasogató lenni, csak az indokra vagyok kivancsi.
-
donald_boy
tag
Valaki tudja, hogy a 970p állványt mennyiért cserélik nem gariba?
-
chros
őstag
Miert nem tudok Win7 x64 alatt frissitesi frekit allitani a Samsung SyncMaster 2494HM -nel (videokari: nvidia GF9600GT, DVI-DVI kabelllel) ???
A Win7 kepernyofelbontasanal mutat 59, 60 Hz-et, az nvidia control paneleben 29, 59, 60-at ...
Barmire allitom, visszater 59 Hz-re ...
(Azaz, ha 60HZ-et valasztok, akkor visszaugrik 16 bitre a szinmelyseg ...) -
mattew
tag
Sziasztok!
Szerintetek melyik monitor éri meg jobban?
DELL S2209W 180euró
SAMSUNG 2243SN 132euró -
Dzsano
tag
Én vettem egy P2470HD-t.
Nem bántam meg.
A betekintési szög egy dolog, megnéznék bárkit, hogy honnan nézi. (kedvencem, hogy alulról rossz a kép....)Kérdésedre válaszolva: ezeknek a TV tuneres monitoroknak sokkal jobb a képük, mint -bármely! - más TV tuneres ketyeréknek.
Van felhozatal rendesen, itt néz meg:
P2370HD itt vettem.P2270Hd, P2370HD, P2470Hd, 2333HD. a T-s sorozatot már felejtsd el, régebbi és nem biztos hogy MPEG4 tuneres, csak a VE verziók MPEG4 tuneresek.
-
gV
őstag
-
Acheron
őstag
Sziasztok!
Monitorcserén gondolkodok, és érdekelne, hogy a régi 970P monitorom kb mennyiért lehetne elpasszolni. Már nem garanciás, a típusnál szokásos "talpbetegsége" is megvan, de pixelhibamentes és jól nevelt S-PVA panelhez illően gyönyörű képe van (19 col, 4:3 képarány).
Ha esetleg van a kérdésre hivatottabb topik, pls jelezzétek, nem szeretnék offolni.
Előre is köszönöm az értékelhető hozzászólásokat
-
AstraCDX
senior tag
Sziasztok !
Szeretnék egy 22 colos 1680 x 1050 felbontású monitort, amin van DVI, és esetleg HDMI bemeneti csatlakozó is .
Játék, és filmnézés lenne az elsődleges felhasználási területe .
A legjobbat szeretném úgy max 80E HUF-ig .
Azért itt érdeklődöm, mert elsősorban SAMSUNG-ra gondoltam, de más versenyzőket sem zárnák ki .
Melyik márka vagy típus ajánlott ezekkel elvárásokkal ?
Köszi !
Üdv.
Astra
-
válasz
technoboy19
üzenetére
Hali!
Nem értem a kérdésed
A monitor tökéletes müködik rgb,dvi, meg hdmi, is ,csak annyi a bajom hdmi-n,hogy leállitás után azt érzékeli a monitor hogy kihuztam belöle a hdmi kábelt és bekapcsol.Lehet csak valamit be kéne állitani nem tudom.Ha ujra bekapcsolom a gépet érzékeli,és megy rendesen csak leállitás után van ez,és csak ennél a bementnél,a többinél jó,azért kérdeztem volna,mert most probáltam elöször hdmi-t és nem tudom hogyan is kell müködjön.
-
Hacsek
csendes tag
Adjon Isten,
engem is nagyon erdekelne valami velemeny P2370HD tipusrol.
Tuneres monitorban gondolkodom es 2333-HD a fenti illetve a T240 az erdemleges felhozatal ahogy latom.
A P2370 mellett a 170 fokos latasi szog szol mig a tobbi 160 . . . de lehet csak papiron.
Van valakinek ilyen kepernyoje?Illetve nem talaltam erdemleges valaszt sem h mennyivel marad ala peldaul egy ilyen beepitett tuner egy 20-30 ezer forintos PCI-os TV tunerhez kepest Leadtek es tarsai.
Beepitett tunerrel is lehet adast menteni ha jol ertettem.koszi elore is
-
Khelben
nagyúr
Üdv!
Samsung 2443NW - erről keresek infókat. 24-es monitort szeretnék, ami max 56 cm széles és úgy tűnik, ez az egyetlen ilyen.
-
lalakov
senior tag
Ma reggel elromlott a régi fajta 17"-es monitorom.
Olvasgattam teszteket, véleményeket és ennél a modelnél kötöttem ki: P2250. Mit szóltok hozzá? (Főleg játékra használnám.) -
Szerintetek az normális ha a samsung t260-as monitoromat,hdmi kábellel kötöm a géphez,nincs készenléti állapot a gép leállitás után, hanem bekapcsol a monitor, és azt írja hogy nincs jel,mintha kihuztam volna belöle a kábelt?

-
technoboy19
tag
válasz
csabika0001
üzenetére
ez a kontrasztarány dolog csak dinamikus, nem szabványhoz kötött azaz a samsung találta ki, marketingduma, némileg szoftveresen fel van javítva. ne ez alapján dönts.egyébként a vga meg a dvi között van észrevehető különbség ?
megéri vennem dvi kábelt, mert van olyan bemenet is a moncsimon ami egy t260 hd, vagy nem igazán jön ki a különbség? -
hkari
őstag
Sziasztok. Létezik hogy egy P2450H-monitor, full hd ban csak 60 hz-et tud?
-
válasz
Melorin
üzenetére
A hertz-et is hozzá állitottad,? Mert ha az nema legnagobbon van amit a monitor,enged,akkor sem teljes mindig a kép,veddaz ajánlott felbontásra,és a speciális beállitások,monitor,azon belül amit enged max arra rakd rá hátha úgy jó lessz.De a pipa legyen ott a monitor által megjelenithető üzemodoknál nehogy 200hertz-re vedd

-
Melorin
addikt
Maradt a VGA kábeles összeköttetés sajnos
Másképp nem működik a monitor, pedig már 3 fajta DVI kábellel próbálkoztam. Most az a bajom, hogy nem találok olyan felbontást, ami pont kitöltené a monitorom képét, mert vagy kilógnak dolgok a képernyőből, vagy összenyomódik a kép. 20"-os wide a monitorom, és azt írja, hogy az optimális és ajánlott felbontása 1680x1050, mégsem jó az a felbontás, mert akkor két oldalt feketeség van.
Elvileg nem csak kéne neki bármelyik felbontást pont a kijelző széléig kitennie? -
Juhiiiii
csendes tag
Hali,
Tudnátok valami infóval szolgálni a T200-as kijelzőjének pontos méretét illetően?
(hány cm függőlegesen és vizszintesen)Előre is köszönöm,
-
joco1114
csendes tag
Segítség: vettem egy 2243BW Samsungot, gyönyörű, nagyon jó, de a pivot mód nem megy. Azt gondoltam, hogy ha elfordítom, automatikusan fordul a kép is, de nem. A software (magicrotate) csak XP alatt megy, nekem meg hetesem van. Segítsetek!
Köszi! -
Sziasztok.
Tudnátok nekem abban segiteni mit kell csinálni akkor ha hdmi kábellel összekötöttem a gépet,meg a monitort,Samsung t260 és amikor leáll a gép kikapcsol a monitor,de utána vissza is és írja hogy nincs jel,mint amikor kihuzod a kébelt.Más csatlakozoval tökéletes de hdmi-vel ezt csinálja. -
válasz
Melorin
üzenetére
Lehet hülyeséget írok,de a source gombal kiválaszottad melyik bemenetet szeretnéd használni? Mert ha manuálon van akkor nem találja meg magátol a használni kívánt bementet,csak ha auto source-n van,de akkor meg soká kapcsol ki a monitor,mert végig ellenörzi,nincs e máshol jel.
-
Itt egy link
-
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem,hogy lehetséges az hogy egy 1440x900 at tudo monitor csak 1024x768 on menjen? Mert venni szeretnék egy kis lcd tv-t ezt pontosan SAMSUNG LE-19A650,és azt mondja a srác hogy ez a tv csak 1024x768 at tud,kérdeztem tuti jol írtad a tipus számot azt mondta igen,mert hogy neten néztem és 1440x900at kéne tudnia.Azt mondta ezt tudja ö is ezért is adja olcsón.Végülis arra gondoltam mivel tv is lehet csak hdmi-n tudja az 1440x900-at,nem lehet ez?Mert pl az én lcd tv is csak hdmi-n tudja a max felbontást,pl dvin,is csak kisebbet tudott.Igy nem tudom mit csináljak az ára 30k lenne szerintem az nem rossz ár lenne érte,végülis konyhába kellennne .de attol függetlenűl szart nem akarnék venni.A srác szerint 2009es modell de papir nincs csak 1 hét gar.Mit szoltok hozzá? Lehet hogy hdmi.n tudja csak az előírt felbontást?vagy tudnia kellenne minden bemeneten? Esetleg ha igen lehet javitani?pl valami frissitése gondolok stb..Köszi a válaszokat előre is

Új hozzászólás Aktív témák
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motoros topic
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Alkoholista nevelde
- Hisense LCD és LED TV-k
- Kuponkunyeráló
- Arc Raiders
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
Hirdetés
- Apple iPhone 14 128GB,Kartyafuggetlen,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 WIFI R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 750W
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 1 és 2 Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Olvasgattam teszteket, véleményeket és ennél a modelnél kötöttem ki: P2250. Mit szóltok hozzá? (Főleg játékra használnám.)