- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Home server / házi szerver építése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
dancsuri
veterán
válasz
Bigyo13 #89986 üzenetére
nem szedték ki, legfeljebb letiltották. én előzetes utánjárás nélkül vettem egy j6300-ast (net szolgáltató) kicsomagoláskor kerestem a szmart távirányítót mikor a használatijából kiderült, hogy ez a funkció (más egyébbel együtt) csak a FÁK országokban engedélyezett. namondom ez qrva jó, fogtam magam vettem 1 szmárt távirányítót, a szervizmenüben meg engedélyeztem. (kapják be)
-
Pancsermeste
őstag
válasz
jani4454 #89995 üzenetére
Nem fóbia.
Ha konkrét károkat nem is okoz a frissítés (bár tény, hogy okoz/okozhat), azért az mégis csak bosszantó, hogy menüben hiába van beállítva az automatikus frissítés kikapcsolása, mégis önkényesen frissít bizonyos fw.-eket. Ahol gyakran van áramkimaradás vagy csak áramingadozás, ott nem biztos, hogy jó dolog ez.
Engem mondjuk az is zavar, hogy az egyszer már megszokott kinézet változik.
Ezen kívül csak egy Bluetooth eszközt buktam a frissítés miatt. OK, értem én, hogy hivatalosan amúgy se támogatott, de előtte működött. Most vettem egy másik fejhallgatót, ezzel működik... még!
Most viszont már én se bízom a véletlenre, kikapcsoltam az OTN support-ot. (talán a jelenlegi az utolsó FW aminél ez lehetséges) -
BITBOYS
addikt
Ez az auto motion plus ju szériánál jelent valamit? nem igazán látom, hogy aktív lenne
-
válasz
jani4454 #89995 üzenetére
Én csak reagáltam valakinek a kérdésére, hogy én mit hogyan csináltam illetve tapasztaltam.
Az a röhej, hogy sajnos sokszor az emberek akarata nélkül frissülnek a dolgok. Az esetleges hátulütőkről meg olvashatsz bőven itt a fórumon. Az a röhej, ha ezt nem teszed meg. Te hozzáértő! -
jani4454
tag
válasz
sityupityu #89990 üzenetére
Egy röhej ami itt folyik frissítési fóbiából kifolyólag... Sok a hozzá értő egyén!
-
Imi1981
veterán
Ma próbálgattam a a PC hdmi csatlakozást és átneveztem PC-re,de sokkal csúnyább a kép meg sokkal kevesebb képbeállítási lehetőség van így (sokminden inaktív). Visszaállítottam úgy, hogy nem adtam neki nevet és minden opció elérhető lett megint és a kép is szebb. Baj az ha nem PC-re van nevezve?
-
RBJ
addikt
válasz
sityupityu #89992 üzenetére
Engem nem engedett tovább.
-
-
RBJ
addikt
válasz
sityupityu #89990 üzenetére
Hát az elején elég ketsegül van én nem akartam bepipálni, hogy személyes adatokat vagy bármit küldjön de akkor meg nem tudtam továbbmenni. Ki van az találva. Nagytestvér figyel.
-
válasz
Isti27 #89968 üzenetére
1, H6400 Smart hub beüzemelésekor kérdez egy rakás pontot, nyilatkozatot, hogy elfogadom-e, itt fogadjak el mindent (közte van, hogy frissíteni fogják néha, stb...)?
Egyébként egyfolytában frissíteni akar.Én itt elég sok dolgot nem engedélyeztem az elején a Smart hub beüzemelésekor. Nem is frissítette magát közel 3 hónapja. csak kiírja,hogy van új fw.
-
sandró60
addikt
válasz
torreador22 #89987 üzenetére
Olvasd el amit küldtem PÜ-ben
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Isti27 #89976 üzenetére
Ok, innentől kezdve engem nem érdekel, hogy frissíted-e, vagy sem. ne is kösd netre, az a legbiztosabb, ha tv akarja úgy is kikerüli, és frissíti magát.
(#89983) nlpK
Nincs lehetőség.
Ez nem PC, ahol kedvedre változtathatsz mindent, ha telepítesz, teszem azt egy betűtípust.
Van egy lehetőség, hogy lejátssza a filmeket és azokat feliratozza is, ha egyezik a film címével. Ennyi. -
SunMount3r
nagyúr
Lenne még egy kérdésem a H6400-as kapcsán: egy videó lejátszásánál a feliratok (pl. srt) betűtípusát sehogy sem lehet megváltoztatni?
Csak mert a 3 méret lehetőségen kívül nem találok ilyen funkciót. A TV felirat betűtípusa meg kissé túl vékonyka, olyas formára szeretném mint pl. ami az MPHC alap felirat betűtípusa...Gyanítom, hogy erre nincs lehetőség, de azért megkérdezem, hátha...
(Amíg helyre nem lesz hozva a TV adás, legalább filmezni tudjak...)
-
Bigyo13
őstag
válasz
dancsuri #89977 üzenetére
Köszi!
ott még nem néztem, de nem is nagyon tudom, hogy kell... ahhoz az alap távírányító kell igaz? Aktiválni, hogy kell a sz. menüt? Ha nem lesz ott valahol, akkor a szervizes elküldi a nullás firmwaret, már beszéltem vele!, de nem igaz, hogy sehol nincs meg senkinek egy régebbi verzió sem.. a neten sem!
-
Isti27
csendes tag
Nem nagyon értem a régi jó dolgokat miért szedik ki a frissítésekből.
Lehet, hogy még most az elején kellene frissítenem, hogy már az újat szokjam meg, így nem fog hiányozni ha véletlen valami megszűnik a frissítéssel :-) -
Bigyo13
őstag
November 27-én kiadott sw ből kiszedték a hangvezérlés ezen Aktiválószó ... részét! Ebben a T-GFP9DEUC_1290 verzióban már nincs benne, azért nem láthattad Te korábban, mert akkoriban még benne volt!
Nincs meg valamleiyk sw verziód? Bármelyik csak nem a 1290-es? Köszi!
(#89973) dancsuri: Időm nem volt letesztelni nagyon az Aktiválószót a hangezérésben, mert egyből jött az új sw... kb. 5 percig volt rajta az alap, ami 1123-as volt, ha jól emlékszem! Főleg az kéne nekem!
-
-
Isti27
csendes tag
1, H6400 Smart hub beüzemelésekor kérdez egy rakás pontot, nyilatkozatot, hogy elfogadom-e, itt fogadjak el mindent (közte van, hogy frissíteni fogják néha, stb...)?
Egyébként egyfolytában frissíteni akar.
Mielőtt rácsatlakoztam wifivel kikapcsoltam az automatikus frissítést, miután beállítottam a wifit és a smart hubot kiírta, hogy ha kikapcsolom a tv-t automatikusan frissíteni fogja magát, és bekapcsolta újra a frissítést a menüben amit már egyszer kikapcsoltam, most újra kikapcsoltam.
Most nem merem kikapcsolni a TV-t nehogy frissítsen :-)2, 3D-t szeretném kipróbálni, de nincs 3D-s filmem, a haver TV-jén vannak 3D-s demó anyagok, ilyen van valahol az enyémen is vagy tölteni kell rá valahonnan?
-
Flashget
félisten
használd a keresőt még meg sem jelent már arról írtunk hogy a 32"H6200 CMR 100 vagyis valós 50Hz az addig megjelent infók alapján majd a samsung.hu oldalon is a 32" CMR 100 míg a nagyobb méretnél CMR 200
csak a nagyobb képátlónál valós 100Hz.
Viszont találtam olyan kérdéseket az árukeresőn, hogy a 32H6200-hoz milyen 3D szemüveg kell..az meg csak valós 100Hz tudja. -
SybenX
őstag
Ennek a TV-nek milyen hátránya van?
[link]
Kb 5 méterről lenne nézve,szóval nem baj ha közelről nem valami jó a minőség vagy hasonló. -
agabe
addikt
válasz
#94529552 #89941 üzenetére
Talaltam Auchanban azert kerdezem.
Eloszor 632v-t neztem , aztan 650V (vagy 652? sok a hasonlo szam) lg-tol de annyira jelen volt a dse, hogy teszt video nelkul is lathato volt bizonyos helyzetekben, videoval meg borzalom, es ez nem is otthoni, hamem az uzleti korulmenyek kozott ahol kevesbe veheto eszre a problema.
Gondolom nem mind ilyen, de amit lattam az a ketto elvette a kedvem a probalgatastol.
Barmelyik sony, es a legtobb samsung jo volt (nem volt zavaro a mertek) ugyanabban az MM-ben (6300-as samsung majdnem olyan borzaszto mint az lg. Nem kellene eroltetni a gorbitett kijelzot ha nem tudjak jora megcsinalni ebben az arkategoriaban), pedig a jobb betekintesi szog, a valos 100hz, es az emellett kedvezo ar miatt lg volt betervezve, mert nem kell konyha/etkezobe a 4000:1-es kontraszt es melyebb fekete mint amit az ips nyujt, de sajnos le kellett tenni rola.
A linkelt video nem igazan alkalmas arra, hogy latni lehessen a dse-t (ossze-vissza tukrozodik a teljes hatter es nagyon , de ha 1:56-nal amikor a kep nagy resze "feher" megnezed, akkor a hatalmas sarga foltok mellett itt-ott szurke is lathato...el sem merem kepzelni otthon mi lenne normalis korulmenyek kozott kicsit sotetebb idoszakban.
Tudom, hogy mindegyik led-es lcd-n elofordul kisebb-nagyobb mertekben mindenfele hiba, de van az a mertek ami toleralhato es van ami nem igazan.Node ne is menjunk lg fele, mert ez samu topik.
Eddig olyan valaszt kaptam (vagy talaltam visszaolvasva) amik azt sejtetik hogy H6200 jobb lehet mint J5500 32"-os meretben, deigazan konkret tenyet a mozgasmegjelenitessel kapcsolatban nem. -
sandró60
addikt
válasz
SunMount3r #89952 üzenetére
Igen-1A-biztosan rá dugnom Jól gondolod
-
SunMount3r
nagyúr
Még azt kérdezném, hogy van egy WD My Passport Ultra külső vinyóm és ezt melyik USB portjára kell dugom a TV-nek? Van egy 0.5A-s és egy 1A-s (e mellett írja az útmutató, hogy "HDD", akkor ezek szerint az 1A-s ra kell biztosan rá dugnom?
-
Songo
senior tag
Sziasztok
Megvettem a 7500as legkisebb tagját. Az első meglepetés az volt hogy ennyiért nem fér bele egy 3d szemüveg a csomagba...
kell még bármi más meglepetéstől tartanom?köszi
-
Batib
őstag
válasz
Intel fan11 #89919 üzenetére
Lejátszás közben nyomd meg tools gombot!
-
Intel fan11
őstag
válasz
Intel fan11 #89919 üzenetére
Erre vki vmit?
-
Bigyo13
őstag
Megvettem az UE55HU8500 -as Tv-t és sajnos egyből frissítette a szoftverét 1290-re (1123-ról), amit nem akartam... a leírás és a jelenlegi beállítások nem egyeznek, hiányzik pár dolog
A kérdésem az lenne, hogy valakinek esetleg megvan a HU8500 valamelyik méretű Tv-hez az előző szoftverei, vagy valaki tudja, hogy honnan lehet leszedni a régieket?
És majd valahogy visszavarázsolom a régit, ha meglesz!
Köszi előre is a segítésget! -
samyr
csendes tag
Sziasztok!
48H6400-as tévénél a mozgázérzékelős távnál.
Eltünt a képernyőről a fehér mozgásra működő kör.
Nem tudom hogy a táv lett elejtve, vagy valami menü lett elálítva?
Van valami ötletetek? A táv az működik a gombokkal.
Köszi előre is -
törölt tag
-
agabe
addikt
válasz
Flashget #89938 üzenetére
Konyhaba lesz, de nem csak mosogatas, hanem kajalas kozben is, mert az etkezobol nezve is az lenne a megjelenito. Sajna 32-esnel nagyobb nem fer el...nem arra lett kitalalva a berendezes
Itt viszont mar meg is vagyok love, mert tuti valos 100hz-es nem sok kaphato (lg 650v-t kiveve...de sajna az nagyon zavaro hibakat mutat a kijelzo homogenitasa teren)...32H6400-at nem talalni (persze majd biztos elokerul valahol ha mar meglesz valamelyik a mostani lehetosegek kozul) ...neztem meg talan a J6200-at (az valos 100Hz-es ?), mert pl. 6300 semmikeppen nem johet szoba olyan borzalmas a homogentias a hajlitas miatt, de miutan nem fo tv lesz...Node terjunk vissza 32H6200 es 32J5500 kozotti kulonbsegekre.
Korabban [itt] pont a 32H6200-al kapcsolatban irta PuMbA, hogy a panel inkabb valos 100Hz-nek tunik, meg az osszefoglaloban is csak annyi van, hogy 5000esek gyengebbek mint 6000-esek...[itt az elejen] is hasonlo van leirva.
5500-asnak 100-as a CMR-je (mikozben pqi 400..de ez meg nincs feltuntetve H6200-nal), mig H6200 CMR-je 200, 5500-as Motion blur-jat rosszra ertekelik, 24p-t sem tudja ...ehhez kepest 6200-as mozgasmegjelnitesben jobbnak tunik.Ezeket most olvasgatom ossze...de tuti van itt olyan aki fejbol vagja ugyanezt
Egyszerusitve:
mozgasmegjelnites szempontjabol tenyleg jobb a 32H6200-as (legalabbis az olvasottak alapjan ugy tunik) mint a 32J5500-as ?Bonyolitva:
Ha J6200-as is kepbe kerul, akkor az jobb H6200-nal 32"-ban is? Olvasom korabbrol, hogy 6200 nem hivatalos forgalmazasu itthon, csak a 6300 (node az borzalmas ahogy irtam lattam eloben), ezert az kisse visszatantorit 6200-tol...pedig mintha lattam volna MM-ben, de lehet, hogy csak tul sok volt mar a keszulekekbol es keverem
Electrostore sem rendes gyari garival adja a samukat ? -
RedCat
senior tag
válasz
carpediem007 #89936 üzenetére
De igen, így oldottam meg. Köszi a segítséged!
-
Flashget
félisten
Ha konyhába kell kiegészítőnek mosogatás közben csak, szerintem H6200-at vedd
J széria nem kiforrt Tizen rendszer még, kevesebb smart app a H-val szemben.Bár lehet a 32H6200 IS valós 100Hz ha 3D-s...már nem emlékszem régen volt szó róla.
akkor meg főleg a H6200-at vedd, ha még kapni valahol. -
agabe
addikt
válasz
Flashget #89926 üzenetére
Ertem.
Mas szempontbol a kulonbsegek barmennyire is szamitanak?
Mas a rendszer (az talan a J5500-ban jobb) mas a kepfeldolgozo elektronika is (az meg talan a H6200-ban jobb kicsit ? ) ...egyszoval a panelen kivul van amelyik jobb a masiknal ezert lehet ajanlottabb ?
3D nem erdekel. -
Flashget
félisten
válasz
SunMount3r #89931 üzenetére
Először is.
ha kihívod őket és nincs beltérid akkor kapásból 2500Ft-ot felszámolnak! ezért szoktuk analóg hibát jelenteni a többit a szerelővel megbeszélni.
második megcsinálják de ki kell fizetned a felhasznált anyagokat és ebben az esetben valószínű mást is ÁSZF-ben ott van minden. Az anyagok áéra kb. beszerzési áron van.Szóval elsőként rakd rendbe azt a kábelezést és ha ezután sem jó akkor hívhatod őket, de szerintem nem lesz már szükség rájuk.
-
dethroner
veterán
válasz
SunMount3r #89932 üzenetére
Amit az eurosportok hibáinál leírtál, nekem is ezek voltak, de csak az eurosport2 HD-n.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
Flashget #89924 üzenetére
THX, ez kicsit biztató!
És arra kérdésemre, hogy nézhetem e azért így is a TV-t, anélkül, hogy tartanom kéne a meghibásodásától, addig míg meg lesznek oldva ezek a kábelezési/elosztós dolgok, mi lenne a válaszod?
Valamint: úgy tudtam ennek a firmware frissítés kikapcsolásának van egy könnyebb módja is (ami nem 100%-os, de nem ennyire kockázatos.), mintha épp itt olvastam volna, vagy nem jól emlékszem erre?
Holnap megpróbálok össze hozni egy full elosztó-lánc cserét, csak sajnos az a helyzet, hogy a legközelebbi fali konnektor is elég messze van a TV-től, és ilyen mega hosszúságú kábeles elosztóm sincsen. Úgyhogy két újabb (de a maga módján teljesen alap és olcsó) elsztóval fogom megpróbálni összerakni a láncot a TV-ig... (Ez van itthon...)
A kábel ügyben (gondolom azért írtad, mert ez egyrészről a szolgáltató dolga cserélni, másrészt meg lehet, hogy én elvileg hozzá sem piszkálhatok
) megyek a Digis topic-ba és még 1x THX!
-
dethroner
veterán
válasz
SunMount3r #89905 üzenetére
Nekem is digikábel van és az eurosport2 HD volt szar, a többi jól ment. Szóltam a szolgáltatónak, valamit csesztettek a lépcsőházi dobozban és jó lett. Ne a tévét basztasd, ne a drága kábelekben gondolkozz, hívd a 1272 számot
-
#gab_
őstag
http://kepfeltoltes.hu/151218/20151218_220256_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
-
#gab_
őstag
Nemrég vettem egy h6400 ast és a hátoldalán több helyen fény szurodik ki belöle. Ez normális? Ahol vettem a kiálitott darabon nem volt ilyesmi ! Buherált lehet?
-
Flashget
félisten
válasz
SunMount3r #89900 üzenetére
Először is ha ED-től vetted a tv hátulján lévő matricáról írd vel a serial számot majd ezzel regisztráld a samsung oldalán. ne a dobozon lévővel, mert az biztonsági okokból hiányos.
Digikábelen samsung tv-vel így kell hangolni azt jól csináltad.
Viszont ami hibajelenséget leírsz az egyértelműen rossz kábelezésre, elosztóra, kontakt hibás csatlakozóra utal. Mivel eddig CRT tévéd volt annál ilyen hibák nincsenek mivel analóg tv érzéketlenebb...az csak mákosodik.100%-os biztonsággal a tíltást csak szervizmenüben lehet megcsinálni. Amennyiben a tv-n lévő fw-vel vagy előtte nem tiltotta le ezt is a samsung.
De mivel ez veszélyes művelet ha valamit elnyomsz benne téglásíthatod a tévét, ezértcsak saját felelősségre!
[link]Mivel te magad mondtad, hogy bontatlan csomagok voltak benne és magán a dobozon is látni ha már kibontották, ill. a védőfólia is rajta volt a káván biztos lehetsz benne, hogy új.
Kábelezéssel, tv műsorral, hibákkal a szolgáltatód topicjában írjál. [link]
-
tupacamaru
veterán
Vettem két aktív hangfapárt a TV saját hangszórójának kiváltására. Mennyire silány a fejhallgató kiment minősége? Mindenképpen erőltessem az optikai kimenetet? Sajnos akkor oda lesz a hangerő szabályozás a TV távjával. Ja, a TV egy 55H6400-es.
-
agabe
addikt
Rovid kerdes, mert nem talaltam relevans infot igy maszkalas kozben boltokban.
Konyhaba csak 32"-os tv fer.
Van J5500 es H6200 kb ugyanannyiert.
Melyik inkabb ?
Melyiknek jobb (jellemzoen) a kijelzo homogenitasa es a gyors mozgas megjelnitesi kepessege ?
Elvileg a 6200-as magasabb sorozat, de nem tudom osszevetni oket egymas mellett :/ -
SunMount3r
nagyúr
válasz
Valamint, ha ezekért a problémákért a kábel lenne a felelős azt én tudom házilag orvosolni? Már nem is tudom milyen rég óta, de ugyan az a kábel megy itt nálunk, soha nem volt cserélve. De eddig pl. a CRT TV-ink esetében soha semmi hasonlót nem produkált (jó tudom technikailag biztos van alapból különbség a vétel módját illetően), de azokon a TV-ken egy CRT-hez képest teljesen szép képet adott ezzel a kábelezéssel is.
A másik a konnektor (elosztó) kérdése. Nem fali aljzatba van dugva, de nem is a leg hyper szuperebb túlfesz védős APC-be. Viszont az igaz, hogy 2 hosszú vezetékes elosztón is keresztül megy a dolog, mire be van dugva a TV és egyik elosztó sem épp mai darab (enyhén szólva), az egyiken még toldás-foldás is van egy kicsit. Gond nélkül ment róla eddig CRT TV, Notebook, hangfal, vagy éppen komplett PC, meg monior, volt, hogy egyszerre is. Akkor pont ezek a mai TV-k lennének érzékenyek az ilyesmire?! Kicsit furcsálnám, ha ez lenne a helyzet, de ha majd esetleg többen is megerősítitek, akkor nem kételkedek benne...
Majd holnap szétpakolom itt az akadályokat a kábel elől, hogy hozzá férjek és megnézem mit lehet szétszedni, kicserélni... Valami konkrét ajánlás lenne kábel ügyben, ami már elég jó minőség?
És még egy kérdés: ha így "járatom" (nézem) a TV-t és mondjuk csak azokat a csatornákat, amiken nem produkál hibát, az úgy OK?
Vagy ez is árthat a TV-nek (tunernek, vagy bárminek)? Nem szeretném, ha emiatt menne tönkre még a TV is (ha egyáltalán tényleg a kábelezés vagy a konnektor a probléma).
THX!
(Most amúgy eléggé elkeseredtem, mivel alig, hogy beüzemeltem, kiderült, hogy valahol, valami bibi van a rendszerben és most már bekapcsolni se merem, amíg ki nem derül hol a hiba...)
-
Intel fan11
őstag
Samu tvken ha lejátszok külső vinyóról filmet, hogy lehet szinkront választani, mert van rajta magyar is csak alap az angol ezért azt adja alapból vlc playerbe tudok hangsávot váltani de tvn nem tudom, hogyan kell!??
-
Clever0
senior tag
válasz
SunMount3r #89917 üzenetére
Ez a talp egy picit forgatható. Ha az alján meglazítod a középső csavart, akkor könnyebben mozog. Nem megy teljesen körbe, csak pár fokot.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
Illetve még lenne egy esztétikai gondom is a TV-vel:
A talpat a tartóval és az így létrejött állványt a TV-vel is az útmutatóban látottak alapján szereltem össze (legalábbis remélem), de nagyon úgy tűnik, hogy elég csálén állnak a talapzat lábai a TV síkjához képes: Kep1, Kép2.
Én csinálhattam valamit rosszul, vagy másnál is így állnak a talpak? És, hogy nagy gond e ha így marad, vagy próbáljam újból össze rakni, ha egyáltalán lehet másként?
(Egyébként az összeszerelési útmutató eléggé vacak, inkább csak félrevezet, mint eligazít.)
-
Gergosz2
veterán
Sziasztok!
egy UE40H6400-hoz milyen fali konzol kell?
Tanácstalan vagyok, a Samu oldalán nem írja, hogy mégis milyen méretű kell.
-
lancellott
tag
Sziasztok!
Milyen TV-t tudnátok ajánlani?
Kritériumok:
smart legyen
Ledes LCD legyen
Pesten
Kártyás fizetés lehetséges csak
Magasságra olyan 60 cm lehet talpastól.
a célár 100 000 -
RBJ
addikt
Hol lehet teljes tv teljes beállítását visszaállítani gyárira?
Hiába állítom be magamnak a tv elkezdi levenni a fényerőt magától.
Pedig nem állítottam automata fényerőt ha egyáltalán van ilyen. -
Flyte33
tag
Megoldottam a problemat
-
yoleeka
tag
Sziasztok
Volt egy SAM UE32B6000-es tv-m, jó elektronikához való módon kijött félig a füst... Milyen tv-t ajánlotok? A 6000-es szériát nézegettem most is, árban max 250 k-ra gondoltam, ezért mit kapok?! Nagyon extrát nem akarok, ívelt nem kell, uhd suhd nekem teljesen felesleges... de ha csak ezek vannak, akkor választok valamit. Van most valami ugrás a 6000-es szériában, régen a csúcs 6000-esben dupla magos proci volt. Ilyenek vannak mostanság? Sajnos régen olvastam a topicot, így teljesen kiestem a képből, ezért is fordulok hozzátok.
Köszönöm a segítséget!
-
RBJ
addikt
Amúgy nem értem miért nem lehet a profilokat menteni ha már okos tv. Túl van bonyolítva, pl véletlenül elkezdtem törölgetni a távirányítót, hát nem elállítgattam mindent?
Na ezek után találd ki mi, hogy volt.
Fent az összefoglalóban ajánlott beállítással olyan barnásszürkés.
Nem tudom ez kinek feküdt. -
poli27
veterán
válasz
SunMount3r #89905 üzenetére
Ugye nem a fojtogatós szexre, vagy ruhaszárító kötélnek való kábellel használod a tévét a fali aljzatból? :
Amúgy a szar kábel,kínai elosztás, fali aljzat mind okozhat ilyet, és mivel frekik vannak simán lehet hogy csak pár csatorna szar tőle... Jó minőségű 3x árnyékolt kábel kell és normális elosztó normálisan megszerelve faliajzat nélkül, ez megoldja a problémádat!
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
Sárpac #89901 üzenetére
Kábel gond lehet akkor is, ha van mondjuk van 3 csatorna ahol jó a HD és pár másik aminél meg ilyen hibákat mutat? Ha kábel hiba lenne, akkor elvileg az összes csatornára hatna, nem?
Tuner hiba alatt a TV tuner hibáját érted? Van olyan HD adás amit rendesen tud dekódolni és van olyan amit meg csak hibásan? (Ha fogalomzavarban lennék, akkor csupa fül vagyok...
)
És valami megoldási javaslat esetleg?
THX!
Valamint várom a többiektől is az egyéb ötleteket!
-
Hello. Kicsit alacsony a dvb-c jelerősség 50-55 között. Emiatt a tv adások hd csatornákon is picit homályosak. A médialejátszóról teljesen éles a kép. Ez valami garanciális hiba lehet, vagy a tv adás gyenge jelerőssége miatt lehet? A beállítások nagy része a témaösszefoglaló szerinti. Valamit állítanom kell még vagy szóljak a kábeltévéseknek?
-
Flyte33
tag
Hello.En most vettem egy Samsung 40H5203 tvt es ha egy csatornanal atallitom a nyelvet angolrol magyarra megyen rendesen de mikor atvaltok mas csatornara es vissza az elozore akkor mar megint angolul megy a hangja,nem tudja valaki hogy miert csinalja ezt miert nem marad az atalitott nyelven?
-
Sárpac
nagyúr
válasz
Ö szerintem vagy kábel gond vagy tuner ez a kettő így elsőre ahol hiba lehet, de simán lehet szar éppen a szolgáltató!
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Elektromos autók - motorok
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Formula-1
- Futás, futópályák
- Home server / házi szerver építése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest