Hirdetés
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Apple asztali gépek
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
Sziasztok!
Tekintve, hogy a Topikgazda poszt megüresedett a témában, ha közületek valakinek van kedve a feladat ellátásához, az nálam jelentkezhet. A fontosabb tudnivalók a szabályzatban megtalálhatók, ha egyéb kérdés is van, állok rendelkezésre privátban.
[ Szerkesztve ]
-
Xdongo567
csendes tag
Nem tudom írta e már valaki, de az Auchanban a ue40H6400 le van akciozva.
-
goodboy007
senior tag
Sziasztok,
Black Friday-en vettem egy Samgung ue43j5500 TV-t.
A gondom, hogy a monitorom is Samsung, P2470HD és ugyanaz a frekvenciája a két készülék infrájának, úgyhogy a távirányítót nyomkodva a monitorom is ellépdel.Mit lehet ezzel csinálni azon kívül, hogy mindig kihúzom a monitorom, ha a TV-t kapcsolgatom ?
A frekvenciát nem lehet megváltoztatni, illetve kerestem neten, hogy hol lehet az infravevő, mert régebbi modellekre megtaláltam, hogy elég leragasztani ragasztószalaggal és már nem fogja érzékelni, viszont ha kézzel apránként letakargatom a kávát körbe, akkor is folyamatosan érzékeli, úgyhogy nem tudom hol lehet.[ Szerkesztve ]
"propriocepció és peroneus aktiváció a kulcsszó, mert az emelést nem előzi meg excentrikus kontrakció, magyarul stretch-reflex vagy miotatikus (excentrikus megnyúlási) reflex." - Zola007
-
CsZ
csendes tag
Sziasztok!
Újabban Samsung UE55D8080-as tv-men 3D-nél kikapcsol a háttérvilágítás. Sötét árnyékok mozogni látszanak, a hang jó. Smart 3D demóknál ugyanez a helyzet. Kézzel váltogatva a 3D módokat 2D-re érve visszaadja a képet rendesen.
Most 1033.2-es firmware van rajta és nem engedi az USB-ről a régebbit visszatenni, azt mondja, hogy nincs frissíthető firmware!
Mit lehetne tenni? -
LionX
tag
válasz junior11 #89541 üzenetére
Nem bántásból írom, de ilyen célra elég lett volna fullhd felbontású tévé.
Én sem bántásból írom, de a "túlnyomó részt" az nem azt jelenti hogy csak HD és SD tartalmakat akarok rajta megjeleníteni. Hidd el hogy alaposan körbejártam előtte, hogy mire van szükség jelenleg és a jövőben. Viszont szerintem jogosan várom el egy prémium kategóriás készüléktől, hogy minden területen hozza az elvárható minőséget.
Mert az LG IPS panelt használ, melynek jobbak a betekintési szögei, ezáltal kevésbé torzul a szín.
Ezt aláírom, de Te nem láttad hogy az enyémnek milyen ramaty képe van.
A boltban más fényviszonyok, üzleti mód és beállítások mellett kevésbé jönnek ki a tévék hiányosságai, mint otthon.
Akkor olvass vissza kérlek és keresd meg azt a bekezdést aminek a vége ez: Pedig annak a tv-nek a beállításai elég durvák voltak. Aztán visszaállítottuk a képet normálisra, de akkor is jó volt.
-
dethroner
veterán
-
LionX
tag
válasz PlanetDada #89542 üzenetére
Én arra gyanakszom, hogy ezeket többféle panellel is gyártják, valszeg valami xart fogtam ki.
Nekem is ilyen gyanúm van. Mindegy, majd a szerelő megoldja. Ha már egyszer prémium garanciás.
-
PuMbA
titán
válasz Ildikó1968 #89580 üzenetére
És mit csinál a felvillanások után? Milyen típusú a TV, a hátulján van rajta egy UE kezdetű jelzés? Garancia van még rá?
[ Szerkesztve ]
-
Flashget
félisten
válasz sandró60 #89586 üzenetére
én venni akarok úgyis majd egy nem komolyat tablethez pl. ilyet és megírom működik vagy sem.
Isty27 esetleg ha az összefoglalót olvasnád el!
Csak azon készülékeket fogadja el a rendszer, melyeket Magyarországon vettek a Samsung Electronics Magyar Zrt. által forgalomba hozott és viszonteladókon keresztül (Extreme Digital, Media Markt, Tesco, Auchan)
(kis javítást kellene eszközölni és bele írni az Euronics-et is.)Edigital konkrétan ezt írja JU7000-nél, ha figyelmesen olvasnád el: Garancia: 1 év (A termék regisztrációja esetén: +2 év)
Ugyanez van H6400-nál csak ott 1+1 év.[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
válasz sityupityu #89587 üzenetére
Ez így nem pontos.
Két fajtát adtak. D6500 alatti tévékhez olyat adtak ami nem világított.
6500-tól adták a világítósat.Realme GT Master Edition
-
veterán
válasz tillatrilla #89584 üzenetére
A D szériához eleve világítóst adtak. Legalább is a 6-os sorozattól.
--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
sandró60
addikt
válasz sandró60 #89563 üzenetére
Sajnos korai volt az örömöm.Vissza kellet vinem ezt a bluetooth fejhallgatót.Qilive-Q.1233.
A hiba jelenség-ki kapcsoltam majd újra be.A tévéhez párositva elfogadja,de egy pisszenésnyi hang se jön át-Többször próbálkoztam .Úgy néz ki mostanába nem lesz eredeti samu fejhallgatom,mert nagyon hororr árban 50-60k közöt adják Igy jártam.Lehet,hogy én fogtam ki egy hibás darabot. -
yvsmad
őstag
válasz tillatrilla #89584 üzenetére
Jó
-
tillatrilla
senior tag
Sziasztok! Kérdezném,hogy az a világítós gombos samu távszab a D-s szériájú tv-hez is jó?
Köszi előre is a választ!Üdv: Attila
-
blakey
titán
válasz Isti27 #89582 üzenetére
1 év a kötelező és regisztráció után még minimum 1 év. Olvasd el a kisbetűs részt, MM-nél is így van, csak másképp kommunikálják. Tehát ED is normális garit ad.
Boldog karácsonyt! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Isti27
csendes tag
UE48H6400-at hol érdemes megvenni? MM-ben szerettem volna,mert ott úgy hirdették, hogy 2 év gyártói garancia, de sajnos felemelték 200.000 ezerre.
Emag-on azt írják "egyik termékre sem vásárolható kiterjesztett garancia", ezért maradt az Euronics és az E-digital. Az utóbbin 1 év garanciát írnak.
Talán az euronics-ban adnak 2 év gyártói garanciát, de ebben sem vagyok biztos.
Hol adnak hozzá normális garanciát? -
Ildikó1968
újonc
Szia!
Remélem tud valaki segíteni.
Van egy Samsung LCD TV-ém, 9 szer felvillan, vajon mi lehet a baj?
Megköszönném ha segítenétek!!
-
valentin94
csendes tag
Sziasztok,
Mint tegnap írtam a frissen vásárolt J5500 Samsung 43 colos Tv-mel van olyan problémám, hogy szabálytalan időközönként a kép elsötétül pár másodpercre. Mint kiderült ezt csak HDMI-s csatlakozás esetén teszi, mi lehet a probléma? A kábelre vagy a tv hdmi csatlakozójára tippelek, de már 2 hdmi csatlakozóval is próbáltam és mindkettőnél megjelent a hiba. Érdekes hogy amikor a tv lekapcsol pár mpre a hütőből pont akkor valamilyen zaj jön, lehet összefüggés? -
AstraCDX
senior tag
Sziasztok !
Van egy SAMSUNG UE22ES5000 TV-m, matt képfelülettel .
Az a gond vele, hogy képtelen vagyok csíkmentesre tisztítani a képfelületét .
Eddig puha tiszta ronggyal, vízzel, és ablaktisztítóval próbáltam, de mindeddig csíkos maradt .
Mit, hogyan kellene használni a tisztításra, hogy csíkmentes legyen a tisztítás eredménye ?
Üdv.
Astra
-
xyzikeee
aktív tag
válasz yvsmad #89570 üzenetére
Hm, érdekes kérdés. Ne mtudom. A gyors kameramozgásoknál lehet.
Itt most Ezzel a Motion Plussal szórakoztam. Nem tudom hogy lenne ideális, kell-e egyáltalán....
Ha fullra húzom oylan folyamatos a kép mintha egy picit fel is lenne gyorsítva. Nem értek hozzá ezért kérdezem hogy mire kéne a dolgokat állítani. -
xyzikeee
aktív tag
Megoldódott a problémám.
Az lenne a kérdésem hogy ha PC-vel összekötöttem a Tv-t és filmet nézek rajta tudna valaki egy optimális beállítást?
Leginkább a kép folytonosság érdekelne, mert jelenleg valami úgy van beállítva hogy általában szép folyamatos a kép de néha a gyors jeleneteknél megreccen.Köszi
-
toga75
csendes tag
Most Wanted-hez keresnék mobil játékvezérlő alkalmazást S4-re.
-
Batib
őstag
válasz Flashget #89560 üzenetére
Ok.
Érdekes nálam a Monopoly-ra 71Mb-ot ír. Mondjuk A NFS az 540Mb. Emellett van még 2-3 nagyobb 100-200 Mb -s játék a többi az 40-50Mb.
H6400 a tv.(#89561) Pancsermeste Akkor valszeg tv függő, Neked is H6400 van, ugy emlékszem.
[ Szerkesztve ]
Az optimista az alagút végén a fényt látja, a pesszimista a sötétséget, a realista a közelgő mozdonyt. A mozdonyvezető pedig a 3 hülyét a sineken
-
veterán
válasz sandró60 #89563 üzenetére
Kösz, hogy megosztottad. Képről egész jó darabnak tűnik, pláne az árát is figyelembe véve. Én is akarok venni valamit (ilyen olcsót). Nekem is konkrétan csak az esetleges éjszakai tévézéseim miatt kéne, hogy a barátnőm nyugodtan tudjon pihenni. Így nem kéne a másik szobába átmennem tévézni.
Hogy szól?[ Szerkesztve ]
--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
sandró60
addikt
Üdv a topik lakóknak.
A mai nap folyamán sikerűlt a szervizmenűben(H6400) beállitani a bluetooth fejhalgató menűpontot.A fórumtársak hathatós instrukciója alapján.El is mentem a madaras tescóba.Vettem egy ilyen márkát-Qilive-Q.1233 tipusszámú bluetooth fejhallgató.Sikerűlt a párositás a tévé fel ismerte.Ajánlatos az aksiját egyből töltőre tenni amit sajnos nem adnak hozzá.Egy kicsit problémáztam a párositásal mivel ép anyi volt az akkuban,hogy felismerje.A ősz tartozék 1db mini usb kábel töltéshez és 1db kb80cm kábel 3.5jack dugó mind a két végén.
Az ára 6999ft
Auchan garancia 2-évre
Tudom nem nagy minőség,de nekem arra elég,hogy este ne zavarjam a családot a tévé hang erejével[ Szerkesztve ]
-
Batib
őstag
Látom, beszélgettek az elérhető magyar appokról. Pusztán kiváncsiságból kérdem: A játékok között mindenkinek elérhető pl. NFS Most Wanted, Monopoly stb, vagy ez vmi premium tartalom.
Elvétve játszom és az egyik ismerősöm említette, hogy nála nincs ilyesmi.[ Szerkesztve ]
Az optimista az alagút végén a fényt látja, a pesszimista a sötétséget, a realista a közelgő mozdonyt. A mozdonyvezető pedig a 3 hülyét a sineken
-
allein
addikt
Sziasztok. Gondolkodom a tv váltáson, mostani UE46F7000 típust szeretném lecserélni. Mindenképpen nagyobb méretet szeretnék, mondjuk 50-55", 4K. Mit ajánlotok? Van egyPS4 konzolom, erősítőm és egy házimozi rendszerem is. Filmezni azért szoktunk, általában csak BD50 filmeket nézünk a mostani Samun is Nem tudom, hogy ezek a 4K tv készülékek mind tudják-e a 3D-t, nekem nem fontos egyébként a 3D funkció :
UHD vagy nem, erre nem tudok mit mondani mert nem tudom mit jelent
Nem kell íveltnek lennie, nem szimpatikus az ív a tv készülékben
[ Szerkesztve ]
-
Flashget
félisten
válasz World-Soft #89545 üzenetére
Én arra írtam, hogy a J szériától van a Tizen rendszer a samsung saját rendszere.
Korábbi verziók C,D,E,F,H nem azok így a smart része bennük az appok mennyisége és fajtájuk is eltér.Realme GT Master Edition
-
Sárpac
nagyúr
-
Sárpac
nagyúr
-
World-Soft
senior tag
válasz Flashget #89527 üzenetére
Képben volt.
Azt mondat azért frissített, mert megkapta az is.
A SMART gombra az alsó menü ugyanolyan volt, csak bent nem.
Teljesen az egész amúgy megegyezett a 32J4500-al. annak is 3 soros listája volt.
Azt tudom, hogy pl. a Spotify az az 5500-nán nem volt, a többin igen (mert arra keresett rá éppen).Én most átnéztem a sajátomat, és 3 magyar appot találtam:
HBOGO HU, fn.hu és konyha tv.Mikor a Spotify-re kerestem volna bejött még a digidport HD is. Meg mernék esküdni, az előtte 2 perce nem volt ott, de utána ott volt a listába.
Nektek milyen magyar appok vonnak?
És továbbra is érdekelne akinek Tizen-je van, annak hogy néz ki.Köszi.
Zoli[ Szerkesztve ]
-
gyeniko
őstag
Én is azt gondolom, hogy valami hibája van a készüléknek. A Samu 8000-es szériája a C sorozattól kezdve rendkívül jó képet produkál (saját tapasztalat). A betekintési szög - bár rosszabb, mint az IPS paneleké - nem ennyire rossz, a képernyőre állított felező merőleges síktól kb. 30 fokos eltérésig nem is észrevehető (nekem).
"Szóval amiért be vagyok rágva, hogy egy több mint fél millás prémiumkategóriás tv, azt nem tudja amit az 5 éves LG 47LD750-esem. Ott akkor sem torzultak a szinek és nem fakult a kép, ha oldalról néztem."Ne legyél berágva, mert nem az adott készülék-modell, hanem a konkrét példány a hibás. Persze, ez is elég bosszantó, de előfordul.
Nem tehetünk meg mindig mindent, amit kellene, de azt mindig meg kellene tenni, amit lehet!
-
PlanetDada
csendes tag
Ugyanez a problémám volt a Samsung UH55JU7000-es TV-vel. A kiállítottat bárhonnan néztem, teljesen tuti volt. AMit kaptam azt ha középről néztem gyönyörű volt. De ahogy csak 1 méterrel is odébb ültem teljesen szétesett a szín, fakó lett minden. Én szenvedtem vele 10 napig aztán visszavittem. Csak az a furcsa, hogy a kiállított darabokon ezt a hibát azóta se látom. Bosszantó, mert rá voltam izgulva, szép volt a feketéje, még plazma után (pana drága) is szép volt a képe. De gyakorlatilag egy család számára használhatatlan volt, a betekintési szög problémája miatt. Én arra gyanakszom, hogy ezeket többféle panellel is gyártják, valszeg valami xart fogtam ki.
[ Szerkesztve ]
-
junior11
veterán
Az UHD tesztvideókkal nincs különösebb probléma, azokat szépen megjeleníti, csakhogy túlnyomó részt HD és SD tartalmakat szeretnénk majd nézni rajta, vagyis tv műsort.
Nem bántásból írom, de ilyen célra elég lett volna fullhd felbontású tévé.
Szóval amiért be vagyok rágva, hogy egy több mint fél millás prémiumkategóriás tv, azt nem tudja amit az 5 éves LG 47LD750-esem. Ott akkor sem torzultak a szinek és nem fakult a kép, ha oldalról néztem.
Mert az LG IPS panelt használ, melynek jobbak a betekintési szögei, ezáltal kevésbé torzul a szín. A boltban más fényviszonyok, üzleti mód és beállítások mellett kevésbé jönnek ki a tévék hiányosságai, mint otthon.
The Truth Is Out There - Az igazság odaát van
-
LionX
tag
válasz Tündeabony #89277 üzenetére
UE55JS8000-el kapcsolatban van már valakinek tapasztalata? Itt a fórumon elég keveset találtam még róla. Köszi előre is!
Nekem van JS8000, kb. 3 napja nyúzom.
Az első pozitív benyomások a következők:
Nagyon jó szolgáltatásai vannak. A két tuneres rendszer jóval nagyobb szabadságot biztosít akár a PIP, akár műsorrögzítés alatt az egy tuneresekkel szemben. Nekem egyetlen kábelen jön kódolatlan DVB-C jel, 10 HD és 45 SD csatornával, (illetve ennyit hagytam meg). A Samu ügyfélszolgálat tájékoztatásától eltérően, így is működik, hogy csak egy jelforrás van. Ők ugyanis azt mondták hogy a két tuner nyújtotta előnyöket csak akkor tudom kihasználni, ha van másik jelforrás is, pl. DVB-T, vagy DVB-S. Szóval szegények ennyire vannak tájékozotatva, ha egy kicsit mélyrehatóbb kérdésre kell válaszolni. A ChanSort-al pillanatok alatt átrendeztem magamnak a csatornalistát és működött a visszatöltés is, tehát ez is kipipálva.
A panelen pixelhiba nincs és teljesen felhősödésmentes, szép feketéje van.Akkor most jöjjön a negatívum.
A képe............... egyszerűen borzalmas! Az összes létező variációt kipróbáltam a kép beállításainál, de az alapvető problémát nem sikerült kiküszöbölni.
Még a vásárlás előtt alaposan körbejártam és jó néhány példányt leteszteltem, hogy hogyan bánik az SD tartalmakkal és meggyőzőek voltak a tapasztalataim.
De nekem sikerült egy olyan példányt kifognom, amely a következőket produkálja, jelforrástól függetlenül.
Az UHD tesztvideókkal nincs különösebb probléma, azokat szépen megjeleníti, csakhogy túlnyomó részt HD és SD tartalmakat szeretnénk majd nézni rajta, vagyis tv műsort.
Szóval ha teljesen szemből nézem, viszonylag, de csak viszonylag, jónak mondható a megjelenítés, viszont ha néhány, (15-30), fokot elmozdulok oldalra, akkor a kép fakóvá erőtlenné válik és olyan színtorzulásokat produkál, hogy az válalhatatlan. Főként statikusabb jeleneteknél, pl. egy arcon, az árnyalatok határai élesek és az arc egyik fele aránylag normális, a másik fele meg a környezetében lévő fényviszonyok függvényében vagy sárgás, vagy kékes, vagy éppen zöldes. A frizurákkal is problémája van, ott a sötétebb részeket egyszerűen bebuktatja feketébe. A legjobban az "tetszett", amikor az egyik szereplőn lévő szürke öltöny gyűrődéseit, kék kontúros fekete tüskék formájában jelenítette meg. Nem tudom hogy mennyire érthető amit leírtam, de ez van.
Tegnap elmentem a Media-ba és ott elmondtam a Samsungos ismerősömnek hogy mi a bajom. Ő azt mondta hogy azonnal vegyem igénybe a prémium garancia szolgáltatást, mert ennek nem szabad ilyennek lennie. Vittem pendrive-on olyan SD tartalmat amiről tudtam hogy az enyém hogyan játszotta le, és bedugtuk egy kiállított JS8000-be. Ott nem jöttek elő ezek a durva torzított árnyalások sem szemből, sem pedig oldalról nézve, még kb. 70 fokos szögből sem és nem is fakult jelentősen a kép. Pedig annak a tv-nek a beállításai elég durvák voltak. Aztán visszaállítottuk a képet normálisra, de akkor is jó volt.
Nem tudom hogy most a kijelző panel szar, (bár mondom, hogy az UHD tartalmakal nincs gond, vagy csak én nem látom), vagy a felkonvertálást nem tudja elvégezni megfelelően és alaplapot kell cserélni.
Azért először megpróbálom távsegítséggel, hátha megy ráolvasással is.
Szóval amiért be vagyok rágva, hogy egy több mint fél millás prémiumkategóriás tv, azt nem tudja amit az 5 éves LG 47LD750-esem. Ott akkor sem torzultak a szinek és nem fakult a kép, ha oldalról néztem.
(A hirdetés feladása után 12 órával már el is vitték. Most pillanatnyilag bánom is hogy eladtam. Nagyon!)
Most elmegyek és megnézem a lányom J5500-asát, hogy az hogyan jeleníti meg az SD tartalmakat. -
Redeckt
tag
válasz bostone #89520 üzenetére
Nyugodtan veheted.
A TV-d "HDD 5V 1A" jelzéssel ellátott USB portjába csatlakoztasd majd (oldalt, felülről a 3. port).
Ha nem lenne elég a tartozék kábel mérete (saccra 45-50 cm), akkor veszel egy kicsit hosszabb USB 3.0 A - micro B kábelt, és azzal használod.A használatba vételt javasolt, pl. egy Hard Disk Sentinel általi ellenőrzéssel kezdeni. Ha netán gond van, mehet is rögtön a csere. Ha szükséges, van erre téma, de akár dobhatsz egy privátot is.
[ Szerkesztve ]
Vájtere ala kopp deckt, blinde alanm zeros flokt Redeckt!
-
xyzikeee
aktív tag
Sziasztok!
Járt már valaki hasonló cipőben a H6400 tipussal?
Telekomos TV előfizetésem van, Eddig Analóg volt, de volt ez a digitális átállás melynek keretében kódolatlan digitális csatornák jöttek be az analóg helyébe, bár még pár analóg is megmaradt.
2 választás volt, vagy STB és akkor maradhat a régi CRT TV, vagy új TV és akkor nem kell Box.
Vettünk 2db H6400-at-Összeszereltük mindkettőt, kezdőbeállítások elvégzése után, 33 digitális csatornát talált ami sokkal kevesebb mint amit a CRT TV az STB-vel talált amíg nem vettünk TV-t.
Emellett talált még 22 analóg csatornát is. És az a fura helyzet állt elő hogy ha analóg csatornáról váltok digitálisra, akkor a digitális csatorna kép csúnya, kockás, téglalapos lesz, a hang nyeklik nyaklik. TV kikapcs, TV bekapcs és a digitális adó képe, hangja jó. Ezután analóg csatornára lépek, majd vissza a digitálisra, és megint ugyan az a gond.
Fontos megjegyezni hogy az első pár alap digitális csaornánál nem jelentkezik a probléma: M1, M2, M4, DUNA...
A másik TV-n ugyan ez a helyzet, csak ott kevesebb adót talál.
Szerintetek a TV-kkel van gond vagy esetleg ez a digitális cuccos nem birja el azt hogy 3 felé van osztva a jel a szüleim szobájából indulva (ahol a több csatornát lehet fogni).
Az analóg csatornákkal semmi baj nincs.
-
veterán
-
Flashget
félisten
válasz sityupityu #89531 üzenetére
Ha ezt az átállítást nem csinálom meg akkor egyáltalán nem lehet bluetooth fülest csatlakoztatni
?!kis javítás a mondatodban.
Realme GT Master Edition
-
veterán
-
V.T.
aktív tag
Úgy néz ki hogy az UE50H6400 mellett döntöttem, de egy kérdésem lenne felétek!
Hdmi Arc működik hogy a Pioneer házmozi erősítőbe( 5.1 Hdmi ARC) van bedugva minden és ha a tv-n megy a Youtube vagy éppen Usb-ről nézek filmet akkor 5.1be kiadja a hangot?
Azért kérdem mert a J6300 nem akarta kiadni csk optikán de azt nem figyeltem meg hogy 5.1-ben vagy 2.1-ben adta ki.
LG-nél optikán is ment az 5.1.
Várom a tapasztalatokat mert ez hiányzik már csak a megrendeléshez -
Flashget
félisten
válasz World-Soft #89503 üzenetére
Idei szeria a J
Tavalyi a H szeria...wz elado vagy nem volt toppon vagy nem figyeltel.
Tizen rendszert a J szeria kapta meg eloszor ill. Samsung igerete szerint korabbi szeriak 7xxx/8xxx tevei amihez van a kit.Realme GT Master Edition
-
Batib
őstag
válasz tucsok. #89523 üzenetére
Csak a szervízmenüben történő módosítással működik. Csak óvatosan, veszélyes művelet!!!
1/ INFO-MENÜ-MUTE-POWER (szerviz mód)
2/OPTION
3/Engineer Option
4/BT audio on/off - onra állítani
5/Kilépés kikapcsolás.
6/Bekapcsolás után hangmenüben párosítani kell a headsetet a TV-vel.
Az én TV-m H6400, de úgy tudom a 6200-asnál is így van.Az optimista az alagút végén a fényt látja, a pesszimista a sötétséget, a realista a közelgő mozdonyt. A mozdonyvezető pedig a 3 hülyét a sineken
-
tucsok.
senior tag
Sziasztok!
Rendelkezem egy samsung ue48h6200 televízióval, azt szeretném tudni, hogy bluetooth fejhallgatót tudok-e hozzá csatlakoztatni? Tudna valaki segíteni, esetleg próbálta már valaki?
Köszönöm
"So say we all"
-
zeusz55
senior tag
Oks köszi akkor ezt benéztem... esetleg még az marad nem hogy ha a PCbe tolom!? Vagy megőrül a gép hogy a HDMi és a hátsó hang is visz ki jelet!?
Amúgy ilyen 20 e alatt van ehhez hasonló cucc amit tudnék a tvhez kötni!? Többet nem szánok rá!
[ Szerkesztve ]
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – =FOR SALE=
-
bostone
addikt
Sziasztok!
Samsung M3 portable 1TB, mennyire ajánlott vagy nem ajánlott H6400-oz közvetlen csatlakozással?
-
BBéci
legenda
válasz zeusz55 #89517 üzenetére
Ha jót akarsz, sürgősen felejtsd el a fejhallgató kimenetet! Az a baj, hogy PC-s hangcuccot vettél, nem tévéhez valót, azért nincs digitális bemenete. Egy optikai jelet analóg sztereóra alakító DAC segítségével tudnád használni.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
blakey
titán
válasz zeusz55 #89517 üzenetére
Akkor használd a 3,5-es jack-et, más lehetőséged nem lesz illetve van, kell egy optikai-RCA átalakító és akkor RCA-val tudod csatlakoztatni.
Boldog karácsonyt! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
zeusz55
senior tag
[ Szerkesztve ]
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – =FOR SALE=
-
blakey
titán
válasz zeusz55 #89513 üzenetére
Azt ne keresd, mert olyan nincs a hangdobozaidon. Az RGB meg a komponens (kép) bemenet. Előbb informálódhattál volna, mielőtt cselekedsz. Van fejhallgató kimenet a tv-n?
-
-
BBéci
legenda
válasz zeusz55 #89513 üzenetére
ARC - Audio Return Channel.
A tévékből azon megy ki hang az arra alkalmas erősítőkbe.
Milyen bemenetei vannak a hangcuccodnak?Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
zeusz55
senior tag
válasz blakey #89512 üzenetére
Okés... mi az az arc? Van még egy kék egy piros meg egy zöld fehér RCA kinéző hely hátul! Vagy akkor ezt hogy hozzam össze hogy a HDMIk hangja szóljon a 2.1en!? Köszi a gyors választ! Esetleg valamit valamivé átalakitóval!?
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz zeusz55 #89510 üzenetére
Mert az az RCA bemenet. Kimenet az ARC HDMI illetve az optikai csatlakozó.
-
zeusz55
senior tag
Sziasztok!
Samsung u32F5000 res tvm van. Most vettem hozzá egy 2.1es hangszettet mert elég gagyi már a hangszórója. Volt egy ilyen elképzelésem, de nem értem miért nem müködik, hogy a TVbe megy két HDMi a PC és a BOX... a TVbe bedugtam az RCA-t azt a hangcuccba. És hiába váltok a távival külső hangszóróra, nem szól semmi.... minek van rajta az RCA, ha nem ad kifele jelet!? Én azt hittem hogy amelyik HDMI éppen megy annak a hangját tolja ki!? Segitsetek pls hogy hol a hiba!? Vagy dugjam a jacket a füles helyére!? Az nem lesz rosszabb minőség mint az RCA? Köszi!
-
MODERÁTOR
Nos nem tudom mi történhetett, de a probléma magától megoldódott.
20 éve a Prohardveren
-
World-Soft
senior tag
válasz blakey #89506 üzenetére
Csak ha a torr***-nél elteszem akkor nem tud visszatölteni.
Innentől tudom külön tenni talán, csak a régieket kéne tudnom átállítani...Illetve a filmekbe tekerés még nem nagyon megy. Általában nem történik semmi, vagy egyáltalán megáll minden és ki kell kapcsolni a TV-t is.
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz World-Soft #89505 üzenetére
Nem, a sorozatoknak más adatbázisa van, máshol keres, használj 2 programot, egyik ide, másik oda tölt le. Én letöltés után, megfelelő könyvtárba teszem, 10 másodperces meló.Boldog karácsonyt! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
World-Soft
senior tag
válasz blakey #89483 üzenetére
Köszi.
Megpróbálom megnézni azt hogy kell.
Most a Movie könyvtárat is én hoztam létre.
Sajnos egy könyvtárba van nekem minden (ide szedi le a program amit le szeretnék szedni).
Nem lehet megoldani hogy mind a kettőt kezelje egyben?
(Ha nem, akkor a uto*****-be kell megoldanom, hogy a régi fájlokat valahogy valami új könyvtárból vegye....) -
World-Soft
senior tag
Sziasztok!
Akinek Tizen van a TV-jén:
Hogy néz nektek ki, ha beléptek az alkalmazásokhoz?
Nekem 2 sorban nagy ikonok vannak, és fent lehet kategóriát választani.
Megnéztem ma bent a boltban és a J5500-en is ilyen volt.
Viszont egy kisebb verzión, meg egy H6400-on amit most frissítettek fel a boltban, azon kis ikonok voltak és 3 sorban.
A lényeg, amin 3 sorban vannak az ikonok, vagy 3x annyi alkalmazás volt.
Ezen ott a boltban a Samsung-os segítő is meglepődött.
A TV-n 1412-es SW van, az oldal szerint 1412.1-es elérhető. Tehát vélhetőleg nincs újabb.
A Samsung ügyfélszolgálata sem tudott mit mondani arra, hogy hogy lehet, hogy az idei olcsóbb TV-n is több az alkalmazás mint a mi 32J5500-sunkon.
Igaz a TV-n nincs bejelentkezve a SMART Samsung fiókba (ugye ez az amit pl. a garanciáért is létrehoztam). Nem tudom ez esetleg okozhatja -e ezt... Nem tudom a valami fizetős alkalmazásokon kívül van -e ennek jelentősége.Tehát ezért érdekelne, hogy másnak milyen a Tizen-je bent.
UI: Nem tudja valaki, hogy lehet kérni, hogy az alkalmazások ne alapban a TV-be hanem a HDD-re telepítse?
Esetleg hogy lehet átrakni.
Samsung szerint ha a TV memóriája betelik, csak akkor lehet. De más rendszereknél mindig azt tapasztaltam, hogy jobb ha nem várom meg míg a memória betelik. -
junior11
veterán
Sziasztok, Samsungból melyik nem curved tv adja a legjobb képet? JU7000-es széria? És full HD esetén? Vagy még a 8-as szériában is van vmi, mert nem találtam infót, elvesztem a sok görbe tévék között Köszi.
The Truth Is Out There - Az igazság odaát van
-
valentin94
csendes tag
válasz sandró60 #89500 üzenetére
Igen, azt is kikapcsoltam teljesen. Igazából a Samsung ügyfélszolgálat egy factory restartot is csinált a tv-n. Elképzelésem sincs h mért csinálja ezt. Szabálytalan időnként besötétül, most hdmi nélkül tesztelem pár órája és nem jött még elő ez a jelenség, de szerintem megfog jelenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest