Hirdetés
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Ma fejezi be karrierjét a Windows 7
- Apple asztali gépek
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Steam Deck
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
apszi
őstag
válasz gurabli #91485 üzenetére
Ahogy mások is írták, én is hagynám a H6200-at, és Samuból nem is vennék 2015—ös modelt, személy szerint megvárnám a 2016-os szériát. Viszont így utólag azt kell mondjam, és bár nagyon sokáig én is filóztam rajta, nem vennék ips panellel szerelt tévét. Feltéve, hogy nem kizárólag nappali fényviszonyok mellett használnád. Esetleg nézz körül 2015-ös Pana fronton.
[ Szerkesztve ]
-
sandró60
addikt
válasz torreador22 #91498 üzenetére
Viszont kérdezek.
Jól működik a tévéd?
Igen válasz esetén nem kell!Új funkciót soha nem fogsz kapni a frissitésekkel.Toldozást-foldozást azt igen -
torreador22
senior tag
Sziasztok! Jött valami frissítés a 6400 tv re érdemes frissíteni ? Köszi
torreador22 felhasználónak 369 pozitív és 0 negatív értékelése van az oldalon!
-
Clever0
senior tag
Félreértettelek. 3 dologról van szó.
- A tévéhez egy modulfogadót adnak. Ha ez kh-s, ezt is ki-be lehet tenni. Akár kölcsön is kérhetsz valakitől próbaképp, valószínűleg sok Samsung típushoz azonosat adnak.
- Ebbe kell helyezni a modult, amit a kábeltévések adtak. Ennek vannak érintkezői a modulfogadó és a kártya felé. A modult meg lehet mozgatni a tévé modulfogadójában.
- Van a kódkártya, amit a modulfogadóba lehet dugni. Ha lötyög, akkor lehet vastagítani.
A kábeltévések miért mondták, hogy a modulfogadó rossz? Ugyanannyi eséllyel lehet hibás az általuk adott modul is. -
jambiyya
őstag
válasz Fehérsólyom #91494 üzenetére
Nem az eredeti hangot küldi. Ha DD az eredeti hang, akkor egész pofás, a dtsneo (nekem) hallgathatatlan, minden más stereo. Szóval ha kell az eredeti hang, akkor az ARC nem lesz jó.
-
Fehérsólyom
aktív tag
Sziasztok!
Ha az UE55H6400 USB forrásból (pendrive vagy HDD) filmet játszik le, akkor a film hangát minden esetben eredeti formában kiküldi a HDMI (ARC) csatlakozóra (azaz egy AV receiver érintetlenül megkapja az eredeti hangot) vagy konvertálgat ide-oda (amit pont el szeretnék kerülni)?
Hiába kerestem a leírásban erre utaló információkat nem találtam (vagy nagyon elkerülte figyelmemet).
-
dokee78
félisten
Tesóm vett ma egy 40J6300-at.
Miben jobb vagy rosszabb,mint a H6400?
Mert ilyet akart csak ott nem volt már.Azt hittem ezek már nem égnek be,de azt írja a használati útmutató,hogy beéghet.
-
-
Flashget
félisten
szerencsére a foci EB miatt hamarabb kell kiadniuk az idei szériát ellenben a tavalyi júniussal..
ilyen későn még egyik verzió sem debütált a hazai boltokban, mint a J széria....de talán nem is bukott ekkorát, hogy a gyártó elárassza karácsonykor a hazai boltokat előző évi szériásokkal.Realme GT Master Edition
-
gurabli
őstag
Nem a 2016-os modellre gyúrok, hanem a kifutó 2015-re, Panasonic, Sony, Samsung vagy LG. Szerintem tavaszra lesz ilyen akció, de az idén olimpia, szóval legkésőbb akkor biztos.
Emígy hol érdemes elsősorban figyelni, MM, ED, Euronics?
"Akinek pénze van, az ne zavarja dolgozással a mások munkáját " R.J.
-
Anubis_9
őstag
Sziasztok!
Megérkezett a UE43J5500 tévém. Beüzemeltem.
Gondoltam megnézek egy filmet 2,5"-os Samsung HDD-ről, de az MKV-k és AVI-k 80%-a el sem indul váratlan hibára hivatkozva. Pendrivera átmásolva ezeket, elindulnak... Az előbb tallózott be egy mappát a HDD-ről és hallottam, hogy leállt menet közben a vinyó feje... Mintha kihúzták volna az áramot belőle. 2 USB van rajta, természetesen abba dugtam, ami felé ez volt írva: HDD 5V/1A.
Mi lehet a gond?"Bocs, hogy késtem, nem volt kedvem jönni!"
-
-
blakey
titán
válasz Pancsermeste #91483 üzenetére
Én is ezek miatt írom, hogy annyit nem ér szerintem.
Boldog karácsonyt! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz gurabli #91479 üzenetére
Biztos? Szerintem sokat kérnek érte.
Boldog karácsonyt! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
-
veterán
válasz jozs6200ax #91460 üzenetére
Használsz usb hosszabbítót?
--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
akyyy
senior tag
válasz Clever0 #91473 üzenetére
Most az lett, hogy holnap visszahivnak a Samsungtól, és távsegítséggel megnézzik, hogy van-e baja. De szvsz nincs, mert néha működik, néha meg nem.
Más: van rá mód, hogy PC-t tv-re kötve HDMI kábellal, 3D-be játszhassak a Tomb Raiderrel, 1080p-be? Mert ha így állítom be, akkor minimális lag van, de van akkora hogy úgy már játszhatatlan (filmeknél ez nem zavaró, max az elején mikor bojongok a BD lemez menüjébe). Ha 720p-n van, akkor nincs semmi lag, de hát az mégis csak 720.
-
Flashget
félisten
válasz Gedeon31 #91468 üzenetére
Egyelőre kettőnk közül csak Te osztasz.
Azért linkeltem be a régebbi hsz-d, hogy lásd kérdeztél és nem az volt a válasz, hogy haverod a gugli!
Normális esetben valaki válaszol és állít akkor alátámasztja egy hiteles linkkel nem gugli haverozik.
Én pedig teljesen másról írtam nem a 14 napos elállási jogról és annak kifizetéséről, ami már akkor létezett mikor a csereutalványt kaptam júniusban. Sőt annak idején téma volt itt a topicban is a változás.
Annak kifizetésére mondtam, hogy 30 napot mondtak, de 12 nap alatt küldték tehát még a 14 napon is belül voltak ha.... Erre nincs semmilyen törvényi módosítás a csereutalvány kifizetésére.
A 8 napot változtatták 14-re 2014-ben és annak kifizetését.Realme GT Master Edition
-
RudY
addikt
válasz elefontelefo #91471 üzenetére
Nem tudom, hogy jobb-e, csak egy kéznél lévő példa volt éppen
-
elefontelefo
tag
Köszönöm szépen, jó ötlet ez a hangprojektor, pedig a MediaMarktban azt állították, hogy 100k alatt nem megoldható a probléma... látom, van 30-ért Samsung is, de a Blaupunkt-nak nagyobb a teljesítménye, azért jobb ugye? Mondjuk a Samsung jobban néz ki.
Még eszembe jutott, hogy a set-top-boxon hátha van jack kimenet, azt még megnézem, ha nincs, akkor veszek nekik egy ilyet, hadd örüljenek. -
akyyy
senior tag
Állítólag amikor a "CI nyílásba belehelyezem a CAM modult",, az a modul amit a tvhez adtak kontakt hibás, legalább is ezt mondták a kábeltv szerelők mikor bekötötték a digitális adást. Bekapcsolom, bejön, öröm és boldottság, kikapcsolom, később megint be, és a fél csatornalista kódolt, és a Közös illesztő felület menüpont is szürke marad. ilyenkor kiveszem a kártyát (a modull benne marad persze), és visszahelyezev talán jó lesz, vagy nem.
Vagy másnál is volt ilyen?
Megnéztem, májusba jár le a 2 év garancia, szóval hátha még szerencsém van. Felőlm adhatnak egy csere ívelt 4K-s készüléket
-
gurabli
őstag
válasz sandró60 #91466 üzenetére
Történetesen igen De azért ott, mert beígérték a Panát, majd nem lett belőle semmi. Így vagy adnak kb. azon az áron valamit, vagy nem lesz vásárlás. A 0%-os hitel is már elfogadva, csak aláírásra vár... Mondjuk mehetne kp is, de ha van 0% THM, akkor nem adok kp-t.
Eleve majdnem minden jóval drágább náluk, mint máshol, szóval ezt is bevetem. Nem nehéz így, ha nem akarom mindenképpen megvenni."Akinek pénze van, az ne zavarja dolgozással a mások munkáját " R.J.
-
gurabli
őstag
válasz sandró60 #91464 üzenetére
Tudom, pont ez a gond. Elég alaposan körbejártam a témát. Az üzletben szinte esélytelen lesz ezt megállapítani... Szinte fölösleges is tesztelgetni. Ezért unalmaskodom itt, mert ti használjátok a tv-t és van valós tapasztalat is.
Otthon majd megnézem, hogy mennyi a betekintési szög, ami kellene, lemérem a pontos távolságot is.
Ha a vásárlás mellett döntök, akkor bemondok egy jó árat, kb 170e, ha ennyiért ideadják, akkor szerintem jó vétel, ha nem, akkor marad a plazma.
-
sandró60
addikt
válasz gurabli #91462 üzenetére
Az üzletben gyakorlatilag nem fogod látni azokat a hibákat amitől"annyira félsz"Teljesen mások a fény viszonyok.Szóljál majd az eladónak,hogy kb fél-1órára sötétitsék be az üzletet. Elnézést,de ez nem vicc,mert csak igy tudnád meg állapitani a hibáit a leendő tévédnek,de ez se biztos,mert a kolléga is irta,ahány panel mind egyedi beállitású.
[ Szerkesztve ]
-
gurabli
őstag
OK, köszönet. Ebből komoly próba lesz mielőtt megvenném. Csak az a gond, hogy nehéz lesz üzletben, mert eleve rengeteg beállítás van, azok közül ott úgysem tudom majd, hogy melyik milyen hatással van pl. a DSE-re. Viszek majd felvételt, szórakozom egy kicsit.
Aztán ott a betekintési szög is. Jó, tudom, unalmas vagyok, de hát nem könnyű választás ez (ahogy már többen is írtátok). Akit jobban érdekel a minőség, az elég komoly kihívások elé néz (ha nincs pénze pl. OLED-re).A betekintési szög miatt lehet, hogy jobban járok az IPS panellal, de akkor viszont túl sokat bukok a kontraszton és a feketén... Szívás, de nagyon.
mindjárt elegem lesz és marad a jól bevált Panasonic plazma.
-
sandró60
addikt
Tiszta nosztalgia ez a 3D-film nézés.Annó 1958-ban láttam elöszőr Munkácsy televizión adást.Akkoriban nem voltunk annyira elidegenitve egymástól.Egy jobb focimecs komoly nézö közönséget vonzott nem csak a "Népstadionba"ha nem a szomszédokkal együtt tévén(fekete-fehér) nézett mérközések is
#gurabli-pedig leirtam gyakorlatilag semmi különbség nincs,ha csak nem valami extra-tehát a tévé "vonalában" néznéd
[ Szerkesztve ]
-
gurabli
őstag
válasz sandró60 #91455 üzenetére
Jól van na, elírtam, fok, szög, egykutya...
3D-nél tudom, hogy középen kell lenni, amennyire csak lehet. Ez nem is gond.
Normál esetben én szeretek az L-alakú kanapé oldalsó részén ledőlni és meccset nézni, ami azért van úgy 25, de lehet 30-as betekintési szög is (már nem merek fokot írni).
DSE focinál?
-
sandró60
addikt
válasz gurabli #91452 üzenetére
Én kb 23fokban-érzem jól magam
Félre téve a tréfát a betekintési szögek. .Én középről nézem az asszony kb a közepétől számitva 15fokkal jobra,de ha jönnek vendégek akkor is csak a 3D-nél van egy kis probléma amikor kb 4-5 ember szeretne minnél jobban a közepéről nézni a "szuper"3D-t.Nem beszélve a(Sony hangrenszer) házimozi hatást is szerenék élvezni -
gurabli
őstag
Még egy kérdésem lenne a 48H6400-el kapcsolatosan: mennyire jellemző rá a DSE foci közben? Pár helyen azt olvastam, hogy egyáltalán nem, máshol viszont mindent dicsértek, de kihagsúlyozták, hogy sajnos igen csak jellemző a DSE focinál, így elég zavaró (különösen annak, aki plazmához szokott).
Mik a tapasztalatok e téren (pl. Digisport HD vagy Sport HD)? Lehet, hogy akik DSE-re panaszkodtak, csak nem tudták rendesen beállítani, de az is lehet, hogy igen, csak egyszerűen nem lehet mit kezdeni vele és valóban nagyon zavaró?
Szerk: még valami: kb. hány fokig lehet oldalról nézni, hogy ne legyen teljesen pocsék a kép, avagy hány fokból nézhető még normálisan?
[ Szerkesztve ]
-
Flashget
félisten
válasz bigdady #91442 üzenetére
a 30K-t picit told meg és samsung soundbart vehetsz, ha a szoba mérete nem több 20m2-nél.
nekem is az van nincs doboz hangja, 100x jobb mint a tv hangszóró (amitől bármi jobban szól) és 100x gyengébb mint egy korrekt 5.1-es hangrendszer.
ergo túl sokat ne várj el tőle és kellemesen csalódsz benne.
kapcsolódni a tv-hez tudnak;
optikán
bluetoothon
HDMI-n (ARC)[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
apszi
őstag
válasz gurabli #91444 üzenetére
Ha a helyedben lennék, hasonlóképp gondolkodnék, szerintem sincs értelme elkapkodni, 2015-ös Samut én sem vennék. Ezért is vettem 2014-est 2015-ben , pedig vártam mint a Messiást a 2015-ös modelleket, de mikor finalizálódott a választék, még gyorsan lecsaptam a kiszemelt H6500-ra, s úgy érzem nem döntöttem rosszul.
Egyszóval én drukkolok..., viszont, hogy nincs könnyű dolga annak aki ma tévét akar venni az egészen biztos...én picit bele is őszültem -
Batib
őstag
válasz bigdady #91445 üzenetére
Nem. Két különböző koncepció. Az 5100 (5500) a hagyományosabb, alap megoldás, de az un. kijelző modult Kínában gyártják. Az összeszerelés itthon vagy Szlovákiában történik.
A J5000 (5200) a Samu tavalyi nagy dobása, gyakorlatilag mindent kispóroltak belőle ennek ellenére nem ad teljesen hulladék képet. (pl nem felhős) Ezt szinte teljes egészében itthon gyártják.
(Van itthon egy 32J5270 is)[ Szerkesztve ]
Az optimista az alagút végén a fényt látja, a pesszimista a sötétséget, a realista a közelgő mozdonyt. A mozdonyvezető pedig a 3 hülyét a sineken
-
gurabli
őstag
Így, hogy a Pana 170e-ért kiesett, csak akkor váltok a Samsungra, ha hasonló árban ideadják. Szóval komoly alkudozásra készülök Mondjuk kétlem,hogy belemennek, de 180e-ért szerintem elvinném. Meglátjuk. Végül is beígérték a Panát, másfél hete várok rá és most kiderült, hogy nincs. Ha meg nem adják ide (2014-es modell, most jönnek úgyis a 2016-os modellek, szóval sokat már nem tudnak kérni a 2014-ért), akkor nem veszek semmit. Majd az olimpia előtt, közben meg lesem a kínálatot és az akciókat.
A felbontás önmagában nem vonz. A nagyobb méret az igen, a 42"-es is korrekt, de a 48" már teljesen jó. A cél eredetileg is 50" volt, a 48" már majdnem az.
Nem hagyom magam lebeszélni, meg fogom nézni az üzletben is. Ott néztem a 3D-t is, igen csak tetszett (az passzív volt, LG).
A 2016-os modellek hasonló kategóriában rettentő drágák lesznek, ahogy írjátok ez a 2014-es Samsung mindenben van olyan (vogy jobb?), mint a 2015-ös társa. Szóval ha az árban meg tudunk egyezni, akkor lecsapok rá, ha nem, akkor nem veszek semmit.
-
RudY
addikt
válasz elefontelefo #91435 üzenetére
30 körül már kapsz (mélynyomó nélküli) hangprojektort, pl. [Blaupunkt LS175]. Nincs mókolás, a távirányítót sem kell nélkülözni, a TV hangszóróinál egyértelműen jobb, rokon örül
-
apszi
őstag
válasz gurabli #91438 üzenetére
A fentebb leírottaid alapján, ha jól működik a jelenlegi, és nem különösebben motivál a FulHD, meg a méret, akkor szerintem ezzel a döntéseddel, ami természetesen a tiéd, nem veszítes semmit., de ne hagyd magad lebeszélni bármiről is. Ez csak egy vélemény a sok közül Ja, és ha esetleg váltasz, akkor viszont ne spórolj a mérettel, hogy valóban legyen érdemi különbség is...!
[ Szerkesztve ]
-
gurabli
őstag
Nagyon úgy néz ki, hogy marad a plazma. Majd ha lesz értelmes ajánlat 48-50"-es méret körül, akkor váltok. Ha korrekt áron megkapom ezt a Samut, akkor lehet elviszem, de egyre inkább elbizonytalanodtam.
-
PuMbA
titán
válasz elefontelefo #91435 üzenetére
10k-ból megúszod, egy Genius 1250B-t kötsz a fejhallgató kimenetére
bigdady: Meg, de a TV maga nem valami nagy szám.
[ Szerkesztve ]
-
elefontelefo
tag
Sziasztok! Nemrég vettem egy Samsung LED TV-t rokonomnak, aminek a hangzása katasztrófa a korábbi, elektronágyús tévéjéhez képest, szóval itt egy nagy visszalépés lett a dologból sajnos. Fene se gondolta, hogy ilyen vacak hangja van ezeknek a csilivili tévéknek, persze a plázában én is csak a képméretet és -minőséget sasoltam nagy okosan... És azt mondják, csak optikai audio kábel van ezekben
Mivel így is eleget költöttem már rá, szeretném olyan 30 e HUF-ból megúszni a dolgot (vagy kicsivel több, meggyőzhető vagyok), hogy valami elfogadható, dobozhangzás-mentes hangja legyen a tv-nek.
Így csípőből mit tudtok erre a problémára mondani? Érdemes pl. ilyen átalakítóval venni egy jobb sztereó hangszórót? az nem fog nagy minőségromláshoz vezetni?
https://ipon.hu/webshop/product/startech_rca___optikai_rca_atalakito_fekete_6cm_spdif2aa/537416
Köszönöm! -
gurabli
őstag
válasz Flashget #91432 üzenetére
magasabb villanyszámla?
nem érdekel, minőség fontosabb. Ez az utolsó szempont.beégett sárga karika?
Már az én plazmámon sem volt jellemző, ha marad is beéégs, pár perc alatt eltűnt, most sincs semmi. Valamint évente fél órát ha látott olyan adód, amin sárga karika vankészülék elöregedés?
Attól, hogy pár éves, nem kell cserélni, ha rendesen teszi a dolgát.CES-en tombol az OLED amit a Samsung csak 2017-ben akar gyártani...pár év múlva ez majd újabb kérdésre sarkall téged, miért váltottak LCD-ről OLED-re.
Ez hülyeség, az OLED vs LCD nem kérdés, ha lenne pénzem, már OLED lenne. Ha lenne jó plazma ma (használtan nem merek) akkor sem lenne kérdés, hogy LCD vagy plazma. Ha az OLED egyszer normál áron lesz, nem lesz kérdés.
-
bigdady
nagyúr
Hali
UE40J5100 megbirkózik a feliratos mkv-vel usb-n?
-
Flashget
félisten
válasz gurabli #91430 üzenetére
nem tudom nem jobb-e inkább várni a 2015-ös modellek áresésére (nem tudom mivel jobbak, ha egyáltalán jobbak),
szerinted ha jobbak lennének, akkor itt a topicban 2015 karácsonya előtt a legtöbb ajánlás egy 2014-es modellre esett volna?
én nem várnék...de alaposan körülnéznék Panasonicnál és Sonynál is a 2015-ös modelleknél.(I)Mondjuk még senki sem győzött meg, hogy miért váltott plazmáról (legtöbb esetben Pana) LCD-re, titeket mi vezérelt?(/I)
magasabb villanyszámla?
beégett sárga karika?
készülék elöregedés?CES-en tombol az OLED amit a Samsung csak 2017-ben akar gyártani...pár év múlva ez majd újabb kérdésre sarkall téged, miért váltottak LCD-ről OLED-re.
Realme GT Master Edition
-
RudY
addikt
válasz jozs6200ax #91428 üzenetére
sandró60 megtette előttem
-
gurabli
őstag
válasz Flashget #91410 üzenetére
A legtöbb helyen valóban nagyon jót olvastam sznte minden tekintetben a UE48H6400-ról, valójában a 2014-es kategória ár/méret tekintetben a legjobb vételnek hozták ki több helyen is.
Az első számú befutó a Panasonic TX-48AS640E, de ezt nem biztos, hoyg sikerül szereznem, az ára nagyon kedvező lenne (170e).
Gondolkodom még az LG 42LF652V, bár ott maradok 42"-es méretben, de az ára nagyon jó (140e).És akkor persze itt az UE48H6400, ami kb 200k lenne, jóval több, mint a másik kettő. Meg persze ez is 2014-es modell (az LG nem), nem tudom nem jobb-e inkább várni a 2015-ös modellek áresésére (nem tudom mivel jobbak, ha egyáltalán jobbak), 2016-ost úgysem lehet az idán megfizethető áron venni. Kérdés, hogy ez a Samu megér-e ennyi pénzt, főleg, hogy van egy hd ready 42"-es plazma.
Mondjuk még senki sem győzött meg, hogy miért váltott plazmáról (legtöbb esetben Pana) LCD-re, titeket mi vezérelt?
-
jozs6200ax
aktív tag
válasz jozs6200ax #91428 üzenetére
Már látom. Forumtárs megelőzött. Köszönöm megpróbálom a javasolt módszerrel
-
RudY
addikt
válasz jozs6200ax #91421 üzenetére
2TB-ig kezeli (több partíciót is), de kevés neki a nafta, hiába az elmélet.
If you want using a USB HDD, we recommend using a USB HDD that has a power adapter.
Dupla USB kábellel próbáld, ha így sem megy, akkor hálózati adapteres USB HUB. -
sandró60
addikt
válasz jozs6200ax #91424 üzenetére
Elvileg nem kellene bezavarni.Azt még megpróbálhatod,ha lehet olyan usb kábellel ami-Y-alaku tehát 2db usb bemenetre lehet csatlakoztatni a tévén.
Ilyen[ Szerkesztve ]
-
Bilux
veterán
válasz jozs6200ax #91424 üzenetére
1T-t biztos lekezelei?
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
sandró60
addikt
válasz jozs6200ax #91421 üzenetére
Biztos,hogy az 1A-HDD jelölésű USB-be csatlakoztattad?A winchester meg van formázva NTFS-re?
-
jozs6200ax
aktív tag
Üdv!
Vásároltam egy Asus zendisk AS400-as 1T külső hdd-t. Tv-hez szeretném használni ( Samsung EH5300) filmek lejátszására. Sajnos hiába dugom a tv-re az nem ismeri fel. Világít , hallom ,hogy megy ,de nem jelenik meg .(Hdd 5v 1A fülbe csatlakoztatva) Esetleg tudtok valami megoldást ? Válaszotokat előre is köszönöm -
Flashget
félisten
válasz Gedeon31 #91416 üzenetére
milyen törvény? mi változott 2014-hez képest, ha valaki a pénzt kéri vissza (ED-tól) akkor 30 napot mondtak az utalásra. más kérdés, hogy fele annyi idő alatt megtörtént az utalás.
Samsung hivatalos levélből másolom:
A készülékkel tapasztalt eddigi kellemetlenségek miatt, kérését figyelembe véve, csereutalványt szeretnénk Önnek felajánlani, melyet a vásárlás helyén válthat be, vagy annak jogutódjánál, azonos vagy más típusú készülékre, amennyiben ez már nem kapható, árkülönbözet esetén másik készülékre válthat be, a vásárlás helyén értékegyeztetéssel, vagy, ha ez nem lehetséges, visszakérheti a vételárat.1. már kifutott tipus volt a D széria
2. nem volt értékben hasonló tévéjük már (F6500) csak a jóval drágább akkor piacra dobott H6500
3. maradt a pénz visszafizetés[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
mobbo
senior tag
tizen os-re fel lehet valahogy rakni KODi-t?
-
jambiyya
őstag
-
bigdady
nagyúr
Hali
Ez a 200pqi vagyis 60hz mennyire gáz? Bocs nem volt még ledem, csak pana plazma van itthon
-
yvsmad
őstag
válasz blakey #91401 üzenetére
Nálam van a gyerekszobában 32H6470. Valóban Németo-ból rendeltem, ez volt a legjobb Samu 32" méretben.
32"-ban csak ez volt CMR 400 Hz, ebben a méretben a 32H6400 csak CMR 200 Hz.
Van benne sat tuner is, ha valakinek ez kell. Sajnos szemüveget nem adtak hozzá gyárilag, az csak 40"-tól felfelé jár. -
Flashget
félisten
válasz Gedeon31 #91404 üzenetére
Nekem a csereutalványra már nem tudtak azonos tv-t adni így a pénzt kértem vissza amire 30 napot mondtak. 12. napon a számlán volt a pénz.
gurabli teljesen jó választás amire használni akarod.
én már ekkora méretnél műszerrel kalibráltatnám janos666-al a filmekhez.[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
válasz wong kok wah #91369 üzenetére
úgy az E szériánál tűntek el az USB 2-es penek és kezdték a boltokat elárasztani az USB 3-as penek. Nagyjából az 50%-át kiköpte tesztelésnél a tv, hogy nem felel meg pvr funkcióhoz.
Lejátszáshoz nincs vele gondja.Realme GT Master Edition
-
gurabli
őstag
Sziasztok,
Mennyire számít jó vételnek egy UE48H6400AWXXH?
Egy 6 éves Panasonic 42-es HD ready plazmat cserélnék le. Érdekel a 3D, és a valóban jó képminőség, a smart része egyáltalán nem kell, van htpc. Sok foci, fullhd-ben, sorozatok (mkv).Megéri szerintetek?
-
blakey
titán
válasz kistocso #91398 üzenetére
A 70-es végű tv-k tudtommal német piacra szánt modellek, többnyire megegyeznek az "alap" 6400-assal, de azon felül egy-két plusz dolgot tartalmaznak. Ha nem tévedek akkor van itt fórumtárs akinek H6470-es készüléke van, de ben 40-es méretben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Stellar Blade
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kuponkunyeráló
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Torrent meghívó kunyeráló
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest