Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Socket AM5-ös ASRock alaplapok az AMD X870E/X870 platformon
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- SSD kibeszélő
- 3D nyomtatás
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ismét kiszáll a tabletpiacról a Google?
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
poli27
veterán
Hali
UE55H6700 erről mi a vélemény, ez lenne az utód egy LG LB650V csereigazolás miatt , van valakinek ilyen ha igen mennyire elégedett vele?Üdv
-
poli27
veterán
UE48HU7500LXXH-UHD sztem akkor ez lehet a befutó 50" vs 48" nem olyan nagy különbség
-
poli27
veterán
Amúgy még a UE55H6900on gondolkodom, abba ugyanez a panel van nem?Vagy nem érdemes csak a 7 es szériát venni?, az a baj, hogy 55" szeretnék de legalább 50" de 5 kilót meg nem akarok tvre költeni a 48" 7500as is most 370k az még beleférne... Mennyire venném észre a 6700as gyengeségét?
Üdv
-
poli27
veterán
Eldőlt holnap megveszem a UE48HU7500LXXH tvt, igaz nem 50 vagy 55" amit szerettem volna de képminőségileg sztem ott lesz a tv Ami fontosabb sztem!
-
poli27
veterán
-
poli27
veterán
válasz blakey #76580 üzenetére
De nincs másik full hd modell amit találtam, ezt kitalálta a samsung jól.. 55" 6700 még amit kinéztem ez full hd pl de erről is lebeszéltetek. nem szánok 5 kilót egy tvre már ez is határeset.... (370k) egyiknek ez a baja másiknak az a baja nincs olyan ami jó lenne mindenkinek ez a meglátásom... Még az lg 55" 870v volt a kiszemelt másik alany... de az a szar webos al van ami kibaxott lassú.... AZ új széria ami kijön 1,5 árral kezd kb...
-
poli27
veterán
Nah a vegen 55" 6700 lett a tvbol. 3 orat teszteltem a mediaban a tvket bonding videoval stb stb. Ilyen aron ennek volt a legjobb kepe sztem!
[ Szerkesztve ]
-
poli27
veterán
válasz Angel2014 #76711 üzenetére
még 1x leírom, ilyet kell kérned a kártyával együtt van, digi smartcam!!
[ Szerkesztve ]
-
poli27
veterán
a 6700 ban van motion plus? a menüben benne van de nem engedi bekapcsolni!
-
poli27
veterán
és a 6700 on a 600 ?
-
poli27
veterán
válasz sunci_02 #76824 üzenetére
Én azért vettem a mediában a tv-t, mert adtak 15% utalványt vissza,ez az első szempont, ugye amit lecseréltem tévét (50" LGlb650v,itt nem volt utalvány) mert rossz volt,és kaptam egy csereutalványt, azt is a mediában vettem, visszamentem a csereutalvánnyal és a pénzt adták vissza szó nélkül, nekem ennyi nyugalmat megér egy kicsit több pénz kifizetése, mint egy webshopos bolttal kínlódni....
-
poli27
veterán
és ami cmr600 az mennyi valósan?
-
poli27
veterán
Ami itt tartozék jobbról a második, az micsoda, én nem raktam be a tvhez és minden működik, igaz az enyém kerek
-
poli27
veterán
Akkor ez arra kell hogy jobban rálásson az infra táv a tvre? Ugye a mozgásérzékelős táv is használ infrát, legalább is ha letakarom az elejét akkor pl kikapcsolni nem tudom csak ha rálát a tvre a táv
-
poli27
veterán
Én pont emiatt levelezek a Samsunggal, amiért átbaxtak a dupla tunerrel, aminek nincs értelme csak marketing célokra, a 2 foglalat hiánya miatt,pedig úgy adta el a tvt a samus kolléga az MM-be hogy egyet fel tudok venni egyet tudok nézni vele a dual tuner miatt (a menüjében is kiírja hogy iker tunernél egyet lehet nézni egyet felvenni), sőt a pipet is mondta hogy működni fog! Kíváncsi vagyok mit fognak erre lépni, jeleztem hogy a fogyasztóvédelemhez fogok emiatt a megtévesztés miatt fordulni ha nem oldják meg!
Hogyan tudom megoldani optikai kimenete, hogy azt adja ki ami pl a tévében van, vagy ami a hdmi-n érkezik , mert nem találtam ilyen beállítást hogy autó csak dts,pcm,digital. Van erre lehetőség a 6700 on?
[ Szerkesztve ]
-
poli27
veterán
Hogyan tudom megoldani optikai kimenete, hogy azt adja ki ami pl a tévében van, vagy ami a hdmi-n érkezik , mert nem találtam ilyen beállítást hogy autó csak dts,pcm,digital. Van erre lehetőség a 6700 on?
-
poli27
veterán
pl a mede8er hdmi-n van rádugva a tvre, és ha a tvből bekötött optikai megy a házimoziba akkor nem adja ki sztem normálisan a hangzást ha dolby digital akkor is dts pl ha arra van állítva a tv, ez nem tud passtroughtot ami belemegy azt adja ki? Nem akarom mindig dugdosni az optikai kábelt a hifibe váltakozva ezért kérdezem!
-
poli27
veterán
Nem értem miért hagynak ki egy ilyet belőle
-
poli27
veterán
Kicseréltem a Technisat modul egy ilyenre : [link]
ez nyit 2 csatornát rajta van (dual descrambled) és a bolt is mondta hogy a gyártó is ezt mondta 2 csatorna nyitásra megy vele. Na Samu 6700sl tv-n ez sem működik szóval ki lehet jelenteni ez egy nagy átbaxás a Samu részéről semmi több..... Kíváncsian várom a support mit fog reagálni a panaszomra![link] it mondjuk opcional funkcióként írja ez nem tudom mit jelent
[ Szerkesztve ]
-
poli27
veterán
-
poli27
veterán
-
poli27
veterán
válasz Thunderzolee #77200 üzenetére
Én hiába nyomom meg nem csinál semmit se
-
poli27
veterán
válasz huliganboy #77386 üzenetére
Megpróbáltad összepárosítani a menüben, benne van egyáltalán a gyártó?
-
poli27
veterán
A szolgáltató vagy analógot ad vagy digitálist, neked ahhoz nincs közöd és természetesen egyszerre a 2 nem jöhet egy kábelen.
Ez hülyeség,minden szolgáltató az analóg közé teszi be a digitális csatornákat.... 1 kábelen megy minden, sőt a Tnél van analóg digitális(dvbc) és iptv is egy kábelen...
-
poli27
veterán
válasz Daywalkerke #77552 üzenetére
sztem nem ajánlott kategória az 50hz es képfrissítés miatt... de majd Pumba megmondja
-
poli27
veterán
válasz Daywalkerke #77554 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
poli27
veterán
válasz Daywalkerke #77558 üzenetére
[link] Esetleg ez? Bár nem tudom mennyi a keret rá!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest