Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Riasztó topik
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zé777
tag
Helló!
Én a problémádban nem tudok segíteni, viszont remélem te tudsz nekem
Már vagy 5 topicban feltettem a kérdésem, de sehol nem kapok választ. Hátha te tudnál segíteni.Lényeg, hogy ugyan ezt a tv-t szeretném venni, csak 46osban, (UE46C6000LED) és nem tudom kideríteni mennyi a válaszideje. Ahány internetes oldal, annyi variáció. 0,00001, 2,4,5,6, stb
Azért érdekel ez, hogy alkalmas lenne-e a tv xboxhoz is, (pörgős játékokhoz) illetve érdekelne a véleményed a tvről. A másik alternatíva az 50C6500 plasma...Köszönöm!
-
zolynet
veterán
Sziasztok!
Van egy samsung le40c650-em mely most azt produkálja hogy magától előhoz a tv alján ilyen internet tv, clear motion rate, energy .... bal szélén meg egy másik ilyen menüt. Játszik vele 10-20mp, majd abba hagyja és 10mp múlva megint előhozza ezeket a menüket.
Mitől gajdult meg? Egy fw frissítés kellene neki? Még nem cseréltem rajta.
Tipp???
Remélem érthetően írtam le, ha nem akár képet is csinálok h beazonosítható legyen. -
Laci.M
senior tag
Van egy 4 hetes 32C650-em. Már kétszer csinálta azt a tv, hogy zúgott. Először kikapcsoltam, visszakapcsoltam (nem áramtalanítottam) és megjavult. Tegnap tévéztem, átkapcsoltam monitorra, és megint zúgott, visszaraktam analóg adásra, majd vissza hdmi-re és abbahagyta. Ez lehet valami komolyabb hiba előjele, vagy ne foglalkozak vele? Elvégre van még rá 3 év garanciám (gondolom a táp fődarabnak minősül). Olvastam itt ugye, hogy a 37-esek inverterével voltak gondok, de 32-esnél még nem nagyon olvastam ilyenről.
-
Szabo.Peter
csendes tag
@pepe4: Lehet hogy csak belefutottál, próbálj más release-ket leszedni :S
@eric.cartman: A konténer adatain kívül itt hol derül ki hogy milyen video kodeket használ?
Ehhez (8384) senki nem tud hozzászólni? -
pepe4
tag
Valaki adhatna arra válasz,hogy mi a külömbség 2 film között az1-et viszi a másikat akkor miért nem?Meg azt szeretném még tudni,hogy mit figyeljek film letöltésekor,hogy ne töltsek le mostmár fölöslegesen minden mkv. filmet?
-
gejala
őstag
Nekem a 1,5 teráson van kb. 250 film (kb. 1 terányi), nem érzem lassabbnak a betöltést, mint amikor szinte üres volt. Szinte azonnal betölti őket (mappákba vannak rendezve).
pepe4:
Nem hinném, hogy firmware frissítés javítana a médialejátszón. Egyébként hol olvastad, hogy mindent le kellene játszania? -
pepe4
tag
Sziasztok!Megcsináltam a szoftverfrissítést és még mindég nem viszi az mkv filmeket.Probáltam vagy 6 db. filmet elinditani rajta és /nem támogatott fálj tipust ír ki még mindég
Csak azt nem tudom miért árulják ugy a tv,hogy mindent lejátszik.
-
Sziasztok.40C650-s kijelzőjét mivel érdemes tisztítani?
-
s_
tag
Hello,
egy kis segítséget szeretnék kérni mégpedig fw frissítéssel kapcsolatban, van nekem egy UE40C6000 tévém és letöltöttem a decemberi fw-t a samsung weboldaláról kicsomagoltam a pendrivera (azt töltöttem le amit le kellett T-MSX6DEUC) bedugtam a tv-be és azt írta ki hogy nem található frissítés kétféle pendriveal is kipróbáltam mind fat mind ntfs formázással és sehogyse akarja frissíteni, pedig elvileg a tévé októberi fw-t ír, internettel is próbáltam de úgy se talált frissítést. -
Szabo.Peter
csendes tag
Nem hiszem hogy működne, ki lehet éppen próbálni, de lehet hogy kockázatos. Engem az érdekelt régebben h hogy tudnék egyidejű hozzáférést biztosítani a TV-nek és a PC-nek is a külső vinyóról. Úgy néz ki ezt csak költséges módon (NAS, usb-s router, médialejátszó LAN-nal, stb..) lehetne megoldani, úgyhogy marad az ADIDAS módszer (séta a gép és a TV közt)
-
Szabo.Peter
csendes tag
Találtam egyérdekességet...
Összekötöttem a PC-met a TV-vel, mégpedig DVI -> HDMI módon.
Én általában ezekkel a képbeállításokkal használom a TV-t (LE41C530):
- háttérvilágítás: 18 (15-20)
- kontraszt: 100 (90-100)
- fényerő: 45 (45-50)
- élesség: 0 (0-25)
- szín: 50
- minden egyéb funkció (pl din. kontraszt, hdmi fekete, stb..) 0 / normál / "ki"Ezekkel a beállításokkal alapjában véve túlságosan kontrasztos, telített képet kapok, ahol inkább a zöld és piros színek durvák nagyon, illetve az élénk színek. Ha a fentieket variálom nem lesz jobb a helyzet, mert a többi szín túl fakó lesz.
Észrevettem viszont, ha a MENÜ > BEMENET > NÉVSZERKESZTÉS > pontban kiválasztom a csatlakozónak a "PC" vagy "DVI PC" nevet, akkor a kép alapvetően megváltozik: tisztább, élesebb lesz, viszont kimondottan fakóbbak a színek. Érdekes módon itt a képbeállítások nagy részét nem lehet módosítani, és csak akkor működik, ha a jelet 60Hz-en adom a TV-nek. Azért is érdekes, mert elvileg csak nevet adna a bemenetnek, mégis változtat a megjelenésen..(?)
Tud valaki erre magyarázatot?
Ki milyen beállításokkal használja a C530-át? -
_ak_
addikt
Sziasztok!
Adott egy 32C530-as TV, kéne, h tudjon feliratot kezelni? MKV filmeket próbáltunk nézni USB-ről, de sem a beépített feliratot nem jelenítette meg, sem a mellé másoltat, pedig több helyen olvastam, h kéne, h legyen. A Tools menüpontban viszont nincs semmi falirattal kapcsolatos opció..
-
Synaptic
senior tag
Valakinél előfordult már a következő jelenség ? (LE40C650) :
Ha az SRS TS be van kapcsolva (akármilyen módban) , az összes beérkező jelforrás hangja serceg pattog. Az optikai kimeneten nem jelentkezik a probléma.
-
vlevi
nagyúr
Nagy vinyókkal van valakinek tapasztalata? Mennyire szereti a C650-s tévé, ha megkínálom egy terás, vagy 2 terás vinyóval? Nem lassul be nagyon a keresés, ha sok film van rajta? Vagy, ha normálisan, könyvtárakba szét vannak szedve a filmek, akkor nem számít neki?
-
Dadan01
senior tag
-
elektro
aktív tag
Nekem is C530 van,és semmi gondom nincs a videó formátumokkal,még egy db sem akadt fent a rostán,mindent vitt szó nélkül,pedig már szinte minden formátumot néztem rajta,elég sokat filmezek.
-
DaDy0219
tag
válasz
tupacamaru #8208 üzenetére
Köszi így sikerült megoldani a gondot.
Viszont van a távirányítón felvételi gomb.
Milyen körülmények közt tudok vele felvenni?(LE40C550) -
gejala
őstag
Tegyük hozzá, papíron. Hiába van odaírva mindenhová, hogy H.264-et támogatja, rengeteg módon lehet ilyen formátumba kódolni, amik között bizony válogatnak a tévék és nagyon nem egyformán.
Még a médialejátszók se tudnak 100%-ig mindent lejátszani, hiába támogatnak mindent papíron. -
angol
tag
ok. akkor válaszolok az eredeti kérdésre, a C650-es médialejátszója összesen 1 (egy) videókodekkel - motion jpeg -, és 1 (egy) dekóderrel - gmc - tud többet, ez tényleg hihetetlen különbség
na szal csak ennyit kellett volna írni és elmaradhatott volna ez a parttalan baszakodás.
-
Ton1
tag
nem drága egy media lejátszó... tvhez képest főleg
-
pepe4
tag
válasz
Szabo.Peter #8364 üzenetére
Köszi!
-
Szabo.Peter
csendes tag
Utóbbi jó neked. Nincs egyértelműen leírva sehol ugyan, de a "TDT" és az "MSX" két külön processzor-hoz van, a tiédben MSX van.
Én most tettem fel az új TDT-t, de sajnos úgy néz ki így sem támogatja azt a néhány kodeketEzzel persze együtt tudok élni, csak kb minden 5-ödik film problémás. Ha nagyon eldurvulna a helyzet majd veszek egy médialejátszót, de addig is így használom, mert amúgy kiváló minőséget nyújt fullHD filmeknél, 5.1 hanggal optikán kivezetve.
-
pepe4
tag
válasz
Flexy90 #8362 üzenetére
Szoftververzió:T-MSX5DEUC-2005.4 ez van nekem jelenleg a tv ezt írja ki.A samsung oldalán pedig ezt találtam (T-TDT5DEUC-1023.0) / T-MSX5DEUC-2009.0/
Arra lennék kiváncsi,hogy nekem melyik lenne jó mi a 2 között a külömbség?
Tudom fárasztó vagyok de nem értek egyáltalán az ilyen dolgokhozA tv pedig nem szeretném elrontani,hogy valamit rosszul csinálok.
-
pepe4
tag
Az én jelenlegi verzióm 2010/09/03-002005.Szoftververzió:T-MSX5DEUC-2005.4 Az lenne a kérdésem,hogy a samsung honlapon 3 firmwaret találtam nekem melyik lenne a jó?
Valaki segítsen kérlek!Köszi!!!! -
siteface
csendes tag
válasz
eric.cartman #8295 üzenetére
Köszi szépen a választ.
Üdv.:
siteface -
Szabo.Peter
csendes tag
Sziasztok!
Nekem LE40C530 van, és alapjába véve nagyon elégedett vagyok vele.
Nekem is van néhány film aminél nem támogatott videokodekre hivatkozik, ez kb 20-25%, szóval nem vészes, de gondoltam hátha egy FW frissítés megoldaná. Olvasgattam a topikot de nem igazán lettem okosabb, a samsung oldalán pedig ezt találtam
Itt többféle FW is van, de nem ír hozzájuk leírást, így nem tudom melyikkel kéne próbálkoznom :S
Például T-TDT5DEUC-1023.0 van két külön dátummal, illetve egy T-MSX5DEUC-2009.0. Mi lehet a különbség..?
Tavaly nyáron már frissítettem egyet, de nem akarom elrontani a TV-t úgyhogy inkább óvatos vagyokKérlek adjatok tanácsot..!
Szerk: Jelenlegi verzió: 2010/06/14_001016
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Programozás topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Fotók, videók mobillal
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SörcsaPH!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Már 25 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés.Gamer szék noblechairs EPIC Mercedes-AMG Petronas
- Már 33 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
- Samsung S23 Ultra 256/8GB Fehér / Új állapotban / Áfás számlávál / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest