Hirdetés
- Apple notebookok
- CPU léghűtés kibeszélő
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen egeret válasszak?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FÜLhallgatók
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
mutyi
őstag
Valaki tudna választ adni, hogy mi a különbség a C7000 és C7700 között, ugyanez a C8000 és C8700 között?
A Samsung magyar oldalán egy szó sincs róla, de közben már pár webáruházban lehet kapni.
Hogy is van ez? -
Abyssh
csendes tag
Hali! Ma délután kapom meg a c650-est. Pár kérdés:
Lehet hülyén hangzik, de tegyem fel a legfrissebb fw-t? Nem rontott egyes funkciók minőségén?
Van valakinek egy jófajta beállítása fullhd filmezéshez?
Jól olvastam, hogy csak routerrel megy az internet@tv, tehát nem elég ha kihúzom a gépből a kábelt és rádugom? (semmilyen megosztás nem érdekel a géppel, legnagyobb digi kábel netem van) -
senior tag
-
P_no1
csendes tag
válasz eric.cartman #6294 üzenetére
Igen, C650.
Jelentem, tökéletesen működik a PVR és 3005.1 fw van a vasra aplikálva.Üdv.
-
gyugyo79
addikt
válasz JaniACE #6288 üzenetére
Igen, felvételt kell indítani, azt utána vissza lehet tekerni miután vissza váltasz TV-re a felvétel kezdetétől lehet bárhonnan nézni.
Nálam a felvétel is elindul ha be van időzítve ( EPG -> a felvenni kívánt műsor felett INFO -> felvétel)
Nem kell azon a csatornán hagynom amit fel akarok venni bárhol lehet. Át lehet váltani hdmi-re nyugodtan.Mielőtt el kéne indítania a felvételt feljön egy ablak, hogy behangolja e a csatornát ott igent kell választani.Át se kapcsol csak megcsinálja.Utána amikor elindítja a felvételt feljön egy ablak amiben kiírja mennyi ideig tart majd a felvétel.Ha nem akarok rajta változtatni akkor ezt is le kell okézni és már csak egy ablak fog feljönni amikor kész.
Ha időzítve van felvétel amikor kikapcsolva van a tv akkor is megcsinálja a felvételt. Nálam itt is mindegy ha nem azon a csatornán állt kikapcsolásnál ami be volt felvételre állítva akkor is megcsinálta jól.Csak a felvettel nevével vannak gondjai mert néha az előző műsor nevét adja a felvett műsornak. -
senior tag
-
-cobra-
aktív tag
Az engem is érdekelne, hogy a PVR 3005-ös FW alatt is megy? Jó lenne ha valaki megnézné.
-
siteface
csendes tag
Miben jobb az új förmver a 3003-tól?
Érdemes frissíteni?
Samsung Wave I Bada 2.0, LE40C650
-
JaniACE
tag
válasz gyugyo79 #6201 üzenetére
Tényleg, a felvétel megy tovább forrásváltáskor, valószínűleg nem jól figyeltem meg. Viszont a timeshift megáll, az imént próbáltam ki.
Vegyél naptárt: www.kalendart.hu ! Vegyél vetőmagot: www.kertimag.hu ! Vegyél pellet(!) www.rencom.hu ! Vegyél levegőt: sziv.benntart.kipu.fog ! :)
-
gyugyo79
addikt
Nekem valamelyik nap kiírta az internet TV, miután elindítottam hogy 15.-16.-án nem lesz elérhető karbantartás miatt és hogy ezt az üzenetet akarom e látni a következő indításnál is.Szerintem várjátok meg vele a holnapi napot mielőtt magatoknál keresitek a hibát.
-
siteface
csendes tag
Sziasztok,
Én még mindig szenvedek a yahoo dokk móddal.
Felvettem a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal. Már megint egy nővel beszéltem. A válaszban sem kellett kellemesen csalódnom, íme:Üdvözlöm ....!
A dokk móddal kapcsolatosan továbbítottam kérdését felettes kollégámnak, és jelenleg a C sorozatú televíziók nem támogatják ( a dokk Mód jelenleg az Opera Mobile 9.5 for S60 támogatja a Vodafone illetve a T-Mobile Web’n’Walk szolgáltatásokkal).
További kérdés esetén kérjük, hívja ügyfélszolgálatunkat bizalommal a 06-80/726-7864-es ingyenes számon.
Üdvözlettel,
Kiss Kinga
Samsung Electronics Magyar Zrt.
ÜgyfélszolgálatMegírtam nekik, hogy mi köze van az operának meg a mobilszolgáltatóknak a TV működéséhez
Esetleg valakinek valami ötlete van a dokk móddal kapcsolatban?
Üdv.:
sitefaceSamsung Wave I Bada 2.0, LE40C650
-
Tutu7030
veterán
válasz harrincourt #6282 üzenetére
A tv asszem csak a max Format profile: High@L4.1 mkv-t tudja lejátszani.
horvathd gyorsabb volt
[ Szerkesztve ]
LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
horvathd
senior tag
válasz harrincourt #6282 üzenetére
Csak level 4.1-ig játszik le H264-es tartalmat.
"The Kid just rages for a while."
-
harrincourt
csendes tag
válasz Carlo009 #6273 üzenetére
Hali,
Köszönöm a válaszod.
Az Internet@TV megjavult. Én semmit sem csináltam, de megy!A megosztás még mindig nem megy!
A Samsung PC Share manager a 3962, 3963-as UDP portokat nyitotta meg vígan üzemel a szerver engedélyeztem a TV-t, de még mindig nem látok semmit! A fő problémám az, hogy nem is tudom, hogy hol kellene látnom!
Hol keressem a TV menüjében a PC-n megosztott fájlokat?Ja még egy dolog:
1080p, H.264@AC-3 5.1, framerate: 25 próbált már valaki USB2.0 storage-ról lejátszani?
720p, H.264@DTS 4.1, framerate: 23.976 megy...
A container mindkét esetben *.mkv volt.Spec szerint: mkv@H.264@25fps@1080p szóval elvileg mennie kellene...
[ Szerkesztve ]
-
kishoris
tag
Az internet TV-vel kapcsolatban annyit tennék hozzá, hogy valamit javítottak a rendszeren azért nem volt elérhető. Szerintem erről mindenkinek tudni kellene, mert nekem is a TV dobta be a kis ablakot amikor az internet TV-t használtam. A pontos szövegre nem emlékszem, de mintha ezek lettek volna az időpontok: 2010.12.15 09.00h - 2010.12.16. 09.00h-ig.
-
jozf
tag
válasz Anonymus23 #6278 üzenetére
Nekem a Fb-nél irta ezt ki, kikapcsoltam majd vissza, utána megint frissitett, mután az Fb-megy is csak az uj frissités után folyton töltené a yahoo-t ami persze nem megy, igy kiakad Van kb 5 másodpercem az iditás után h másba belépjek utána kiakad a frissitésbe. Más programot enged letölteni, csak pont a yahoo-t nem tudja letölteni
-
Anonymus23
veterán
Nekem is problémám van at internet TV-vel, de inkább az, hogy a net 1 Mb/s
Ahogy rádugtam a routerre, azonnal észlelte, és azonnal elkezdett frissítgetni, letöltött vagy 17 féle alkalmazást, egy dolog az ami érdekelt volna belőlük, a picasa, de azt meg ha el akarom indítani, akkor mindig kiírta, hogy kapcsoljam ki és be a TV-t a frissítés érvényesítéséhez, namármost, ki-be kapcsoltam egy párszor, de mindig ugyanazt írja ki.
Erre van valami megoldás?;) - The Power of the Light Side
-
jozf
tag
Én is csatlakoztam a táborhoz egy 40c750-esel Tegnap nekem se ment az internet@tv ma már igen. Annyi szépséghibával h most folyton le akarja szedni a yahoo-t ami viszont kiakad igy nem nagyon lehet használni, mert csak pár másodpercem van mást elinditani mert utána rögtön frissiteni akar, az meg nem megy végig. Ha manuálisan akarom leszedni a yahoo-t akkor hálózati interfernciát ir ki...ezzel lehet kezdeni vmi? Eseteleg az automatikus frissiés kikapcsolható valahol?
[ Szerkesztve ]
-
JaniACE
tag
válasz Elektrojoe7 #6247 üzenetére
http://prohardver.hu/tema/samsung_lcd_tv/hsz_4003-4003.html
http://prohardver.hu/tema/samsung_lcd_tv/hsz_5300-5300.html[ Szerkesztve ]
Vegyél naptárt: www.kalendart.hu ! Vegyél vetőmagot: www.kertimag.hu ! Vegyél pellet(!) www.rencom.hu ! Vegyél levegőt: sziv.benntart.kipu.fog ! :)
-
BBéci
legenda
válasz Carlo009 #6267 üzenetére
"a 100Hz-et csak a motion plussal együtt lehet bekapcsolni"
Ezen miért vagy kiakadva? Samsungék a 100 hertzes megjelenítést "Motion Plus"-nak nevezik, a kettő egy és ugyanaz. LCD tévék esetében a 100 Hz tulajdonképpen köztes képkockák beillesztése, interpolálása a mozgóképfelbontás növelése céljából, ami 50 Hz esetén csak 300-350 soros.
Ezzel igyekeznek a gyors mozgások elmosódását csökkenteni.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Carlo009
tag
válasz harrincourt #6271 üzenetére
Szia!
Érdekes módon nálam jó az Internet@tv. Sokak jelezték, hogy náluk nem megy.
Az allshare nem jelzi a megosztásod a tv-pc között.
A PIP csak HDMI-n megy.
Telepítds a pc share managert 4.2-est. Ott tudod a megosztást engedélyezni.
Ez nagyon egyszerű módon történik, először kapcsolj le minden vírusírtót...windows és ha van minden tűzfalat. Akkor engedélyezed a tv-t a Samsung share managerben, utána frissíted a beállításokat. A végén bekapcsolod, ha már minden ok. a vírusírtót, tűzfalat.
Üdv! -
P_no1
csendes tag
válasz harrincourt #6271 üzenetére
Sziasztok!
Szintén problémám van az Internet@Tv -vel.. /c650/
Már-már azt hittem, hogy valamit elállítottam a PVR variálgatása közben, ami egyébként tökéletesen működik.
Fel is hívtam az ügyfélszolgálatot, ott egy hölgyemény kedvesen, de a jelek szerint dilettáns módon szervizért kiálltott.. Ugyanis...Ezek szerint most többünknek is ez a problémája, így feltételezhető, hogy a bibi nem a mi készülékünkben van.
S néhánnyal hozzászólással elöttem egy kedves fórumtársunk már kínált is némi megfejtést.
Szóval..várjunk most türelemmel..(ajóégáldjameg) -
harrincourt
csendes tag
válasz Carlo009 #6257 üzenetére
Hali,
ma kaptuk meg mi is a 40C650-ünket, Sajna van egy-két dolog ami nem megy:
1./ sem az Internet@TV sem pedig a számítógépes megosztás nem működik...
Frissítettem 3005.1-re de semmi változás! A hálózat elvileg megy kap IP-t pingetni is lehet nem értem Az Internet@TV akkor sem megy, ha közvetlen a kábelmodembe dugom
1b./ Amit a gépen megosztok azt az AllShare menu alatt kellene látnom??
2./ A PIP sem megy ennek több analog tunerja is lehet?Persze az IP-s öndiagnál azt mondja minden ok...
Valakinek volna ötlete?
[ Szerkesztve ]
-
anor1977
csendes tag
Sziasztok! Van egy c6000 samum és hogy tudnám a fw frissíteni? A pedriv-ra történő kicsomagolás után azt irja hogy nincs frissíteni való fájl!
Egyáltalán van értelme a frissítésnek?
Tulajdonképpen csak az zavar ha folyamatosan nyomom a program gombot időnként belassul.[ Szerkesztve ]
-
villamos
őstag
válasz Carlo009 #6267 üzenetére
Furcsa. Nekem a kép tökéletes, tiszta tűéles (C650). Semmi akadás, fejfájás stb...
Lehet hogy hibás a TV-d...(#6266) eric.cartman : egy 16G -pendrive al próbáltam, de semmi akadálya sincs, hogy egy nagyobb merevlemezt tegyél rá, sőt a TV kimondottan ajánlja...
[ Szerkesztve ]
Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!
-
senior tag
-
Carlo009
tag
válasz villamos #6260 üzenetére
Szia!
Ha Samsungnál a 100Hz-et a motion plus jelenti, akkor= fejfájás, élvezhetetlen adás, lelassított kép, utána meg mintha gyorsítana a lemaradásból, de az egész egy idegesítő tákolmány. Nemhiába nálam "KI"-re van kapcsolva és 3 hónapja valószínűleg 50Hz-en nézem a tv-t. c650-esem van.
Azelőtt volt LG Flatron CRT 72cm-es kitűnő készülékem, ami 100Hz-es volt és az tökéletes volt.
Nagyon megnyugtattta a szemet, kiváló képminőség...stb.
Azóta százszor elátkoztam magam, amiért bagóért eladtam. Ott nem volt motion plus. Ki volt az a túlokos Samsung mérnök, aki kitalálta, hogy a 100Hz-et csak a motion plussal együtt lehet bekapcsolni! Miért nem lehet, csak simán bekapcsolni a 100Hz-et?[ Szerkesztve ]
-
senior tag
-
senior tag
-
senior tag
-
andris5
tag
Berendeltem én is egy 40c650 Kalocsáról. Köszönöm a sok értékes hozzászólást és segítséget, megkönnyítettétek a döntést. Amiről még nem olvastam vagy csak elkerülte figyelmemet: a Samsungnak még megvan a 3 napon belül észlelt pixelhiba cseregaranciája (régebben mintha neki lett volna ilyen), illetve valaki találkozott már pixelhibás 40-es SQ panellel?
-
villamos
őstag
válasz Dr.yoda #6254 üzenetére
Mondok egy véleményt. Szerintem ez tipikusan a két szék között a föld esete. A 400 -as a belépő kategória. HD-Ready, meg egy két extra de ez minden. TV nézéshez pont megfelelő. Az 500 -as már Full HD kijelzővel rendelkezik, vannak extrák is, de nem 100Hz -es. A 650 viszont igen. Persze van közöttük legalább 30k differencia, de zongorázni lehet a különbséget a 100Hz és a sima 50Hz között...
Itt még az a kérdéses, hogy a TV-t két három évre veszed, vagy esetleg kicsit tovább kívánod használni...[ Szerkesztve ]
Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!
-
villamos
őstag
válasz eric.cartman #6248 üzenetére
Arra tippelek, hogy az srf kiterjesztés a Samsung Record File rövidítése lehet, vagy valami hasonló. Esetleg meg lehetne próbálni átnevezni mkv -ra, vagy mpeg valamire, vagy az mplayerrel (ingyen lejátszóprogram linux és win alá, beépített kodekekkel, szinte mindent megeszik...) Rá lehetne küldeni a GSpot -programocskát is, hátha ki tud hámozni valami infót a fejlécéből, ha van neki....
Valószínűleg bele van építve valami DRM szerű másolásvédelem, hogy ne tudd csak úgy ide-oda hurcibálni a felvett anyagot, a szerzői és stb. jogok miatt. Kizárólag arra van kitalálva, hogy ha valamiről lemaradsz azt fel tudod venni, és egy későbbi időpontban meg tudod nézni nézni a TV-den...
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
-
Dr.yoda
csendes tag
Hello!
Valaki tudna véleményt mondani Samsung LE40C550 tv-ről? Érdemes venni ilyet? Valamint az érdekelne, hogy a képernyő tükröződő vagy matt?
kösz.
-
powerwade
senior tag
válasz Joecole10 #6250 üzenetére
az iment beszeltem az amerikai samsung supporttal, azt mondtak, hogy ma es holnap valami halozati munkak vannak, ezert nem elerheto egyes helyeken az internet@tv. en se tudtam se frissiteni a firmware-t automatikusan, se appokat letolteni. holnap kell ujraprobalni... en is ma delutann kaptam meg a tevet, de nem tudtam meg a internet@tv reszet kiprobalni
tudtatok, hogy ha beregisztraljatok a TV-t a samsung oldalan, akkor +2 honap garanciat adnak a keszulekhez?
[ Szerkesztve ]
-
Joecole10
csendes tag
UPC - 30Mbps és csak a TV volt rajta.
-
Joecole10
csendes tag
Hali!
A problémám még mindig fennáll. Routerrel is kipróbáltam a Tv-t. Hálózati beállításoknál megy minden rendben, tesztnél minden ok. Viszont elindítva az InternetTv-t,gyakorlatilag semmit sem tudok csinálni.
Ha valakinek van ötlete, kérem jelezze![ Szerkesztve ]
-
senior tag
Nos, ott tartok, hogy UBUNTU cd-ről boot-olva látszanak a SAMU C650 PVR által készített fájlok (azaz az XFS fájlrendszer).
át is másoltam Ubuntu alatt a samu XFS fájlrendszeréből NTFS-re, de a .SRF file-t kellene valamivel megnyitni, vagy konvertálni, hogy nézető legyen PC-n is.
Ötlet?
512MB-os egy 15 perces anyag
" I'm fat, but you're ugly. I can diet... :D "
-
Benhill
senior tag
nem muszaj atdugdosnod, hanem egy ilyet kell venned: (hasznalom en is, es minden gond nelkul megy egyutt a 2)
http://www.betacomszerviz.hu/eshop/product_info.php?cPath=23_39&products_id=557[ Szerkesztve ]
-
vlevi
nagyúr
válasz Anonymus23 #6238 üzenetére
"mert ha lejjebb veszem a háttérvilágítást, akkor pl ez a fehér folt is nagymértékben eltűnik.
Nagyon szép a feketéje."Naigen. Én is próbáltam lejjebb venni a háttérvilágítást, de én azt tapasztaltam, hogy a fehérek azonnal kezdenek eltűnni. Minden szürke lesz, és tompul a kép. A fekete viszont nagyon szép, mármint fekete. Csak az alapbeállításban nem sok árnyalat van benne
Játszani kell vele, kontraszt, fényerő, mittudoménmi, hogy mindenki megtalálja a saját magának tetszőt. Sajnos úgy nem lehet állítgatni, mint ahogy egy monitort, hogy kinnt van a kép, és közben állítod a fényerőt, kontrasztot, mert be kell menni a menübe, olyankor pedig nincs kint a teszt jpeg kép. Nálam most pl. a fekete sötétítése (vagy hogy híjják) ki van kapcsolva, dinamikus kontraszt közepesen. Legutóbbi filmnél ez vált be. Persze lehet, hogy ha valami totálfekete horrort fogok nézni, akkor nem lesz jó a dinamikus kontraszt, de legutóbb jól nézett ki tőle a kép. Pl. a Serengeti nemzeti parkról szóló természetfilmben. -
fer
őstag
"A 6-os szériában látványosan jobb minőségű panel és elektronika van, mint az 5-ösben. Ugyanígy, azonos szérián belül is például egy 40" sokkal jobb képet ad, mint egy 32".
Ez így baromság ahogy leírtad!!
''A részegek okozzák a balesetek 30%-át, tehát a józanok sokkal veszélyesebbek! Viharban azért látjuk előbb a villámlást és csak utána halljuk a mennydörgést,mert a szemünk előrébb van, mint a fülünk."
-
gejala
őstag
A gyári módok nem érnek semmit. Egyénin használd.
De-blur mehet 10-re filmnél, de-judder maradjon 0.
Videónál, sportnál, természetfilmnél mehet a de-judder is nagyobbra, akár 10-re is, bár az kicsit artifactol már.A 6-os széria előnye akkor jön ki igazán, ha műszerrel be van kalibrálva. De anélkül is jobbnak kell lennie.
[ Szerkesztve ]
-
Anonymus23
veterán
A saját 40c650-re visszatérve egy kicsit:
A jobb felső sarkában bizony van egy világosabb folt, ami HD filmeknél, illetve csatorna váltásoknál látható.
Igazából az zavar az egészben, hogy zavar
Azaz azt értem ez alatt, hogy pl a 27 colos monitoron ettől sokkal több, és a monitor méretéhez képest nagyobb területen van foltosodás, de az nem zavar, mert azt többnyire mindig a natív felbontásban használom, és ritka, amikor azon filmet nézek, így nem tűnik fel
Amúgy nagyon állat a TV, nagyon szép kép van rajta, viszont a képbeállításokkal játszani kell, egyelőre még nem találtam meg a igazán kellemes beállítást, mert ha lejjebb veszem a háttérvilágítást, akkor pl ez a fehér folt is nagymértékben eltűnik.
Nagyon szép a feketéje.
Ha valaki tud jó beállításokat örömmel veszek minden ötletet, kipróbálom, max ha nem tetszik, akkor visszaállítom arra, ami nekem még jó volt.Előre is köszi!
;) - The Power of the Light Side
-
Anonymus23
veterán
Azért adnak 4-5 árat, mert ha megnézted volna, különböző kiegészítőket is ajánlanak hozzá, attól emelkedik az ára.
Más kérdés, hogy megbízható-e, meg garancia meg ilyenek, de az árazás az ebből a szempontból más webshopokhoz hasonlóan végül is korrekt.;) - The Power of the Light Side
-
Kommy
veterán
-
Rusher
őstag
Nekem nem ez a tapasztalatom.....van 37C5000 meg egy 40C6000 és hidd el, ha a motion plus-t a legkisebb fokozatra állítod( Tiszta beállítás) már látszik, hogy olyan lassab, hullámzó szellemképes lesz ez még talán elmegy, de mindenféleképpen jobb kikapcsolva. Ez a panelmizéria meg sztem túl van misztifikálva kicsit....a 6000 élességben jobb egy picit meg az tetszik, hogy a színközt manuálisan lehet állítani a C5000-ben nem lehet, de nekem nem tűnik annyival jobbnak, hogy megérje a +40-50K-s felárat, de ez persze szubjektív....
-
powerwade
senior tag
Megjött a 40C650 Kalocsáról, SQ2 panellel kaptam. Minden jó és szép, még DNLAt használva is működik a beletekerés, megállítás stb (NASon fut egy minidlna nevű szerver progi, direkt samsung tévékhez való patcchel patchelve - több infó a minidlna oldalán). Egyelőre az internet@TV -t nem birom beüzemelni, nem tudok a "Settings" menüre menni, se az alkalmazások közül válogatni, de ez tuti az én hülyeségem, még próbálkozom (net van, mert a dnla szuperül működik)
-
BBéci
legenda
válasz Carlo009 #6229 üzenetére
Szerinted miért adnak ugyanarra tévére 5 különböző árat, 10-20 %-os szórással?
Miért angol nyelvű a készülékek leírása?
Szerintem orosz rulett náluk vásárolni.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Carlo009
tag
Igazad van, ez idei. Egy másik típussal kevertem, valaki itt bekavart valamelyik hd readyvel.
De ez tényleg jó tv. Akkor helyesbítek, megvenném a tv-t boltból 142ezer FT-ért abból a webáruházból, amit először linkeltem be. Ha minden kötél szakad, akkor a digitalkotól.Üdv!
-
Boatesz
tag
[T-VALDEUC-3005.1]
2010.Dec.151. Title
2010 PDP C65** & 7*** Firmware for sefl-upgrade
2. Applicable Model
PS**C6000 7000 series
3. Description
T-VALDEUC-3005.1. Power On error when CAM is inserted
(especially, Samsung CAM, T-REX CAM, Orecrypt CAM, Boxer CAM)
. Audio is cut off when playing recorded TV with specific stream in Poland
. Add ''Nordic'' region in PnP step with T2 Tuner
. Add Yahoo widget(Internet @TV)
. ''Digital text'' menu is not showed when selecting ''Estonia'' as country. (Estonia)
. Latch up sometimes when entering ''3D Optimisation'' with 3D ''on''
. [PDP TV] Judder with 3D ''smooth'' mode (24Hz => 60Hz)
. Recorded TV is stopped if TF1 widget is played on TF1 channel.
. When watching and turning off/on several times, network setting is failed.
(Mac address error)[ Szerkesztve ]
-
Carlo009
tag
válasz Joecole10 #6225 üzenetére
Szia!
A modemtől a routrbe kell vezetni, a routerből pedig a tv-be. Router nélkül ne is próbáld.
Üdv!BBéci Nincs itt semmiféle humbug. Csak figyelmeztetem a kollegát, hogy még a digitalkonál is 162.600 FT az a tv.
[link]Tehát semmiképp nem 220 ezer FT. A digitalko megbízhatósága: 100%.
Hozzáteszem én nem venném meg azt a tv-t, kifutott típus, már több éves.
Ha van valakinek 220 ezer FT-ja, akkor vegyen új típusú plazmát, annyiért már kap.[ Szerkesztve ]
-
Joecole10
csendes tag
Üdv!
Kis segítséget kérnék tőletek. Tegnap érkezett meg a Kalocsáról rendelt C650. Ma szerettem volna kipróbálni az internettv funkciót. Upc net, modemből közvetlenül a TV-be,hálózati beállítások rendben.
Ami nincs rendben, az a köv. üzenet: Hálózati interferencia hiba, később próbálja újra
Van valami ötletetek?
Előre is köszönöm. -
Puma K
nagyúr
Hali!
Ha használ valaki HD Ready tévét HDMI csatlakozóval akkor kérem írjon egy privátot legyen olyan kedves.
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
gejala
őstag
Ne a specifikációk alapján hasonlítsuk össze a tévéket, mert a lényeg sosincs bennük!
A 6-os szériában látványosan jobb minőségű panel és elektronika van, mint az 5-ösben. Ugyanígy, azonos szérián belül is például egy 40" sokkal jobb képet ad, mint egy 32".A 100 hz meg drasztikusan javítja a képminőséget. Akinek nem, az user error lesz. Nem mindegy, hogy milyen forrásnál milyen beállítással használja az ember.
[ Szerkesztve ]
-
Rusher
őstag
Kifejtenéd miben nagyobb tudású a C650? 2db scart? Fullhd tvnél? Ha már ilyen tv-d van akkor mit nézel rajta scarton vhs-t?
Ahogy mondja BBéci teljes értékű, rgb bekötésű scart amúgy és teljesen rendben van, a 100HZ meg elhanyagolható különbség, mert sokkal rosszabb lesz tőle a kép(lásd lejjebb pár hsz-el a kolléga véleményét...)....tehát mivel jobb? A C5000-nek szép képe van csak be kell jól állítani, amit egy üzletben kiállított tv-n nem fogsz tudni otthon viszont igen. Nekem is ilyen van egyetelen negatívum, hogy bizonyos szögből nézve kékesszürke árnyalatú lesz a kép, de Én olyan szögből nézem nyilván ahol ez nem jön elő.[ Szerkesztve ]
-
Kommy
veterán
Sziasztok!
Nemrég lettem tulajdonosa egy le32c530f1w-nek és ugye ez a tv tudja a digitális asást is, a kérédsem az lenne, hogy megoldható e az, hogy az analóg (kábeles) és a digitális csatornákat is tudja egyszerre fogni? Beállítási lehetőség van ilyen, de természetesen nem találja meg a digitális csatornákat.
-
BBéci
legenda
válasz Carlo009 #6216 üzenetére
Valami nagyon nem stimmel azzal a weblappal, vagy üzlettel, ugyanis a 42X20 150-155000 forint, pedig csak HD ready, az U20 149000 Ft, valamint az S20 4 különböző árért található, többek között 199-ért is. A 46 colos S20 301000 Ft, a 37 colos X20 186000.
Kamuszaga van, kár volt belinkelni!Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Carlo009
tag
Sziasztok!
C650-em van.
Létezik ez? 50Hz-en nézem a tv-t, ha a motion plus "ki"-re van kapcsolva.
De hisz 100Hz-es a tv. A motion plus annyira zavaró, lelassítja a képet..stb, hogy így nézem.
Így megnyugtató a képe, ha ki van kapcsolva a motion plus. Létezik ez 50Hz-en nézem a tv-t már 3 hónapja? Nem alapból van 100Hz-en a tv? -
zzola
titán
Üdv.
Hosszas mérlegelés után TX-PF42S20-re esett a választás. Mivel a helyi "média" áruházakban (Pécs: MM, EW, Euronics) ~220 ezer körül van a készülék, gondoltam megrendelem webáruházból. Az alábbiakat találtam, Q panelest szeretnék, javaslattal tudnátok szolgálni?
-Digitalko
-Pcdream
-220volt
Árban szinte egyformák...
köszi! -
powerwade
senior tag
válasz Neophyte11 #6182 üzenetére
kollegam alig 1 hete vette toluk, o is megerositette nekem azt hogy SQ paneles.
-
vlevi
nagyúr
válasz Elektrojoe7 #6209 üzenetére
"Viszont a PC SHARE MANEGER progi nem látja a tv-t."
Asszem a Windows tűzfal nem engedi be, vagy valami ilyesmi. 1-2 hete volt erről szó. Vagy itt, vagy a DLNA topicban. -
vlevi
nagyúr
"Az adapteres Scart teljesértékű, "
Nemtudom, nekem szimpatikusabb a rendes scart csatlakozó, mint a lelógó madzag. Főleg, hogy kettő is van belőle.
De én sem emiatt választottam a C5000 helyett C650-t, hanem azért, mert valamivel olcsóbban egy nagyobb tudású tévét kaptam, igaz, valamivel nagyobb fogyasztással. A fogyasztás viszont annyira nem zavar. Szerintem forintban kifejezve nem jelentős a megtakarítás. -
Elektrojoe7
csendes tag
válasz Freestyle79 #6157 üzenetére
Köszi végre valaki ...............az internet tv megy csak gyári utp kábellel nem, 2 zsir újjal is
probáltam .
Egy rövid kábelt elvágtam és beletoldtam 3m-t buherás de azzal megy.
Viszont a PC SHARE MANEGER progi nem látja a tv-t.
Probáltam a SERVIIO-t is az sem ok.EZ a hotel mod láthato a szerviz menűben de hogy lehet bekapcsolni már a 2001 firm-et is lecseréltem 3003-ra de ua.
Köszi mégegyszer...........
-
BBéci
legenda
A CCFL csövek hátulról világítják meg a panelt, nem oldalról!
Az adapteres Scart teljesértékű, amiatt nem kell a másik tévét választani.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
vlevi
nagyúr
Szerintem a 32-es kicsi. Én egy 70 centis régi tévét cseréltem, és a 32-es szóba sem jöhetett. Azért, mert az a +12 centi csak a szélessége miatt több. A kép magassága ugyanúgy 50 centi körül van. 37-est akartam, de nem tudtak hozni, így lett 40-es (LE40C650). Valaki írta itt, hogy mostmár jó invertert szerelnek a 37-es tévékbe is, és nem zúg, de én ezt sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudom. A 40-es nemzúg...
LED-est viszont nem vennék, azért, amiért itt már írták. Ebben az árkategóriában csak annyival tud többet, hogy valamivel kevesebbet fogyaszt. De a C5000-es csak 50 Hz, és a C5000 áráért ugyanakkora méretűC650-t kaphatsz, ami jobb panel, és szoftveresen is többet tud, és még 100Hz-es is. Akár 37, akár 40"-os méretben nézed, az árkülönbség kb ugyanannyi. Sőt, még talán olcsóbb is pár ezressel.Ja, és mégvalami. Vigyázz, mert itt ezért harapnak Mindkettő LCD, csak az egyik CCFL megvilágítású, a másik pedig LED. Tehát a panel az tökugyanaz, csak mással van megvilágítva. Ráadásul mindkettőnél ugyanúgy oldalról, szóval még ebben sincs különbség. Legfeljebb annyi, hogy a LED-es C5000 nagyon vékony. Ez lehet előny is, de hátrány is, mert pl. nincs hozzá normális SCART csatlakozó, csak egy átalakítókábelen keresztül. A másikon van két rendes SCART.
-
senior tag
-
horvathd
senior tag
-
dvd_R+
őstag
Sziasztok mint a cím is elárulja a 2 Samsungt tv közül szeretném egyiket magaménak tudni
csak a kérdés hogy melyiket.És ebben szeretném a szakemberek véleményét ki kérdezni inkább egy 82cm LED vagy 94cm LCD
a 2 tv pontos típusa
Samsung LE37C530F1WXXH
Samsung UE32C5000QWXXH
köszi a helpet előre is
(most írom le azt hiszem 4. ére pls ha valaki ért a tvkhez akkor vállaszoljon )
Ha üzletről van szó légy korrekt :) http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
gyugyo79
addikt
válasz JaniACE #6187 üzenetére
Furcsa nekem megcsinálja / nem állítja le a felvételt ha hdmi -re átváltok. Csatornát persze, hogy nem tudsz váltani mert 1 tuner van (mondjuk 1 muxon belül engedhetné).
Ha hdmi -n állok amikor vége a beállított felvételnek akkor feldob egy ablakot, hogy végzett és annyi.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest