Hirdetés
- Apple notebookok
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- TCL LCD és LED TV-k
- DUNE médialejátszók topicja
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
vegyszer
addikt
válasz 82Splinter #9199 üzenetére
2. földfelszini vételhez kell egy irányba állított, megfelelő nyereséggel rendelkező antenna
ennek a nyerersége a kívánt magas frekvencia tartományokon is jó kell, hogy legyen.
a legtöbb régi antenna itt vérzik el.
DVB-T topicot ajánlom figyelmedbe, sokminden ki van vesézve.
honnan vennéd a jelet? melyik adótól?
interaktív DVB-T térkép tud magyarul is :-)"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
82Splinter
csendes tag
Hello Mindenki!
Nekem egyből 3 fontos kérdésem lenne egy LE532c30 al kapcsolatban( nyugi minden ok vele )
1.) Mit tartalmaz maga a firmware frissítés? Mivel nem játssza le az 1080p-s mkv fájlokat, elképzelhető h ez megoldja a problémáimat?
2.) Nem túl járatos vagyok ebben a földi műsorszórásban, elvileg ebben a tv-ben van dekóder, tehát mit kell tennem, hogy tudjam ezt használni?
3.) Mivel nincs rajta normál audio out, csak headphone és mi egy 2.1 el hallgattatjuk a tv-t, csak hát valóban csökkentett a kimeneti teljesítmény, valaki azt írta hogy egy sima 100 lábú csatis átalakítóval amin van rca csati ez megoldható könnyen? Igaz ez? -
BBéci
legenda
válasz kori18t #9194 üzenetére
Szerintem 3 éves koruk után fontos adatokat nem célszerű tárolni rajtuk, bár az olyanokból amúgyis több másolatot illik készíteni.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
vegyszer
addikt
32b530 hogyan kell minden beállítást törölni?
hard reset, factory reset, vagy ilyesmi, maire dondolok...
ha már az előző x hozzászólásomhoz egyetlen guru sem szólt hozzá, talán erre lecsap."Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
Milanello90
csendes tag
Hello!
Samsung LE C750em van.
eddig tökéletesen mukodott a net rajta,míg nem a routert ki be kellett huznom.
azota megtalálja a hálozatot,de a kapcoslodás sikertelen.
A hálozat tesztelésénél azt írja h érvénytleen az ip cim.gondolom mert ki be huztam és uj IP lett,de hát lyenkor mi a megoldás?
Ha bárki tudja nagyon köszönöm -
vegyszer
addikt
válasz vegyszer #9089 üzenetére
Szervusztok!
Valaki az eredeti kérdésemre tudne mondani valamit?
Már a D-SUB-on jövő kép is zöld, csak az analóg tv adások színe színhelyes...
És a D-SUB képe is esett már szét, fagyott le a tv, kapcsolt ki magától...Az bosszant most leginkább, hiába hívom a 06-80 SAMSUNG (7267864) telefonszámot, a hívott szám nem megfelelő üzenetet kapom...
megváltozott a számunk, vagy már nem fizetik, hogy mobilról is hívhatóak legyenek?
vodás kártyásról hívnám őket..."Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
randras83
csendes tag
válasz copperhead #9168 üzenetére
Nekem AA-s panel van benne és teljesen elégedett vagyok vele, igaz csak 37-es, amúgy ha jól emlékszem, a 37-esben csak ilyen van. Szerintem nagyon szép a képe, bár még kezdő vagyok, mert ez előtt CRT-s Tvm volt. Szóval ő az első, de kell még egy a hálóba is.
/LIVE:MADJESUS83/
-
BBéci
legenda
válasz kori18t #9180 üzenetére
Tavaly januárban vásárolt WD Caviar Green merevlemezem 10 hónap múlva, 55 órai működés után döglött be.
Már azok sem az igaziak.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
ImI87
őstag
Sziasztok, még mindig él a külső vinyós kérdésem:
LE32C650-hez szeretnék egy 2,5"-os külső vinyót, ami csak sima USB-s, és akkor már márkában hozzáillő Samsung S2 Portable szériából. Az USB 2.0-ás 5400rpm-es vinyók gondolom biztosan mennek,de mi a helyzet az USB 3.0-ás 7200rpm-es verziókkal? (Nem a kompatibilitás miatt kérdezem, hanem az áramfelvétel miatt.) Van v.kinek ilyesmivel tapasztalata?Hagyományos 3,5"-os vinyó külső rack-ben nem játszik, nem akarok még több kábelt.......
-
Jag
senior tag
Találkozott már valaki olyan hibával, hogy HDMI-n nem veszi a jelet?
d-sub-on szépen megy a HTPC, de HDMI-n nem.
A poén az, hogy nem mindig csinálja ezt.Tuti a TV szar, mert 2 géppel is kipróbáltam, sőt a htpc-t átvittem a szomszédba, ott megy gyönyörűen. Néha azt írja, hogy ellenőrizzem a kábelt, néha azt, hogy ezt a formátumot nem támogatja. A bios-t sem jeleníti meg, szóval tuti nem a felbontással van baja.
Firmware frissítés megvolt.
[ Szerkesztve ]
-
amadeus11
senior tag
Sziasztok ! Összekötöttem a Samsung lec650-es készüléket és a számítógépem egy 2 méteres hdmi kábellel . Ehhez arrébb kellett húznom a gépet , Nagyobb zsinórra lenne szükségem . Kérdésem :
Most nagyon szép a kép , ha 4 méteres kábellel kötném össze a géppel , romlana-e a képminőség , válaszidő ?
Válaszokat előre is köszönöm ![ Szerkesztve ]
There is a star
-
azozo
senior tag
Pl: mangood.netne.net/full.xml
-
Bandus99
őstag
9082-es hszben volt nemreg szo errol. Mutat is 1-2 linket, ami mukodik.
Sajnos magyar link nincs koztuk, illetve nagyon orulnek, ha valaki megosztana meg mukodo linkeket.
Nehezen hiszem, hogy ezt a lehetoseget ennyire nem hasznaljak ki a forum lakoi....Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
-
kori18t
tag
De jó, hogy van ez a fórum, így legalább kérdezhetek, amennyi csak belefér
Szóval, akarok venni egy 1TB-os külső merevlemezt,amelyiknek NEM 3 ÉV a tervezett élettartama,külső tápos és gond nélkül működik együtt a C650 Sámuellel.Néztem egyet, ez a Samsung HX-DU010EC.Valakinek van ezzel tapasztalata?Más márka is jó, csak ne szívjak vele és ne dögöljön meg pár év után. -
azozo
senior tag
Tvwidget.pl oldalon van leirás hogy kell letölteni,de egyik forumtag is irta már...?)
Szerintem minden olyan C szérián megy amin van Internet tv.
Lépések:
1, A TV internet részében hozz létre egy új felhasználot
Neve: develop
Pin: bármi lehet
2, Inditsd újra TV-t és inditsd el az internet tv-t, majd jelentkezz be a az új felhasználoval (develop-pal)
3, Az internet tv beállításainál lesz egy új menűrész: Fejlesztés
4, Itt tudsz megadni egy új Ip cimet a tv-nek ahonnan a programokat letölti.
Ezt ad meg: 91.121.84.162
5, Majd kattints a "Felhasználói alkalm. szinkronizálása"-sa gombra
6, Ekkor letölti a Net player progit, ami megjelenik a "Saját alkalmazások " menűben a főoldalon
A program lényegében egy filmlejátszó program az interneten vagy a helyi hálózaton keresztül. Xml állományt kell neki beirni ami a cimeket tartalmazza a filmekhez.
Egy példa hozzá:
http://tvwidget.pl/bahntv.xml
Lehet Rss olvasónak is használni, akkor annak az xml a cimét kell neki megadni.[ Szerkesztve ]
-
azozo
senior tag
A NEtplayert is ajánlom
2.55 versionál tart tök jó a lengyeleknél szépen össze van gyüjtve a megavideos linkek ...
Összes sorozat és a fiilmek szépen kategorizálva...
MOst már csak magyar kellene ahol az online filnmek egy rss-ben -
need
addikt
Sziasztok..
Tegnap este nyomtam 1 kis update.. és rögtön lett rádió és tech.hu
Elég jóknak tűnnek...[ Szerkesztve ]
D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73
-
kori18t
tag
Köszi Copperhead és Vlaho, így már ok.
-
eight
senior tag
válasz copperhead #9168 üzenetére
Ez egy EU rendelet, szvsz ott is van ilyen.
-
copperhead
aktív tag
Németországban nincs lehetőség internetes vásárlás esetén az elállásra? Holnap majd megpróbálok felhívni pár kereskedőt, hogy van-e lehetőség Samsung paneles TV vásárlásra, gondolom nekik is jobb ha kiderítik a panelt, mintha visszaküldöm mert nem tetszik. Egyébként lehet, hogy tényleg felesleges túlragozni a kérdést, mert a különbséget csak akkor vennénk észre, ha egymás mellett lennének a TV-k. Lehet, hogy sokan feleslegesen rágják magukat mert CMO paneles TV-t kaptak, ha nem tudnák nem lenne semmi baj. Plazma vásárlást én nem kapkodnám el. Az a gond, hogy villog. Főleg világos színeknél látszódik, pl. a beállítás menüben. Persze lehet, hogy én sem vettem volna észre, ha nem tudtam volna.
kori18t NTFS-re kell formázni. Ilyen beállítás esetén lehetséges.
[ Szerkesztve ]
-
kori18t
tag
Igaz, hogy ez nem Samsung-os kérdés, de szerintetek miért nem tudok/lehet egy nyomorult 4.3 Gb-os filmet átrakni egy üres 16 Gb-os pendrive-ra ( Kingston )?????
Azt írja, hogy a céleszköz fájlrendszere túl kicsi.Hát a qrva anyja kicsi, csak 16 giga......
A pendrive-ot mindenféle formatálás nélkül használom, ahogy a dobozából kivettem.Kisebb méretű filmeket simán át tudok rá rakni.Vki tud segíteni? -
BBéci
legenda
A Samsung plazmák a LED-es LCD tévékhez hasonló lapos kivitelűek, alig néhány kilóval nehezebbek. A súly tehát elhanyagolható szempont.
Türelem, jönnek az ide modellek, Panából és Samuból is.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
eight
senior tag
Én majd három éve mentem át a TV vétel parán (3 hónapos kutatómunka + ezer honlap/fórum/teszt átolvasása). Azt LE40A656 lett belőle, és bár az a típus 40-es méretben csak S-es panellel létezett, de itthon még 300 pénz felett volt, úgyhogy weben keresztül vettem meg tőlük házhozszállítással. (bruttó 215-ért)
-
metron
tag
"A plazma nem lenne túlragozás, hanem inkább remek választás. "
KOszi! Mivel projekt munkan vagyok, kulfold, ezert vmi olyan megoldas kell ami konnyen koltoztetheto ha ugy adodik. De 40" alatt sem akarok igazan.. A plazmak meg nehezek, nagyobbak. Elvileg. De "tudatos vasarlokent" beragtam a Samura, szal lehet megyek es veszek egy Pana 42-es plazmat. Csak abbol meg mar nem lehet kapni a neopdp-s nem 3D-seket nagyon. Legalabbis errefele. -
metron
tag
Elmentem megvenni a LE40C650-et. Nemetorszag, Saturn. Kisse dragabb, mint neten rendelve, de en kis naiv gondoltam, hogy de legalabb nem gond kinyitni a dobozt es megnezni a panelt, pixelhiba stb. Termeszetesen megmosolyogtak a kerest A panel verzioszamrol semmit nem tudtak es kozoltek, hogy ki nem nyitjak, de megmutatni sem tudjak, mert raktaras kiszallitas van. Azaz otthon majd megnezhetem. CSak ugy szuroprobaszeruen megneztem a kiallitott Samsungokat, volt mindenfele verzioszamu, SQ01, AA01. Ennyit arrol az urban legendrol, hogy Ny-Europaba a "tutti" tv-ket viszik
Eleg kritikus vagyok egy ceg hozzaallasaval kapcsolatban es ez a panel lutri nem tetszik, megha a C650 lenne a best buy kategoria. Egyelore felejtem az ugyet. (AMugy is inkabb plazma parti lennek, csak berelt kecoba nem akartam tulragozni a TV kerdest)HA valakit erdekel a panel kerdes akkor bovebbet itt talal. [link]
Biztos volt mar, de nehez visszakeresni ennyi hozzaszolasban. -
Zirowe
nagyúr
Mozgásmegjelenés fontosabb lenne, mint a fekete.
Az melyik?We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
BBéci
legenda
válasz kori18t #9150 üzenetére
A 4.1 level az a videó kódolásra vonatkozik, abból is létezik 5.1, amit a Samsung tévék beépített médialejátszója nem képes felismerni.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
vegyszer
addikt
Szervusztok!
Valaki erre mondana valamit?
9089#hogy lehet mindent visszaállítani az alap helyzetbe, hogy kiderüljön, ez nem csak valami szoftvetes elállítódás kérdése.
De azért ez rendesen kiakaszt, hogy a DVB-T és a HDMI képe zöld, és a D-SUB, illetve analóg tv meg nem.
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
gejala
őstag
Az AA panel is kiváló. Az a kérdés, hogy a jobb fekete vagy a jobb mozgásmegjelenítés fontosabb.
copperhead:
A Samsung nem foglalkozik IPS panellal (mint ahogy a Sony meg a Sharp se), ők xVA-t használnak. Jelenleg a Samsung SPVA, az AUO AMVA3 és a Sharp U2VA a legjobb náluk.[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
üdv fórumtársak!
igaz, nem lcd-m van ( samsung c6500-as plazma), de a kérdésemre talán ti jobban tudtok tanáccsal szolgálni.
kérdésem az lenne, hogy érdemes-e új förmvert feltenni, van -e érdemi változás a korábbiakhoz képest?
visszaolvastam jó néhány hsz-t, és nem tudtam eldönteni van-e értelme a frissítésnek van nincs.
a c6500-as plazmának ugyanaz a förmverje, mint a c650-es lcd-nek. ( jelenlegi legfrissebb T-VALDEUC-3007.1 )
tanácsokat előre köszönöm![ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Zirowe
nagyúr
Na, kicsit jobban belemélyedtem a fórumba, és az jött le, hogy sq panel jó, aa kerülendő.
Ugye jól értelmeztem a dolgokat?We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
copperhead
aktív tag
válasz Carlo009 #9146 üzenetére
Én úgy tudom, hogy az IPS panelek a legjobbak, mostanában a monitoroknál is kezd elterjedni. Nekem a monitorom HP, TV-m Panasonic IPS paneles, nagyon természetesen adja vissza a bőr színét, úgy tudom ezt a legnehezebb megjeleníteni, de a fekete nem olyan mély, kicsit világos. Továbbra is az lenne a kérdésem, hogy ismertek-e olyan kereskedőt ahol lehet panel típus szerint vásárolni. Azt mondták, hogy februárban befejezték a gyártást, nem tudom meddig tartanak a készletek.
-
Bendo
tag
Még annyit kérdeznék, hogy HD adást nézve arra lettem figyelmes, hogy a tévé kicsit zúg. Ez csak a HD-s tévé adásoknál jelentkezik. Ez normális, és szokjam hozzá, vagy valamit elkötöttem, és erre allergiás a kis drága?
-
Carlo009
tag
válasz copperhead #9144 üzenetére
Úgy hallottam, hogy van egy új paneltípus a Samsungnál, ami az SQ panelnál is jobb paneles. Csak nem tudom melyik típus az!
-
copperhead
aktív tag
Sziasztok! Samsung LE32C650 TV-t szeretnék venni. Gondolkoztam, hogy az Áprilisban megjelenő új készülékeket megvárjam-e, de azt mondták, hogy szinte csak LED TV-k lesznek és nem mindig jobb az új sorozat. Azt olvastam, hogy az alábbi panelek vannak.
SS01 /02,03,04/ or SQ01 (02,03,04) S-PVA - Samsung
CN01, CN02, - S-MVA - CMO
BN01 ,BN02 (5,6,7) - S-MVA - CMO
??01 (02,03,04),?C02(04)- A-MVA - AUO
AC02 - new cover A-MVA3 - AUO
BA01 - panel from AUO with backlit from ?HILIN
I102 and I203 -IPS-Pro - IPS-Alph?Tudtok olyan üzletet ahol lehet kérni azt, hogy milyen paneles TV-t szeretnél? A minőségi sorrend IPS, S-PVA?
-
-
kori18t
tag
Bendo és Nightshadow, köszi a segítséget.Letöltöttem pár demo-t rar-ban, majd ezeket kicsomagoltam, így lettek a fájlok m2ts kiterjesztésűek, de sajnos a tv nem látja őket, pedig a pc-n meg is tudom nézni.40C650-em van.Hol a hiba?
-
Imifej
senior tag
válasz nightshadow #9128 üzenetére
Az említett oldalról hogy tudok letölteni? Hiába kattintok rá valamelyik filmre, nem történik semmi.
Marantz PM7000N, JBL TLX500
-
m47rules
tag
Plusz lenne még egy off kérésem is, nem nagyon találtam topicot hozzá, hátha itt
Csináltatni szeretnék szekrényt a tv-nek. Ha rendelkeztek képpel a Tieitekről, tudnátok küldeni néhányat, vagy esetleg olyan fórumot, linket, ahol ilyesmik vannak összegyűjtve, használható formában? Egy bútorbolt honlapja mégsem az igazi
Előre is köszi, bocs a furcsa kérdésért...
-
m47rules
tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék! C650-hez szeretnék külső vinyót venni, nem kell nagy, max 1 Tb-s. Mit ajánlatok, esetleg linket vagy kapcsolatot tud valaki mondani-küldeni? Nagyon szépen köszönöm előre is!
-
tdos
csendes tag
Segítséget kérnék, c650-ben hogyan lehet megnézni mennyit működött a készülék, jó lenne ha segítene valaki esetleg egy képet betenne.
-
LeventeV
senior tag
van mód arra, hogy a kódolt csatornákat is fogjam? valami hackre gondolok.
-
yoleeka
tag
Helló
Tedd fel nyugodtan a 2010-eset, én is úgy csináltam, változni nem fog semmi sem a menürendszerben. Hogy a problémán segít-e a firmware frissítés az majd kiderül, de ha felhívod a samsung ügyfélszolgálatát, ők is a firmware frissítéssel fogják kezdeni a kérdezősködést. Szóval érdemes mindenképp megcsinálni.
[ Szerkesztve ]
Better to reign in hell, than serve in heaven...
-
Bendo
tag
válasz kori18t #9127 üzenetére
Szia!
Én torrentről szedtem le, de amik ott vannak, azok általában hivatalosan is közzétett bemutatók, amiket gondolom máshonnan is le lehet szedni, google biztos segít
Hivatalosan a Samsung oldaláról is le lehet szedni azokat az intrókat, amiket például az üzletekben is használnak a tévéken.
A hanggal kapcsolatban akkor nem idegesítem magam, vagy a házimozi 5.1-e, vagy a tévé
A gagyinak mondható orion dvd lejátszó képe viszont trágya. De ezt betudom a lejátszó hibájának
-
Bendo
tag
Már több napja nyúzom a 40c650-est.
Tegnap végre volt időm, és összekötöttem a házi mozival, illetve megnéztem a média lejátszóját is. Leszedtem pár 1080-as bemutatót. A képe egyszerűen gyönyörű
Ami kicsit csalódás, hogy mkv lejátszása közben a srt felirat nagyon kicsi. Hiába állítom "nagy"-ra, még úgy is. Ezzel nem lehet valamit csinálni??
Persze ha gépről játszom le, akkor ott úgy állítom, ahogy akarom, de fölöslegesen ne menjen már a gép is mellette, ha van a tévének saját lejátszója
A másik, aminek még utána kell néznem (mert olvastam már itt felületesen átfutva), hogy a házimozi hangját is bekapcsolva a tévé-é csúszik, és borzasztó visszhangot csinál. Találtam két opciót is a késleltetésre, de egyikkel sem szűnt meg a probléma. Nem menne sokat a tévé a házimozis hanggal együtt, de már csak maga a tudat, hogy csúszik, idegesít
Úgyhogy neki is állok átolvasni a fórumot
-
tony70
tag
Sziasztok!
Egy másik forumon már feltettem ezt a kérdést, de nem érkezett válasz. Itt is megkérdezem, hátha valaki tud segíteni!
Van egy B6000-es tv-m, és a mostanában észre vettem, hogy a mozgások álltalában fehéres háttérnél, elég darabosak (TV műsornál is). Lehet hogy, mindíg ilyen volt, csak nem szenteltem figyelmet rá. állígattam a 100Hz Motion Plus-t 10/0, 0/0 0/10, minden variációra, de nem változott semmi.
Firmware frissítés segítene-e rajta? Találtam kettő firmware-t rögtön tegyem fel a 2010-es verziót, vagy a 2009-es kezdjem? Mert úgy vannak a Firmware-ek, hogy Step1 és Step2.
Valaki tett már fel friss firmware-t ilyen Tv-re és kérdezem, hogy változott a menü rendszer, vagy maradt a régi dizájn? -
f_david
tag
Sziasztok!
Végignyálazva az összes tv topicot (márka + általnáos) plusz a médialejátszósát, kristályosodni látszódik a végső összeállítás.
Eminent EM7075 + Philips 37PFL5405H
Ezek kombinációja ellen tud valaki valami rosszat mondani, vagy "nem foghatok" mellé? Később szeretnék egy nagyon egyszerű (max 50-60 ezer forintos) hangrendszert is rakni melléjük, ebben támogatni tud az eminent lejátszója?
-
BBéci
legenda
válasz vegyszer #9119 üzenetére
Ezt meséld el a HD filmek lejátszása topikban, kíváncsi vagyok, mit válaszolnak rá!
Érdekes, nekem sosem volt bajom, kifogásom a laptopomon lejátszott, erősítőn kersztül vagy direkt tévébe küldött 24 fps-es, (vagy 24 hertzes) filmekkel, hibátlan, borotvaéles képet láttam.
A tévé kiírta, hogy 1920x1080/24 Hz, ami a kapott jelre vonatkozik.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
vegyszer
addikt
bármely pc-n lejátszott 24 fps-el megáldott videókat a megjenítésekor 60 hertze alakítja a gép.
(atinál ha átrakom 24 hertzes felbontásra a kép elég csúnyán szétesik, és nem lehet összekaparni egybe, de nvidia is elég furcsa 24-es képet nyomott ki magából)"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
BBéci
legenda
válasz vegyszer #9115 üzenetére
"24->60 kocka közötti konverzió"
Melyik tévé művel ilyet???
A mozigépek mindegyik képkockát háromszor villantják fel.
(#9117) Edenyke
Az S-PVA valóban típus, az AUO és a CMO panelgyártó cégek.
Szervizmenüből lehet megállapítani a gyártót, típust, erről rengeteg hozzászólásban írtak a hozzáértők.[ Szerkesztve ]
-
Zirowe
nagyúr
válasz JaniACE #9082 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a kimerítő válaszodat!
Nagyon meggyőző ez a tv, főleg a jelenlegi árán.
Még annyi kérdésem lenne, hogy olvasom, hogy különféle paneltípusok vannak jelenleg forgalomban, és nem mindegyik nyújt azonos élményt.
Ha jól értem S-PVA , AUO és CMO is van, és ezek közül az első lenne a legjobb?Vásárlás előtt honnan tudom kideríteni milyen panel van a tv-ben?
Matrica hátul?
Felirat?
Bmi más?Mire érdemes még figyelni?
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
ImI87
őstag
-
vegyszer
addikt
egyetlen dolgot kihagysz a számításból:
az, hogy az ember 24 képkockát egymás után folyamatosnak lát, az bizony csak az átlag...
vannak szerencsésebbek, akik ennél egy kicsit többet is képesek lennének érzékelni. ezért én azt gondolom, ha van aki a moziban is érzi a vibrálást, akkor a tv-n is érezheti. ha csak te látod, akkor jó eséllyel így lehet.nálam főleg a nagy egyirányú mozgásoknál tűnik fel (kiúsztatások), hogy az biza darabos, de a képszámláló a forráson nem számol dobott képet, és a szomszéd, vagy az asszony sem detektálta a jelenséget, ami engem zavar.
bár a 24->60 kocka közötti konverzió is okozhat ilyet... mennyivel szerencsésebb lenne a 72 Hetzet használni :-)[ Szerkesztve ]
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
BBéci
legenda
Az info gomb megnyomására a bemenő jel adatait írja ki, ahogy bemenetváltáskor is. A Motion Plus tulajdonképpen a 100 hertzes megoldás neve, ha kikapcsolod, akkor 50-en dolgozik az elektronika.
-
Engikrisztus
tag
Én sem hiszem,hogy ilyen árak lennének.Nehezen tudom elképzelni,hogy pl a c7000-et,ami most kb 272000, egy 549000-es D7000 váltson le.Tavaly októberben a c7000es volt 380,rá egy hónapra már "csak" 290.Nyilván,hogy nem a megjelenésük hetében kell ezeket megvenni.Türelem tornaterem(ill. tv-t).
[ Szerkesztve ]
Ugyanakkor maga a puszta megfigyelés magában kissé kezdetleges módszer.Néha mélyebbre kő ásnunk,a valódi érzelmi vetületig.Úgy lehet elcsípni a fájdalom forrását és átélni.
-
ImI87
őstag
Bocs, de nem egészen értem a dolgot.
Ha a Motion Plus-t kikapcsolom, akkor nem is fog 100Hz-en menni, vagy a 100Hz mindig megy?Másik, hogy UPC STB-vel nézem HDMI-n keresztül a TV-t. Az info gomb megnyomására azt írja, hogy: 1280x720@50Hz. Ez a bemeneti jelre vonatkozik, vagy azt jelenti, hogy maga a kép is csak 50Hz-es?
-
Amarth
aktív tag
Üdv!
Mit tudnátok ajánlani 90K körül?(ez a max)
Porfestés Szegeden, rövid határidővel!
-
Anonymus23
veterán
válasz Mathias-2120 #9084 üzenetére
Nekem akkor csinált furcsaságot a távirányító ha merülőfélben volt benne az elem.
Mivel a háttérvilágítás és maga ez a távirányító eléggé eszi az elemet, vettem bele akksikat.
De kb 2 hetente cserélni, azaz tölteni kell az akksikat.
Szerintem próbáld meg egy új elemmel.;) - The Power of the Light Side
-
Bandus99
őstag
válasz JaniACE #9082 üzenetére
Szia
Tetszik ez a leiras a Netplayerrol, feltettem kiprobaltam mukodik.Van ennek kulon topikja, ahol az elerheto tartalmakrol van szo ?
Van meg esetleg valami mas kiegeszito lehetoseg a netplayeren kivul amit erdemesnek gondolsz hasznalatra?
Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
-
Imifej
senior tag
-
BBéci
legenda
válasz Carlo009 #9100 üzenetére
Ha mindkettőt nullára állítod, azzal adsz a szarnak egy pofont, gyakorlatilag olyan lesz a kép, mintha kikapcsoltad volna a Motion Plust.
(#9101) ThorsHUN
Talán a legtöbbet boncolgatott téma, amiről kérdezel, rengeteg hozzászólás foglalkozott a "panel lottóval", ami leggyakrabban éppen az általad kérdezett méretekben létezik.[ Szerkesztve ]
-
Bandus99
őstag
válasz Mathias-2120 #9084 üzenetére
Megneztem, nekem is ugyanigy mukodik.
Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest