Hirdetés
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- LG LCD és LED TV-k
- iPad topik
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
cc_rider
csendes tag
válasz okosabbtojás #23299 üzenetére
Már próbáltam, csak FAT32-őt enged.
-
cc_rider
csendes tag
Üdvözletem!
Valaki meg tudná mondani (már sík ideg vagyok), hogy egy 4,6Gb-os mkv-filet miért nem tudok felmásolni a 8GB-os üres PenDrive-ra?Azt írja, h a lemez megtelt....
A fájl írásvédett, és hiába szedem le róla, visszaáll írásvédettre.[ Szerkesztve ]
-
keke69
őstag
Soha ne vitatkozz idiótákkal,mert lesűllyedsz az Ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
-
-
sanyaboy
csendes tag
Megy ezzel a tévével persze. Apróbb gondjaim vannak, de nem veszélyesek:
1. Nekem a Samsung műsorújság rosszul jeleníti meg az ékezetes karaktereket. Ha átállítom monduk Észt-re a területi beállítást (az alapértelmezett nyelv,felirat,teletext visszaállítandó magyarra!), akkor jó lesz (?)
2. Vannak csatornák (pl Disc.Science/World, DoQ,Eurosport2 stb), ahol átkapcsoláskor bejön egy majdnem egész képernyős szöveg: check your smart card. A szöveg alatt megy az adás, le lehet okézni és eltűnik, csak kicsit bosszantó...
3.A csatornák újratelepítése, sorba rendezése macerás. Akár a tévén, akár samtoolbox programmal csinálod. Megtalál kb 500 csatornát, amit nem úszol meg végig kell nézned melyik a tied és melyik mondjuk Digi, vagy más szolgáltató... Pl Rtl Klub kb 5-ször szerepel a listában, de értelemszerűen csak 1 a tied.
Ezekkel a gondokkal együtt lehet élni, cserébe spórolsz egy plusz fogyasztót és távirányítót, tudsz felvenni (ez beltérin keresztül nem megy ha jól tudom), megy a műsorújság beállíthatsz megnézendő/ rögzítendő műsorokat, amikre kezdéskor átkapcsol automatikusan, vagy elindítja a felvételt... Összességében nekem bejön ez a megoldásAki sokat keveri a sz*rt, azt előbb-utóbb berántja a kanál...
-
midian
tag
Sziasztok
A régebben írt tv beállítás azt hiszem a D5000 re ,az egy általános beállítás ?
Tehát az jó a sima tv adásokra és a tv re játszott videókra is?
G -
sandró60
addikt
válasz szilacus #23275 üzenetére
Úgy néz ki,hogy átállitottad valamilyen csoda formán üzleti módba.Át kell állitani otthonira. Sajnos a programozását a csatornáknak újra kell kezdeni,de ha voltál olyan előrelátó,hogy pendrivére mentetted a csatorna beállitásokat akkor nemtart sokáig a programozás.Szerintem
-
szilacus
tag
Valaki már tapasztalta,ha D5500-as tv.-be 3,5-ös jack dugót csatlakoztatok, pc.-és erősítős hangszórót, nem jön ki jel, mit kel állítani. A tv hangszóróit le tudom kapcsolni, de akkor sem működik.
Más , míg a hangszóróval kínlódtam valamit el állíthattam,mert megjelentek azok a matricák a képernyőn amit az üzletekben látni a tv.-ken, és a képbeállításom is elment, hiába állítom be nem jegyzi meg. A plug&play-hez nem nyúltam.Ha valaki ebben szakértő segítsen !!!
-
MrTwister
őstag
válasz sityupityu #23225 üzenetére
kovsol,myckie2: HDMI1-ben van nekem is a PC mint a többieknek! Lehet az a titka...
szerk: látom megoldódott, örülök!
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S20 Ultra@128GB Cosmic Grey##HP Elitebook 8540W@SSD@1TB HDD##ALPENFÖHN WING BOOST 2 PLUS 14cm PWM Blue * 4 db(2*front&1*rear&1*bottom)##RoS gém'tag:MrTuuist3r#2966
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz vinikorn #23267 üzenetére
B679 - feszes mint egy szűzlány, lehet mert odafigyelek hogy ne bulldózerként toljam be ráadásul átlóban és nem semtex-szel robbantom ki.
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
sandró60
addikt
válasz vinikorn #23267 üzenetére
Sajnos a gyakoi ki-be dugdosás az usb-csatlakozóba előfordulhat az amit irtál.Erre tudom ajánlani az usb hosszabbitó kábelt.Amit csak egyszer csatlakoztatod az egyik végét a tv-usb-re a másik végén meg a Pendrivet-Hddt.Igy elkerülheted a tv-ben lévő csatlakozó "kopását" Ajánlok usb csatlakozó hosszabbitót innen
[ Szerkesztve ]
-
vinikorn
aktív tag
Samsung B550-asban olyan lötyögős az USB, hogy nam mindig érzékeli a pendrive-ot. Szigszallaggal kellett vastagítani az USB-t. Bravó!
-
kischico
tag
válasz digo00 #23263 üzenetére
hááááát egy párszor már le lett írva...
Médiagyűjtemény, online források fül
hozzáadás:
forrásadás: Live Stream
URL: rtsp://91.82.85.47:8080/relay/bestof
név: Best Of
típus: videó
Ennyi
A tv-n belépsz a serviio-ba, online források, és ott kell lennie a Best Of-nakIt's Only Rock 'N' Roll (But I Like It)
-
Imco
őstag
Hi!
Egyértelműnek tűnik, de azért megkérdem.
Upc direct megy a 6500-as TV-n gond nélkül?
Mármint, hogy megspórolható a beltéri egység.Köszi!
Üdv! Imco
-
dudu00
csendes tag
hello,
remélem tud vki segíteni, nekem is lenne egy ilyen av kalibrációs (av calibration failure) gondom. én is véletlen rányomtam a szervíz menübe és teljesen elmásztak a színek... a fekete háttérrel jel nélkül mint korábban írták sajnos nem jött össze , továbbra is hibát ír kilenne egyéb ötleted?
kösz, üdv,
tamás -
keke69
őstag
Sziasztok!
Allshirével össze van kötve a sz.gép és a tv.Megosztottam 1 mappát,azon belül csináltam 1 mappát ahová beírtam azokat a filmeknek a címét amiket még nem láttam az az megszeretném nézni,hogy ne kelljen keresgélnem a több száz között.Milyen kiterjesztést kellene adnom hogy eltudjam olvasni?Egyáltalán tudok szöveget megjeleníteni?Vagy hogyan tudnám megcsinálni,minden tippet szivesen veszek!
Köszönöm![ Szerkesztve ]
Soha ne vitatkozz idiótákkal,mert lesűllyedsz az Ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
-
Tomcy7
tag
válasz tibike8 #23248 üzenetére
Nem ez a régebb nem az X talpú hanem a szálcsiszolt alus.
Kábel volt hozzá, mivel scart nincs rajta ezért volt benne egy átalakító, plusz volt 2db olyan dugó aminek egyik fele 3db RCA a másik meg asszem 3,5-es, szóval ezekre összesen 6rca mehet.
Akkor volt hozzá 4db távtartó ha falra akarja rakni valaki, konzol nem volt hozzá de nekem nem is kellett, plusz volt hozzá törlőrongy, meg öntapadós kábeltartók.
Kb ennyi.Mivel a T-s sat boxhoz még anno kaptam HDMI-t így azzal van összekötve, a videónak meg maradt a scart átalakító.
Esetleg tud valaki egy jó képbeállítást hozzá?
-
air76
tag
MediaMarkt katalógus:40D6500 219999,40D5500 179999,32D5000 99999Ft
-
Flashget
félisten
válasz RexpecT #23250 üzenetére
D5003 esetében is turkáltak a szervíz menűben és lett 5800. Utána működött az USB-ről a lejátszás viszont az érintős kapcsolóknak reszeltek.Azok akkor sem működtek ha jól emlékszem mikor visszarakták a szervíz menűben az 5003-t.
Olvass vissza (használd a keresőt)Realme GT Master Edition
-
RexpecT
addikt
Sziasztok!
Vettem egy Samsung LE40D503 TV-t, de nem játszik USB-ről videókat, de olvastam egy külföldi fórumon, hogy ha átállítom a szervíz menüben D505-re akkor szépen fogja.Jár ez garanciavesztéssel?
-
-
Tomcy7
tag
Sziasztok!
Vettem egy Samsung UE40C6500 LED TV-t 150k volt 10 havi kamatmentes részletre.
Szerintetek megérte?
Természetesen zsír új garis. -
sandró60
addikt
Ha vársz még egy kicsit amig kinem jönnek a Samsung 2012-es modeljei,akkor a 2011-es modelek ára lefog esni remélhetőleg és a pénztárcád se bánja annyira Az eladásal kapcsolatban, sok pénzt nevárj egy 2009-es modeltól.Talán a felénél kevesebbért eltudod adni,mint amiért vetted
[ Szerkesztve ]
-
VGYke
addikt
Sziasztok! Nagyon off amit kérdezek, de azért megpróbálom. Szerintetek egy [Samsung UE46B7000WWXXH] TV-t, amit 2009. 12. 20-án vásároltam, mennyiért lehetne eladni?
A család minden áron egyel nagyobbat és 3D-t szeretne, nem feltétlenül 2012-es modellekből. Tehát csak téjékozódnék hogy egyáltalán mondjam-e hogy lehetséges a csere, vagy mondjak nemet a pénztárcámba betekintve.[ Szerkesztve ]
kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
digo00
tag
Sziasztok!
A Smart Hubos Online TV-ről van valami magyar leírás! -
Tutu7030
veterán
válasz tibike8 #23237 üzenetére
Nálam már a sorrend módosítás sem működik.
A samtoolboxon nem megy a drag&drop, a másikban meg, ha áthelyezem az adott csatornát, akkor átrendezi a számozást is.LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
tibike8
őstag
válasz Tutu7030 #23234 üzenetére
Én próbáltam és a tv által olvashatatlan lett az eredmény. Az év elején a szokásos csatorna lista változásnál gondoltam, hogy hozzáadom az újakat, de nem jött össze. Így újrahangoltam az egészet a tv-n és aztán a szerkesztővel PC-n megcsináltam a sorrendet és vissza a tv-re.
-
Viper26
nagyúr
D5500-on milyen az antenna csatlakozó?Nem szeretném, ha itthon derülne ki, hogy cserélni kellett volna.
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
Tutu7030
veterán
Próbált már valaki új csatornát hozzáadni valamelyik csatornalista szerkesztővel a tv-ről lementett scm-hez?
A chlpced-ben nincs ilyen opció, a samtoolbox meg összeomlik, mire végeznék vele( linuxos és win verzió is ).LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
kovsol
titán
köszi a segítséget mindenkinek, és tényleg az első hdmi nél oda is van írva, hogy HDIMI1/DVI
átraktam a nevét DVI PC és most már normálisan mutatja ! eddig ezen az xbox360 volt rákötve, remélem az normálisan megy majd a másikon.[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
Superbad
tag
válasz joci66 #23228 üzenetére
Ennek a linknek a végén van felsorolva pár. Nekem csak nagyon kevés működik.
-
Tony21
tag
Elnézve a mostani árakat, a 40D6000 149990Ft-ért nagyon jó vétel volt.
-
joci66
tag
Sziasztok valaki tud internetes tv csatornákat? Előre is köszönöm.
-
myckie2
őstag
Akkor ha nem az 1-be dugom esélytelen lenne az egész mert az enyém nem ott van.
-
veterán
válasz kovsol #23223 üzenetére
Kíváncsiságból fellapoztam a használatit is,és ki is van emelve,hogy a Hdmi 1-et kell átnevezni ha 1920x1080-as felbontást akarunk elérni. Bár nekem c650 van,lehet hogy más tipusra is érvényes ez.
[ Szerkesztve ]
--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
kovsol
titán
válasz sityupityu #23222 üzenetére
kösz a tippet, majd csak holnap leszel legközelebb TV közelben akkor átrendezem a rádugott készülékeket és a PC -t rakom a hdmi1 re, hátha segít, bár 1680x1050 ben is szép a képe, max használom így.
May the Force be with you!
-
veterán
válasz kovsol #23215 üzenetére
Lehet hogy hülyeséget írok,de mintha rémlene valami hogy a Hdmi 1-et kell átnevezni.
Air! Ez így van. Téves vásárlás,nem tetszik stb nem kötelesek visszavenni csak ha hibás a készülék. Viszont ha az van hogy hibás a készülék akkor dönthet úgy is az ember hogy csere helyett a pénzt kéri vissza!
[ Szerkesztve ]
--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
myckie2
őstag
válasz Flashget #23216 üzenetére
ATI 4850 OC-m van ami összeakad az új videodriverekkel ezért az alap 8.56-os verziót használom (win 7-ben ez van alapból benne) amihez nincs catalyst és semmi egyéb más. Speciel szürke halált kapok csak még nem értem rá visszavinni a kártyát. A tv-n a játék funkció az, hogy jön ide? Közelében sem jártam az csak ront a színeken stb.
-
air
nagyúr
Téves vásárlás miatt amúgy sem vennék vissza 3 napon belül. Csak ha meghibásodik a készülék. Felejtsétek már el ezt a 3 napozást! Lassan 10 éve nem érvényes már az a jogszabály ami lehetővé tette a 3 napon belüli elállást.
Helyette van a 8 napos határidő, de az csak netes vásárlásra érvényes.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
-
MrTwister
őstag
válasz myckie2 #23196 üzenetére
myckie2, kovsol: nevezzétek el a bemenetet PC-re és ez megoldja a gondot! Nálam legalábbis ez segített!
Samsung Galaxy S20 Ultra@128GB Cosmic Grey##HP Elitebook 8540W@SSD@1TB HDD##ALPENFÖHN WING BOOST 2 PLUS 14cm PWM Blue * 4 db(2*front&1*rear&1*bottom)##RoS gém'tag:MrTuuist3r#2966
-
MrTwister
őstag
válasz 8nemesis8 #23096 üzenetére
Pontosan!
sandró60: 40D6500-am van, tehát 3d-s, de a 3d nem érdekel, csak a minél szebb 2D!
[ Szerkesztve ]
-
Imco
őstag
válasz Tappancs2001 #23199 üzenetére
Az 5éves LG-m is ment már hdmi-vel.
Inkább a videó kártyán múlhat.Szerintem...
Üdv! Imco
-
kaboska
aktív tag
Fogjátok meg a 4 sarkát kicsit feszegessétek meg hátha lesz valami bibi a képenyőn!
Aztán le kell gariztatni és valószínű hogy újabb kiadásút ajánlanak fel!
Én így voltam jó pár éve vettem 200k-ér 1 LG HD tv-ét, egy év múlva lett a képernyőn 2 csík.Hívtam a szervizt másnap kijöttek érte elvitték,rá 1 napra kaptam a telefont hogy nem javítható.Be kellett mennem a papírér és mehettem a Média M-ba és 200k-ér választottam
egy Samsung FullHD tv-ét!"Fej vagy gyomor"
-
Bibby
addikt
válasz leslieke #23203 üzenetére
Igen akkor én sem lennék idegbeteg ha 3 napon belül lennének.
Kovsol: nem értenek hozzá. Nekem a reklámújságban mutatták, ez az a TV, százezer forint, valami hitelakcióval 90, ránéztem, d5000 típusszám, utánanéztem, frankó lesz nekik. Ehhez képest most nézem itthon és D4000.
Kérdem én ha ugyanazon az áron van egy jelentősen fejlettebb típus, akkor hozzáértő eladóként nem ajánlom azt az elavult helyett?Ελευθερια η θανατος
-
Bibby
addikt
Ezt most muszáj leírnom ha flame, ha offtopik, de szétrobbanok.
Apámékra rásóztak egy D4000-es tévét a D5000 helyett abban a rohadt euronicsban.... És mivel a számlán is D4000 szerepel, reklamálni sem lehet semmit gondolom. Ha ráérnék azért bemennék és szétrobbantanám ezt a dilettáns társaságot, szakértők akik értenek hozzá mi... 2012-ben HDready,qrvajó.Ελευθερια η θανατος
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Videó stream letöltése
- Emlékszik erre valaki?
- GTA VI
- Netfone
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest