Hirdetés
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
nightshadow
veterán
válasz Gabesz1019 #23399 üzenetére
32 D5000 és D5500 között csak a Smart funkció az eltérés?
Így igaz, más különbség nincs.
[ Szerkesztve ]
-
Gabesz1019
senior tag
32 D5000 és D5500 között csak a Smart funkció az eltérés? Szobámba szeretnék venni egy LED TV-t. A kettő között most 25000 Ft a különbség a MM-ba. A nappaliban van egy 40D6500 azon van Smart, tehát az nem lenne lényeg az enyémen, ha csak az a különbség a kettő között.
-
sonye
senior tag
Köszi a sok infót. Már mindent tudok :-)
-
Tutu7030
veterán
válasz sziryboy #23395 üzenetére
Nincs mit.
Azóta már kicserélték a smit modult (tegnap), mert rendszeresen "Kódolt jel" szöveget írt (másik tv-vel is próbáltam).
Kaptam helyette neotion-t, az is ugyanolyan tré.
Lehet, hogy nem is a modullal van a gond, hanem a kártyával?LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
Viper26
nagyúr
All share használatával csak a gépről tudom indítani a filmeket?Tv-n látom a saját mappáit, a gépen megosztott film mappát nem, viszont gépről indítva lejátssza a tv-n.Nem jöttem rá hová kéne másolnom, hogy a tv is lássa amit kell all share-en keresztül.
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
kischico
tag
válasz Tomcy7 #23386 üzenetére
Nincs mit.
Egy jó tanács annak aki thome sat-ban gondolkozik:
A hd csomagot is meg kell rendelni, amit egy hét után minden következmény nélkül interneten is le lehet mondani mert nem hűségidős.
Így hdmi-s beltérit hoznak ki, nem csak scart-ost, és a kép sokkal jobb, hiába nem hd-s az adás.It's Only Rock 'N' Roll (But I Like It)
-
ratkaics
senior tag
válasz sandró60 #23388 üzenetére
De a D6100 az 3D képes TV, csak nem FullHD lesz a 3D. A lejátszóknál el kell különíteni a blueray-t, meg a pendrájrvól való MKV lejátszást. De ha a TV nem 3D-s, akkor nem fog menni egyik esetben sem. a BD esetében a lejátszónak is tudnia kell a 3D tartalmakat kezelni. Igazából az MKV-ra is ugyan ez igaz, de ott ez általában szoftver kérdése.
[ Szerkesztve ]
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó ....
-
sonye
senior tag
Helló!
Van egy fura kérdésem, amit nem értek!!!
Van ugye Tv meg Okostv, eddig oké. Van okos DVD meg blue-ray. Ez is oké.
De 3D képes blue-ray-t nem értem.
Nem a TV vezérli a 3D-t, akkor meg tökmindegy.
Ezek szerint pl, ha van sokaknak itt egy pl 40D5000, akkor akár ő is képessé válik 3D filmek nézésére? Mert nem értem mire jó, hogy a blue-ray kötelezően tudja a 3D-t. A vinyó és a pendrive se tudja, mégis a TV megcsinálja.A kérdés azért merült fel benne, mert akkor akár egy régi szép Tv-vel vagy egy nem 3D-nek nevezett Tv-vel is lehet 3D-t nézni?????? Tulajdonképp a hardver csinálja a 3D-t nem?
Tegnap láttam olyan 3D lejátszót, amihez adtáka az AVATAR-t is meg 2 db szemüveget. Bár panasonic volt a márkája. Na innen a vezérhangya!
Kérek választ, de komolyan!!! Erősen gondolkodok egy blue-ray vásárlásán, de ha pl az én D6100-as TV-hez hiába veszek 3D-t, akkor se lesz FullHD, akkor jó lesz az alap tudású is.
[ Szerkesztve ]
-
Viper26
nagyúr
ÁÁÁÁ, miért nem látja a tv a megosztott mappát??Azt hiszem már mindent megpróbáltam.
-
Tomcy7
tag
válasz Napfénysüti #23375 üzenetére
Köszönöm előre is!
-
dave_gahan
aktív tag
Attól tartok, hogy egy D szériás tv, a vele kompatibilis Samsung kamerával később még firmware frissítéssel sem fogja tudni az E sorozat mozgásérzékelős és hasonló tulajdonságait... De ne legyen igazam! Inkább cáfold (v. erősítsd meg) kérlek tibike8 vevőjének véleményét a kamera képének minőségéről.
Kétlem, h olyan a képe, mint egy néhány ezer Ft-os sima webkamerának. Egyelőre még kevesebb HD felbontású külső kamera van, amelyek pedig HD felbontásúak, 90%-ban 30 fps (képkocka) értékkel bírnak, ez a Samsung pedig 60fps-t tud + autófokuszt! Elvileg szemmel látható különbségnek kellene lennie. Paramétereiben megegyező külső webkamera jóval 10e (akár 20e) fölött kapható.
A Pana TZ-10 kompakt fényképezőm is ilyen videót tud rögzíteni, ami már egész elfogadható minőség.Szóval neked (és aki már használta a Samsung kamerát) mi a tapasztalatod?
-
air76
tag
válasz tibike8 #23380 üzenetére
Jól rátapintottál a lényegre tibike8 !A 2012-es 6-os szériától asszem beépített kamerák lesznek az új tv-kben.Igen jön az angry birds,meg a sok újj app és lehet hogy a kapott skype kamera is kihasznál egy-két lehetőséget.(mozgás érzékelés....stb)Én ebbe bízok!Bár lehet hogy nem így lesz,akkor marad egy mezei skype kamera a tv tetején.
-
Viper26
nagyúr
Film mappa megosztva - hálózaton látszik - TV viszont nem kapcsolódik a PC-hez, mit csinálok rosszul?
-
tibike8
őstag
válasz dave_gahan #23379 üzenetére
Gondolom itt nem a Skypera gondolt, hanem hogy pl. gesztusokkal vezérelni vagy valami hasonló amihez kell valami érzékelő. Amúgy meg akinek eladtam a kamerát azt írta, hogy egy pár ezres webkamera különb mint ez minőségben, de legalábbis olyan a képe mint a legtöbb külső webkamerának amit pár ezerből megveszel.
-
dave_gahan
aktív tag
"ki lehet majd használni a kamera tulajdonságait"
Mire gondolsz pontosan? Miért, most pl. egy D6500 nem tudja kihasználni? Milyen tulajdonságokat?
Én pl. tervezek venni egyet, mert csak december második felében vettem a tv-t, így lemaradtam a Skype kamera akcióról. A horror ára miatt akkor letettem róla, de a vatera-n már 20e alatt is lehet kapni, annyiért elgondolkodom, főleg, hogy pöpecnek tűnik a Samsung kamera.
Viszont a tulajdonságait, pontosabban annak előnyeit nem én fogom tapasztalni, hanem akivel Skype-olok. (pl. vidéken élő nagyi, aki végre nem a laptop beépített hígfos 0.3Mpixeles kamerája általi agyonkockázott képen látja a másfél éves unokáját, hanem HD-ben, 60 fps-sel, autókofuszosan ) -
air76
tag
válasz nagyandras #23342 üzenetére
Na,feltettem!Egész jól mutat a tv tetején,bár erős mágnes fogja a hátlaphoz ami nekem nem szimpi.A kamera képe tűrhető,van némi késés a reakcióidejében, 3x-os nagyítást enged.Amúgy jól használható,rendbe van.El akartam én is adni,de túl későn kaptam meg, aki akart venni az már megvette akkor.10-15ezerért meg inkább megtartom,hátha lesz valami firmware frissítés, minek következtében ki lehet majd használni a kamera tulajdonságait.
-
kischico
tag
válasz Tomcy7 #23374 üzenetére
Thome beltérin külön be kell ezeket állítani nem elég a tv-n. Hiába beállítod 16:9 re a tévét ha a beltéri nincs belőve. Most nem tudom a beállításokat de ha kell este rá tudok nézni. Fontos hogy a 1920 x 1080 is be legyen állítva a beltérin mert csak akkor adja úgy a jelet.
It's Only Rock 'N' Roll (But I Like It)
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz Tomcy7 #23374 üzenetére
Igen 32-esem van. Délután otthon biztosra meg tudom neked nézni de emlékeim szerint úgy van hogy beállítható hogy a 4:3 arányú képet tényleg ennek vagy 16:9-nek vegye. Ezen felül a méretezés is beállítható előre nekem most automata nagyításra van téve 16:9 mellett és ez szerintem elég korrekten működik.
Més que un club!
-
Tomcy7
tag
válasz Napfénysüti #23367 üzenetére
Neked 32"-os D5000 van?
Ha igen akkor megírnád hogy tényleg nem vált autómatikusan képarányt 16:9 és 4:3 között?
Mert anyósék akarnak venni és ezt néztük ki, de ha nem vált autómatikusan akkor gáz, mert T-s Sat tv van nekik és nem lenne jó minden csatornaváltás után a képarányt manuálisan váltogatni.
Köszi! -
Viper26
nagyúr
Közben megoldottam a dolgot.
-
Viper26
nagyúr
Csatornák beállításánál mit kéne választanom?Digi van, akkor gondolom nem légi, hanem kábel, de digitális vagy analóg?Olyan opció is van, hogy mindkettőt keressen...
-
kischico
tag
válasz Napfénysüti #23367 üzenetére
Diginél a kábel király, a sat ... halottról jót vagy semmit
It's Only Rock 'N' Roll (But I Like It)
-
-
syler123
veterán
37d6500-ban van Samsung paneles?
Korábban azt olvastam ilyen méretet nem gyárt a Samsung. -
-
tildy
nagyúr
Tudja valaki a d6100ba hatulra mi kell meg a kartyafoglalatba (digitalis dekoder reszre gondolok) Apum valami kartyafoglalatot mondott, amit bele lehet dugni abba a csaktlakozoba ami ott van.
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Szabikaa20
őstag
Hali!
Adott egy Samu UE32D5000 Led tv.....Nem tudom esetleg átvarázsolni firmware frissítéssel Smart TV-re???Vagy ez csak a 5500-as ban lehetséges?Köszi!
Ender 5 Pro, iPhone 13, iPad 2021,Dahua Imou Ranger 2 4MP
-
air76
tag
Ja-Ja!
"Tisztelt SmartHub Felhasználó,a szolgáltatás az alábbi időszakban műszaki karbantartás miatt nem lesz elérhető:02/08/2012 23:00-02/09/2012 01:00......"
Na majd meglátjuk[ Szerkesztve ]
-
Imco
őstag
válasz tibike8 #23347 üzenetére
Köszi!
A tv beltérijével /6510/ működik?
Merthogy nem szerepel még náluk ilyen alternatíva.Üdv! Imco
-
Sorcery
tag
Smart hub karbantartás lesz 8-án 23 órától 9-e 01 óráig. Kíváncsi vagyok mit újítanak!!!!
-
Imco
őstag
válasz HofiZoli #23324 üzenetére
Szia!
Itt talán könnyebb, mert tudod miről van szó.
A lényeg, utálom a függést a szolgáltatóktól és gyak. semmim sincs hűséggel.Na most ezt kihozta a posta, és miután mindent aláírtam meg is kaptam a cuccot.
Postás kérdésemre mosolyogva közölte, hogy ezt már nem tudom itt visszacsinálni.
Az előfizetői szerződés melléklet II.1.2 összegek verték ki a biztit.
A neten a pdf-be így szerepel: 2. SZÁMÚ MELLÉKLET - DÍJSZABÁSA T-vel 4 hónapig leveleztem, hogy az 5700 Ft szerződésre nem illik 9000-et számlázni.
Bocsánatot kértek, küldtek egy 5700-as szlát majd megint jött a 9000-es. 6 hónap után kikapcsolták, senkinek eszébe sem jut, hogy esetleg valami baj van. Nincs kedvem 4 hónapot levelezni megint. Hányok minden szerződéstől.Többiektől bocs az offért.
Üdv! Imco
-
nagyandras
csendes tag
válasz nagyandras #22846 üzenetére
Sziasztok!
Skype kamerás tapasztalata van valakinek? -
Viper26
nagyúr
Vettem kábelt a TV-hez (CAT 5e STP - RJ45), jó lesz ez nekem igaz?
-
Lalolib
csendes tag
Nincs abban semmi ijesztő. Nekem is a postás hozta a kártyát, én is aláírtam néhány papírt. Bedugtam a foglalatba a kártyát, és máris üzemelt. Sőt, mivel egy heted van az aktiválásig, addig minden csatorna fogható. HBO is! Ezért én percre kivártam az egy hetet, és mikor "elsötétült" a kép, hívtam őket és fél óra alatt aktiválva is lett. Mindezt ráadásul szombat délután.
Ez vajon miért ijesztő? -
GLOCK34
aktív tag
válasz petikex #23337 üzenetére
Talán még annyit,ha nem nevezted át pc-re azt még kipróbálhatod azon belül is a neked tetsző beállításokkal. Nem ismerem a d5000 de gondolom van hdmi(dvi)bemenete arra csatlakozz és nevezd át a menüben. Ha nem lesz jó passzolom,majd a szakik megmondják mi lehet a gond. Azt is vedd figyelembe,hogy ez nem monitor,és nem felső kategóriás tv. Lehetnek hiányosságok.
-
fesii
aktív tag
Sziasztok
Volt egy fura hiba a samsung 40d550 tévémmel.
Allshare megosztásnál filmnézés közben néha egyszer csak úgy gondolta, hogy megáll. Ekkor az allshare azt írta ki, hogy ismeretlen hiba történt. (Vinyó leállás nem volt...stb)
Normális esetben csak a tv kap jelet egy filmnézés közben a tv nem küld jelet a gépnek. (gondolom én)
Gondoltam egy próbálkozást megér, hogyha közben pl: a hangerővel játszadozok egy kicsit és ez be is jött nekem. Végre végig tudok nézni egy filmet úgyhogy nem történik hiba és nem áll le a lejátszás.
Nem biztos, hogy ez volt a probléma oka ami az én elméletem, de ha ne adj isten valaki találkozik ilyennel ez lehet egy megoldás... -
petikex
tag
válasz GLOCK34 #23336 üzenetére
hdmi-re. Az a baj, hogy minden szép, egészen addig amíg full hd-ra nem rakom, mert akkor egy szar nem is tudom milyen képet ad. Más dolgokat is megyfigyeltem, pl akkor hullámzik a képernyő ha kamerázom, máskor meg nem, de mind1, nem tudták megoldani ezért a vga, azzal egyszer már működött
-
GLOCK34
aktív tag
(#23333) petikex: Mit nem tudtak megoldani a samunál? Hdmi kábelt milyen bemenetre kötöttél?
[ Szerkesztve ]
-
Etikusz
tag
Sziasztok!
D6500-as hoz tudtok valami jó androidos távirányítós alkalmazást amivel még gépelni is lehet?Segítséget előre is köszönöm!
Nokia 3210 (5év)->Nokia 6020(4év)->Nokia 3120c(3év)->Nokia 6303ic(2év)->Nokia Lumia 620(2év)-> Microsoft Lumia 650(2év)->Apple Iphone SE 32GB(2év)->Apple Iphone 8 64GB
-
ratkaics
senior tag
A UPC Direct-et, csak HD-s előfizetéssel javaslom. Nagyon alacsony az SD adások bitrátája a transponderen, amiről jönnek és az "alap" philips beltérinek elég vacak képe van (nincs HDMI sem). Tudom mit beszélek, nekem a legolcsóbb előfizetésem volt, de visszamondtam, mert nagyon keveset néztük, és akkor is bosszankodtam a képminőségen . A mindigTV ehhez képest ég és föld. Most azt használom, persze csak a szabadon foghatóakat, de az SD adók is sokkal jobbak itt mint a tányéros UPC-nél.
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó ....
-
petikex
tag
Sziasztok!
Pcre rákötöttem vga kábelen keresztül egy samsung d5000-eset, és az a bajom, hogynem találja meg aképarányt. 1600*1200-asnak teszi be, mikor full hd. Megnéztem a vezérlőpultban, nem ismeri föl. MIt tehetek?
-
zs2994
tag
hello
wifi stick hosszabbítóját használhatom a pendrive-hoz
ne kelljen állandóan a tvből kibányászni ? ..
köszi -
HofiZoli
senior tag
Megírnád itt , hogy mi olyan ijesztő? Éppen ma bogarásztam a februártól érvényes ászf-et, lehet nem vettem észre. Köszi!
A hozzászólás elolvasása kizárólag erős idegzetű fórumozóknak ajánlott! A hozzászólás elolvasásából adódó esetleges fizikai és szellemi károkért a hozzászóló nem vállal semmilyen felelősséget!
-
Imco
őstag
válasz midian #23309 üzenetére
A mindig tv-t / családi/ most küldtem vissza mert ijesztő a felhasználói feltételek egy része. Apostás beszedi a pénzt majd aláírat még 3 féle papírt és a végén tudatosul, hogy nem ilyen lovat akartam!
Ettől függetlenül egy antenna lakhelytől függően ~3-15e Ft és az ingyenes részen élvezkedhetsz. Az IP TV sok helyen sántít de mivel címed nem írtad így konkrétumot nem tudok. Ennél nem úszod meg a STB-t. Most nézem a típust, és sehogy sem úszod meg.
Én most épp a UPCdirect felé kacsingatok.[ Szerkesztve ]
Üdv! Imco
-
m_lacc
csendes tag
Sziasztok!
Samsung UE46C6820-al van valakinek tapasztalata? 720p/1080p-s tartalomra lenne használva főleg, meg PS3/X360-ra.
-
Flashget
félisten
válasz Viper26 #23318 üzenetére
hogy értve milyen a közepe? fiú mint a baloldali
rf,rf2,GTR2,GTL,RaceOn..szimulátorokhoz. miért?
[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
Viper26
nagyúr
Én nagyon nem vágom melyik milyen, felénk digi van, de mit és hogyan kell majd beállítanom az rejtély.
-
sziryboy
csendes tag
válasz midian #23309 üzenetére
Egyértelmű, hogy a Mindig tv a jobb választás. Bővebb csatornakínálathoz pedig a mindig tv extra családi csomag. [link]
Én alig várom, hogy a szar és drága upc lejárjon. Egyelőre az ingyenes csatornákat fogom, de azok jobb minőségben jönnek, mint a upc. Felejtsd el az analóg adást, a digitális sokkal jobb. Részletesebb az epg is. Nem kell külön set top box sem. -
Agamemnon
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem egy UE32D6500VS 32" LED TV -vel kapcsolatban.
Probléma a következő: médialejátszásnál (divx) nem tudom állítani a képarányt , mert nem aktív a funkció , HDMI, és SCART -on nincs ilyen gond.
Van még egy ugyancsak 32" Samsung LED TV az a D6000 -es, és ott nincs ilyen probléma.
Esetleg valami ötlet?
Firmware frissítve van.
Előre is köszönöm.
-
midian
tag
Sziasztok
Érdeklődni szeretnék ,hogy kinek mi a véleménye a tv szolgáltatókról minőségben és egyéb .
Jelenleg nálam analóg hagyományos analóg csatornák vannak ,de szeretnék jobb minőségre váltani (a héten vettem egy 40D5000 et)
Amin álaunk elérhető az a T home os IP tv és a Mindíg tv.
Melyiket ajánlanátok?
üdv G -
-
sandró60
addikt
válasz szilacus #23304 üzenetére
Megszeretném kérdezni,hogy szoktad olvasni a hozzászólásokat amiben esetleg hasznos dolgokat irnak le,vagy mondjuk a te konkrét esetedben magadtól jöttél rá?Irtam ezt a hozzászólást olvastad?[link] Az aktiv hangfalaid működnek a fejhallgató kimenetről?
[ Szerkesztve ]
-
tomgabor
senior tag
A Le37C630-as TV-mnél szeretném valahogy megoldani azt hogy, a TV hangszórója is szóljon+sztereó jel is kijöjön belőle.
A Scartos táma már nem megy ennél, van ez , ha jól tudom a TV HDMI-ről jövő hangot csak sztereóban tudja tovább küldeni optikán(ehez jó lenne), de arról nem találtam semmit hogy ha a Samsung PC Share-t használom akkor kijön az AC3 meg AAC is(mert itt süket lenne acucc)?Még azt hogy PC-t/konzolt rákötöm a TV-re és az erősítőre is, mind a kettőn szól és vízhangzik, de nem jövök rá hogy miért.
-
szilacus
tag
válasz szilacus #23283 üzenetére
Ha valaki is így járna.
A probléma megoldódott:
Mivel a TV.-m a falra van szerelve, ahhoz hogy a hátsó csatikhoz hozzá férjek egy kicsit mindig meg kel az alját emelnem, és ilyenkor pont ott tapiztam ahol az érintős kezelők vannak.
Valami gombok egyszerre történő nyomására át állítottam üzleti alkalmazásra.
A plug&play-el sikerült az ügyet lezárnom, most már normálisan működik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest