-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Próbáltam frissíteni a TV-met ( T22A350 ) USB-n keresztül, de nem megy... Egyszerűen nem találja meg a fájlokat a pendriven ( egyébként simán felismeri, videókat lejátssza, stb. )
Kicsomagoltam a dolgot is, amit le kellett tölteni, de semmi. FAT32-vel, NTFS-el sem jó.
Valami ötlet?
-
idióták
csendes tag
Sziasztok!
D6500asunk van, mivel a netes alkalmazása elég szar távirányítóval gondoltuk veszünk hozzá wireless bill-t+egeret, hátha legalább a billt lehetne használni és nem egyesével lépkedni a kruzorral...betolom az USB-t, de nem ismeri fel, beállításoknál se találtam semmi olyat hogy külső beviteli eszközök vagy valami....tudtok segíteni?
Másik kérdésem, melyik elmebeteg változtatta meg a belépési módót? Dobhattam ki a többéves accountomat mert nem tudom mi volt 5éve az email címem....fasza. -
Flashget
félisten
válasz
rhyme87 #25190 üzenetére
nézz meg egymás mnellett egy 50Hz és valós 100Hz-es tévét.
látni fogod a különbséget.viszont LG-ben van ez ami szintén valós 100Hz. Viszont a médialejátszója gyengébb mint a samsungé (nem tud mit kezdeni a DTS hanggal és a level 5.1-el)
de itt van 42"-ban
ha nincs elég csah én inkább ezt veném mint a samu D5xxx-t -
rhyme87
csendes tag
válasz
Flashget #25184 üzenetére
Hú, hát most nagyon elgondolkoztam. Nagyon megtetszett ez a 6-os széria és hát mondta a srác, hogy nem gáz az 50 Hz de én is csak fanyarogtam rá. Hát ha kapnék hitelt akkor lehet ezek közül választok. És hát ugye a méret. Barátnőm mondta, hogy elég a 82 cm, de én is nagyon húzok a nagyobb felé, (Főleg, hogy nagyobb szobába költözünk...)csak a keretet ezzel már biztos nagyon átlépném...
Ha lesz kicsit több időm akkor megnézem ezeknek az árát 100-as méretben, csak most dolgozom. -
Mr.Foreigner
csendes tag
válasz
kisspepe #25175 üzenetére
Én is December 3-a óta várom a Skype kamerát (meg egy kollégám is). Többször is hívtam már a Samsungot, nekem is ugyanazt a választ adták,mint neked. Egyenlőre türelem. Bár a Samsungnál március közepét rebesgették és hát az is elmúlt már.
Érik egy telefonhívás megint.
-
Flashget
félisten
válasz
rhyme87 #25181 üzenetére
azt gondolom a srác nem mondta, hogy a D5xxx csak 50Hz-es tévéket jelent?
Ha ez nem jelent gondot akkor jó lesz neked az 5500.
Ellenben itt van ez ami valós 100Hz megkapod hozzá a 3D-t is legfeljebb nem használod.
én ezt vettem
Veheted részletre is náluk, de megsúgták egy nyugdíjas ha van vezetékes telefonja könnyebben kap hitelt mint egy dolgozó havi 200K-t kereső de csak 25 év körüli fiatal, mert tapasztalatuk szerint utóbbiak nem fizetik a részleteket, nyugdíjastól ugye letudják inkaszózni.
Hogy miért ragaszkodnak a vezetékes telóhoz pasz. -
rhyme87
csendes tag
Áhh köszi. Már ezzel is előrébb vagyok. Gondoltam, hogy itt valami probléma lesz az elképzelésemmel, de akkor így tiszta. Nekem az előbbi vagyis, DLAN-on keresztül osztok meg filmeket. Ezzel kapcsolatban annyi a kérdés, hogy az említett 5500as tévéknél mennyire gyors, vagy probléma mentes ez a technika?
HDMI pedig annyi, hogy a videókártya kimenetemnél kapcsolom össze a géppel és amit a gépen csinálok azt a tv-n látom?
Bocs, ha hülye a kérdés és köszi a választ!
-
vlevi
nagyúr
válasz
rhyme87 #25181 üzenetére
"-könnyű és egyszerű összekapcsolás a géppel (gondolok itt a smart tv funkcióira)"
A két dolog egymástól teljesen független.
A géppel összekötés két dolgot jelenthet. Az egyik, hogy van HDMI bemenete. Ezt természetesen mindegyik tudja.
A másik, hogyha esetleg a számítógépen DLNA-n keresztül megosztott filmeket szeretnéd nézni, ahhoz sem kell nagyon okosnak lennie. A Samsungnál az okosság az a böngészőt, youtube klienst és ilyen, nagyjából haszontalan funkciókat jelenti.
Valaki egyszer becsatolta ide, hogy a 2011-es Samu tévék sorozatszámok szerint miket tudnak. Az első hozzászólásban a 2009-esek vannak benne, ha valaki be tudná reszelni az első hozzászólásba a 2011-es (és már talán a 2012-es) tévék összehasonlító táblázatát, az nagyon jó lenne. -
rhyme87
csendes tag
Sziasztok!
TV vásárláson gondolkozom, de életemben most először és lehetőleg egy ideig utoljára. Sajnos egyáltalán nem értek a tvkhez, viszont utánna olvastam pár tesztnek, valamint fórumokban böngészgettem. Az alapokat megismertem, valamint odáig eljutottam, hogy tudom miket szeretném, hogy tudjon. Tudnátok-e segíteni vagy valami ötlet lenne-e pontos típusokra.
Amiket tudjon: -NEM kell 3D
-könnyű és egyszerű összekapcsolás a géppel (gondolok itt a smart tv funkcióira)
-Persze a kép és a színek jók legyenek.LED háttérvilágítás előny lenne
-3 kiemnet legyen, mert set-up box, xbox, és a gép is rámegy.
-Legalább 82cm de ha a keretből kitelik akkor nagyobb egy mérettel.Kb ennyi, aztán ha valamit kihagytam akkor egészítsetek ki.
Amit én néztem az Samsung 5500-as széria. Médiában voltam, a srác ott megerősített ebben. Viszont mondta, hogy lesz most pár hét és új verziója ami talán jobb és érdemes megvárni.
A keretem a 120k, max 160 lenne, (160 akkor ha részletre a médiában megvenném mert egyben ennyit nem tudok kipengetni, de ha ott árulják akkor mehet).
Ezért az összegért mit tudnátok ajánlani.Köszönöm előre is a segítséget!
(Milyen tv-t vegyerk topikba írtam már de nem kaptam választ, remélem nem gond, hogy felteszem itt is, csak fontos) -
válasz
StoneBridge #25174 üzenetére
Jól tetted hogy nem frissítetted,hagyd úgy ahogy van. Semmi nem történt amiért érdemes lenne. Sőt,csak rosszabbul jársz! Pl ha frissítesz és előtte nem aktiváltad a Pvr-t,akkor utána már nem is lesz lehetőséged. A másik ami aztán végképp egy nagy szemétség,hogy az egyik scart-ot lehetett használni audio kimenetként is,ami szintén a múlté a fw csere után.
-
Zolesz007
őstag
Sziasztok!
A D4003-as szériában elő lehet hozni a filmlejátszást úgy mint a D5003-ban?
-
kisspepe
tag
Még december elsején vettem az Auchanba egy 46D6500-as TV-t. Akkor még volt az 5 év gari, skype kamera és prémium kártya akció. A TV-t be is regisztráltam a Samsung oldalán. A kamera azóta sem jött meg.
Február 19-én a írtam a samsungnak a MySamsung oldalon keresztül, hogy mikor küldik a kamerát. A válasz csak annyi volt, hogy a regisztráció sikeres, a dokumentumok beérkeztek és a kamerát futár fogja vinni, de hogy mikor azt nem írták.
Van más is akinek majdnem már 4 hónapot kellett várnia a kamerára? A prémium kártya kevésbé érdekel, de amúgy azt megkapta már valaki?
-
StoneBridge
senior tag
Sziasztok,
C650-hez hol találok legfrissebb firmwaret? Érdemes frissíteni? Amióta megvan (1,5 éve) nem nyúltam hozza, nem tudom, hogy milyen új funkciók lehetnek, nem követtem a dolgot.
-
PLaci58
addikt
válasz
utánvétel #25168 üzenetére
Igen, az elnevezés lehet zavaró : "beégés". Ez ténylegesen csak CRT és plazma TV-n fordulhat elő, ahol jól mondod, hogy a foszforréteg maradandó károsodást szenved.
Az LCD-nél is létrejöhet maradandó károsodás a hosszú idejű, azonos képtartalom esetén.
Mivel hasonló a végeredemény, ezért nevezzük ezt is beégésnek. Szerintem ez hetek, de inkább hónapok alatt alakulhat ki. A gyártó igyekszik védeni magát, ezért a kezelésiben pár órát ad meg.
Igazából én sem értem, hogy mi megy tönkre az LCD-ben. Valószínű, hogy a kristályok lemerevednek, vagy a műanyag fólia szineződik el. Mindenképpen valami olyan dolog, ami kikapcsolt állapotban is látszik. -
Hol tudom megnézni, hogy mi az újdonság adott TV frissített szoftverében ( firmware )?
-
yanagawa35
csendes tag
A (#24186) nightshadow által említett Samsung QWERTY billentyűzet megéri az árát? Van esetleg valakinek személyes tapasztalata ezzel kapcsolatban?
-
Flashget
félisten
Avatar 3D 1080p film végignézése rendesen elfáraztja az ember szemét ezzel az aktív 3D-vel....
-
utánvétel
aktív tag
válasz
bluemirage #25145 üzenetére
Az LCD monitornál nem lehet beégésről beszélni.
CRT-nél azért éghet be a cső, mert a nagy intenzitású elektronsugár a fényporréteget károsítja.
LCD-nél teljesen más az elv. Ott minden egyes képpont külön van definiálva, vagyis mindegyikhez tartozik 3db vezérlő tranzisztor és 3db kristálycella( a 3 szinnek megfelelően). A kijelzés pedig úgy jön létre, hogy a cellában a folyadékkristály kristályrácsa feszültség hatására elcsavarodik, így a háttérvilágítás fényét az elcsavarodás mértékében egy polarizátoron keresztül engedi át.
Röviden és konyhanyelven ennyi. -
nightshadow
veterán
válasz
sityupityu #25150 üzenetére
Hogyan találtad ki a méretét?
sacc/kb
-
Imifej
senior tag
válasz
attamero81 #25158 üzenetére
Privát ment, már régebben!
-
attamero81
senior tag
válasz
nagybela702 #25163 üzenetére
Hello!
Egyáltalán nem indul el? -
nagybela702
csendes tag
Sziasztok
Nekem egy samsung LE40A451C1 lcd televízióm van
Nem tudom bekapcsolni csak hosszas nyomogatás után
Elől a kis led csak fel fel villan aztán ha elkezd 4-5 öt villogni akkor bekapcsol
A tv nyomógombjával meg a távirányítóval is ez a helyzet
Nem tud valaki tanácsot adni mi lehet vele?
Szervíz 5000 ért nézi meg akkor is ha kifizethetetlen a javítás ára.
Előre is köszi. -
neirda
csendes tag
válasz
iversonpeter #25033 üzenetére
Szia!
Nem tudom segített-e már valaki,nincs erőm most végigolvasni a hozzászólásokat.
Nekem is ugyanez volt a problémám. A samsung honlapjáról letöltöttem a legfrissebb szoftvert a tv-hez és csináltam egy szofverfrissítést. Ezután minden megfelelően működött. Bocs,ha már felesleges a válasz! -
AttyVin
aktív tag
válasz
Ezt egy csöppet bővebben ki lehetne fejteni?
Elsősorban az elv érdekelne, mert eddig úgy tűnt, hogy a kártyás rendszer ezeket eléggé ki tudja zárni.
Persze azon kívül, hogy illegális is..., de ugye a tiltott gyümölcs édesebb!
-
azozo
senior tag
válasz
Én régota keresek egy free kinti stream vagy filmes server
Az oroszoknál van egy halom a Online Video Widgetbe és a netstream widgetben
MOst cseh és lengyel netplayer linkek is vannak csak hát nem magyar
bit.ly/miloshko
Lehet plex-es megosztás arra is van widget
Csak nem találok
De tudsz oszd meg -
-
attamero81
senior tag
A kártya megosztásról.
A digitális műsorok úgymond titkon sunyiba nézése olyan módon lehetséges,hogy egy azonos IP számot kell használni amit a smart-nál kell beírni a server keresőbe.Ezután Ahányan rácsatlakoztok annyian tudtok ingyen csatornát nézni.Viszont az internet kapcsolatnak 100%-nak kell lennie,mert vonal szakadás lép fel.Bővebben ha kérdeztek. -
akermaker
csendes tag
hello,
egy olyan kérdésem lenne, hogy szatellit DIGI TV előfizetőként a tőlük kapott beltéri egységet rákötve egy PVR Ready TV-re milyen TV adásokat tudok rögzíteni?
ha jól tudom a PVR csak digitális jelet tud rögzíteni, a DIGI-s boxból pedig nem jön semmi digitálisan csak analóg. izélhetem az egészet, nem tudok felvenni semmit?
van esetleg valakinek erről tapasztalata? alapvetően hozzászoktam a UPC set top boxához, ami felveszi a TV adást, de a nagyszerű DIGI-nek nincsen ilyenje...
köszi!
-
attamero81
senior tag
Nem lopotttévék.A srác aki adja gari papírral,dobozzal,kiegészítőkkel adja.Nem lopnak ki semmit,mint a többi boltba.Az olcsó árakat csak kivételes tagoknak van lehetősége igénybe venni,de nem nagyon kell ezt hangoztatni,mert lincselés lesz.
De ennek ellenére megéri tőle venni,mert korrekt. -
attamero81
senior tag
válasz
utánvétel #25136 üzenetére
Van beégés LED-en is.Nagyon kevés százalékban igaz,de még létezik ott is.Igaz az ilyennek nem szabadna kimenni-e a gyárból.A CHI MEI kijelzőkkel volt régen hasonló gond,de cégen belüli alapégetéssel elejét vették az ilyennek.Azóta nem tudom,hogy megy a szűrés,mert mióta a D sorozat elindult a kijelző tabu.Nekünk sem mondják meg,hogy hogy javítják a pixel csíkos kijelzőket pontosan,de mi már rá jöttünk.
-
kejfel
tag
válasz
nightshadow #25148 üzenetére
Köszönöm szépen!
azt tényleg elfelejtettem írni hogy hány col, de a tapasztalt szemek egyből megmondták! -
torma1981
veterán
válasz
sityupityu #25150 üzenetére
Tudja hogy a Samsung felirat mekkora és ahoz viszonyított.
-
válasz
nightshadow #25148 üzenetére
Hogyan találtad ki a méretét?
-
agabe
addikt
válasz
attamero81 #25072 üzenetére
ezek nem refurbished készülékek?
A garipapírt milyen bolt bélyegzi le ?
Ugyan nem most tervezek TV-t cserélni, de ha jó a forrás, akkor mindig jó ilyen infó birtokában lenniszerk:
már láttam más is kérdezte, meg a választ is, de priviben jöhet a cím.
45 -be egy 40c6000 -est ?hmm... ha lesz majd valami nagyobb beszerzési igény, akkor rendelek 100db-ot
(valszeg ezen az áron csak bizonyos partnerek kaphatnak.. nem csak a mennyiség számít)
-
kejfel
tag
hello!
meg tudná mondani valki mi lehet ennek a Tv nek a típusa? Köszönöm előre is! -
kejfel
tag
hello!
meg tudná mondani valki mi lehet ennek a Tv nek a típusa? Köszönöm előre is! -
-
Na a hetvegen sikerult kinyirnom a D6100-asomon a DVI-hez tartozo HDMI bemenetem.Jart mar valaki igy?Gondolom a menet kozbeni radugas okozhatta,ugyhogy szerviz lesz belole...
-
Flashget
félisten
Eddig erről nem volt szó..a samsung.hu oldalon pár új 2012-es modell felkerült.
-
utánvétel
aktív tag
válasz
wertigo1984 #25137 üzenetére
A régebbi plazmánál volt ez a betegség, hogy beégett a képernyő. De a LED lcd nem tud beégni!
-
utánvétel
aktív tag
válasz
attamero81 #25099 üzenetére
Led TV-n képernyőbeéégés
Na erről még nem hallottam. -
Phobos25
csendes tag
Szevasztok!
Segítséget kérnék! Adott egy LE40D551 , egy Radeon 9600 VGA kártya és ezek VGA kábellel összekötve. oprendszer xp. a terv az volt hogy unalmas óráimat játékkal ütöm el a tv-t használva. viszont 15 perc játék után kifolyik a szemem. 1280x720 felbontáson 75 Hz-en megy a windows. itt még nem is annyira zavaró, de ha elindítok valami játékot, nagyon zavaró vibrálást produkál. HL2, UFO:Afterlight, Civ IV. -et próbáltam. meg lehet ezt oldani valahogy? valami tipp amit kipróbáljak?
vga driver csere?
kábel csere?
firmwire csere?
vagy ez ilyen?(próbáltam rákeresni a problémára itt a fórumban, de nem találtam konkrétumot)
kösz a válaszokat
-
Tutu7030
veterán
válasz
nagybela702 #25133 üzenetére
Én nem értek hozzá, de táp gyanús a dolog.
-
nagybela702
csendes tag
Sziasztok
Nekem egy samsung LE40A451C1 lcd televízióm van
Nem tudom bekapcsolni csak hosszas nyomogatás után
Elől a kis led csak fel fel villan aztán ha elkezd 4-5 öt villogni akkor bekapcsol
A tv nyomógombjával meg a távirányítóval is ez a helyzet
Nem tud valaki tanácsot adni mi lehet vele?
Szervíz 5000 ért nézi meg akkor is ha kifizethetetlen a javítás ára.
Előre is köszi. -
vlevi
nagyúr
válasz
Tutu7030 #25127 üzenetére
Na, ezt még nem is láttam, köszi, hogy említetted. Kipróbáltam, és tényleg állítja a képarányt.
A gond csak a 4:3-as adásokkal van. Azoknál, amik a jel alapján 4:3-asok, de a kép tulajdonképpen 16:9, alul-felül fekete csíkkal. Így most van egy 55 centis tévém, a 101 helyett
Ezért megint oda jutottam, hogy maradok a nagyításnál. Amúgy sem szeretem azt a kétszer 10 centi üres helyet a szélén. -
Tutu7030
veterán
válasz
bluemirage #25128 üzenetére
Ezzel nem foglalkozom. Szerencsére egyre kevesebb 4:3 tartalmat adnak a tv csatornák.
-
-
A helyi kábelTV 35 csatornájából ebben a percben 4:3-as adás: 13 csatorna... vasárnap délelőtt 9:30-kor.
M2: Szaffi
RTL-Klub: törpikék
TV2: vonatos rajzfilm
FTV: helyi képújság
Filmmúzeum: Riport Törőcsikkel
NatGeo: mindig... néhány milis alsó, felső csíkkal
DunaTV: valami váras film
HírTV: PéntekE c. műsor ismtélése
CoolTV: rendőrakadémia
Nóta TV
Muzsika TV
Disney ChanelKvázi 4:3, azaz ezeknél nem tudom, hogy levágja-e a logót:
Viva: a nagy logó kilóg
Paprika TV: a nagy logó kilógEz szomorú... asszem akkor még nem adok ki 130eFt-ot, hogy felhizlaljam a csatornák több, mint felét. Miért több, mint felét? Mert a német nyelvű adásokat ORF, RTL stb... és a Sport csatornákat sosem nézem. Sport1, Sport2, SportKlub, Digisport stb...
Megjegyzem. Ez a pillantnyi statisztika. Ez óráról órára lehet jobb és rosszabb...
Szolgáltatóváltás nem lehetséges, mert csak a KábelTV szolgáltató tud internetet nyújtani. A településen (3600 lakos) alig van ADSL, mobil internet pedig mindhárom szolgáltatónál csak EDGE.Köszönöm az eddigi segítséget...
-
-
vlevi
nagyúr
válasz
bluemirage #25098 üzenetére
Állítsd nagyításra és kész.
Ami 16:9-es arányú, azt 16:9-ben fogja megjeleníteni, levágás nélkül. Ami 4:3-as arányú, abból pedig alul-felül levág egy kicsit. Ez azért rossz, mert ha nagytotálban adják Jockey Ewing fejét, akkor a kalapja és az álla lemarad a képről
Viszont azért jó, mert sokszor előfordul, hogy egy 4:3-as formátumú adó úgy adja a filmet, hogy maga a film 16:9-es. Ha te 4:3-ban néznéd ezt az adót, akkor azt látnád, hogy oldalt és alul felül is csík van.
A harmadik dolog, hogy egy adón belül is változik a képarány. Régi filmeknél visszaváltanak 4:3-ra. Ilyen pl. a TV2. Nagyjából ami új, az már 16:9-ben jön (legalábbis UPC digitális csomagban), de a mostani film az 4:3-as.
Azt aztán sehogy sem tudnád eltárolni."Info gomb megnyomása után viszont az alsó csíkon az intelligens 2. nézet kitette 16:9-be csík nélkül"
Ammeg milyen tévé? C650 nem tudja -
domager2
tag
Eddig bosszankodtam az iso lejátszás hiánya miatt.
TC-ben a VOB fájlokat egyesítettem és megy minden.
Amire csak ma jöttem rá: eddig csak úgy játszotta le, hogy a TV két szélén fekete csík volt és nem engedte a távirányító átméretezni.
Info gomb megnyomása után viszont az alsó csíkon az intelligens 2. nézet kitette 16:9-be csík nélkül -
PEPE85
senior tag
Extreme Digitálban 4db szemüveggel Cetelem kártyával 243e. Alapból 2 év garanciát adnak rá, de ha regisztrálod a neten, akkor +1. Nekem ugyan ez van csak 40-es méretben.
-
PEPE85
senior tag
Sziasztok! Samsung UE40D6500 TV-m van és szeretnék Streameket lejátszani. 1018-as Firmware, 0.6.2 Serviio, de nem megy a lenti négy közül egyik sem.
BBC HD
rtsp://s7.webport.tv:1935/live/z010201.stream
BIO HD
rtsp://s7.webport.tv:1935/live/z020204.stream
Comedy Central HD
rtsp://s7.webport.tv:1935/live/z020503.stream
DISCOVERY HD
rtsp://s7.webport.tv:1935/live/z050002.streamHa VLC-n próbálom, akkor felhasználónevet, jelszót kér.
mms://stream01.gtk.hu/zuglotv_live - ez működik, de rtsp-sből nem találtam olyat ami jó lenne.
Valakinek van ötlete mi lehet a baj?
A Stream címeket itt találtam -
Rapid
aktív tag
Sziasztok!
Ebből az infóból meg lehet tudnia a panel tipusát?
UE46D6500VSXXH
S/N: Z8HV3SNBB01967R
Ezt néztem ki egy boltban.
-
bb.bocs
őstag
buta kérdés, pixelhibát nem lehet valami szervizmenüs trükkel javitani ami gyárilag bennevan?
-
Imco
őstag
Ide írom mert talán itt nem tartotok nagyképűnek.
Január óta a F1 rajtot várom! /Nem igen nézek más digi adást./
Ma megnéztem az időmérőt és oda meg vissza voltam a képtől!
Állatira tetszett minden. Tudom már kipróbáltam egy párszor, de ezt nagyon vártam és Happy vagyok!
Örülök, hogy az M1 átvette, mert szebb a kép mint az rtl-nél. Szerintem... -
GLOCK34
aktív tag
válasz
Tutu7030 #25104 üzenetére
A szemüveggel volt inkább gondod,vagy fika volt a 3d része?
Most közben guglizok is hátha találok róla valamit. Még az a része is érdekes lehet,hogy 3d blu-ray lemezeket is lejátszik. Asztali lejátszó igaz van,de enni nem kérne ha lenne még egy lehetőség. Kíváncsi lennék milyen a kép. Gondolom a Media-ban nem rajonganának érte,ha megkérném,hogy kössék rá egy d7000-re. -
GLOCK34
aktív tag
Lehet kicsit off,de megkérdezem. Ps3 konzolt használ esetleg valaki 3d tv-n? Most láttam,hogy van már olyan játék ami 3d játszható és érdekelne milyen a minőség. Megéri esetleg hosszabb távon?
-
tibike8
őstag
válasz
bluemirage #25100 üzenetére
Az miért nem jó, ha csatornánként automatikusan vált a képarány amit éppen sugároznak? Korrektül működik.
-
attamero81
senior tag
válasz
bluemirage #25100 üzenetére
erről nem tudok,hogy az lcd vagy a led lcd elmentené-e külön-külön,de megnézem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google pixel buds pro 2 vezetéknélküli fülhallgató
- Új, bontatlan dobozos Bose Smart Soundbar 2 év garanciával
- TCL Qled 55coll 10BIT Android hibátlan dobozában
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Új, bontatlan dobozos Beats Studio 3 Wireless fejhallgató 1 év garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24P1 24 FHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest