Hirdetés
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- ASUS ROG Ally
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Akciókamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi belépő szinten
- Asztrofotózás
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
PuMbA
titán
válasz
kadjan #138348 üzenetére
DTS hangsávot nem játszik le a TV, ha megnézed a leírását. Ajánlott a külső merevlemezt hanyagolni, azaz PC-be rakni és a Plex nevű szoftvert a PC-re és a TV-re is felrakni, ami hálózaton keresztül történő lejátszást csinál és ha DTS hangsáv van, akkor a PC ezt automatikusan átkódolja a TV által lejátszható formátumra. Nem utolsó sorban pedig megszabadulsz a merevlemezre másolgatástól és a TV-be dugdosgatástól, ami kényelmetlen.
-
kadjan
újonc
Sziasztok!
Nemrég vettem egy Samsung TV-t (UE49RU8002). Ha külső merevlemezről nézek mkv formátumú filmet, amelynek több hangsávval rendelkeznek (mindegyik ac3 formátumú), akkor nem mindig tudom a hangsávokat változtatni. Néha ott van az „Opciók” között a” Szinkron”, néha nincs. Előfordult olyan is, hogy múlt héten tudtam hangsávot változtatni egy adott filmen, ma már nem. A gyári video lejátszót használom, lehet esetleg leölteni másikat? Ez a hiba mással is előfordult már? Valaki esetleg tudja mi lehet a megoldás?
Segítségetek előre is köszönöm. -
Pug
veterán
Láma kérdés, Tizen-en hol találom meg a hálozaton (PC-n) megosztott tartalmakat?
-
ricky731
tag
Hali!
Adott egy 55RU8000 TV, és egy DS218+ nas. A nas kábellel van a routerre kötve a TV pedig wifin kereszül csatlakozik. Két kérdés lenne, az első hogy miért van az hogy néha nem látja a TV a nas-t és csak a hálóra újra csatlakozás oldja meg(lecsatlakozás, wifi kód újra megadás tvn)? Másik hogy hogyhogy némelyik mkv fájlon nem tudok hangsávot váltani TVn(régebbi samsung tvn igen vagy PCn is megy például)? Van valami ajánlott app a tvre média fájlok lejátszásához vagy használjam továbbra is a beépítettet? Előre is köszi
-
Zsöti90
tag
Ezt nem is tudtam, de akkor is, na majd árak eldöntik
-
Zsöti90
tag
igen tudom...
Vajon a Q70T is csak 60 hz lesz?
Teljesen elbasszák az egészet, ha eddig nem akartál OLED-et venni 350-400-ért, de jobban szerettél volna a belépőszinttől még mindig ott volt a 8000-es széria, valamint Q6fN-Q60R vagy Q7FN-Q70R modellek, ami azért már kellemes kontrasztot freesync-et ha valaki játszani is akart a TV-n és 120 hz-es panelt. Ez így teljesen öngól nem beszélve tényleg a jack hiányáról és a dts-ről, bénák szegények
, ha egyszer úgy döntene az LG, hogy na mostantól csak VA panelos tv-ket csinálnak az OLED mellett a samsung meghalna
-
janaman01
addikt
Ue65ru7102 es hez rendeltem kinabol okos távot. Emlitették fentebb hogy nem megy a voice kontroll...belőttem mindent a serviz menűben es nalam tökeletesen megy a hang keresés vezerlés stb
-
Zsöti90
tag
Még a local dimming hiánya hagyjad a 60-as szériába nem is volt akkora jelentősége, de hogy még a 120 hz-es panelt is lecserélték valamint freesync sincs és a dts sem került vissza ennyi pénzért nevetséges. Ez tökéletes tv lenne ru7102 utódjaként 150-170 ezerért, mert maga a kontraszt black uniformity stb. teszt alapján egész kellemes.
-
Milka 78
nagyúr
válasz
PuMbA #138327 üzenetére
Szerintem a local dimming hiány ne legyen már pozitívum (nálam és másoknál sincs képhiba viszont baromi sokat tud hozzárakni a látványhoz egy jó beállítással) és az ára ne legyen igazam, de nem fog lemenni annyira amennyit megérne ( az ru8002 ezt leiskolázza kb).
Persze az igaz, hogy nincs sz@r termék, csak tré árazás, de perpill szomorú ez a 2020-as széria -
Leonardo91
őstag
Q9FN-re jött egy frissítés 1292, egyenlőre nem vettem semmi változást észre.
-
Celtis
veterán
válasz
tupacamaru #138326 üzenetére
Inkább HDMI audio extractor. A splitter ugyanazt a jelet osztja ketté, azt továbbra sem fogja ismerni az erősítő.
Ha több forrás is van, akkor van okosabb extractor is, ami tud ARC-ot is. -
PuMbA
titán
válasz
ProEvoFan #138324 üzenetére
Minden évben túlárazott, majd szeptember - november környékén kapod meg tavalyi modell áron
Egyébként a TV elég jó lesz olcsóbban, mert a mostani RU7402-nek felel meg. 7000:1 natív kontraszttal a legjobb VA panel, ráadásul nincs local dimming, tehát local dimming hibákat se fogsz látni. Fekete egyenletesség is kiváló és felhősödés mentes. Input lag pedig annyira kevés, hogy játékra szintén a legjobb lett.
-
Digital
addikt
Sziasztok!
Mit lehet tenni ha a Tv és a forrás is 4k-t támogató eszköz, viszont az erősítő csak FHD-t tud?
Hogyan tudnám ráküldeni a többcsatornás (HD) hangot? -
ProEvoFan
nagyúr
Samsung QN55Q60T teszt az rtings.comról. [link]
Finoman szólva is túlárazott szar lett.Bocsi.300ezer feletti árával vicc.Akkor inkább a tavalyi modellek.Még a Q60Rhez is visszalépés....
-
Dreimus
senior tag
válasz
hardverlog #138318 üzenetére
Elvileg tényleg csak egy újra nevezés, mint egyes modelljeiknél fehér/szürke/fekete keret, minden más azonos, de valamikor a táp csatlakozó máshova kerül már új számot kap
Daniel, itt a teljes leírás a külső merevlemezekre a Samsung oldaláról, szokásos MBR/GPT limitáció.
-
daniel2121
őstag
Samsung support azt vàlaszolta hogy 1tb-ig kezeli az NU sorozatú tv a külső merevlemezt. Tapasztalat alapjàn akkor ez helytálló igaz?
-
Angel2014
addikt
válasz
Vjankovics82 #138317 üzenetére
Lehetséges de javítható.
Világos foltok javítása a leginkább javítható hiba. Ebben az esetben jó esély van a tv javítására, mert a háttérvilágítás javításával általában megoldható a probléma.
Minél világosabb a folt és minél koncentrikusabb vagy kerekebb annál jobb. A fényes foltok vagy fehér foltok javítása árban némileg kedvezőbb a sötét foltok javításánál. Azt is mondhatjuk öröm az ürömben, ha pl az LG tv fényes foltos led tv hibával szembesülsz, mintha pacás fekete foltok lennének!
-
hardverlog
aktív tag
válasz
Polgesz #138311 üzenetére
Minden tiszteletem a Samsung válaszadó hölgy/úr-é, de kizártnak tartom, hogy ennyi legyen a különbség pár hónap különbséggel megjelent tv-k között úgy, hogy az egyik induló ára pl. 65 colban 650 ezer Ft volt, a másiké meg 820 ezer Ft....
Ráadásul a fiatalabb Q82 olcsóbban nyitott és hipp-hopp beesett 450 környékére február/márciusra, miközben a Q80 500 körül van még mindig 65colban, mint öregebb modell ráadásul...
Furi, valamiért jobban veszik a Q80at ezek szerint, drágábban eladható...gondolom nem csak a talp színe miatt adnak ki 50-70 ezer Ft-al többet rá az emberek... -
Vjankovics82
senior tag
válasz
Vjankovics82 #138306 üzenetére
??? Valaki tudja erre a választ?
-
hegyitaho
tag
sziasztok,
mi a különbség a 2 modell között?
Q82RAT
Q80RA
egy százassal olcsóbb a Q82 65" pedig ugyanannak tűnik csak más színben.
árukeresőn -
Vjankovics82
senior tag
Sziasztok!
Adott egy Samsung UE43J5500 LED tv! Fehér folt jelent meg ez növekedni fog? -
Angel2014
addikt
Sziasztok! Segítsetek mi a baj ...a 7.seriás tv -én beállítottam a Chansort-al a tv-én a csatornákat ahogy (#138247) Batib javasolta 1-2 óráig jó de ha kikapcsolom a tv-ét hosszabb időre megint össze vissza jönnek a csatornák.
-
busman
veterán
Kár volt kiosztani a használt cuccai miatt....most megkapták a Q70 tulajok.
Amúgy szerintem kifejezetten jó a hangja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lightyear - befektetési app
- iPhone topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- ASUS ROG Ally
- Mikrotik routerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Bowers-Wilkins Pi7 S2 (2195084)
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest