Hirdetés
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Riasztó topik
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
dethroner
veterán
válasz
sityupityu #112259 üzenetére
6000? OMG
-
-
dethroner
veterán
válasz
sityupityu #112257 üzenetére
Igen, emlékeztem a Wuf-ra, korábban már látatlanban ajánlottam is itt valakinek, de nem tudom hogy lehet-e még kapni, másrészt hogy ha lehet, akkor mennyibe kerül?
-
-
dethroner
veterán
válasz
sandró60 #112252 üzenetére
Nem
Meg még nem is tudom, itt mondtátok hogy sok bt fülesnek csúszik a hangja, ezért nem is tudom mit vegyek ami olcsó és jó. Mondjuk néha az M4 sport is az idegbajba kerget, amikor a kommentáror hangja hamarabb bemondja hogy gól, mint hogy a lövő játékos lába lendülne
-
silvergod
őstag
válasz
sandró60 #112252 üzenetére
ja próbáltam de mégse dobta ki amit kerestem...nem baj megcsináltam mindent videót néztem róla
engedélyeztem a távot meg a BT fülest is..nem volt bonyolult..
Azért nem csináltam én se előbb mert volt garancia,most meg lejárt...de ezzel a távval most imádom!
Most valami olcsó és jó Bt füles kellene hozzá...mert a kis ebayes fülest nem látja valamiért,pedig menüpont van..de nem talál semmit.
Próbálta valaki esetleg valami ebayes/alis fülessel amivel működik is?
köszi -
-
silvergod
őstag
Sziasztok!
Van egy 40H6200-m,most hogy lejárt a garancia,engedélyezni szeretném hozzá a szervíz menüből a smart control vezérlést,(táv van)mert úgy tudom lehetséges...megírná valaki hogy pontosan mit és hol állítsak hozzá? minden beállítást elveszt a tv? el lehet vele rontani teljesen,ha valamit nem jól nyomok esetleg?A Tv-n a 2015-s gyári szoftver van amivel vettem anno,érdemes frissítenem a legújabbra van jelentősége?
mert ezzel nincs problémám..
köszi -
Dr_Senkihazi
aktív tag
üdv
vásároltam egy samsung uhd smart tv-t.és egy olyan idegesitő problémám van vele,hogy az hbo go alkalmazásbol 2 naponta kidob,és aktiválnom kell mindig ujra.más járt már igy esetleg?
lehet erre valami megoldás?köszi
-
AthlonXP
őstag
Sziasztok!
Nem tudom jó topikba írok-e, de csak ezt találtam, ami esetleg témába vághat..
Szóval kaptam egy tv-t, konkrétan erről a típusról van szó: Samsung LE26A330J1.
26" LCD.
Látszólag, tökéletesen működik, jelenleg ez van rákötve a sz.gépre és ezt használom monitornak. A tv tesztelés céljából van nálam és ahogy nézem, észrevettem, hogy körben a kép szélétől befelé, olyan 1.5-2cm-es sávban, egy árnyalattal sötétebb a kép, mint máshol.
Ez mitől lehet, illetve ez hiba egyáltalán, vagy ez ilyen?
Illetve fehér képet nézve, ott körben, a szélén, egy picit mintha sárgásabb lenne a kép a többi részhez képest. -
jozsi252
veterán
válasz
jozsi252 #112229 üzenetére
Pénteken órákkal korábban hívtak a megbeszélt időpont helyett, persze nem voltam otthon. Köv időpont ma volt, de a megbeszélt időben nem jelentkeztek, hanem rá 2 órával hogy ma sem jó. 1 héten belül ez az 5. amit hiba miatt eltolnak.
Mondtam is hogy ez tényleg nevetséges már..Volt olyan aki ennyit szívott ezzel a rácsatlakozással?
Még jó hogy a telefonom nem Samu.
-
Angel2014
addikt
válasz
FollowTheORI #112245 üzenetére
Köszönöm szépen!
-
válasz
Angel2014 #112244 üzenetére
Gyakran kérdés, szóval bemásolom ide angolul... hátha megtalálják később is.
"Dynamic range control (sometimes referred to as dynamic range compression or midnight mode) gives the consumer the flexibility to listen to program audio with a reduced dynamic range. Compression of the dynamic range lets viewers watch television without disturbing the neighbors. This control is optional and can be turned off in most Dolby Digital decoders. Dynamic range control within the Dolby Digital data stream consists of two parameters or “profiles”: RF Mode and Line Mode. These two parameters do not change the content of the encoded audio within the bitstream. They are used to adjust the extremes of the program material within the listening environment to account for those instances where it is preferable or necessary to listen to the program at a reduced dynamic range.
RF Mode is designed for peak limiting situations where the decoded program is intended for delivery through an RF input on a television, such as through the antenna output of a set-top box. The RF Mode Profile is also used for the common “midnight mode” feature on consumer decoders, which provides dynamic range compression to ensure that an action movie won’t wake up the neighbors.
Line Mode provides a lighter type of compression, and also allows user adjustment of the low-level boost and high-level cut parameters within a home decoder. This adjustment or “scaling” of the boost and cut areas allows the consumer to customize the audio reproduction for their specific listening environment."
Szóval alapvetően a Line mód jobb, mert több kontrollt ad egy jobb erősítőnek a megfelelő jelfeldolgozásra és amit kiad a hangfalakra... de az RF-nek is lehet előnye néha.
Röviden a dinamikatartományt (a leghangosabb és a leghalkabb hang aránya/különbsége a jelben) az RF jobban tömöríti (közelebb lesz egymáshoz a kettő... a hangosat halkítja/gyengíti az halkat hangosítja/erősíti), a Line meg kevésbé.A zenetévé valószínűleg azért nem állítható, mert nem DD jelet ad a szolgáltató.
Ez jellemző hogy a magyar közszolgálatikat DD jellel adják, azért tudod bekapcsolni.És amúgy igen, ha DD kimenő jelet akarsz, akkor arra kell állítani úgy fel fogja ismerni az erősítő, hogy DD jelet kap. Persze ez főleg csak 5.1 csatornás hangnál számít, sztereónál szinte mindegy.
-
Angel2014
addikt
válasz
Celtis #112241 üzenetére
Így most a a digitális audio kimenetnél megjelent a Dolby Digitál is most PCM re van állítva azt állítsam Dolbyra igaz?
A másik a Dolby digitális tömörrítés RF re van állítva de van egy LINE lehetőség is ezt mire állítsam? Hagyjam RF -en?
De ez is minek a függvénye ? Mert a Magyar 1 -HD-én lehet ez a beállítás de a MTV HD Music Csatornán már nem engedi.
-
TheProb
veterán
Sziasztok!
Ismerős nemrég vett smart TV-t (UE43MU6102).
Unokáknak akar valamilyen perifériát, amin játszani tudnak. Ő BT-os bill-t mutatott nekem, de szerintem az nem jó erre a célra. Egyáltalán vannak olyan (free) játékok Smart Hub-on, amikhez kell valamilyen controller?
Xbox controllerrel kompatibilis?
-
geri3
csendes újonc
Köszönöm a válaszokat úgy néz ki a HDMI CEC lehetett a gond tegnap óta nem kapcsolt be a TV önállóan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Programozás topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Fotók, videók mobillal
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SörcsaPH!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3GEN I 8GB I 180GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, EliteDesk 800 G3 i3-6100T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest