- ASUS ROG Ally
- Elég kompakt lett az MSI legfrissebb, Blackwell architektúrás VGA-ja
- Milyen processzort vegyek?
- Fujifilm X
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- RAM topik
- OLED TV topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- A Sony még nem döntötte el, hogy miképpen reagálnak az USA vámpolitikájára
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lesliegold
tag
-
PuMbA
titán
válasz
DerStauner #111998 üzenetére
Bármilyen külső HDD működik 2 USB-s kábellel vagy külső táppal
-
DerStauner
senior tag
-
-
-
-
hjtz4t3wrseg
senior tag
válasz
Palesztin994 #111953 üzenetére
Samsung 65KU6172 ! nekem tökéletes,jó választás lehet !
-
narii
tag
Problema megoldva, csinaltam egy hardresetet mert a hdmi kiosztas ossze vissza volt, most tokeletesen mukodik !
Koszonom a segitsegeteket!
-
narii
tag
Na most a DVI portba van a kabel
Viszont most a helyzet a kovetkezo, ha tv-rol valtok ps-re pikk pakk atvalt, ha pcrol psre akkor megint nem jo 😃 -
-
blakey
titán
válasz
hibavissza #111970 üzenetére
Semmilyen turpizság nincs, ha nem jelenik meg akkor cache ürítése segít, beragadt valamelyik eszközben az előző elérés, akár a routeren is lehetséges. A Plex akkor jó ha a Plex szerver mellett az eszközökön a Plex klienst használod, azt tudnod kell, hogy a Plex több erőforrást igényel. Sima DLNA-ként nem a legjobb, sőt.
-
hibavissza
veterán
válasz
blakey #111968 üzenetére
Persze, megnéztem az IP-ket is. Ez valami Serviio turpisság lesz, mert az 1.8 még működött. Próbáltam angolul is rákeresni a Serviio saját fórumán. Ott azt javasolták, h a generic DLNA-t változtassuk valami Samsung kompatibilisre a legördülő listából, nem ment azzal se. Most megint felraktam a Plex-t. Ez működik. Rejtély.
-
TibChee
tag
Azzal tudok valamit kezdeni, ha a TV-n (J6240) ordít a Spotify app a többihez képest?
A hagyományos TV csatornák és más appok (Netflix, HBO GO) ugyanúgy szólnak, ezekhez képest a Spotify vagy 1,5x olyan hangos.
-
blakey
titán
válasz
hibavissza #111963 üzenetére
FIX IP-ket használsz? Arra tippelek, hogy miután a gépet rendbe tetted, más IP-t kapott, a hálózat ezt valamiért nehezen dolgozza fel, javaslom a FIX IP használatát és minden eszközön a cache ürítését. Serviio-t is használok és jól működik az 1.9-es verzió.
-
DerStauner
senior tag
-
válasz
hibavissza #111963 üzenetére
A Serviio- t nem ismerem, a Smart funkciókat nem is használom, de : Megosztási központ :
próbáld ki ezt, tipp, hátha...
- nálam így még a 386- os gép is látszik Win7/8.1-ről és fordítva is, valamint az Androidos telefonról is látszanak a retro és újjabb gépek is.Ha ekkor sem megy, valamelyik modul itt nem aktív vagy nincs elindítva :
-
korcsi
veterán
-
hibavissza
veterán
válasz
DarthSun #111961 üzenetére
Legutóbb sem csináltam semmit a Windowson belül, ezt a Serviio-nak kellene intéznie. Azért most megnéztem és engedélyeztem a megosztást a mappára, de semmi nem változott. NEm látja a TV a PC megosztott mappáit. Illetve fel sem ugrik a Serviio vagy Smart View a lehetséges források közt.
Érdekes. -
válasz
hibavissza #111960 üzenetére
A PC- n megvan osztva rendesen a forrás - könyvtár/egész merevlemez ? A Win7- től kezdve paranoiás a megosztás. Megosztás ezzel > mindenki hozzáadása > jogok - olvasás/végrehajtás, de ezt ugyanígy a Biztonság fülön is be kell állítani, különben semmiféle más/külső eszköz nem fér hozzá a megosztott mappákhoz. Valamint ha esetleg így sem menne akkor a Megosztási közponban van valami tiltva vagy nem megfelelően konfigolva.
-
hibavissza
veterán
válasz
hibavissza #111957 üzenetére
A Samsung Smart View sem jelenik meg a források közt, így nem tudok a tv-n tallózni. A gépen elindított fájlokat átküldi a tv-re a Samsung Smart View. Úgy tűnik valami engedélyeznem kellene a PC merevlemezének tallózásához. Mi lehet az?
-
korcsi
veterán
válasz
PuMbA #111958 üzenetére
Én már bánom, hogy nem k6300-at vettem a ku6400 helyett, az íveltséget inkább meg lehet szokni, mint az IPS panelt, ami itt a fórumban be van linkelve elrettentésül az ívelt kijelzőről egy teniszpályáról, az nagylátószögű kép, körülbelül olyan mintha egy méterről nézné az ember a képet.
-
PuMbA
titán
válasz
Palesztin994 #111955 üzenetére
UE49MU6102?
Az íveltségnek 20m-es mozi vásznon van értelme, ilyen kis TV-k esetében szinte semmi. Ezért is kezdenek egyre kevesebb ívelt modellt gyártani ettől az évtől kezdve.
-
hibavissza
veterán
Üdv! Samsung KU 6000 tv-n nem tudom elfuttatni a Serviio-t. Router csere és Win 10 reinstall volt. Előtte futott a Serviio. Az újratelepítéskor megadtam a mappákat és nem korlátoztam az eszköz elérést. Sajnos nem jelenik meg a Serviio a tv bemeneti választóján. Plex szépen fut, de ott ügye van Samsungos app, de nekem nem tetszik ez a bejelentkezősdi. Maradnék a Serviio-nál.
Mit rontok el? -
Batib
őstag
válasz
Palesztin994 #111955 üzenetére
Továbbra sem javaslok semmit, ráadásul a több márkáról még hiányosabbak az ismereteim.
Egy dolgot le kell szögezni: Ezek a tévék az adott évjárat legolcsobb Samsung UHD tévéi.Bizonyára van oka.
(ívelt, sík én egy kalap alá veszem) -
Batib
őstag
válasz
Palesztin994 #111953 üzenetére
Én javaslatot nem teszek , csak a tulajdonságokban próbálok segíteni.
Mu6272 ill Mu6202 a két tv ugyanaz kivéve, hogy a 6272-ben van sat tuner is. (beltéri nékül megfelelő kültéri egységgel foghatsz vele műholdas adásokat) Ezek idei modellek.
A ku6100 tavalyi modell kb annyit tud mint a mu6272.
De nincs benne tudtommal BT audio és nem kapta meg az okos távirányítót. Talán más is van de most más nem jut eszembe. -
Palesztin994
aktív tag
Sziasztok!
3 TV-t néztem ki, mind a 3 Samsung, mert ebben az árkategóriában csak ezeket láttam amik jónak tűnnek és íveltek, valamint 4K-sak.
Érdekelne, hogy szerintetek érdemes-e megvenni őket, illetve, hogy mi a különbség a 3 között és melyiket érdemesebb választani.SAMSUNG UE49MU6202KXXH
SAMSUNG UE49KU6100WXXH
SAMSUNG UE49MU6272
Szívem szerint a UE49KU6100WXXH - t venném, mivel ez a legolcsóbb és nem látom, hogy miért jobb a másik 2 ami drágább, mind a 3 smart,UHD-s és HDR-es ha jól látom.
-
narii
tag
ziasztok !
Adott egy ps4 pro + samsung ks 9000 tv
A problémám pedig a következő, amikor átállítom a ps-t 4k-ra, onnatól kezdve mikor a tv-n forrásnak kiválasztom a ps-t, 20-30 másodpercet várnom kell mire beadja a képet, hang az van kép nincs, 2-3 átkapcsolás után már a ps képét sem hozza be..
1080nál minden tökéletes, pikk pakk behozza...
Ez mitől lehet ? -
DerStauner
senior tag
Sziasztok,
UE49M5502-es tv-hez milyen külső HDD-t lehet használni, amit fel is ismer a tv? A tv-n lévő 2 usb csatlakozó usb 3-as? Az eladó nem tudta biztosra megmondani.
Köszi.
-
Batib
őstag
válasz
Lesliegold #111948 üzenetére
Ebay, vagy itt a PH-n is láttam hirdetni. Máshol nem tudom.
-
Batib
őstag
válasz
Lesliegold #111944 üzenetére
Van ilyesmid is hozzá: CA modul Vagy csak a kártya van. Igen látom (utánanéztem) ennél is kell a modulfogadó, mint előttem írták.
-
ZsoltG60
aktív tag
válasz
A tv hátulján egy matricával le van ragasztva ha még nem volt használva.
-
Clever0
senior tag
válasz
Ha olyan, mint a mostaniak, akkor egy L alakú alkatrész kell hozzá, amit a tv-hez adtak. samsung ci+ adapter
-
Lesliegold
tag
Sziasztok,
Átköltöztem, tegnap bekötötték az UPC-t, hozom a TV-t, tenném bele az UPC kártyát, de nem találom az iterface helyét, pedig a TV-ről mindenhol azt olvasom, hogy CI+os. Segítsetek, ha tudtok, köszi!. UE37D6100
-
Skyhigh
aktív tag
válasz
galaxys80 #111940 üzenetére
F6xxx-nél a szervíz menübe kell menni és ott kell a bluetooth résznél engedélyezni, hogy ne csak a Samsung cuccait lássa. Csak hogy érthetőbb legyen a TV látja a Samsung Soundbar-t, de a noname BT fülhallgatót meg nem alap esetben. Én évekkel ezelőtt állítottam át SamyGo útmutatás alapján azóta minden BT cuccot lát.
Arra még emlékszem hogy valami olyan menüpont alatt volt amire első pár ránézésre nem is gondoltam volna hogy erre való -
ZsoltG60
aktív tag
válasz
1976ramones #111935 üzenetére
Youtube-on van fent pár videó igaz nem magyar, annyira nem bonyolult . próbálkozz
elrontani nem lehet
-
ZsoltG60
aktív tag
válasz
1976ramones #111933 üzenetére
Sorrend módosítására leginkább egy pc-s program ajánlott.
ChanSort -
ZsoltG60
aktív tag
válasz
1976ramones #111929 üzenetére
Próbáltad a böngészőt alapra visszaállítani :?
Vagy esetleg a tv-n is csinálhatsz egy factory resetet.. (csatornalistát mentsd ki pendrivera ) -
sandró60
addikt
-
1976ramones
tag
Sziasztok!
Van egy ilyen tv: Samsung UE40MU6102KXXH és nem tudom használni a böngésző részét mert mindig ezt az ablakot dobja fel :
Bármelyik opcióra nyomok mindig visszadobja.
Kb. 2 hónapos a tv és 3-4 napja kezdte el csinálni. Próbáltam frissíteni de a legújabb verzió van fent,leszedtem a böngésző progit majd vissza az sem segítet.Találkozott már valaki ilyennel,van valami megoldás ötlet? Köszönöm szépen!!!
-
dethroner
veterán
válasz
sandró60 #111926 üzenetére
Látom nagy barátja vagy a szerviz menünek, nekem még sose volt bátorságom, sem szükségem belemászni. De párszor felmerült már bennem hogy kéne egy nem samsung bt füles hozzá
Szóval a menüben csak le és fel kurzorgombokkal navigálni, ha valamin változtatni akarok akkor enter és az enter megnyomása után magától újraindul a tévé? Vagy ki kell lépni a menüből valahogy?
-
sandró60
addikt
válasz
berczellya #111925 üzenetére
Kikapcsolt tévé.
Info-Menü-Mute-Power aránylag gyorsan kell nyomkodni.
Itt megtalálod a Factory reset felirat.A távirányító billentyűzetét használod,de CSAK A FÜGGŐLEGES irányba mutató LE-FEL billentyűt,ha rámentél entert nyomsz-középső bill.A készülék kikapcsol magától és újra indul.
Csak saját felelöségre!!!!!!!!!!!! -
sandró60
addikt
válasz
berczellya #111923 üzenetére
A szerviz menüből Factory resetet indíts,ha még nem volt.A frimware frissítés után nekem ezt mondta a Samsung.Lehet,hogy az előzö FW-ből maradt valami.
Előte a csatorna menüt mentsd pendrive-re. -
berczellya
újonc
Sziasztok!
Sajnos egyik tipp sem jött be
(2 külső HDD ami 3 éve működött kifogástalanul, most nem ismeri fel a TV majd "Betöltés" spinner után a TV újraindul.)Nem lehet, hogy a 1028.0 -ás FW cseszte el, hogy már könyvtár struktúrát sem látok?
Hogy tudnám 1018-ra visszatolni? Sehol nem találtam ilyen fw-t.Próbáltam TV-n keresztül is formázni, de akkor "Record"-ra teszi a pendrive-ot, amit meg persze a Laptop "nem lát". Miafranc lehet
-
ZsoltG60
aktív tag
Üdv. Nem tudom milyen árban gondolkodsz ezzel menni fog, és ha nem sürgős coop kedvezménnyel 10ezret elengednek, ha újra rendelhető lesz. Ha esetleg nem úgy működne ahogy kellene 14 napig visszaküldheted
-
kidy
csendes tag
Sziasztok!
Egy Samsung ue40hu6900 tv-hez szeretnék venni Külső merevlemezt ami HIBA NÉLKÜL lejátssza a 4k UHD filmeket.
Tudnátok ajánlani pár ilyet ? legalább 1tb-os kellene, mivel majd' 50gb-os egy ilyen film.
Köszönöm szépen előre is !
Zoli
-
válasz
Hardver Arc #111917 üzenetére
Pl az... vagy vehetsz külön egy 2.5-es HDD-t számtech boltban meg egy USB 3.0 házat hozzá... bár a kérdéseid alapján ez lehet neked már komplikált lenne, így jah... ilyet vagy bármi hasonlót vegyél.
Igen a tévé nem tud nagyobb 3.5-es lemezeket meghajtani...
És 500GB-os pendrive nem kicsit drágább lenne azért nem opció (még).
Bár ha sok pénzed van vehetsz SSD-t, memória kártyát vagy bármit amit USB-re tudsz kötni direktbe vagy USB-s foglalattal.
-
Hardver Arc
senior tag
válasz
FollowTheORI #111914 üzenetére
Mondjuk ez?
Western digitalt nem veszek mert mindenfele azt írjàk hogy problémáshttps://www.mediaplaza.eu/usb-hddssd-108/25-kulso-hdd-merevlemez-109/maxtor-usb-30-hdd-25-m3-500gb-2286
-
Hardver Arc
senior tag
válasz
Árukeresőn találtam QE- vel jelzésel kezdődőt is..
-
Hardver Arc
senior tag
válasz
Tudnál nekem olyat linkelni légyszíves? Mert nem nagyon vágom ezt így tévéknél.
És amihez kell külső táp ahhoz miért kell?
Azt hittem ugy működnek ezek mint asztali pc-ben csak éppen nem id vagy sata csatlakozó van hanem usb kábelel vagy hdmi...Nem tudd annyi áramot le adni neki a tv?
És miért olcsóbb megoldás ez amugy a pendrive-nál? Azért mert a pendrive kisebb?
Bocs a sok értetlenkedésért. 😆
-
válasz
Hardver Arc #111913 üzenetére
Én valami mobil 2.5"-ost ajánlok ezeket eddig az összes tévé vitte külső táp nélkül is.
Amugy UE az nem széria... minden európai tévének így kezdődik a termékkódja.
-
Hardver Arc
senior tag
Üdvözlet!
Érdeklődnék hogy egy Samsung UE szériás led smart tv-hez milyen külső vinyó passzolna amit fel is ismer?
Valamint kell e hozzá venni valami kábelt vagy az lesz a vinyohoz?
Elég lenne egy 500gb-os.
-
hardverlog
aktív tag
C9000 magyar hirdetési oldalon....szerintem a valaha volt legszebb Samsung LED tv eddig, amit piacra dobtak....
-
zolko74
tag
Cégre vásárolt Tv esetén tényleg nem él a második évre a kiterjesztett garancia? Vásárláskor beregisztráltam a +1 évet a saját nevemmel, amit ki is nyomtattam. Most viszont a szerviz kéri az eredeti számlát, mert állítólag a 2. évi garancia csak az eredeti számlával él. Ha leadom a céges számlát akkor azért nem csinálják meg, ha nem adom le akkor meg azért. Melyiket válasszam?
-
TibChee
tag
Üdv!
Az HBO GO-t szeretnén aktiválni a TV-men (J6240), de biztos hülye vagyok, mert nem akarja az igazságot.
Az alkalmazást feltelepítem, majd elindulás után kíválasztom az "eszköz aktiválása" opciót, ahol az az üzenet van, hogy nyissam meg egy böngészőben az hbogo.hu/activate oldalt és írjam be a képernyőm látható kódot. Böngészőt megnyitom, a TV látott kódot beírom, majd kapom, hogy a Sikeresen aktiváltad az eszközöd, de semmi nem történik. Se a böngészőben, se a TV-n.
Asztali böngészőn és mobil appon is megy egyébként az HBO GO, de a TV-n nem.
Mit rontok el?
-
PuMbA
titán
vagy UE43MU6102 plusz kétezerért
-
huniross
tag
Sziasztok. Tv vásárlás előtt állok, segítséget szeretnék kérni. Amit szeretnék: Samsung, smart, wifi, 108 cm, full HD. Van ajánlott, vagy kerülendő típus? Vidéken lakok, online vásárlás lenne jó.
140000 Ft max.
Köszönök minden hozzászólást. -
-
Laci.M
senior tag
Sziasztok!
UE48J6200 tévém van amiben ugyebár van bluetooth. Nos én szeretném a tv hangját egy bluetooth fülessel összekötni, de nem akar jönni. Én vagyok a béna, vagy tényleg csak Samsung soundbarral hajlandó együttműködni?
Ugyan ez a kérdés érdekelne UE32J5500 tv esetén.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Softmodolt PlayStation 3 Slim
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest