- Milyen processzort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
pioneer922
csendes tag
válasz
gyeniko #113499 üzenetére
nyilván én nem arra gondoltam, hogy egy 82 colost vennék....én azt vártam volna, hogy lesz 55 colban is mondjuk egy MU7000 például....kinek kell 82 col 1 milláért...vicc
Extreme Digital:
MU6122
40 col 150ről 130
43 col 160ról 140
50 col 200ról 170
55 col 240ről 210
58 col 260ról 225egyedüli elgondolkodtató készülék az ez:
Sony KD49XE8005BAEP UHD ANDROID SMART LED Televízió
300ról 200 ezer Ftcsak ez nem Samsung
-
gyeniko
őstag
válasz
pioneer922 #113498 üzenetére
Itt van egy felső-(közép) kategóriás... az MM-től.
-
pioneer922
csendes tag
nézem a black friday ajánlatait pl. az extreme digitalnál, hát ezek mind alsó és középkategóriás tv-k...
MU6122 különböző méretben és QE49Q7FAMTXXH...ennyimedia markt:
60J6240 250ről 200
65MU6122 520ról 350
75MU7002 999ről 870
82MU7002 1,5ről 1 millió -
TheProb
veterán
UE43MU6122? Nettó semmi infó nincs róla a neten. 6102-höz képest milyen lehet?
-
Gyuurma77
kezdő
válasz
gonczip #113241 üzenetére
Ne nyugodjál bele ez a hiba tök nem elfogadható! Nekem most cserélték a tévém, aminek pontosan ilyen hibája volt (lg 49 UJ701v)
Nem tudták javítani, így kaptam egy csereigazolást, amit egy ugyanolyan típusú tévére akartak becserélni! Mondtam nekik, hogy ebbe nem megyek bele mivel nincs bizalmam a típus iránt!
Aztán pár nap levelezés után megegyeztünk, ráfizetéssel vettem tőlük egy sam 49 mu8002 készüléket. -
fungeld
aktív tag
Sziasztok! Ez mennyire jó vétel?
-
Copilot64
tag
válasz
Gergő009 #113490 üzenetére
5 éve vettem tőlük egy B7000-et, ami a mai napig tökéletesen működik, aztán most először a 4K-st, de aztán cseréltem, elég foltos volt a kijelző. Rugalmasan megoldották. Én is gondolkodtam a linkelt modellen, de nem akartam ennyit költeni rá. Úgy gondolom, ha 1 évet elmegy hiba nélkül, akkor már nem lesz gond
-
Gergő009
csendes tag
Az 1 év gari nem gáz?
-
harry
veterán
Sziasztok!
Én is agyalok egy 50" TV beszerzésén a közeljövőben. Hosszabb távra venném, így talán UHD-t (nagyobb is a kínálat úgy látom), valahogy így 150-250k között.
Érdemes Samsungból a 6-os szériában gondolkodni, vagy inkább 7? Ha mondjuk szeretném elkerülni a felhősödést / bevilágítást / szeretnék rendes(ebb) feketét? Vagy ennyiért sokat kérek? Mondjuk UE49MU7052 -t láttam 270k-ért, már 7-est nem nagyon. Ilyet szabad venni? -
Copilot64
tag
Üdv Mindenkinek!
Sikerült lecserélnem a foltos Samsung UE50JU6850-es tv-t egy UEJ6200-asra. Bár ez nem 4K, de legalább 120Hz-es panel van benne. Korábbi hozzászólások alapján igencsak ajánlott volt. Ha tudtok segíteni, egy jó beállítás kellene hozzá.
Előre is köszönöm!
-
Zοltta
senior tag
válasz
GEPESZ66 #113482 üzenetére
Én is pont ezen agyalok , mint te
, hogy normál upc tv adás mellé , legyen e uhd vagy sem
Viszont én is a Euronixban nézelődtem, és ott mintha a fhd (UE 43 M5502) lett volna kicsit sötétebb vagyis élénk színű és tisztább az uhd UE40MU6102.
De a kettő közt elenyésző volt a különbség számomra. -
Batib
őstag
válasz
GEPESZ66 #113483 üzenetére
Ez szerintem relatív. Nekem direkt ledes tv-m van. Sajna látszik rajta a sávosodás (asszem banding a neve)
és a sarkokban enyhén árnyékos a kép. Az edge ledes valoban hajlamosabb a felhősödésre, de amlyik nem felhős az talán szebb. Mint mondtam amit most tesztelgettem az nekem tetszett. Egyébként az edge ledes a drágább megoldás ugy tudom. -
GEPESZ66
veterán
válasz
PuMbA #113479 üzenetére
Az eladó az UHD-s képén próbált kicsit variálni, de mintha ígysem érte volna el a FHD-s képminőségét.
Lehet, hogy korábban írtam, csak kábeltévézéshez nem biztos, hogy kell nekem az UHD, de ebben is már elbizonytalanodtam, mert többen az UHD-t javasolták.
Csakhát a 160-170 ezer forintos kategória nem biztos, hogy hozza az elvárt szintet.
Ha esetleg pár gondolatban ismétlem magam, nézzétek el, mivel lehet, hogy más is olvassa a hozzászólást (nem olvas vissza), s neki is van véleménye.
Én úgy vagyok, hogy elolvasom a hozzászólásokat, s ha úgy látom, hogy valamiben esetleg tudok érdemlegesett mondani (mondjuk itt nem annyira), akkor leírom. -
Gyuurma77
kezdő
Sziasztok! Tudja valaki, hogy mi a különbség az MU8000 és az MU8002 között?
-
Batib
őstag
válasz
GEPESZ66 #113474 üzenetére
Igaz nem 43-as de szerintem sok tulajdonságában hasonló az UE49M5502. Ezt a tévét volt módomban két napig figyelni. Néhány szubjektív észrevétel. Felhősödés, bevilágítás szinte semmi. Gyors smart és menü. Nem forgatható talp. Két HDD volt ráakasztva, mindkettőt jól kezelte. Külön infra jeladó nélkül kiválóan kezelte a távszabályzója az Invitel IPTV boxot. Meglepően praktikus a hibrid távszabályzója. A bal oldali függőleges élében vannak a ledek, ott melegszik, de nem vészes. Szerintem VA paneles, a fekete rendben, viszont oldalról elég hamar fakul. Hirtelen ennyi.
-
TheProb
veterán
Emag-os refurbished tv-t mennyire szabad bevállalni? 2 év garosok azok is.
-
fogirobi
senior tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni, szeretnék vásárolni egy Samsung T24E390EW TV-t és kellene nekem hozzá egy ilyesmi állvány, kis szobába lesz és sajnos nincs túl sok helyem. Tudom azt is, hogy nem egy nagy TV, de esetleg tudnátok javasolni ehhez valamit, mert amiket találok azok mind csak nagyobb TV-hez vannak.
Köszönöm előre is a segítséget!
-
GEPESZ66
veterán
válasz
sugarforce #113473 üzenetére
Köszönöm!
Hátha tud valaki a többi észrevételre is válaszolni! -
GEPESZ66
veterán
Ma ismét voltam az Euronicsban megnézni a tévéket.
Érdekes módon az UHD-s 43MU6102-nek a képe kicsit sötétebb,fakóbb volt számomra, mint a FHD-s 43M5502-nek.
Invitel kábeltévé használatához kezdem inkább számomra megfelelőnek tartani a FHD-t.
Viszont többen írtak arról, hogy a 43M5502 hajlamos felhősödésre, de ezt a boltban nem vettem észre!?
Állítólag lassú a menüje is!?
Az M5502-nek nem VA a panelje?
Nem tudom, igaz-e, hogy a 43M5502-ben nics bluetooth, így androidos alkalmazással nem tudom használni a smart funkciókat!?
Nincs egy normális FHD-s tévé 43 colos méretben!? -
n0k0m_
tag
UPDATE:
Korábban linkeltem ezt a csúnya bevilágítási hibát UE49KS7000 kapcsán, ami úgy fél év után jött elő:
Jelentem a Samsung szerviz szépen cserélte is a kijelzőt szó nélkül gariban, úgyhogy megint hibátlan a kép. Nagy UP nekik és köszi a hozzászólásokat miszerint küldjem be nyugodtan.
-
törölt tag
Sziasztok! 40mu6102 mennyire jó vétel? Xbox one X-et kötnèk rá. Köszi
-
hunaqua
addikt
SAMSUNG UE65MU8002
Ez milyen cucc? Nagyon kevés róla az infó. Hol helyezkedik el mondjuk a Panasonic 65EX780 vagy a Sony 65XE9005 készülékekhez képest?
-
válasz
hardverlog #113454 üzenetére
Csak simán azt jelenti, ha közel ülsz, bármelyik tévén rossz lesz a kép... 4K-n amúgy jobb lenne a 4K tartalom nyilván, mint FHD-n az FHD, ugyanolyan közel ülve.
De mivel nincs 4K így mindkettőn ugyanolyan rossz.
-
-
mattheus
őstag
Köszönöm a válaszokat.
Jelenleg melyik Firmware van Nálatok fent ?A különböző megjelenítéssel kapcsolatos mágikus opciókat én is inkább kikapcsolom
-
mattheus
őstag
Lenne egy kérdésem KS7000-es tulajokhoz.
Nekem egy 55-ös TV-m van és észrevettem, hogy a 4K-s Youtube videóknál a gyors mozgásoknál hajlamos beszaggatni a teljes kép illetve álló kép esetén, ha gyorsan mozgó motívum van, akkor szellemképes lesz a kép.A kérdésem az, hogy ez sávszél probléma (WiFi-ről használom) vagy beállítás gond ? Ha az utóbbi, akkor mit érdemes állítgatni ?
Köszönöm!
-
GEPESZ66
veterán
Smart tévéhez tudtok-e ajánlani jól működő androidos alkalmazást távirányítóként, amivel a böngészés is megy?
-
hardverlog
aktív tag
válasz
PuMbA #113452 üzenetére
na várj egy picit, tehát jól értem amit írsz akkor arra célzol, hogy lehet valami überszuper 4K, ha nem überszuper 4K tartalom megy rajta, akkor még vissza is üt ez a kijelző típus közelről mondjuk egy "csak" full hd adásnál egy "sima" mondjuk 2014 körüli F8000-hez képest?
Vagy arra célzol, hogy azt látni, hogy nem 4 K megy rajta, de ettől még a "csak" full hd adást hozza egy mondjuk 2014 körüli F8000 tv képével megegyezően?
-
PuMbA
titán
válasz
s7evcsenko #113450 üzenetére
"Látom ajálnva van az MU6102-es TV.
Esetleg, ha a KU6000-es lecserélem egy ilyenre, lenne érezhető képi javulás?"Természetesen nem, mert ugyanaz a modell csak 1 évvel újabb. Sosincs nagy ugrás képminőségben, csak 3-4 évente, mert egyébként a gyártóknak nem lenne profitja, ha minden évben valami csuda jó TV-t adnának ki. 1,5m-ről baromira látni 4K TV-n, hogy nem 4K megy rajta, szóval nem kérdés, hogy a közel ülés a probléma
-
s7evcsenko
addikt
válasz
s7evcsenko #113391 üzenetére
Na, kipróbáltam mindent és arra jutottam, hogy (#113363) PuMbA első körös ajánlásánál már nem lesz jobb a kép.
Mint írtam, ez már egész elviselhető és játszható.
Próbáltam a konzolt visszarakni FHD-ra és úgy kiküldeni a jelet a Samura, de jobb, ha 4k-t küld ki a konzol.Elég közel ülök a TV-hez, max 1.5m-re tudok eltávolodni, szerintem ez is probléma, lehet...
A Sony-t 4.5m-ről nézem, igaz az 65"-os, de ha közelebb megyek hozzá, akkor is szebb az összkép.Látom ajálnva van az MU6102-es TV.
Esetleg, ha a KU6000-es lecserélem egy ilyenre, lenne érezhető képi javulás? -
Gergő009
csendes tag
Sziasztok!
Melyiket érdemesebb megvenni? (kb. 100e a difi a kettő közt)
Samsung UE49KU6450 vagy UE49KS7000
Cél: Torrentes HD filmek nézése + BL 2 hetente (hetente) + néha TV sorozat
Sport szempontból a PQI vagy a HDR a mérvadó?
Előre is köszi,
-
-
Batib
őstag
válasz
Kajbasz #113443 üzenetére
Amikor installálod a tv-t akkor rákérdez, hogy uzleti vagy otthoni felhasználás. Legalábbis a régebbi modelleknél. Ennek asszem még K szerias belseje van , talán ennél is ott van még.
Nálam: Menü - Rendszer - Beállítás (Pin 0000) Minden törlődni fog, talán a csatlistát érdemes menteni.
Remélem így van Nálad is, ha nem akkor elnézést.TheProb
(PH! addikt) Tehát szerinted az M5002-es tv-ben van beépített wi-fi? Mivel nem 100%-ban biztos benne, így nem vitatom, de csodálkozom rajta. Ha sikerül utána nézek. -
TheProb
veterán
válasz
pluhi #113426 üzenetére
Fura, de tényleg nem ír róla semmit egyik oldal és webshop sem. Kicsit megdöbbentem, hogy 2017-ben gyártanak még ennyire "ostoba" TV-t. Az én 32D5000-es modellem 2011-es, akkor se volt egy csúcs, de azon is van LAN adapter és legalább egy DLNA. (Még ha nem is jó semmire)
(#113440) Batib: Ez csak megfogalmazásbeli különbség, mind2 esetben wifi modul-t jelent. Ergó nem kell külön adaptert venni. Amúgy az adapteres megfogalmazás sokkal találóbb, mint a másik.
-
Kajbasz
csendes tag
válasz
Batib #113442 üzenetére
Köszi a választ! Üzleti módot hol lehet átállítani?
Motiváció: mindig is tetszettek a régi, lábakon álló TV-k, nem szerettük sosem a bútorra rakottakat. Már azon gondolkoztunk, hogy veszünk egy akármilyen TV-t s csináltatunk neki egy dobozt lábakkal. Aztán találkoztunk ezzel s mivel kb. féláron kínálták, így megvettük. Külön bútorként funkcionál, könnyen át is telepíthető.
-
Kajbasz
csendes tag
Találkozott már valaki az alábbi problémával akár más típusnál? A napokban vásárolt UE40LS001AU típusú SERIF televíziónk menüjében a kép üzemmód váltásnál az alapértelmezet a "Kiemelt" üzemmód. Miután ezt sikeresen átváltom egy másik üzemmódra kb. félórán belül a TV automatikusan visszavált a "Kiemelt" üzemmódra. Ezt szoftveresen szervízben tudják orvosolni? Köszi a választ!
-
MrTeddy
csendes tag
[link]
a 3 tv papíron nagyjából ugyan az, árban viszont 150/200/250 minőségben van köztük annyi mint árban? -
válasz
hardverlog #113437 üzenetére
Azok meg általában csúcs tévét sem keresnek hanem a legolcsóbbal is beérik szóval mindegy. Nekik ugyanolyan jó a legújabb legolcsóbb, mint a 3-4 éves csúcs. Vagy akármi ami képet ad...
Egyébként meg meglepődnél mennyire nem igy van, elég sokan családban élnek és a gyerek hajtja a szülőket az új dolgok felé...Na de mindegy nem egymás győzködése a cél, ez az én véleményem volt, az meg a tied.
-
hardverlog
aktív tag
válasz
FollowTheORI #113427 üzenetére
te nagyon el vagy tévedve szerintem, ami szerinted alap, arról a mai magyar családok többsége azt se tudná miről beszélsz....nemhogy ezeket használják/nézik.....hazamennek, bekapcsolják a kábelt tv-t, néha átkapcsolna és kész...sőt, a magyarok szerintem harmada még mindig crt tv-t néz, az ehhez kapcsolódó teljesen kezdetleges tv szolgáltatásokkal és adásokkal. A maradék 2/3nak lehet van lapos tv-je, de közülük még a többség HD adókra sem fizetnek elő...szóval marad szerintem 20%, aki igényes és meg is teheti és lapos tv+hd...de amiket te írsz az egy nagyon szűk réteg használja és nézi hidd el.
-
MrTeddy
csendes tag
válasz
PuMbA #113421 üzenetére
köszönöm!
"IPS-nek jobb a betekintési szöge, de a feketéje inkább szürkés sötét szobában és a kontrasztja is 1:1000-hez a VA 1:3000-jéhez képest."
azt már több helyen is olvastam, hogy az IPS-nek a feketéje rosszabb mint a VA-é, viszont az üzletben egymás mellett volt a kettő és pont fordítva nézett ki... a VA volt kékes, szürkés világosabb és a 6402-es feketébb.
lehet a neon miatt?
a színei egyértelműen a 64-esnek szebbeka 6102-es tudja bluetooth audiot?
-
GEPESZ66
veterán
Smart tévéhez tudtok-e ajánlani jól működő androidos alkalmazást távirányítóként, amivel a böngészés is megy?
-
TheProb
veterán
Sziasztok!
Tudtok olyan 40" környéki TV-t ajánlani, amin játszani is lehet? Illetve PC-t kötnék rá általánosságban, monitor helyett. A keret az 100-160k környéke lenne. (utóbbi nyilván már csak nagyon muszájból)
5éve egy Samu 32D5000-en játszok, ezzel semmi gondom nem volt még FPS-ek esetén sem. Ugye lényeges, hogy ne legyen benne mindenféle képjavító hülyeség vagy ha van, legalább lehessen kikapcsolni.Tudom, erre vannak a monitorok... De azok a kijelző méretéhez képest drágábbak. Nincs kizárva az sem, de hátha van TV-k közt is valami jó modell. TV adásokat egyébként nem nézek egyáltalán, csak PLEX-ről filmeket, sorozatokat.
Időtállóság miatt lehet UHD lenne a jobb választás. Ívelt kijelzők amúgy megérik a (jelentős) felárat vagy ez egy az egyben egyéni preferencia kérdése? A fentebb felvázolt scenario-kra jók lehetnek a régebbi modellek is, nem?
Köszi előre is.
-
vasimnbt
tag
Tisztelt Fórumtársak.
Samsung UE 32D6510 típusú TV-nk bekapcsolásakor villog a piros LED lámpa,de maga a TV nem kapcsol be.Mi jóra számíthatok?
Köszönettel. -
válasz
hardverlog #113424 üzenetére
Nem, ugyanis szerintem ez ma már alap... én pl többet nézek tartalmat ilyenekről, mint TV adást, 90-95%-ban YT, NetFlix, HBO Go, DLNA + belső média lejátszó (és amúgy ez a jövő is, 1-2 év és beköszön a fő streaming szolgáltatások kora és oda fognak jönni a tartalmak elsődlegesen)... igenis fontos számomra hogy ne kelljen minden egyes tévéhez még egy külön kütyüt vennem (pl ha 3 tévém van a családban, akkor 3-at még plusszba, darabonként 20-30 ezerért).
És mellesleg egy szóval sem mondtam, hogy a képminőség nem fontos.
De ha valaki úgy akar megspórolni pénzt hogy régebbi csúcs tévét vesz a mai helyett, az azért tudja mit vállal be illetve mit várhat el.
Mellesleg nem védelemként írtam amúgy sem... ott van az a "ha ennél többet akar..." rész. -
vzoli1987
aktív tag
nem tudjátok miért laggol nagyon a youtube a videó előtöltésnél? talán firmwaret kéne frissítenem? F szériás vok, de rootolt, adblockot használok, de már a webbbrowser sem az igazi piszok lassú, szóval?
-
hardverlog
aktív tag
válasz
FollowTheORI #113423 üzenetére
nem fura neked, hogy a mai tv-ket nem a képminőségükkel véded meg, hanem a szolgáltatásukkal?
egy tv-nél pedig pont a képminőségnek kellene az elsődlegesnek lenni szerintem.... -
válasz
hardverlog #113422 üzenetére
Nem netezésről volt szó...
-
hardverlog
aktív tag
válasz
FollowTheORI #113419 üzenetére
nem hiszem, hogy egy átlag magyar család netezget a tv-n, de szerintem rajtuk kívül se sokan...arra ott vannak a tablettek, mobilok...youtube még talán, de azt meg ki lehet dobni telefonról hd-ban a 3-4 éves tv-kre is...
-
PuMbA
titán
válasz
GEPESZ66 #113406 üzenetére
Ugyanaz
(#113417) MrTeddy: IPS-nek jobb a betekintési szöge, de a feketéje inkább szürkés sötét szobában és a kontrasztja is 1:1000-hez a VA 1:3000-jéhez képest.
"a 6402-esnél a 8 bit + FRC mit jelent?"
Semmit, teljesen lényegtelen adat.
"- a 6402-es HDR10+?"
Semmit, de egyébként a 6402-es már meg tudja jeleníteni a HDR-ben található több színt elfogadható módon, míg a 6102 nem.
-
-
válasz
PuMbA #113396 üzenetére
Hát igen sajnos... nekünk van a családban E8k, meg F is... és bizony a SMART rész az kuka... se youtube, meg minden piszok lassú... a legújabb filmeket percek alatt nyitja meg csak DLNA-ról...
Muterom meg is jegyezte hogy bakker 4 éve vették sokért az E8k 55-ös tévét és hát bazira elavult... mikor ott göröcsöltem neki mutatva miket lehet nézni a NAS-ról.Szóval igen, mint megjelenítő még szóba jöhetnek, meg semmi baj velük... de amint picit többet akarna az ember... meh, egyik régi tévé sem jó vétel.
Kell egy okos kütyü melléjük mindenképp... appleTV vagy valami Androidos csoda amivel lehet normálisan Youtube, HBO Go, Netflix és stb nézni.
-
MrTeddy
csendes tag
Sziasztok!
Két tv-re szűkült a listám.
Samsung UE50MU6102
Samsung UE49MU6402- az ADS (IPS?) és VA panel (edge - direct led) között mi a különbség?
- a 6402-esnél a 8 bit + FRC mit jelent?
- a 6402-es HDR10+?- a 6102-es csak optikai kábellel tud bluetooth hangfalat HW-K450 kezelni?
Köszi!
-
Antonio
senior tag
válasz
Skyhigh #113415 üzenetére
Ezt én értem hogy 24 (23,976) fps a szokásos
és az ég adta világon semmit nem akarok módosítani/felkonvertálni stb. már harmadszorra írom le ...
De ha a forrás anyag egy film/release, demo video stb alapból ~60 (59.940) fps el van rögzítve akkor azt had játsszam már le úgy ahogy kell
de teljesen eltértünk az eredeti -azóta megoldott- problémámtól
-
Skyhigh
aktív tag
válasz
Antonio #113407 üzenetére
A filmek nagy része 24 képkocka per mp-el van kódolva (jó akad 30-50 is)
Pont azzal, hogy hagyod hogy 60Hz-re módosítsa azzal már nem az eredeti filmet nézed.
Mivel ilyenkor új képkockákat szúr be, de csak számold ki nyugodtan, hogy ha minden képkockát dulpáz akkor is "csak" 48-at kapsz, ahhoz hogy 60-at kapj, valamelyik képkockát duplázza, valamelyiket triplázza, ergo elcsúszik.Száz szónak is egy a vége, ha tudja a 24p-t a tévé akkor a legkisebb energiabefektetés ha 24p-vel játszod le, max 1080-ról 2160-ra konvertálod
Kalibrálás: Én sokmindent kipróbáltam, és hasonló problémám volt a sötét szinekkel, ezért szakember segítségét vettem ígyénybe. Utólag belegondolva amit én azt hittem, hogy "jól" lőttem be, na az tökre nem volt jó.
-
Boost3er
tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy most milyen TV-T tudnátok ajánlani 32 vagy 40 es méretben? Kb a max összeg 140 körül lenne, de inkább olcsóbban ha van valami jó. Főleg filmezésre lenne használva NAS-ról. Jelenleg egy 49H6500 és egy 40KU6000 van, ezek mellé kéne még egy.
Köszönöm a segítséget!
-
pluhi
tag
Üdv!
Az hót komoly, hogy az M5002 nem tud DLNA-t? A nemtom hány éves D5000-es tudja...
-
gzoli0415
csendes tag
Sziasztok!
MU6102 TV-hez keresek Bluetooth fejhallgatót kinéztem a Sony MDRZX220BT. A kérdésem az hogy tudom csatlakoztatni a Sony fejhallgatót a Samsung tv-hez, vagy felejtős és keressek másikat? -
Antonio
senior tag
Nem futó téma, csak párnapja van meg KS8000 és nagyon örülünk neki, a képet kalibrált tvk beállításai szerint lőttem be,
csak az jutott eszembe hogy a feketéi nagyon durvák (feketék) LED mivoltához képest ez főleg stranger things azon jeleneteiben volt tetten érhető mikor is "Tizi" a feketeségben -köztes világban- van éppen. Konkrétan többször is megjegyeztem feleségemnek hogy nem tudom elképzelni hogy ennél mivel lehet még feketébb egy OLED
na szóval elégedett vagyok ...
-
Antonio
senior tag
válasz
Skyhigh #113405 üzenetére
szia ezt most nem értem ...
lehet félreértés van, én nem akarok semmit felkonvertálni, csak azt akartam kideríteni hogy a gyárilag 2160/60 filmeket miért nem játssza le tv hanem visszadobja 1080/60 ra.
azzal hogy Zidoo ban ideiglenesen felraktam a kimenő jelet 2160/60 ra (tehát mindent erre konvertáljon)
csak teszteltem/biztosra akartam menni hogy tényleg az van amire gondolok.És a bibi ott volt hogy hiába volt
KS8000 ben beállítva UHD color HDMI4-re, (azaz 2160/60 lejátszása) igazából csak akkor lett aktív mikor a tv-t áramtalanítottam és visszakapcsoltam.amúgy Media lejátszóba, nekem mindig automata a lejátszási mód, tehát nem konvertálgatok semmit, a tv úgy is feljavítja a képet legjobb tudása szerint, ha nem tévedek ...
-
GEPESZ66
veterán
A AMVA panel rosszabb, mint a VA?
A 43MU6102-nél az előbbit találtam. -
hardverlog
aktív tag
a Digital Szalon nevű boltról van valakinek tapasztalata? nagyon jók az árak....ez valami outletes bolt?
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple AirPods 3 dobozos megkímélt jótállással!
- harman/kardon harman kardon Onyx Studio 9 - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- JBL Flip 7 - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- JBL Charge 6 - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- Eredeti Apple Airpods Max Bluetooth fejlhallgató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest