Hirdetés
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zοltta
senior tag
válasz hardverlog #113687 üzenetére
Persze ,jobb az embernek ha tutira , megy de sajnos nem nagyon van róla infó csak amit videót látsz te is
Csak egy srác vagyok a nagy világból.
-
dethroner
veterán
válasz mediumgecso #113697 üzenetére
Itt a megoldás neked is [link]
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
mediumgecso
őstag
Sziasztok!
Az alábbi TV-m van: UE40ES6100
Vettem egy Tronsmart Encore S6-ot, de a TV nem látja a fejhallgatót (bluetooth-on), nem csatlakozik vele.
Hogy lehetne kivitelezni hogy lássa?
A samsung hangprojektort felismeri.Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
Pixel 9 Pro 256GB Hazel // Garmin Forerunner 965 // Garmin Edge 1050 //Canyon Grail CF SL
-
veterán
válasz s7evcsenko #113691 üzenetére
Én megértettem,ezt már neki írtam.
--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
arty
veterán
válasz PuMbA #113692 üzenetére
50mu6122, bármi lehet benne
szerintem va, de bedobtam ide is, én szemeim keveset láttam, nincs összehasonlítási alapom....(haver vette, nem láttam még a képét, 14 napig visszaküldheti, bár valszeg nem fogja...)
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
SunMount3r
nagyúr
válasz PuMbA #113692 üzenetére
Jól látom, hogy a H6400 nincs fent? Itt fent van, de van valami más részletező oldal is erre, ahol esetleg megvan?
-
s7evcsenko
addikt
válasz dethroner #113688 üzenetére
és (#113690) sityupityu: ez most komoly?
Azt minek hívnátok, ha nem megy a szövegértés?A H6400-as tv már csak alvós tv, és elhihetitek, nem akarok BT fülessel a fejemen elaludni!!!
Lehet, hogy szervizmenüben be tudnám kapcsolni, de nem akarom, mert nincs rá szükségem.
A KU6000-esre kell a BT, ha erre linkelsz nekem videót, hogy volt akinek sikerült életre kelteni, akkor azt megköszönöm, de minden egyéb típus jelen pillanatban irreleváns."Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
veterán
-
arty
veterán
kérdezném a szakértőket, ez most akkor va vagy ips?
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
dethroner
veterán
válasz s7evcsenko #113681 üzenetére
Azt írod a H6400 sem tud nálad bt-t, így egyértelmű innentől hogy user hiba van. H6400 van nekem is és én is pár hete vettem fejhallgatót hozzá és kapcsoltam be a szerviz menüben a bt-t.
ezt és ezt nézd meg figyelmesen és csináld utána. Ha a J5100-ban be lehet kapcsolni, akkor szerintem a KU6-ban is.A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
ErnstRobert
csendes tag
Sziasztok!
Segítsetek elindulni mi lehet a hibaforrás?
Van egy LE32B450-es TV-m. A bekapcsolás után a menü színek jók, önteszt színek jók. A bemenetekre (source) kapcsolgatva a HDMI pl zöld monokróm-szerű, a PC (VGA kábellel) kék. A TV (Koax) pedig piros eltolásban van és hiába állítok bármit nem jó. Sőt nem tudok váltogatni a bemenetek között a source gombbal a távirányítón, csak menüből és azt se mindig. Atán ha PC-re váltok egy pillanatra van kép majd sötét. Ki-bekapcs és pillanatra van csak kép majd megint sötét. HDMI-3on van képe csak full kék.
A színeket állítgatom, kicsit javul de nagyon távol van a nézhetőtől. Nem értem a menü színek hibátlanok a küéső források képei meg borzasztóak.
Tippek? Javítható szerintetek? Köszönöm előre is!
-
s7evcsenko
addikt
válasz sityupityu #113683 üzenetére
Az igazából mindegy már, mert ez a KU6000-es sokkal szebb képet ad, így arra semmiképp sem váltanék vissza, az már csak elalvós tv.
KU6400-as vagy MU6400-as meg arany áron van, az csak abban az esetben játszana, ha képileg is sokkal szebb lenne, mint a ku6000 vagy iszonyat akciót kapna.(#113682) Zοltta:
"Mivel több eszköz van rákötve", de ez az adapter dolog lehet működhet, erre még nem gondoltam, bár nem tudom, hogy az xbox mit szólna hozzá.Na de tényleg hagyjuk, ennyit nem ért ez a BT téma.
Sorry mindenkitől.[ Szerkesztve ]
"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
veterán
Na így már értem.
A sony-t is rálehet venni szerintem, hogy fogadja más márkának a fülesét is. De olyanom nincs, így nem tudom, hogy kell.
Viszont a H6400 átállítva tuti, hogy jó lenne.--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
Zοltta
senior tag
Nah ,így már nekem se áll keresztbe a szemem ,hogy mit is akartál
És mi van akkor ha netán , magából a pcből nyernéd ki a hangot ? És nem kellene a tv-vel "vacakolni" Mondjuk egy USB Bluetooth Adapterrel? ... legalábbis én ilyen irányba is elnéznék
Lehet ,hogy gondoltál már ráCsak egy srác vagyok a nagy világból.
-
s7evcsenko
addikt
válasz sityupityu #113678 üzenetére
Na jó, egy utolsó off.
Tehát, van egy 43KU6000-es TV, amit monitornak használok.
Mivel több eszköz van rákötve, ezért különböző a forrás, viszont pici baba miatt néha füles használatával szeretnék játszani, nem hangfalakon.
Mivel ez a tv nem tudja a menüje szerint a BT-t, ezért gondoltam, hogy kipróbálom a sony-n is.
A sony tudja a bt-t, viszont nem hajlandó párosodni a fülessel, ezért merült fel bennem a kérdés, hogy vajon van-e olyan tv, amit lehet párosítani bt fülessel, mert itthon 3-ból 0 az arány. (van egy H6400 is )Ezek után a javaslatodra megpróbáltam a ku6000-es szervizmenüben bekapcsolni a bt-t, de "on"-on volt, így kb biztos, hogy ebben nincs bt.
Felmerült , hogy BF-en lesz MU6122, és hogy ha sikerülne jó áron fogni egyet, akkor cserélném, mert ezt is jó áron vettem, de közben azt írták, hogy az sem tudja, így okafogyottá vált a dolog, mert csak a bt miatt nem fogok +50k-t adni egy "jobb" tv-ért.
Tényleg bocs, ha zavart okoztam.
-
Zοltta
senior tag
-
hardverlog
aktív tag
Sziasztok!
Azt meg tudná nekem mondani valaki, hogy a D és ES széria talpainak foglalata a tv-k hátlapján kompatibilis egymással? Nyilván kivétel az ES8000 szánkótalpa például, de mondjuk egy D7000 talpa jó lehet egy ES7000re is, azaz a két karácsonyfatalp egyforma?
-
veterán
-
PuMbA
titán
válasz SunMount3r #113672 üzenetére
K-tól
-
dethroner
veterán
válasz s7evcsenko #113656 üzenetére
A hozzászólásod elején az szerepel hogy sony tv-t akarsz összehozni a bt fejhallgatóval. Azt hiszem ez esetben érdemesebb lenne a sony topikban érdeklődni.
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
Metaxa13
csendes tag
Sziasztok!
Mi lehet a problémám, ha a Samsung TV-m az 500 GB-os külső vinyót csak 165 GB-nak látja felvételhez? Amíg nincs formázva, azt írja, hogy 465,7 GB a szabad. Ha fel akarok venni, előtte formázni akarja. És akkor már a formázás előtti ablakban is azt írja, hogy 165,7 GB szabad a 465,7 GB-ból. ExFAT-ra formáz csak, és semmi beállítási lehetőség. Ha gépen megformázom max méretre, akkor is ezt csinálja.
Samsung ügyfélszolgálaton a hölgy közölte, hofy a FAT32-es rendszer miatt van a méretkorlát... -
Zsolto
őstag
Kollégák!
Megéri az UE55JU6800 219 000 Ft-ért két év garival, vagy tudtok jobbat helyette legfeljebb ugyanennyiért? Belenyugodnék az 50 collba is, ha valami klasszissal jobb tudtok ajánlani.
Előre is köszi!
Ez vagyok én: https://sites.google.com/view/zsoltkaldos/home
-
PuMbA
titán
válasz Gyuurma77 #113667 üzenetére
8 bit + FRC, szóval hozza a 10bitesek szintjét, mert tudja a széles színteret mérések alapján, mint a 10bites panelek Nem rég lett leírva, hogy a 6400-asok már tudják a szín részét a HDR-nek, azaz 10bitesek, és a 7000-res szériától fölfele pedig a nagy fényerő is megvan a teljes HDR-hez.
[ Szerkesztve ]
-
Gyuurma77
kezdő
válasz IntelKiller7 #113664 üzenetére
Ku6400-as az tuti sima 8bit. A 6os szériák úgy tudom nem 10 bitesek.
-
PuMbA
titán
válasz IntelKiller7 #113664 üzenetére
-
IntelKiller7
veterán
Hello.
Samsung UE55KU6450 ez a TV 10bites ugye? nem találtam sehol semmi konkrét infót róla, viszont a 6470 és 6400-as TV is 10bit-es. Ebből gondolom, hogy ez is annyi lehet.Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
s7evcsenko
addikt
válasz sandró60 #113660 üzenetére
Nem tudom pontosan, 4.x
Ennyit nem ér az egész, inkább elengedem.
Sehol nincs a TV menüjében BT-re utaló jel, így elvileg ezt nem kell tudnia.Az lesz, amit a kolléga mondott "(#113657) FollowTheORI".
-
nagyúr
-
sandró60
addikt
Írod,hogy voltál a szervizmenüben.Ott be van kapcsolva-azt is írtad,hogy volt egy bejegyzés a bluetooth-al kapcsolatban"not supported".Lehet,hogy még sincs engedélyezve?
Az F-szériánál is engedélyezni lehetett,de még se látta a tv.
Amúgy azt kérdeztem hogy 2.1-3.0-4.1 bluetooth verzióból melyik a fejhallgatód?Elvileg a fülesen rajta kell lenni.Hívd fel a Samsungot kérdezd tőlük,hogy mégis mit tud a tévéd.[ Szerkesztve ]
-
ali75
aktív tag
Erre valaki:
Üdv.!
Samsung UE 55 mu8002 tv-ről valakinek valami vélemény? Nem nagyon értek ezekhez sajnos! Ez egy közép kategóriás tv? Nagyon megtetszett a kép rajta igaz gondolom ilyen demo féle videó ment rajta.Ha valaki tud valamit erről vagy valami hasonló tv-ről szívesen veszem a segítséget!?
-
nagyúr
Szerintem legegyszerűbb bemész egy MM-be Euronicsba... stb és egy eladóval kipróbáltatod a kinézett tévén.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Boost3er
tag
válasz Batib #113651 üzenetére
Szia, esetleg azt tudod, hogy a 6122 es tv-ben milyen panel van? VA vagy IPS? Neten semmi információt nem találok róla. Én Blackfriday alkalmával rendeltem egyet 43 as méretben, remélem nem lesz nagy mellé nyúlás. Szerencsére ha mégse lenne jó el tudok állni tőle, de örülnék ha megfelelő lenne.
-
dethroner
veterán
válasz s7evcsenko #113649 üzenetére
Azt kérdeztem hogy a telefont tudod-e a fejhallgatóval párosítani?
És milyen tévéről van szó? Korábban több típust is felsoroltál, többek közt H6400-at, hogy ezt sem sikerül csatlakoztatni. Azt csak szerviz menü után tudod.[ Szerkesztve ]
-
Ciccuka
veterán
válasz sityupityu #113652 üzenetére
Korábban se működött, de volt talán 1 hónap amikor jó volt. Ennyi erővel inkább szedjék ki.
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
veterán
-
Batib
őstag
válasz s7evcsenko #113634 üzenetére
Tudtommal egyik tv-ben sincs BT. (fizikálisan) Tehát hiába állítgatsz a szervízmenüben bármit. Most hallottam, hogy az MU6122 ebben különbözik az alap MU6102-től. (BT hiánya és a távszabi hagyományos)
Az optimista az alagút végén a fényt látja, a pesszimista a sötétséget, a realista a közelgő mozdonyt. A mozdonyvezető pedig a 3 hülyét a sineken
-
Ciccuka
veterán
Akinek valamilyen Samsung H6200 H6400 H6500 van annak az origo alkalmazás elindul?
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
dethroner
veterán
válasz s7evcsenko #113644 üzenetére
A fejhallgatót látja a tévé? Telefonhoz hozzá tudod párosítani?
-
dethroner
veterán
válasz Zοltta #113639 üzenetére
OMG, tévé és zeneileg szó egyazon mondatban?
Klippet én sem nézem mindig, de nem vagyok hajlandó pár centis kis vacak csipogókat zenehallgatásra használni. Arra ott a jól bevált pana hi-fi.[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz s7evcsenko #113644 üzenetére
Akkor passz.
-
s7evcsenko
addikt
válasz sityupityu #113642 üzenetére
Beengedett, ON-on volt alapból, viszont sehol nem találok párosítás menüt.
A szerviz menüben volt még egy sor, ami a BT-re vonatkozott, ott azt írja "not supported"."Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
Zοltta
senior tag
Más kérdés valakinek van otthon ugyan ez a típusú Tv közül valamelyik ?.
Upc Medium Tv a csomagom és műholdas adások jönnek főleg , és alighanem ebben sima adások vannak ezért gondoltam első sorban FHD-ra és másodlagosan UHD -ra
Az érdekelne ,hogy elvileg Av paneles és létezik itt mint Ips panelnél, ,hogy felhősödés/bevilágítás?
Főleg 1 ablakos 20nm2 -es szobába lenne ( ha a tv elhelyezését nézem, jobb oldalról van hozzá egy 1x1méteres ablak, igy azt hiszem ,hogy elég sötét a szoba ahhoz, hogy kiüssön a bevilágításos probléma) és nem szeretnék egy ilyet kifogni , éppen ezért szeretnék tutira menni, panelilag .
Meg mivel elég sötét a szobám és úgy naponta 7-8 órát menne a készülék, így nem szeretnék foglalkozni a fekete résszel ( ne bökje a csőrömet )Másik versenyzőm ő , tudom nem egy kategória a kettő, de ha árba belefér miért ne
Mivel a keretem max 150k . így akkor tudok rá lecsapni mikor akciózva van.
SAMSUNG UE40MU6102KXXH Nála is ugyan azok lennének a kérdéseim mint a fent említettnél
Köszi a hasznos infókat!
Ja igen van ajánlott 2.0-ás Hdmi kábel ami 1,5 -2 méteres ? Márkailag, szeretném bebiztosítani magam vele , hogy nem occó kicci kínait fogok ki
[ Szerkesztve ]
Csak egy srác vagyok a nagy világból.
-
veterán
válasz s7evcsenko #113640 üzenetére
Info-Menü-Mute-Power
Option
Engineer Option
BT audio on/off - onra kell állítani
Kilépés kikapcsolásBelépni biztos, hogy ezzel a kombinációval kell, de a többi menürész lehet, hogy változott már az évek során valamit.
szerk: Azért csak óvatosan! Csak a fel-le nyilakat használd léptetésre, a jobbra-balra gombokkal nem tudsz lépni a menüben, hanem már állítasz a tévén!
Itt egy régi videó a H sorozatról. De a tiedről is biztos van fenn.[ Szerkesztve ]
-
Norby86
őstag
Sziasztok!
Egy Samsung F6400-as TV készülékkel rendelkezem, amire már elég sok frissítés kijött. Nekem viszont még a készüléken egy bő egy évvel ezelőtti firmware van feltöltve. Kérdésem, hogy érdemes frissíteni a tv firmware-t? Mert olyat olvastam (bár lehet ez hoax) hogy a frissítéssel eltűnik a 3D támogatás. Igaz ez?
-Norbi-
-
s7evcsenko
addikt
válasz sityupityu #113635 üzenetére
Próbálok belépni az "Info-settings-mute-power" kombinációval, de nem nyílik meg.
Változott a kód?"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
gyeniko
őstag
válasz FollowTheORI #113625 üzenetére
Engem pl. zavar, hogy rettenetesen körülményesen tudok csatornát váltani, illetve a rövid kísérletezés alatt nem tudtam megszokni a gombok helyét (kivétel a 2 fekvő fényes billenő gomb, ezek ötletesek). Ez is bizonyítja, hogy sokan sokfélék vagyunk, abszolút nem biztos, hogy én a többséghez tartozom.
Nem tehetünk meg mindig mindent, amit kellene, de azt mindig meg kellene tenni, amit lehet!
-
veterán
válasz s7evcsenko #113634 üzenetére
Ezért cserélnél tévét? A szervizmenüben csak egy off-ot kell on-ra állítani és kész.
Igen, márkára korlátozott, de hát lehet ezen segíteni.--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
s7evcsenko
addikt
válasz sityupityu #113632 üzenetére
Ez egy sony TV és egy JBL füles.
Ha márkára korlátozott, akkor az már régen rossz.
Szervizmenüben meg nem biztos, hogy akarok turkálni.Amúgy egy Samu 43KU6000-es tv-t szeretnék lecserélni egy olyanra, amihez párosítható a JBL BT fülesem és erre néztem ki az MU6122-t, de ha ez sem tudja, akkor nincs értelme a cserének.
-
törölt tag
válasz sityupityu #113632 üzenetére
Használ valaki UE40H5303 -on hbo go-t??
Tudom nem egy erőgép a tv. Sokszor a figyelmeztető feliratnál 5.1 lejátszási hibával nem indul a film vagy lefagy az app.
Viszont van hogy elindul és teljesen jól műkődik és jó a film minősége is.Van megoldás szerintetek? Ha meg a hardver kevés ,akkor miért van ,hogy időnként jól megy?
-
veterán
válasz s7evcsenko #113631 üzenetére
Valaki itt feljebb azt írta, hogy már nem nagyon korlátozzák a BT-t (ha korlátozva van, akkor csak samsung fülest fogad), de ezek szerint akkor még is. A szervizmenübe belépve ki lehet iktatni.
-
ali75
aktív tag
Üdv.!
Samsung UE 55 mu8002 tv-ről valakinek valami vélemény? Nem nagyon értek ezekhez sajnos! Ez egy közép kategóriás tv? Nagyon megtetszett a kép rajta igaz gondolom ilyen demo féle videó ment rajta.Ha valaki tud valamit erről vagy valami hasonló tv-ről szívesen veszem a segítséget!
Köszönöm
-
PuMbA
titán
válasz prosectura #113626 üzenetére
Valamiben jobb, valamibe nem. Azt is figyelembe kell venned, hogy 10 colt ugrasz, de a TV kategóriája ugyanaz maradt, emiatt nagyobb lehet a felhősödés
[ Szerkesztve ]
-
Batib
őstag
válasz FollowTheORI #113625 üzenetére
Nekem még az tetszett, hogy a BT miatt kevésbé kellett a tévére irányítani, simán vette a jelet kevésbé pontos irányítás mellett is.
Az optimista az alagút végén a fényt látja, a pesszimista a sötétséget, a realista a közelgő mozdonyt. A mozdonyvezető pedig a 3 hülyét a sineken
-
prosectura
tag
Sziasztok!
TV csere lesz esedékes, kellene a nagyobb. 40h6400 után minőségben nem lenne visszaesés pl egy 50mu6102? (HD tv adás film és egy kis xbox menne rajta). Esetleg más típus vagy széria ebben az árban +/- kicsi?
Köszi
-
nagyúr
válasz gyeniko #113606 üzenetére
Ha megszokod mi hogy van rajta, baromi gyorsan lehet a funkciókat elérni és navigálni vele... nyilván a hagyományossal is, de igazából ami fontos a mai követelményeknek az minden hamar gyorsan elérhető rajta.
Igazából az az előnye hogy jóval kisebb és könnyebben "kezelhető" meg kézre áll amint hozzászoksz, mint a hagyományos nagy... rá se kell nézni hogy mi hol van, mert azt a 4-5 gombot meg funkciók vakon is tudni fogod már.
Nyilván az legnagyobb hátránya, hogy a közvetlen számok nem érhetőek el gyorsan és a valódi szervízmenü ha kéne már nem elérhető róla a gombok hiánya miatt.
De ezek igazából nem kellenek.Legalábbis ez az én véleményem én már annyira megszoktam, hogy a hagyományos kényelmetlen.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
wolfman
veterán
honnan tudok firmware-t letölteni még a tévémhez? A Samu saját oldala borzalom, a készülék nem talál frisset, pedig visszaállt egy régebbire most hard reset után. Van valami oldal ahol fanok összegyűjtik az ilyet?
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
sugarforce
addikt
válasz s7evcsenko #113620 üzenetére
igen. Az új tv-kről már kezdik lespórolni a jack füles kimenetet, cserébe feloldják a korlátozást a bt audio terén. Nekem az M5502-höz az általam próbált 3 bt fülesem mind csatlakozott és működött.
-
sandró60
addikt
válasz s7evcsenko #113620 üzenetére
Attól is függ milyen verziójú a bluetooth.
A tévében milyen számozású a bluetooth? -
s7evcsenko
addikt
válasz sityupityu #113618 üzenetére
Oké, hülyeséget kérdeztem.
Úgy értettem, hogy van itthon 1 tv-m, amire nem tudom csatlakoztatni a BT fülesem, hiába látja, nem párosítható vele.
Vagyis hiába BT-s, erre nem alkalmas.
A 6102-ben van BT, ezt lehet is csatlakoztatni a fejhallgatóval?"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
Antonio
senior tag
válasz gyeniko #113613 üzenetére
Érdekes nálam pont fordítva volt nekem rögtön bejött én még 2 db hagyományos és smart távirányítót kaptam, hagyományosba már az elemet se raktam be olyan gagyinak tűnt mellette ... .
smart távirányító bőven elég arra amire kell, nagyon jó a fogása, minőségi tartós darabnak tűnik.note: van külön UPC távirányító is ha az nem lenne akkor lehet hiányzanának néha a számgombok, de ez max pár másodpercnyi előnyt nyújtana. (bár UPC is kezeli smart, szóval már UPC is lassanhanyagolva lesz)
Samsung 65KS8000, Denon AVR-X2400H, White Heco Music Style 500 front, Heco MS Center, Heco MS 200F Satellite, Sub: Dynavoice T12, Zidoo X9S, Synology DS216+II, Dell precision 4800
-
veterán
válasz s7evcsenko #113617 üzenetére
Igen, azt jelenti ha nincs benne BT.
[ Szerkesztve ]
-
-
sugarforce
addikt
válasz gyeniko #113613 üzenetére
Alapvetően az én igényeimnek is megfelelne, ha lenne rajta legalább plusz 2 gomb, ami számomra hiányzik róla, amúgy kicsi és jó fogni, de funkciójában lehetne egy kicsit több, persze egy rendes full távirányítót ez nem fog kiváltani. Aki csak arra használja a tv-t, hogy le/fel kapcsolgassa a csatornákat és a hangerőt meg kikapcsolja a tv-t, annak el is hiszem, hogy tökéletes és ujjong, hogy nincs rajta 878 db gomb, amiknél könnyű félrenyomni éjszaka a vaksötétben.
-
gyeniko
őstag
válasz sugarforce #113611 üzenetére
Alapvetően nem rossz, de szerintem az általam ismert összes Samsung távirányító közül a legértelmetlenebb és számomra a legnehezebben kezelhető. Én tényleg rendkívül megértő vagyok nagyjából minden helyzetben, de tényleg nem tudom megfejteni, hogy mi vezette a Samsungot, amikor kitalálta ezt a távirányítót. Bár az is igaz, hogy ebben a topikban jó sokan vannak olyanok, akiknek a "mutogatós" táv sem tetszik, pedig nálam az a favorit. Létezik az, hogy nekem van ennyire kificamodott ízlésem és a "user"-ek világszerte kajálják ezt az elcseszett távirányítót?
Nem tehetünk meg mindig mindent, amit kellene, de azt mindig meg kellene tenni, amit lehet!
-
PuMbA
titán
válasz hardverlog #113610 üzenetére
Mert más gyártó is ezt csinálja és ezeknél valójában a HDR azt jelenti, hogy tudja kezelni és megjeleníteni a TV. PC-n például a HDR videók sok lejátszóval nem jól jelennek meg.
[ Szerkesztve ]
-
PuMbA
titán
válasz Exelsior24 #113608 üzenetére
"Sajnos nem, pont tegnap néztem hogy a 61XX-as szériában csak 8bit-es HDR van"
Semmilyen HDR sincs A TV mérések alapján körülbelül ugyanazt tudja, mint egy nem HDR-es TV.
[ Szerkesztve ]
-
Exelsior24
aktív tag
-
gyeniko
őstag
válasz micros #113602 üzenetére
Nekem vannak Samu B, C, H, KS, MU sorozatú TV-m is, még nem jöttem rá, hogy mi az előnye a KS/MU "smart" távirányítójának? Annyira nem, hogy ezekhez a készülékekhez vettem hagyományos távirányítókat. A H sorozat "mutogatós" távja a legjobb, nem is értem, hogy miért szüntették meg?!
-
PuMbA
titán
válasz wolfman #113601 üzenetére
Nem, a Rendszer beállításokon belül valahol lehet
(#113603) GEPESZ66: Nem, olcsó TV-kben csak kamu HDR van. 6400-asokban van olyan panel, ami már meg tudja jeleníteni a HDR-es színeket és a 7000-resektől felfele, ami még kicsivel több színt és a nagyon nagy fényerőt is tudja, azaz a normális HDR-t. Ezek egyébként HDR Premium 1000 logóval vannak ellátva, illetve a Samsung honlapján is mint tulajdonság írják.
[ Szerkesztve ]
-
GEPESZ66
veterán
43MU6102 -ben valódi 10 bit-es HDR panel van?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG (QE75QN90CAT) 190CM NEO Q-LED SMART 2024 PRÉMIUM ! !
- Akai LPD8 kompakt MIDI kontroller /// ÚJ // Számla + Garancia
- SAMSUNG (QE75Q800T) 190CM 8K SMART PRÉMIUM LED TV ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE75QN800DTXXH) 190CM 8K NEO QLED 2024 MODEL! AKCIÓ!!
- Samsung 65 QLED Smart LED Televízió, 163 cm, 4K Ultra HD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest