Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- RAM topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
VIBO
őstag
sztetek miért omnia ha az arenámat le akarnám cserélni?
-
Ufopótló
csendes tag
Szevasztok. Egy olyan kérdésem lenne felétek, hogy hogyan lehet telepíteni a telefonra a GPS szoftvert? Nem is olyan régen vásároltam egy Samsung Omniát, és az akció keretein belül nem volt hozzá a szoftver. Na most tekintve, hogy én ilyen jellegű telepítést még nem hajtottam végre azért halvány lila kisegító pótfogalmam sincsen róla. Leszedtem két navi szoftvert, mégpedig a Garmin Molbile XT 5-t, és az Igo 8-at. Na most melyiket érdemes és hogyan kell felgenerálni? Én óhajtok még memóriát vásárolni a telefonba, csak a hecc kedvéért, meg hogy frankón kezeli-e. És ebből adódik a következő kérdésem, hogy a teló saját tárhelyét használjam a telepítéskor vagy érdemesebb memória kártyára tolni?
Előre is thanx a választ. -
pierci
csendes tag
sziasztok!
egy kis segítségre lenne szükségem!
a névjegyek között találtam email címeket.gondoltam h a messenger miatt vannak ott, de azt nem, hogy mennyire fontosak.
zavartak, ezért kitörölgettem őket.
majd észrevettem h a 90valahány msn partneremből mindössze 7 van. szóval letöröltem akaratlanul majdnem mindenkit.
a kérdés az, hogyan tudom visszaállitani őket?esetleg valami lomtásféleségből elö lehet szedegetni őket?
köszönöm a segítséget előre is! -
elektro
aktív tag
válasz
szelepemelo #9791 üzenetére
Úgy tudom hogy a szolgáltatóval aktiváltatni kell a videóhívás szolgáltatást.
-
szelepemelo
csendes tag
Sziasztok
Lenne két problémám az egyik az hogy nem tudom beállítani a gprs monitort,hogy mérje is az adatforgalmat, a másik meg az hogy nem tudok videóhívást kezdeményezni,fogadni.
Elöre is köszi a segítségeteket. -
erdoke
titán
A GPS vevők nem egyformák, és a vezérlő szoftverben is lehetnek hibák. Pl. hogy autós navigálásra lőtték be, mást nem is nagyon teszteltek vele. Újabb ROM-okban sokat változott a GPS érzékenysége és pontossága is. Ráadásul ezeket a kütyüket gyakran AGPS támogatással tesztelik, az első pozícióig akár komoly gondban is lehet a szoftver, ha nem kapott ilyen infót.
Alapvetően ha 10-15 méteres pontossággal tud belőni, nem reális elvárás, hogy az udvaron sétálgatás sebességét megmondja. Annál is inkább, mert (ha jól tudom), sebesség meghatározásra más módszert használnak a műholdas helymeghatározók (Doppler-effektus alapján).
Az, hogy a PNA-ddal működik (vagy működni látszik, mert mutat valamit) az udvaron sétálva, nem jelent semmit az Omnia+adott ROM+adott navigációs szoftver viszonylatában. -
Rick4
félisten
-
Skynet258
veterán
Igazából hazai szolgáltatókkal jó ideje nem foglalkozom, mert telerakják reklámmal az oldal tetejét... egyedül az extra nem (bár az alulra tesz pár ikont pluszban), de ott meg a rendelkezésre állással vannak komoly gondok. Eddig amit használtam (000webhost.com) az jó volt, csak most valamiért bekattantak, és törölték az összes adatomat a szerverről
Persze se mail, se semmi... hiába, ingyenes, ez jellemző.
Viszont eszembe jutott, hogy ahol vettem a domaint (godaddy), ők adnak ajándékba szerver tárhelyet, ott fogom megpróbálni.
Ha nem sikerül, akkor pedig KovA kolléga segítségét veszem igénybe -
ufss
csendes tag
Végül sikerült, a holland nem nyelvi fájl, de a hivatalos honlapról le lehet tölteni egy nyelvi pakkot amivel át lehet állítani angolra.
-
elektro
aktív tag
Létezik olyan kézírás felismerő program,amelyik támogatja az ékezetes betűket?
-
Rick4
félisten
Na, eddigh kínoztam a cuccot, és nem akar összejönni. Még a meglévő jól működő beállításokkal is mentettem egy backup-ot, azt visszatéve hard resetek sorozatával, a microsd cserével (másik progi) sem akar összejönni. Érdekes, most már lát műholdakat (com 0-n) de akárhogy is gyalogolok vele, a sebességmérő nem változik, a kisautó nem mozdul.. Innentől lövésem sincsen, mit ártsak neki. Próbáltam HR után a progit újratelepíteni (törölt save mappával is) és akkor sem megy...Megállt a tudomány.
-
ufss
csendes tag
válasz
matyics #9770 üzenetére
Az a baj hogy a hr után bejön angolul az üdvözlés,de aztán hirtelen kiírja hogy a változtatások életbe lépéséhez ujra kell indítani, és ujra indul rögtön nem kérdez semmit. Gondolom itt tölti be a holland nyelvet ezután már minden holland.
A hr benyomásánál rögtön kérdez valamit, de az sztem arra vonatkozik hogy törlöm e a storageot is. -
erdoke
titán
válasz
szelepemelo #9773 üzenetére
-
bajtokarpi
őstag
Üdv.!
Pocketdivxencoder-rel ráégettem a filmre a feliratot, Fekvő helyzetbe nézem a filmet, de a tcpmp a feliratot álló helyzetben rakja rá a filmre. Kódolásnál van gond, vagy vmit a tcpmp- ben kell beállítani?
Köszönöm
-
matyics
őstag
válasz
szelepemelo #9769 üzenetére
Ha nem tudod megszerezni, akkor nyomsz egy HR-t (persze egy full backup után) és amikor az első induláskor megkérdezi, hogy beállítsa-e a szolgáltatói beállításokat, igent nyomsz.
-
szelepemelo
csendes tag
Sziasztok tudom,hogy már le volt írva és meg is kerestem, a szolgáltatói net beállításokat de erdoke amit linkelt az már nincs meg a pda oldalán meg nem tudok eligazodni. Tudnátok segíteni,hogy hogy állítsam be az omniámat,hogy tudjak gprs-sel netezni?
Persze advanced config toolsban engedélyezve van a gprs adatforgalom és nodata nincs feltelepítve -
ufss
csendes tag
Sziasztok
Egy holland készülékről lenne szó.Tudtommal nincs ilyen nyelvű rom, szóval valószínűleg a holland nyelv csak mint nyelvi fájl van feltelepítve. Le lehet szedni valahogy rom frissítés nélkül , úgy hogy visszaálljon az eredeti angol nyelv? Vagy rá lehet tolni a magyar nyelvi fájlt ütközés nélkül?
Kösz a választ -
Skynet258
veterán
válasz
temes69 #9762 üzenetére
Jó hogy mondod, nem is néztem... Az a nyomorult szolgáltató letiltotta mindkét oldalam, hogy miért, azt mondjuk nem tudom...
Ha valaki tud ingyenes szolgáltatót, ahol engedélyezve van a saját domain név alól való futtatás, akkor ne tartsa magában
Bár holnap szerintem megoldom, mert van egy ötletem, hova tudnám felrakni. -
temes69
aktív tag
a skynet weboldalával nem tudjátok mi van? nekem nem akar bejönni...
kisautót hogyan lehet az igoba tenni?
-
Inarus
addikt
-
Rick4
félisten
Sikeresen frissítettem a naviszoftot a hivatalos oldalról, viszont már tegnap este sem akart sokminden történni, a holdakat megtalálja, de semmilyen elmozdulást, sebességet nem érzékel (a másik navim kézben meglengetve már érzi az elmozdulást, ezért szokatlan) a GPS portok jól be vannak lőve, Com3 (38400) és com9. Menni mégsem akar..
-
Enjoy
addikt
Ki milyen progit használ zenelejátszáshoz?
Olyan kéne, ami gyors, gyorsan kezelhető, egyszerű felületű.
(a gyári Touch Player elég lassú, főleg ha képek is vannak az albumokhoz, s az All music listázásakor örökkévalóságig kell görgetni
CorePlayert használom jelenleg, de hátha tudtok ajánlani valami jó kis zenelejátszó progit..
UI: S2P-től kíméljetek -
jtankers
csendes tag
Minden máshol jó( az van beállítva alapértelmezettnek, amíg el nem indítom az operát), csak amikor elindítom az operát az állítja vissza mindenhol, de előtte ha napokig nem indítom el az operát akkor nincs semmi gond, már nézelődtem az operán belül is hátha találok ilyen jellegű beállítási lehetőséget de semmi. (ha pl. írok valamit az operában és beállítom az spb keyboard-ot( de ez lehet akármilyen más billentyű is), akkor már a következő oldalon vissza áll az általa favorizált billentyűre.
-
jtankers
csendes tag
Sziasztok. Tudnátok abban segíteni, hogy hogy tudnám beállítani az opera 9.5-ös verziójában hogy az általam telepített spb keyboard-ot használja? mert akárhányszor beállítom mindig visszaáll arra a jó kicsi fekete fehér billentyűzetre. Remélem valakinek van valami ötlete.
-
elektro
aktív tag
válasz
bajtokarpi #9744 üzenetére
ok sorry csak egy ötlet volt,mert az elöbb azt nem írtad hogy mi okból szeretted volna konvertálni
-
erdoke
titán
válasz
bajtokarpi #9744 üzenetére
Válassz valamit, ami legalább 400 oszlop felbontású.
-
bajtokarpi
őstag
válasz
bajtokarpi #9741 üzenetére
Bocs 240x400.
-
elektro
aktív tag
válasz
bajtokarpi #9741 üzenetére
sztem ha nem csinálsz semmit a divx-el és úgy ahogy van feldobod az omniára le fogja játszani
-
bajtokarpi
őstag
Üdv.!
PocketDivXEncoder-rel szeretnék filmet konvertálni, kiválasztom a PDA-t, hiába választom ki a 400x240-es felbontást, alkalmazom, de mégis visszaugrik 320x240-re. Miért, esetleg nem a PDA-t kéne kiválasztani?
Előre is köszi.
-
TomKiss
tag
Sziasztok!
Segítsetek egy picit, pls.
Ha jól emléxem itt olvastam valamikor, csak most nem találom:
létezik egy progi, mellyel automatán be/ki lehet kapcsolni pl. a wifit.Meg tudná valaki mondani ennek a proginak a nevét, illetve, hogy honnan tudnám letölteni?
Előre is köszi!
-
Rick4
félisten
Tegnap itt volt a cimborám, és érdekes dologra figyeltem fel. Az én telő töltő párosom olyan, hogy ha a telóba bedugom a töltőt, nem minden esetben indul el a töltés, de ha bent hagyom a csatlakozót, és 5 másodpercre kihúzom a konnektorból a töltőt, visszadugva megy. Nála meg a jól bevált állapot, bedugom tölt, kihúzom nem tölt. Nekem eddig is gyanús volt, hogy ennek nem így kellene működnie, mert piszok gyorsan, 2-3 óra laatt lazán feltöltötte 20-ról 100%-ra, de elég hamar lemerült... Gondoltam ez nem bug, hanem feature...Utána rádugtam az USB kábelre, és olyan korrekten feltöltötte, hogy éjfélkor levéve és ki sem kapcsolva, telefonálgatva még most is 80%-on van az akksi.
-
gerihy
csendes tag
-
matyics
őstag
Márkaszervízben csak hivatalos ROM-ot tesznek fel.Magyar ROM csak ezer éves van, úgyhogy szvsz azt felejtsd el.
Egy ROM frissítés sok mindenen segíthet. De lehet, hogy egy HR is megoldaná a problémádat.
De hosszú távra mindenképpen a frissítést ajánlom. Keress ismerőst laptoppal és essetek neki. -
gerihy
csendes tag
Sziasztok!
Márkaszervizes szoftverfrissítésről vélemény?
Egyedül nem vágnék bele, mert nem túl stabil mostanában a gép, meg az áramellátás se..
Egyébként az a problémám, hogy visszhangosan játsza le a zenéket a fülesben, semmi mélyet nem ad hozzá, filmeknél meg érthetetlen a szöveg.(szerintem nem a fülessel van a gond)
Szerintetek a frissítés segíthet rajta? -
Enjoy
addikt
A fehér színű Omnia tulajoktól kérdezném, hogy nekik a fém keret króm, vagy fehér lakk színű?
Csak mert ma voltam bent T-Mobile-nál és ott láttam kitéve egy fehér Omniát, aminek a fém része fehér lakk volt, s atom jól nézett ki
Viszont eddig csak olyan fehér omniát láttam, aminek ugyanúgy króm színű kerete volt (mint a feketének) és most neten keresgélve is csak ilyet találtam... -
dr.béla
csendes tag
aha értem mondjuk a teló még 1hónapos szal nem tom h régi lehet-e a rom.De igen olvastam már nagyon sok fórumot mielőtt megvettem és tervben van egy rom frissítés csak annyit nem tudok h ez nem jár gari vesztéssel?
-
dr.béla
csendes tag
A hardveres újra indításvan ha a fő memóriát nullázom akko mi lesz?
-
dr.béla
csendes tag
Reggelt mindenkinek.Lenne egy kérdésem most vársároltam egy omniát aztán még kicsit szokatlan számomra.az aproblémám h folyton azt írja h kevés a memória még sms fogadásra is pedig ki van törölve az összes a beállításoknál a memóriánál a tárolt memória tényleg tele van de ezen HOGY TUDOK VÁLTOZTATNI? nincs rajta még plusz program se.aki tud segítsenköszi
-
bajtokarpi
őstag
Erdoke, Polonic Köszönöm!
-
polonic
félisten
válasz
bajtokarpi #9715 üzenetére
Üdv!
PIM backup. -
erdoke
titán
válasz
bajtokarpi #9715 üzenetére
PIM Backup, ha WinMo-ra akarod visszatenni. Általános célra Outlookkal szinkronizálás esetleg.
-
bajtokarpi
őstag
Üdv.!
Leszeretném menteni, az omniam-ról, a telefonszámokat sms-et, ezt hogyan, és milyen progival tudom megtenni?
Köszi
-
BloodRay
veterán
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni nem-e tud valaki a készülékre egy programot ami bejövő hívás esetén(a csörgés közben/ill megszakítva azt) kimondja a hívó fél nevét. Gyakorlatilag ugye felolvassa az eltárolt nevet.Előre is köszönöm ha valaki tud segíteni! Legjobb az ingyenes megoldás lenne ha van, de más is szóba jöhet.
-
Szilitomi
csendes tag
Hali, megint egy noob kérdés, ac3 hangkódolású filmeket mi a nyavalyával tudok lejátszani? Szedtem le egy rakat Core Playert, de egyik sem indult el, van valami ötletetek?
Ja, a másik: olyan lejátszó is jól jönne, ami a netrádiókkal tud valamit kezdeni (se a Win Media, se a Touch Player nem tud linkből megnyitni netrádiót - xxxxxx.listen.pls), kihasználnám a wifit rajta, ha tudnám -
erdoke
titán
Ingyenes rajzprogi a VsPainter LE (ugyanott van fizetős, nem LE változata is).
A fizetősek közül pofásnak tűnik a Pencil Box Deluxe. -
Coop
csendes tag
Bocsika, de az a "he" akkor "ha" gondolom az utolsó mondat végén
. Gyorsan végig olvastam, tényleg sorry.
-
berigazek
őstag
Akkor írd le mégegyszer,mert én is bent voltam egy szolgáltatónal és képzeld megcsinálták nekem,arra hivatkozva,hogy nekem nem jön össze és lássanak csodát,megcsinálták 20 perc alatt
Más kérdés?Amúgy nagyon félreértetted az elöző hsz.-mat,mert én NEM téged néztelek le,hanem erre hivatkozva,hogy nem értesz hozzá megtudják csinálni ingyen-bérmentve,oksa?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest