Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- OLED TV topic
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Coop
csendes tag
Köszi a tanácsot
már jó pár oldallal korábban írtam, a hivatalos útat bejárva nagy kegyesen pár ezer ft frissítették, nem állapítottak meg garanciális hibát, nem cseréltek kártyát sem. Csak 4-5 gépen a létező összes variációban próbáltam frissíteni.
-
erdoke
titán
válasz
ziggi_zug #9690 üzenetére
Én már elkövettem egy rövid bemutatót, talán hasznos az érdeklődőknek.
Rick4,
A hozzá kapott iGO-t miért nem frissíted a hivatalos, ingyenes úton? Van márciusi szoftver és térkép. -
Coop
csendes tag
Körülnézős dolog érdekel
-
Coop
csendes tag
Sziasztok!
Horvátország térkép kellene igo8 alá. Ötletes megoldás priviben jöhet.
Köszi, üdv Coop!
-
Skynet258
veterán
válasz
ziggi_zug #9687 üzenetére
A file-t feltettem a szerverre, innen letölthető - viszont nálam ez a progi nincs fent, ha lesz időm, akkor készül majd egy leírás is, és akkor oda is bekerül a link.
-
ziggi_zug
aktív tag
Az SpbPhoneSuite ferdítése elkészült. Skynetnek elküldtem. Gondolom hamarosan felkerül az oldalára. Ha hibát találtok benne, jelezzétek és alkalom adtán javítom.
-
Szilitomi
csendes tag
válasz
Viktor0610 #9684 üzenetére
Köszi, ez a jó megoldás
Ja, és még valami. Amennyiben nem az iGO-s konstrukciót kértem, hanem a nav szoftver nélkülit, fogok tudni rá telepíteni GPS softot? Ha igen, melyiket ajánljátok, és hogy megy a telepítés?
-
Skynet258
veterán
Én sem a hozzáadott verziót használom, hanem a 8.3-asat, és nekem is feltűnt, hogy sokkal gyorsabban talál holdat, és többet is. Na meg azért jó pár minden változott a 8-as verzióhoz képest, személyes kedvencem a sávinformációs rész (amikor kijelzi, hogy az a sáv amiben vagy, az merre megy tovább, autópályán főleg hasznos).
-
-
Szilitomi
csendes tag
Szevasztok, valaki meg tudná mondani, active sync miért nem hajlandó videót felmásolni a telefonra? Folyamatjelző kijön, és nemtörténik semmi, csak a gépben tekeri a vinyót mint állat.
-
Rick4
félisten
Most néztem, a március 30-án vett omniához a naviprogram elég ócska, még valamikot 2008 szeptember környéki, értelemszerűen nem a programmal van baj, hanem a térképekkel. Azóta voltak lényeges frissítések is, de gondoltam nem bántom, jobb az úgy, holott elvileg térképfrissítés meg ez az legalább egy évig járna hozzá. Ettől függetlenül van egy másik kártyán naviprogramom ami frissebb, újabb, gondoltam belepróbálom a kártyát, felteszem, megnézem. Nos, ennél a GPS port eleve a 0-n van, és a lényegi rész: az udvaron állva a másikkal 4-5 műholdat láttam (relatíve szabad égbolt, szomszéd családi házak minimálisat takarnak) ezzel meg 7-8-9-et is, nyilván nem autópályán jön jól hanem Pl Pesten a magas házak közötti szűk utcákon. Nem tudom miért lehet, de jobban működik.
-
Enjoy
addikt
Sziasztok!
Nálatok is tapasztalható az a probléma, hogy bill-zár és kijelző kikapcs. után zsebben lenyomva valamely gombot->kijelző feléledése után egy-két tized másodpercig nincsen zár a készüléken, s ekkor elindulhat pl. az iGO is, ha kezdőképernyőn kint van az ikonja...?
Videó a problémámról: YouTube
-
erdoke
titán
Ha itt nem kapsz választ, kérdezd meg a szomszédban. Ott többeknek is működika Russa, talán tudnak segíteni. Én nem használom, így nem sok fogalmam van, mitől nem megy.
-
Maffin
csendes tag
Sokat keresgettem a témában, és azt találtam, hogy egyéb Gps progik után az Igo hajlamos bele kutyulni a gpsben lévő paraméterekbe, és onnantól össze szakad. Szerencsére nekem még nem tart itt. Kérdés, felejtsem el a Russát ( amit szeretek)? igaz még az omnián nem talál gpst, folytassam?
Köszi!
-
Maffin
csendes tag
Köszi!
Nekem is ez jutott eszembe először, többször is elkövettem, de sajnos semmi.
A Russa keresi a Gpst, de nem talál. Az összes felkínált portot végig néztem, valamint a softban lévő gpseket is. De nektek működik a Russa? Vagy a soft esetleg nem támogatja az omnia prociját, stb -
Maffin
csendes tag
Sziasztok!
Kérdezném, fut valakinek a GisRussa utolsó ingyenes, vagy valamelyik soft. omnián?
Sokat gyakorlatoztam vele, de nem bírom rávenni,hogy Gps kapcsolat legyen. Az Igo az jó.
Először a belső Gpst kéne macerálni.Köszi!
-
elektro
aktív tag
válasz
berigazek #9661 üzenetére
Van itt a fórumon akinek működött repcsi módban,még egy képet is csatolt a hozzászólásához,éppen egy repülőgépen használta a navit,a kép szerint pár ezer méter magasságban,repülőgép üzemmódban.
Próbáltam visszakeresni de nem találom a képet.premete: azért csak úgy mókából kiverdestem volna a fogait a szervízesnek
-
erdoke
titán
válasz
Viktor0610 #9670 üzenetére
Az elég gáz, valami HTC betegség lehet? Nekem Omnián szépen megy navigáció közben a telefonálás (akár sztereó BT headseten!), sőt, a háttérben még az AudioNotes Touch is rögzíti a hívást 64 kbps mp3-ba.
-
-
berigazek
őstag
válasz
Viktor0610 #9666 üzenetére
Az Omnia nem navigál sajnos
A volt HTC-m IGEN
-
dr.béla
csendes tag
Hali! Tudna nekem valaki segíteni?Azt szeretném megtudni h mindegyik vodafonos omniára 2év gari van??SOS!!!
-
erdoke
titán
válasz
Viktor0610 #9666 üzenetére
Az Omnia nem navigál kikapcsolt Phone-nal, csak SIM nélkül (valami chipset korlátozás). Bár ez utóbbit én még nem próbáltam, és nem is igazán értem, miért kellene kikapcsolnom a telefon funkciót, nade másnak lehet rá épkézláb oka.
PEPE85,
Próbáld meg odaát megkérdezni, van néhány hozzáértő, talán akad tippjük. -
-
premete
veterán
Ha valakinek az Omniájához kell esetleg valami:
Egyben el is búcsúznék, az biztos, hogy olyan cuccot, amin a "samsung" felirat szerepel többé nem veszek.
-
-
PEPE85
senior tag
Automatikusra tettem a portot és az adatátviteli sebességet is az IGO-ban, azt írja felül a GPS-vevő csatlakoztatva, portnál 0-t, sebességnél 57600-at ír, de holdat még pirosan sem talál, teljes a sötétség.
8.0.0.55127 - a keretprogramot is lehet frissíteni? A térképet frissítettem kb egy hónapja, de magát a programot nem láttam, hogy lehetne.
-
Skynet258
veterán
válasz
sevenseas #9633 üzenetére
Ezt a "földi sugárzású adók jönnek" dolgot honnan vetted?
Csak mert az omniában nincs tévé vevő, tehát nem is tudná venni a földi sugárzást... Szóval nem, nem azok jönnek, hanem különböző külföldi adók, amik benne vannak az SPB TV adatbázisában. Magyar nyelvű abszolút nincs.
Más: látom felfedeztétek, hogy van egy normálisan működő Obex Inbox, még jó, hogy jó ideje kint van az oldalamon is... Közvetlen link, ha esetleg valaki letöltené.
Ezt a változatot egyébként Taril módosította. -
-
Maffin
csendes tag
Most jöttem rá, a telefont sim nélkül is be lehet kapcsolni.
-
törölt tag
Sziasztok!
Tegnap raktam fel Taril DXIA5 ROM-ját, és utána magyarítottam. A névjegyzékben a "Mobil hívása" helyett "keresztnév", az "üzenet küldése" helyett "számtípus" feliratozás jelenik meg.
Lehet írt már valaki erről a problémáról és én átcsúsztam felette a hozzászólások olvasása közben... Van-e megoldás erre a hibára, vagy itt már tényleg felejtős a magyarítás? Nekem mondjuk úgy könnyebb lenne, de igazából működésbeli gondot nem okoz a jelenség, csak zavaróÜdv
-
Maffin
csendes tag
Valami még nem jó, Sim nélkül, az Igoban, a négyzetben nincs pipa, az üzenet: GPS vevő nem található. Portok sebességek rendben. Sim -mel Marad a pipa, és van GPS.
Köszi! -
Maffin
csendes tag
Köszi! próbákozom.
-
Maffin
csendes tag
Sziasztok!A Gps csak bekapcsolt telefonnál akar működni , softreset
előtt nem kellett hozzá telefonnak bekapcsolva lenni. Mi történt? A repülő módot hol lehet ki- be kapcsolgatni? Még annyit, ha kikapcsolom a telefont, a gps kapcsolat meg szűnik.
Köszi a segítségetek! -
-
imy70
csendes tag
válasz
Viktor0610 #9647 üzenetére
Köszönök minden segítséget!
Király az oldal!
Sokat tanultam ma is! -
PEPE85
senior tag
Köszi, hogy segítetetek.
Külső GPS-nél GPS Program port COM3, Hardver COM9 4800, IGO-ban automatikus GPS beállítások és egyesével a portokat végigpróbálgatva sem lát holdakat, alul a jobb sarokban ott a három zöld kocka, de ennyi, semmi több.
Hard és Soft reset után próbáltam, ablaknál, ahol mindíg is volt jel.
-
-
erdoke
titán
A telepítésnek megfelelő "nagy"-ra gondolsz, akkor sehogy, de normál link ikonként kirakhatod, mint bármi mást.
Tedd automatikusra a port és a sebesség beállítást az iGO-ban, nem kell manuálisan portokat adni. Egyébként a Beállítások\Külső GPS első fülén megadott portot kell beállítani.imy70,
A Beállítások\Kapcsolatok OBEX Inbox útvonalon tudod paraméterezni. -
imy70
csendes tag
válasz
Viktor0610 #9639 üzenetére
Köszönöm.
Én is megtaláltam közben. Felraktam,működik!
Viszont a storage cardra pakol. Így is jó!
Esetleg átlehet állítani my storage-ra?
Programok között nem találom a hc4-et. -
-
PEPE85
senior tag
Megcsináltam, a kilépés rendben, előzmények eltüntek, a Mai nap (Today) képernyőre hogy tudom kirakni az IGO 8 nagyban?
A holdakat még mindíg nem találja, GPS vevőt megtalálja(csatlakoztatva), beállítottam 4-es port és 4800-ra, alul villog a zöld csík, de nem jön be hold még pirosan sem, mi lehet a baj?
DivX avit mivel tudok lejátszani, melyik programomt ajánlod?
Nagy fájlt hogy lehet átrakni a belső memóriára? Kis fájl simán megy active sync-el, de nagynál elszáll, ha áthúzom a két ablak között intézőben.
-
erdoke
titán
válasz
Viktor0610 #9639 üzenetére
A legfrissebb, amit találtam a 0.948-as. Nálam tökéletesen működik.
Ha esetleg általános telepítési ismeretekre van szüksége a kollégának, az i900.eoldal megfelelő részét javaslom olvasgatásra.temes69,
Ha nincs szükséged profilozásra, hívásszűrésre vagy éppen értesítésre nem fogadott hívásokról, üzenetekről, akkor neked nyilván nincs rá szükséged. -
-
erdoke
titán
-
erdoke
titán
Érdemes a memóriakártyáról a 2577 könyvtárat áthelyezni valahová, ahonnan szükség esetén vissza tudod állítani. Az iGO8\Save könyvtárból pedig törölj ki mindent, kivéve a favorites.dat-ot.
Ezután egyáltalán ne telepítsd, semmi értelme. Nevezd át az appliacation.dat-ot .exe-re, készíts róla egy parancsikont, amit be kell másolni a Windows\Start Menu\Programs-ba. Ezután már ott lesz a Programok között, illetve minden gyorsindító számára elérhető.#temes69,
Add Widget - Indicators csoportnál a Phone Profile. A Shortcuts csoportnál az Application alatt alul a Settings-nél System\SPb Phone Suite. -
sevenseas
tag
Szép estét kívánok!
Mielőtt telepíteném , megkérdem használta/ja-e valaki az SPB Tv-t?
Érdemes foglalkozni vele , vagy nézzem inkább az LCD-t?
Gondolom csak földi sugárzású adók jönnek.
Minden információt köszönettel veszek. -
PEPE85
senior tag
IGO 8-at hogy tudom teljesen letörölni? Újra szeretném telepíteni, mert nem talál holdat és amikor rákattintok a kilépés gombra írja, hogy kilépés folyamatban, látszik a háttér, de a végtelenségig vár és nem történik semmi, csak úgy tudom tovább használni, ha a kikapcsoló gombot hosszan nyomom majd visszakapcsolom.
Programoknál Uninstalláltam, Saját Eszköz/Program Files/IGO8 könyvtárat letöröltem, Beállítások/Rendszer/Hardver újraindításon belül a Fő memóriát nulláztam (újratelepítette a Windowst), de ezek után is ugyan az a hiba és megmaradtak a keresési előzmények az IGO-ban.
-
temes69
aktív tag
spb phone suit-et hogyan tudom rávarázsolni a mobil shell lifestyle nézetére? vagy az csak a todayen megy?
-
matyics
őstag
Ha rászánod magadat a frissítésre, szerintem a DXIA5-öst tedd fel.
Egy-két hete fent van a DXID1-es, de csak mostanában kellett volna az akksinak huzamosabb időt birni. Hát, nekem hasonló használat mellett az új ROM-mal kb a fele időt tud.Lehet, hogy másnak másképp viselkedik, de nálam ez van sajnos.
Vasárnap megy vissza az IA5-ös. -
-
erdoke
titán
válasz
mexikoma #9618 üzenetére
Valószínűleg a device memóriába akarja írni a feltehetően nagy méretű fájlt, és nincs elég hely. Átállítottad a mentés helyét a Bluetooth FTP-nél?
Ha úgy se működik, tedd fel a hc4 obexinbox nevű kis progit, annak a beállításainál megadhatod a mentés helyét, sőt, még hasznos adatokkal is szolgál átvitel közben. -
donyka
csendes tag
Sziasztok!
1. Olyan billentyűzetet keresek mint amilyen a Samsung S8300 UltraTOUCH- ban van 12-key keypad, ez a hagyományos elrendezés mint amilyen a nyomógombos telókon van.
Ez egy külön program amit én is fel tudok telepíteni vagy csak az Ultrában van?
Aki használ ilyen billentyűzetet légyszi mondja meg a programnak a nevét.http://www.gsmarena.com/showpic.php3?sImg=reviewsimg/samsung-s8300-review/sshots/gsmarena_020.jpg
2. Meg lehet azt oldani, hogy az X (program bezáró ) ne a jobb felső sarokban legyen hanem változtatni tudja a helyét, pl: a Start helyére tudjam tenni, vagy esetleg le valahová.
Aki tud segíteni légyszi írjon fontosak lennének nekem ezek a változtatások.
-
Rick4
félisten
Én erre azt mondom, annál még jobb az spb backup, ott HR után is vissza lehet mindent állítani kb 2 perc alatt, és a my storage-n egy 30 megás fájlból csinálja meg. Ha elviszik a gépet szoftfrissítésre, még azt is vissza lehet állítani. Évek óta ezt csináltam a pda-val.
-
erdoke
titán
Ha ingyenes programokat szeretnél, ott a Google, freeware + pocket pc kombinációra rögtön dobál egy rakás használható találatot. Rögtön az elején pl. a http://www.freewarepocketpc.net/ szokott szerepelni, ahol szépen kategorizálva találhatsz sok ingyenes alkalmazást. Ami 2008 nyarától frissebb, az már gyakran támogatja az Omnia kijelző felbontását, de akkor sincs nagy gubanc, ha nem.
Ahogy elnézem, az itt bemutatott Resco Pocket Radio is olyasmi lehet, ami megfelelne neked, bár ez nem ingyenes.
-
gir01
csendes tag
Rick4: Köszi a programot, megtaláltam a 15 napos trial verzióját. Remélem nem fog lejárni.
Teljes verzióhoz ha van linked, pmbe küldd el lécci.
Viktor0610: Sajnos fizetős az adatszámláló, sehol sem találja meg ahol ingyenes lenne a full verzió.
-
-
gir01
csendes tag
Tudom, hogy nem erre lett csinálva, de most kereshetek még egy ilyen programot is. Tudjátok kezdő Omniás felhasználóknak azért is rossz, vagy nehezebb, mert hiába az i900.eoldal.hu lenne a mi "mekkánk" ha egy programot nem lehet letölteni. Torrenten nem találok vírusmentes dolgokat. Ezek után semmit se merek feltenni a djágaságomra, mert nem volt olcsó a készülék. GPRS adatszámlálót kihagyták belőle, pedig az lenne a legfontosabb nekem és egy netrádió hallgatására szánt program.
-
-
gir01
csendes tag
Sziasztok!
Tudja valaki, hogyan lehet elindítani egy listen.pls fájl-t, hogy hallgatni tudjam a netrádiókat? Sajnos mindent kidob, hogy nem tudja mire társítsa. 100e ftos pda és ennyire "buta"..
előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- Tesla topik
- Subaru topik
- Elden Ring
- TCL LCD és LED TV-k
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Xiaomi 12 Pro 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 12T Pro 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Plus 8/256GB, Normál, Káryafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix OC RTX 3070 8GB GDDR6 Videokártya!
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest