Hirdetés
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ipari mennyiségű hibát javít az új GeForce driver
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
petib
csendes tag
valaki tud esetleg arra válaszolni, miért "felejti el" már sokadszorra az omniám, hogy telepítettem a vAlert progit?
komolyan nem értem... az sem, hogy mikor zenét hallgatok, és elsötétül a képernyő, megszakad a lejátszás. először az s2u2-re gyanakodtam, de nem miatta van, hiszen mikor bekapcsol még nincs gond, csak miután kikapcsol a kijelző.
-
tsaby76
aktív tag
válasz
drShaman #8290 üzenetére
Szia!Szerintem nálad is a touch player szedte szét a my storage filerendszerét, sajnos nem szabad betallózni az mp3-akat, mert ezt a problémát okozhatja.Zenére a core playert javasolnám, sokkal okosabb progi és nem okoz ilyen galibákat.Sajnos a probléma megoldásához formáznod kell a my storage-et is.
Ez csak egy tipp, de egy próbát megér.
A touch player hiba elméletileg a későbbi romokban javítva lett, nálam(Taril DXIA5) sem jelentkezett, pedig kb. 300 zenét tettem a playlist-re. -
drShaman
aktív tag
Sziasztok!
Nem akart működni a kamerája, így feltettem DXHK3-at. Azonban most sem indul el, csak írja, hogy Loading... A szabad memória 53MB, szóval ez sem lehet gond.
Van valakinek ötlete, mit kéne még megpróbálnom?
-
berigazek
őstag
Üdv mindenkinek!
3 órát élveztem a samukám tapintását,addig amíg felpakoltam rá minden progimat a szervizelés után.Odavolt 2 hétig,de semmit sem csináltak vele,azaz ugyanazt a ROM-ot tették fel,ami a T-mobile-nál van és rajta volt...le is csesztem ma őket,mert személyesen vittem be a Telemax szervizbe!!
Lehet,hogy ŐK is olvassák a fórumot,legalább lássák,hogy mennyi elégedetlen ügyfél van,mert nem tesznek meg semmit a javításért,amíg nem ijesztenek rájuk!!!
Mondtam,hogy cseréljenek alaplapot,mert az a baja,idővel megbolondul vagy micsoda,hiába tesztelgetik a tesztgépükkel!!Az akksim(amit a T-mobile már cserélt ki egy újra) jelenleg csak 88%-ig tölthető,azaz ez sem tökéletes
Mondtam nekik,hogy addig NEM hozom el a samut,amíg nem cserélik ki benne az alaplapot!
Még egy dolog amiért felháborodtam nagyon és NEM volt ilyen a samukámmal,amióta nálam van éspedig:
-amikor elhoztam a szervizből 100%-os volt az akksi töltöttsége
-2 óra alatt feltettem a progikat
-beszéltem rajta 10 percet és reggelig volt készenlétben
-reggel 60%-os volt az akksi szintje
-kikapcsoltam 06-kor,mert melózni mentemIde skubizzatok:
-15:00-kor bekpcsoltam volna,ha lett volna benne szufla...???
-hogy létezik az,hogy 8 óra alatt kikapcsolt állapotban lemerült 0%-ra,ezt nem értem!!!???
-kész vagyok totálisan,mert most jönnek az ünnepek és nem nyomogathatok semmit
-sztem most sem fognak semmit csinálni vele,akkor nem tudom,hogy mit csinálok velük!!! -
petymeg
addikt
van egy játékprogi amit nem tudok leszedni a program eltávolítása menüből. hogy lehet máshogy.
-
tsaby76
aktív tag
válasz
GENUINO #8271 üzenetére
Hát szerintem ennyit tud az akksi.Én extrémebb tesztet választottam: resco explorer+ftp plugin, wifin belemásztam a házi fileszerveremre, és onnan videoztam.1,5óra(2epizód Dr. House) vidi 30%-ra merítette az akksit, de ez elég extrém energiaigényű játszadozás, ugyanis a tcpmp-t úgy állítottam be hogy gyakorlatilag folyamatosan töltsön, másképp darabos a lejátszás.Jah és mindez konvertálás nélküli feliratos avi-val.
Szerintem ettől sokkal többet nem nagyon fog tudni, extrém multimédiás használat mellett. -
elektro
aktív tag
Felraktam az spb pocket+,és kirakta az időt a start menü sávjába azt hogy tudom onnan eltüntetni?
-
Kickass
őstag
válasz
GENUINO #8277 üzenetére
vissza kell tenni az eredetit, de ha gariztatni akarod akkor nélkülöznöd kell egy ideig és nincs rá garancia h kapsz uj akksit vagy h megoldják a problémát, bár lehet próbát megér mielőtt pénzt adsz egy másik akksiért (láttunk már olyat h vki megvette az akksit mégis leszivta a gép ugyanolyan hamar)
-
petymeg
addikt
kicsit off lesz találtam egy jó kis nótát ami jó lenne csengőhangnak de istennek se tudom leszedni.
valaki elmagyarázná hogy kell
itt a link:
előre is köszi -
-
matyics
őstag
válasz
GENUINO #8271 üzenetére
Akkor az nem a ROM miatt lesz, ez 100%!
Esetleg csinálj egy teljes mentést és rakd újra a ROM-ot, hátha jobb lesz.
Ha én nem nyúzom, csak nálam van és napi egy-két hívás, meg ránézek párszor az órára, akkor 2 nap múlva is 100%-on van az akku.
Esetleg a készülék akkuja is lehet sz@r. Ki kéne próbálni egy másik akkuval, ha van rá lehetőséged. -
GENUINO
tag
-
matyics
őstag
válasz
GENUINO #8266 üzenetére
Milyen igénybevétellel használod?
Gondolok itt arra, hogy beszélgetés, Wi-Fi, GPS, BT estleg játékokat mennyit használsz?
Mert én pl. tegnap reggel 1/2 7-kor elmentem itthonról, este 7-ig ment egyfolytában a rádió, volt valamennyi beszélgetés, SMS olvasás elég sokáig, mert rendelést adtak le és estig csak 70%-ig ment le. -
matyics
őstag
válasz
tzatzikiii #8262 üzenetére
Szerintem szolgáltató függő lesz a dolog, mert most próbáltam ki és nálam rendesen írja a beérkezés idejét. Én Vodás vagyok és a taril féle DXIA5-ös ROM van fent.
-
GENUINO
tag
sziasztok!
dxia5-nél van már frisebb rom?
Mert nekem még ezis gyenge aksi teljesítménnyel párosul... -
tzatzikiii
tag
-
pinyti
csendes tag
válasz
Ja és szintén T...
-
pinyti
csendes tag
válasz
Nem feltétlen gondolom, hogy romfüggő, csak eddig nem tapasztaltam (ez nem zárja ki, hogy eddig ne lett volna, de most vettem észre). Magam is valami szolgáltatói gixerre gyanakszom, csak hátha más is találkozott már a problémával, és esetleg orvosolható valami beállítással...
-
tzatzikiii
tag
Most nevezetesen az érkezés ideje egy órával több mindig, mint a kiválasztott rendszeridő, ami nyári időszámítás, Budapest Prága GMT+1, és természetesen pontos
Ez biztos, hogy ROMfuggo? Nekem is DXIA5 van, es nekem is az sms erkezesnel van egy idoeltolodas, de engem ez nem idegesitet, mert azt hittem szolgaltatofuggo (T). Tevedek?
-
pinyti
csendes tag
Sziasztok!
Végül nekiugrottam, és frissítettem Taril féle DXIA5-re. Magyarítás nélkül, mert sajnos amint felkerül, nem lehet megnyitni sem a Today pluginből, sem a főmenüből az üzeneteket... Az sms-eket sem kaptam meg, még jelzőhang sem volt, a másik telóra (amiről küldtem) pedig még kézbesítési jelentés is megjött... Hard reset, azóta angol, és működget.
Azért írom ezt, mert produkál még parajelenséget, ugyancsak sms üzeneteknél (gondolom mms-nél is csak azt nem kapok olyan gyakran).
Most nevezetesen az érkezés ideje egy órával több mindig, mint a kiválasztott rendszeridő, ami nyári időszámítás, Budapest Prága GMT+1, és természetesen pontos. Tegyük fel, hogy most a pda órája szerint 08:50-kor kapok egy sms-t. Melyre én válaszolok 08:53-kor. Ez úgy néz ki az üzenetek között, hogy kaptam egy sms-t 09:50-kor, melyre válaszoltam 08:53-kor...
Valaki tapasztalt már hasonlót, esetleg valami ötlet a megoldásra?
Apróság ugyan, de nagyon idegesítő... -
elektro
aktív tag
Az SPB Pocket Plus-t lehet magában is használni vagy kell hozzá vmi alap progi pl:Spb mobile shell?
-
ziggi_zug
aktív tag
-
vakondka
őstag
Sziasztok,
Szombaton vettem egy SAMSUNG OMNIA-t a T-mobile-nál.
A készülékhez kapott CD nem műxik (üresek a mappák), a boltba visszamentem, de nem tudták kicserélni.
A manual-t sikerült letöltenem, de a PC Studio programot nem tudom kiválasztani a SAMSUNG oldalán, mert a listában nincs benne ez a telefon...
Activesync-el sikerült felcsatlakozni, de azért a PC studio jobb lenne...Még valami:
Sehol sem találom hol lehetne kikapcsolni/megváltoztatni, azt hogy be és kikapcsoláskor ezerrel játssza a t-mobile himnuszt a telefon, ami egyrészt nem is tetszik, másrészt nagyon hangosTud valaki segíteni ebben ?
-
berigazek
őstag
Jó estét mindenkinek!
Most hoztam el a szervizből a samukámat...NEM csináltak semmit vele 2 hétig csak gépre kötötték és tesztelték..
A szerviz tovább küldte a Telemax-ba
NEM azokra a kérdésekre adtak választ,amire kértem őket
Sőt írtak 2 oldal A4-est arról,hogy hogyan kell sporólni az akksival,felháborító..én bluetoothal kapcsolatosan vittem be és arról csak annyit,hogy a fogadott fájlokat a gép a saját memóriájára teszi.mintha nem tudnám,de a kérdés az volt,hogy NEM tudok fogadni,ha már felteszek bármilyen progit rá...A végén írták,hogy ezekért a progikért a Samsung NEM vállal felelősséget
Ja és csináltak egy ROM frissítést egy legújabbra (T-mobil..röhögnöm vagy sírnom kell???)
Pedig mondtam nekik,hogy NE ezzel foglalkozzanak!!!
Teljes felháborodás
-
petymeg
addikt
sziasztok!
melyik anti-vírus progi ajánlott? -
Rocky10
csendes tag
válasz
polonic #8243 üzenetére
ez van
A fogyasztóvédők is dísznek vannak amúgy meg alibinek ,mer egy nagyobb cég mint pl a samu fizet egy küldöttjüknek x forintot ,a mókus a büdös életbe nem megy a cég 5kilóméteres körzetén belülre.Ilyen a világ ,megkell becsülni mindent ,azmeg hogy hogy a rákba kapott túlfeszt a készülékem arrol a kibekapcsolható hama elosztórol ahonnan a mai napig a pc-mtől a tvmen át mindenem hiba nélkül működik rejtély.Így jártam
-
Rocky10
csendes tag
válasz
polonic #8239 üzenetére
Szia
Hát 3-4 lappal hátrébb kifejtettem meglehetősen bőven a problémámat.Ezt bővebben nem írnám le most ,de a #8034 számú hsz-em lessz az ebben a topicban.Azthiszem 50ezret ,max 60at rátudnék szánni erre még(még mindig olcsóbb mintha vennék eggyet zsírújan).A fogyasztóvédelem semmit nem ér(próbáltam)
-
Rocky10
csendes tag
Nem tudja vki hogy mennyibe kerülhet egy új alaplap Omniába?Illetve a komplett szervizelés ezügyben?Én olyan 60-70ezerre gondolok ,de őszinténszólva lövésem nincs
thx
-
polonic
félisten
válasz
Kickass #8235 üzenetére
Akkor azokban még hibás lehet, elvileg. Azért írom így mert erről nem találni hivatalos infot. Annyi, hogy valaki írta egy másik fórumon, hogy kijavították.
Én taril dxia5-öt használok, és szoktam touch playerezni, egyszer sem barmolta szét még. De lehet, hogy csak szerencsének köszönhetem, nem tudom.
Egyébként meg frissíts dxia5-re és majd megtudod, jó régi már a te romod, nem fogsz csalódni benne. -
Kickass
őstag
válasz
polonic #8230 üzenetére
hk2-nél jelentkezett a hiba, aztán romfrissítés volt hk3-ra, de a hiba megmaradt, aztán most tegnap este ujraraktam a hk3-t de a hiba ugyanugy jelen volt, aztán gondoltam nincs vesztenivaló my storage-n nem volt sokminden, hard reset my storage-al együtt, ezután már működött a kamera
-
AS
félisten
Szerintetek melyik a legjobb Rom most?
-
Kickass
őstag
válasz
norbesz74 #8228 üzenetére
Ha a storage card-ot is törölted és nem csináltál róla biztonsági mentést, akkor szerintem bucsut inthetsz neki, ha nem akkor szimplán fel fogja ajánlani az igo telepitését az ujraindulásnál. Vagy ha nem ajánlja fel akkor inditsd el az autorun exe-t vagy az igo exet.
-
norbesz74
aktív tag
Tiszteltem.
Ha romot frissitettem és elveszet a igo 8 am ami omniahoz kaptam. Azt hogy tudom megszerezni ujra? Köszönöm
-
-
N-vidi-A
őstag
Hali!
egy olyan kérdésem lenne, hogy sima gyár csak hátlapot lehet-e venni az omnia-hoz, és ha lehet, honnan és kb mennyiért?!
válaszotokat előre is köszi!!!
-
Kickass
őstag
eszméletlen h néhány szaros mp3 h meg tudja kavarni a rendszert
toltam egy szoft reinstallt (HK3) majd hard reset (My storage-t is) és láss csodát működik a kamera
-
gabor_07
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy pár kérdésem,már egy ideje gyűjtögetem őket.
1.Azt meg lehetne valahogy oldani h bizonyos programoknál ne lockoljon az S2U2?
2.Tudnátok ajánlani valami jó "ellopásgátló" programot? Ismerek egy párat, de még egyet sem próbáltam,ezért a Ti véleményetekre lennék kíváncsi.
3.Az SPB Mobile Shellnél meg lehet oldani h a Silverinbox alapértelmezett üzenetküldő szoftverként? Ha igen, hogyan?
4.Néha belassul az SPB Keyboard vagy nem érzékeli az érintést, ez mitől lehet?
5.Tudnátok mondani valami alternatívát az X-Button és a WkTask helyett?
Azt hiszem, hogy ennyi lenneElőre is köszönöm!
-
ziggi_zug
aktív tag
válasz
hu-Ízirájder #8220 üzenetére
Szerintem te a max hangerőre gondolsz. Tudomásom szerint a max fényerő nem változtatható. Annyit tud, amennyit a háttérben szolgáló LED-ek tudnak. Azt lehet viszont állítani, hogy amikor le van zárva a kütyü (kb fél fényerő), akkor az világosabb legyen. Ehhez némi registry hack kell.
Ha valakit érdekel - Működik Omniára is. -
hu-Ízirájder
tag
vhol olvastam hogy lehet növelni regedittel az alap max. fényerőt, azthittem elmentettem vhova, de nem találom, hátha valaki más is olvasta. nem tudom már hol, e-oldalon nem találom se a pdafanclubon, de még itt se a keresővel. gondolkodom hátha még eszembejut,
de az biztos hogy valahogy lehet, lehet hogy a favhack progival talán, -
green1
csendes tag
sziasztok.vito audio recordert keresek teljes változatot, tudna valaki segiteni hol találok?köszi
-
eosz
tag
A My Documents csak egy mappa a 8 gigás tárolón. Annyit helyet használ, amennyit használ (nak az oda másolt állományok). Ez csak egy trükk, mert az oprendszer My Documents\My Ringtones mappában feltételezi a csengőhangokat, de arra már nem érzékeny, hogy az hol is van a gépen. (Igaz ez minden helyet foglaló állományra, word, excell, mp3-mak, tehát érdemes a teljes My Documents tartalmat alkönyvtárostul áthelyezni.
szerkesztés:
ahogy időközben okos is megírta. -
KrAt
veterán
Szasztok!!
Kérdés: egyik "kolegámnak" van egy ilyen telója, de rettenet halovány a kijelző, alig látni, stb.. Van erre vmi lehetőség a fényerő növelésére, ha maxon van amúgy? (gondolok itt a napfényes olvasásra)
Másik: pl csengőhangot akar hozzárendelni vkihez, de elvileg csak a belső (elvileg 100 mega körüli memóriáját) tudja felajánlani, a külső, elvileg 8 gigás memóriát nem.. Ugyanígy máshol is.. Ezt pontosan nem tudom, hogy van, de vmi ilyet értettem
Erre van vmi megoldás?
-
Kickass
őstag
olyat kérdeznék, h eoldalon romfrissítésnél le van irva h hk3 vagy hl2-es romokhoz olvassunk el egy linken található infokat, de a linkre kattintva semmi nem jön be, tartalmaz ez a rész vajon egyébként olyan információt amire szükségem lehet ha hk3 szoftot akarok ujrarakni vagy elég a szokásos lépéseket követni?
-
hu-Ízirájder
tag
válasz
matyics #8205 üzenetére
... igen tudom
csak egyetértésemről biztosítottalak
ugyan ez a kérdés felmerül egyébként az etikett módnál is (amit soha nem használtam ezért nem tudom igazán) ha pl fekszel a zsebedben a telefon, ki tudja épp melyik oldalán fekszik a zsebedben, lehet hogy bekapcsol az etikett mód és nem csörög mikor hívnak. nem tudom (tegyük fel hogy nem alszol csak tv-zel, mert alvás közben még jól is jöhet ha nem zavar)
Lacao, a resco bubbles nagyon jó, én vhol a 46. pálya körül megakadtam
omniahub.com on sok jó játékot találsz meg egyebet -
matyics
őstag
válasz
hu-Ízirájder #8203 üzenetére
Hát ezt mondtam én is szinte szó szerint.
Persze, egy játéknál jó, de a játékok akkor is automatikusan tudják használni a szenzort, ha manuálisra van állítva. Nem kell, hogy állandóra legyen állítva.Fanyuvo: A 8155-ös hsz-ben már becopyzta egy fórumtárs.
-
Fanyuvo
tag
Kaptam választ a naviextratól:
Amint hazaérek, kipróbálom:
[B]Kedves X!
A SAMSUNG OMNIA készülék esetén előfordulhat csatlakozási, frissítési
probléma, a következő verzióknál: v8.0.0.31442, v8.0.0.49545, v8.0.0.55127.
A sikeres csatlakoztatás érdekében, kérjük, kövesse a következő lépéseket:1. Törölje az SD-kártyán található (iGO8/license könyvtárban lévő)
device.nng, device.nng.0, device.nng.1 fájlokat.
2. Másolja be a sys.txt fájlt (csatolva) a készülékén található /Program
Files/iGO8/ könyvtárba (felülírva a régi azonos nevű fájlt).
3. Kérjük, legalább egyszer indítsa el a szoftvert majd lépjen ki belőle.
4. A fenti lépések után a Naviextras Toolbox már felismeri a szoftvert.Amennyiben mégsem, úgy kérjük, hogy a 3. pont elvégzése után használjon
kártyaolvasót vagy ellenőrizze a készülék beállításait.
Amennyiben szükséges, engedélyezze az USB csatlakozási módot.
[/B] -
hu-Ízirájder
tag
válasz
matyics #8199 üzenetére
baromi jó dolog az a szerzor, pl egy játéknál , de nagyon idegesítő mikor épp csinálsz valamit és kicsit mocorogsz vagy odanyúlsz valamihez és ő meg átfordúl, persze visszafordúlni már nehezen akar és késve talál magára hogy jé már nem is úgy tartom. én is reptettem, ment a fenti menü gomb helyére így akkor fordul mikor akarja az ember, azt a (sztem ocsmány) menüt amit a samu készített meg soha nem is használtam, akkor inkább a start menü, az spb mobile shellt meg megszoktam, egyedül egyvalamit iktatnák ki az SPB ms ből az pedig a lenti 5 fül közül a naptár ikonja, és nem tudom lecserélni se semmire, szvsz sokkal hasznosabb lenne oda pl egy hívásnapló, (amit kifelejtettek sajna belőle, max hardver gombra lehet esetleg rakni), ráadásul a főablakon is megjeleníthető a naptár az óra alatt, felesleges ezért még egy fül.
...kicsit elkanyarodtam
...
a lényeg hogy parasztvakításnak jó az az átfordulás de ha valaki használja is az omniát akkor igen rövid idő alatt zavaró, vagy azon kapja magát az ember hogy állandóan egyensújözik a telóval nehgoy átforduljon a kép.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Házimozi belépő szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- No Voice in the Galaxy
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 7600K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG Z390 TOMAHAWK alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest