Új hozzászólás Aktív témák
-
nadam69
csendes tag
Nem az volt a gond h amit adtak hozzá az istennek nem működött,elég sok helyen kérdezősködtem,mondták h így meg úgy telepítsem,de semmi.... Megnéztem a memóriakártyát,ami 2Gb ugye,hát a gép 44Gb-nak látta,és voltak rajta érdekes file-nevek,stb... Szóval gondolom azzal volt a gond.A telót 1hetesen vettem egy PHs kollegától,nem tudom mit hogyan barmolt az IGOval,nem működött.Az a gond h nagyon menteni se tudom,csak megtartani a kártyát,mert nem is akar mindent másolni,meg ne másoljon már 50gigát a gépemre
srry az őszinteségért,de ez van,jó nem vitatkozok alapelvekkel,de azért sokan....
OK,virágbolt
Na szal tartsam meg mindenképp az eredeti kártyát,azzal él a gari,azt mondjátok(vodafone)?Köszi,kellemes ünnepeket
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Gitáros topic
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Delta Force (2024)
- Nintendo Switch 2
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Lézeres hátlap csere VERHETETLEN áron
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12/12 mini/12 Pro/12 Pro Max gyári bontott alkatrészek
- Apple iPhone 14 128GB Akku: 87%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max gyári bontott alkatrészek
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest