Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sbazsi
veterán
közben még néhány kérdés:
lehet a telefonról nyomtatni?tv/dvd/egyéb távirányító program létezik rá?
pc távirányító, vagy pchez egérként működő progi?(pl a tv mellé teszem notit, és az wireless egér 1-2 m-re müxik csak, a bluetooth meg megy messzebbről is, ami arra bőven elég, hogy a telefon idejére pause-t nyomjak...
)
a lámpát milyen hivatkozással lehet bekapcsolni? az egyik samsung today képernyőn lehet csinálni, ezt szeretném egy tetszőleges helyről indítani.
hogy lehet nagyobb méretű képet hozzárendelni egy contacthoz? feltettem rá kb 800x600 - 1024x768 méretű képeket, és amikor hozzárendelem egy contacthoz, akkor ezeknek veszi egy kicsinyített mását. fenn van az inesoft caller id progija, ami egész nagy képet tesz ki a hívórol, de sajnos elég rossz minőségben, látszik, hogy valami bolha képet nagyít...
amit kirakok a today képernyőre, az normális, hogy csak soft reset után jelenik meg?
spb mobile shell, óra, samsung widget, stb...ezt egyénként kényszerűségből tettem fel, más megoldást egyelőre nem találtam a beérkező hívásnál a soft key eltüntetésére, ha van más módja, örömmel veszem.
Egyébként nem értem, miért nincs az első hsz-ben a kezdőknek egy "faq" vagy hogyan kezdjünk, mint ahogy az oly sok topicban benne van...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro Max 128 GB Sierra Blue, Független! Karcmentes kijelző!
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy S24 szériás okostelefonok - GYÁRTÓI garanciával
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest