Hirdetés
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kékes525
félisten
válasz
Protezis #33127 üzenetére
Az első ROM-olásom óta a Titanium Backup mindig figyelmeztet ROM csere után, hogy az IMEI számom megváltozott, kiírja a régit és az újat és felajánlja a lecserélését.
Elfogadhatom?
Másrészt biztosan jóra cseréli?
*#06# IMEI code -al minden esetben a tényleges (valós) számot kapom?
Mert ha igen, akkor ezzel ellenőrizhetem. (Nem akarom szét szedni a telefont, tudom az aksi alatt láthatom).Eddig semmilyen problémát nem okozott, vagy legalábbis nem vettem észre.
Mit tanácsoltok?
-
Protezis
őstag
válasz
Protezis #32767 üzenetére
Igen, kiválóan működik. Itt egy összefoglaló a telepítés menetéről.
-
-
mivan80
aktív tag
válasz
Protezis #23955 üzenetére
Köszi szépen!
Magamtól is eszembe juthatott volna, de nem jutott, látszik, hogy már este volt!(#23958) wassair21:
Ez viszont nekem is eszembe jutott, de pont most pár napja raktam újra a romot, mert az előző megzuhant, nem jutott túl bootolás során a Samsung S2 i9100-as képernyőn.
Sanszos, hogy pont azért pusztult meg, mert túl sok rendszeralkalmazást uninstalláltam, töröltem az ES FileExplorer hasonló funkciójával...
Gondolom, a gyári rom, mivel nem deodexelt nem viselte jól vmelyik alkalmazás eltávolítását... Ezért most úgy döntöttem, hogy ezt kihagyom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Windows 11
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Viccrovat
- TCL LCD és LED TV-k
- Proxmox VE
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! I7 6700 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest