- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- Asztrofotózás
- Egérpad topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos fejegységek
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
IMX2
csendes tag
(Lehet kissé off topic egy része annak amit írok szóval sorry
)
Sziasztok!
Csak nekem jellemző androidra az a fura folyamat hogy: Felkerül egy rendszer a mobilra.Szép,jó,Szuper. Nincs semmi gond vele szépen fut, lassan meg szokom az új rendszer funkcióit is. Mikor már teljesen hozzászoktam a helyzethez egy idő után(ez változó valamikor 1-2 hét, de van hogy 1-2 hónap) a rendszer elkezd leépülni. Hogy is magyarázzam meg ezt...
Szép lassan leállnak a rendszer funkciói míg egyszer csak teljesen össze nem omlik...És mi előtt bárki rákérdez nem konkrét rendszeröl van szó. Ezeregy rendszernél történt ez velem és nem ez az első androidos telefonom(Mert ez a másodikS2 előtt egy Galaxy Ace-m volt és azon se volt sokáig a gyári szűz rendszer)
És gondoltam most már ezt így kiírom magamból mert néha kicsit idegesítő...És van még egy két ilyen androidos ismerősöm és náluk is ez szokott lenni(mondjuk nekik Sony Ericcson Play és egy LG Optimus 2X a választott készülék)Nem tudom kinek lesz türelme ezt a sok hülyeséget végig olvasni amit írtam szóval lényegre térek
Szóval most épp Omegáról akarok Miui-ra váltani(mert az omega kissé haldoklik a telefonon),azt akarom feltenni a telefonra. Tudna valaki egy minimális telepítési útmutatót adni mert neten nem sokat találtam. Persze gondolom hogy full wipe ( pl CWM kell?) meg ilyenek de megköszönném nagyon a segítséget valakinek
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- Asztrofotózás
- Egérpad topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Óvodások homokozója
- sziku69: Szólánc.
- Milyen TV-t vegyek?
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest