Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Bevásárolná magát az Intel Foundry-ba a TSMC
- 3D nyomtatás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Bontsuk ki ezt a 4K-s vadállatot! - ASUS Prime 5070 unboxing
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Aktív témák
-
Rotate
veterán
válasz
lajki7 #30196 üzenetére
akkor ha összekevered ne írd be... ha nem segítesz, az még mindig jobb annál, mintha rosszat mondtál volna...
Pszihonaranc:
nekem Sygic még úgy is egy percen belül talál, ha csak GPS-re hagyatkozom, kikapcsolom a csomagkapcsolatot és a wifit...
mondjuk nem árt nem benn a házban próbálkozni
amuba:
melyikkel csináltad meg végül?
-
Pszihonaranc
senior tag
Sziasztok
Mi lehet a probléma a gpsemmel? A tesztben azt írták hogy gond nélkül pár másodperc alatt jelet talál, míg nekem google maps/ navigation / places ben percekig keresi, aztán a végén kiírja, hogy az aktuális pozíció ideiglenesen nem elérhető. Illetve ha sygiccel próbálkozom ott is durva percekbe kerül míg jelet talál
-
lajki7
senior tag
válasz
C.Brigante #30195 üzenetére
:-D:-D:-D bocs bazki!!! Nem mert melobol irkalok..amugy is ezt a sok szart ossze lehet kervni....ha nem figyel az ember! Bocs meg1x! ha meg esetleg valasz LQ5 vagy LPMet akkor szivesen segitek:-)
-
lajki7
senior tag
válasz
vagyula #30181 üzenetére
Telorol vagyok mst nem allok neku keresgetni...bocsi:-( Helyedben LPM raknek fel,Tugatol.
Igen megy tokeletesen. En is azzal csinaltam! Csak figyelj oda h a LPQ CFroot legyen fent,mert nekem is az van:-) Jah es vigyazz nehogy tegla legyen a telodbol!! Nem vallalok felelloseget,csak segitek mivel nekem is igy van megcsinalva es nekem jo!!!
-
ToMmY_hun
senior tag
válasz
bpmcwap #30191 üzenetére
Mit értesz az alatt, hogy megviselte a zsebben hordás? Betört a kamera takaróüvege, vagy mi? Amennyiben fizikai sérülés nincs rajta és nem is ázott el a telefon, akkor viheted garanciáztatni.
Rotate: Hogy sikerült megkarcolni?
Én zsebben hordom a telefont mindenféle védőtok és fólia nélkül, de a kijelző és a kamera is teljesen karcmentes. Igaz az asztalra nem szoktam lerakni úgy, hogy a kamerára feküdjön fel.
-
bpmcwap
senior tag
Sziasztok,
némi eltévedés után most már jó helyen feltenném a kérdésem
Szóval gondolom nektek nem lesz újdonság a problémám, mely szerint a kamerám optikáját megviselte a zsebbehordás és jelenleg 8megapixel homályom van.... Gari az van de ez ugye nem garis móka ezért 20-25ezer forinttal ijesztgettek ott ahol vettem, amit akkor se vállalnék be ha lenne rá, mert ennyiből komolyabb fotómasinát veszek... szóval érdekelne hogy jár e már valaki hasonlóan, tudtok e ajánlani valami megfizethető helyet, mennyibe fáj ez a móka normális körülmények között. A helyszín Budapest és északi régió.
Előre is köszönöm -
ToMmY_hun
senior tag
válasz
lajki7 #30180 üzenetére
Az S3-nál hasonlóképp fog jelentkezni a probléma mint S2 esetében, ugyanis ugyanazt a kijelzőtechnológiát alkalmazták mindkét modell esetén. Az HTC One X IPS panellel rendelkezik, annál nem jelentkezik ilyen probléma. Színhűségben egyébként az IPS panelek a legjobbak és nincs meg az a tulajdonságuk, hogy nagymértékben veszítenek a fényerejükből az egyes szubpixelek viszonylag rövid idő elteltével.
A következő telefonom valószínűleg IPS technológiát alkalmazó modell lesz, hacsak nem tudják megoldani az AMOLED elég sokat emlegetett problémáját.
Szerk: Azt elfelejtettem hozzátenni, hogy a Samsung szó nélkül cseréli a beégett SII kijelzőket, szóval ameddig a garancia tart, nincs probléma. Utána viszont elég rossz lesz a helyzet.
-
lajki7
senior tag
válasz
Rotate #30178 üzenetére
Nekem egy masfel honapja van meg. Nem latok semmit:-) Egyik nap voltam bulizni es az egyik haverom felajanlotta a onex-t ezert cserebe:-D alaposan atneztem "mar amennyire tudtam" de nem fogadtam el az ajanlatot:-D
Tommy: nekem a 3/4nel van a feny attol egy picit lejebb:-) s3nal vagy a onex-nel van ilyesmi problem?
-
ToMmY_hun
senior tag
válasz
lajki7 #30176 üzenetére
Függ a fényerőtől és a felhasználási módtól is. Nem mindegy ugyanis, hogy hány órát használod a telefont egy nap és ugye az sem, hogy akkor mit csinálsz vele. A status bar "beégés" a leggyakoribb, ami azonban nem is a status bar beégése, hanem a panel többi részének fakulása a status barhoz képest, ami ugye legtöbb esetben fekete. A status bar ikonok már valóban beégnek.
Nekem 2011 decemberi a telefonom és már simán látszik rajta a status bar helye homogén kék képnél. Tegyük hozzá, hogy én használom is rendesen a telefont, napi 2 óra nyomkodás minden nap meg van automatikus fényerőn, ráadásul hónapok óta MIUI romot használok, amiben fehérek a statusbar ikonjai.
-
Muffi
aktív tag
áááááááá gyerekek besíírááás halljáátok a csávesznek a futárnak is SGS2-ője volt ...de nem ez a komoly a storyban hanem h Salman rom volt rajta
D nagyon komoly..mondta h őis romolgat unalmában
mondta h neki is megy majd fel az LQ5 avgy LMP még nemtudjaa
nagy forma volt nagyon
az egész panelt mindent kicserélt a telomban ... csak maga a váz meg a hátlap maradt..full uj kijelző minden
P USB csati volt a hiba tényleg... azért villogott a töltő + azért nem ismerte fel a gép + azért jött be állandoan az az autó mod... Azt mondta h ha a HOME gomb elszaródik + az USB csati akkor ált minden cserélnek benne... Nagyon nagy forma volt a srác...azt mondta h aki már többször vitte szervízbe a telot és basznak kicserélni az írjon a samsungnak levelet és nyalja ki a seggüket h te mennyire szereted a samut meg h samsung így meg ugy imádod... és akkor kicserélik elméletileg!!! De most nagyon örülök h full zsíír "új" a telom!!
Ja meg aztis mondta h leszarja h főzött rom van a telon vagy ha rootolt csak annyi h ha szervízbe kell vinni akkor kell garisra állítani! Meg annyi még h mondta h az esetek 96%-ában mindig helyszínen bármit megtud javítani S2-őn
-
Wisdome
tag
válasz
half333 #30168 üzenetére
Szerintem 10-ből 9-nek be fog égni...
Nekem január óta van meg az S2 és a fekete statusbar helye meglátszik halványan, minimum fényerőn, kék és szürke képeknél.
Amoled esetében nem hinném, hogy elkerülhető dolog. Talán pár apróság, mint s.bar elrejtés vagy élőháttér használat tudja halasztani a problémát. -
lajki7
senior tag
válasz
Zsolaf #30135 üzenetére
Nau szoval,felrakod a Triangolt valoszinu h frissiteni fog,utana elinditod ki valasztod a haromszog eltuntetest es a nullazast,ezek utan ujra indul a telod ne ilyedjel meg ha kattogni fog egy kettot a telefon mert nekem is igy volt:-) utana irja h volume up azt nyomd meg es ujra indul megint a telod...ennyi:-)
-
killmix
tag
válasz
maki12 #30165 üzenetére
Köszi!
Más:
A szinkronizálásoknál, a google fióknál van egy olyan opció, hogy [origo] szinkronizálása. Na ezt nem szinkronizálja, de a többit igen. Azt írja, hogy: " A szinkronizálás jelenleg problémába ütközik. Hamarosan újra próbálkozik. "
Valaki tapasztalt már hasonlót? Valami megoldást esetleg tudtok? -
half333
őstag
Kiváncsi lennék,szerintetek 10 ilyen telóból hány esetben fogtok ill. fognak ki rossz,beégett kijelzőset?
-
bajusz66
aktív tag
Kérdeztem a chaifire-t,mikor lesz az LPM-re valami jóság,hát elkűldött a halál f@szára!
a teppert. -
knyitogato
őstag
Nahh, visszaraktam mindent gyáriba, most már mehet bármikor szervizbe. Soha többé Amoled
-
zack
nagyúr
válasz
knyitogato #30154 üzenetére
Old boot Loader kell hozzá.
-
gofry
senior tag
Sziasztok!
Azoktól kérdeznék akik Sensation 3.5 öt használnak: Az valahogy kiiktatható, hogy az új programokat kitegye a home screenre? -
knyitogato
őstag
Létezik, hogy a JIG nem nullázza a számlálót?
Úgy csináltam, ahogy itt le van írva: [link] -
Dr V
őstag
Üdv!
Mostanában fogok S2re váltani S1ről. Most miui v4et használok. Ha a miui backuppal csinálok egy mentést a rendszeremről akkor vissza tudom állítani az S2őn? Ha nem akkor mivel csináljak mentést?
-
barnaki
aktív tag
Most olvastam, hogy a héten elérhető lesz kies-el a 4.0.4.
Note most kapta meg a frissítést.
-
knyitogato
őstag
válasz
C.Brigante #30144 üzenetére
thx
a .tar.md5 kiterjesztésú file-t ugyanúgy kell használni odinban, mintha .tar lenne? pda-ba kell betallózni? -
C.Brigante
veterán
válasz
knyitogato #30143 üzenetére
yep!
-
knyitogato
őstag
válasz
C.Brigante #30140 üzenetére
C.Brigante, köszi, akkor helyette megteszi a recoveryben a factory reset, ha gyári állapotot állítok vissza?
-
knyitogato
őstag
Cyanogenmod alatt nem megy a hard reset kód a tárcsázóban? *2767*3855#
-
netesfiu
csendes tag
szia és nekem tudsz abba segiteni hogy hogy tudom megnézni hogy milyen függő gyárilag a telefon (galaxy s2)
-
mogyesz
aktív tag
válasz
ToMmY_hun #30130 üzenetére
és old boot loader is szükséges lehet, attól függően melyik GB ROM... :-)
amuba
de ha csak rootolni akarod, nem + kernellel, nem növekszik a számláló. CWM+Supersu gyári recoveryből indítható, rootol, de nem növeli a számlálót... És marad az origi kernel is...
LPQ alatt megy a triangle, csak a frissebb verzió kell. Korában linkelve. LPM szerintem nem nagyon tér el LPQ-tól. De ez passz.
-
ToMmY_hun
senior tag
válasz
Zsolaf #30129 üzenetére
ICS-en nagyon egyszerűen tudod visszaállítani. Triangle Away a program neve amire szükséged lesz. Root után elindíthatod és el is tünteti a fránya háromszöget, valamint vissza is állítja a számlálót nullára. (Tehát ekkor egy rootolt telefonon lesz 0 állapotú számláló).
GB-en JIG kell a nullázáshoz, de az sem bonyolult művelet.
-
Zsolaf
addikt
Segítsééég!
Elszántam magam 1 év után h root- olnám a telefont, LPM nem LMP
, de a számláló miatt vagyok dilemmában utána tudom én nullázni valahogy, mert a módja az mindiiig változik ahogy látom. Akinek LPM van fenn segítsen, köszönöm.
-
netesfiu
csendes tag
sziasztok ha én kiprobáltam az imei check és azt irja ki róla hogy:GSM:
850 900 1800 1900 akkor ez azt jelenti hogy gyári független?
-
ToMmY_hun
senior tag
válasz
dani993 #30122 üzenetére
14 éves koromban már én is mobilokat mókoltam, de itt most nem ez a lényeg. Attól ráz ki a hideg, amikor egy mondat hemzseg a nyelvtani hibáktól, odafigyelés nélkül van megszerkesztve és tele van tűzdelve hangulatjelekkel, általában egymás után többel is. Különösen az "XD" okoz görcsös gyomorösszehúzódást nekem.
Attól, hogy ilyen stílusban szólnak hozzá a tagok, eléggé csökken a fórum szakmai színvonala, több lesz az off topic hozzászólás és aki frissen jut ilyen telefonhoz, elszörnyűlködve olvassa majd ezt a fórumot. Amikor én megvettem az S2-met nagyon szívesen jártam ide. Mindig lehetett új dolgokat olvasni a romokról, alulfeszelésről, stb. Viszont ha most elolvasnám az utolsó 500 hozzászólást, akkor - szerintem- még az 50%-ot nem éri el a tényleg hasznos és szigorúan a telefonhoz kapcsolódó hozzászólások és az off topic hozzszólások aránya.Részemről a téma lezárva, nem szeretnék offolni.
-
-
pzstm
titán
-
pzstm
titán
viszont ha már tesztelni fogom, akkor Arcanis S3 launcherjét fogom tesztelni vele
-
-
Arcanis
aktív tag
Na csak nem bírtam magammal...
-
zack
nagyúr
válasz
Rotate #30113 üzenetére
Na jó, de erre sincs garancia, mert mi van ha úgy csinálja ahogy mondjuk és esetleg elqúródik? Az, hogy eddig ezektől a módszerektől nem volt gond, nem jelenti azt hogy nem lesz. Elég csak 1 telefon, ha az az 1 pont az enyém vagy a tied.
(#30115) Land
Így van. Ki kell várni. Szerintem jövő héten már lesz LPM főzött...
-
gofry
senior tag
No egy egész napnyi HTC zés után ismét hozzájutottam a g2 höz
Tegnap sikeresen felment ugye az LPM utána a siyah 3.3.3b
Ma rászántam magam mindenféle wipe -ra.
Nem építettünk házat.
update: megsasolom a sensation 3.5 öt
Akku idő: a desire hektikussága (néha 2 nap néha 6 óra) már semmi nem meglepetés, de az sajnos egyértelműen látszik, hogy az aktív kijelző használat itt sokkal sokkal jobban megmutatkozik mint a dézi esetén (persze marha nagyot mondtam..kétmagos proc, erősebb graf chip, nagyobb kijelző)
A fórum offolásokra: kell néha a humor nincs ezzel gond, nyilván nem kell óvodát játszadozni és rendreutasítani sarokba állítani embereket, de időnként ami sok az sok. Ugyanezen átmentünk a desire topicban is az elmúlt évek során, az egyik legjobb fejlesztő srác pont emiatt szállt ki a fórumból és még sokan mások is velem együtt, de szép lassan kikopott az offoló, hangosan mondom mert igazam van nemzedék, és visszatért a topicba az élet. Szerintem ez mindenhol természetes virtuális közösségfejlődés és szinte minden topic átmegy rajta. -
Rotate
veterán
szerintem vállalható a kockázat... nem is a rommal van a gond (mármint, nyilvánvalóan a rommal is, de most nem az a lényeg), hanem az emberekkel... megkérdezik 10x, megválaszoljuk 10x, és elbasszák
nem konkrét esetre célzok, de gyakori, hogy mondunk valamit, azt mondják, hogy oké, majd nem úgy csinálják
-
zack
nagyúr
válasz
Rotate #30111 üzenetére
Szerintem ezt Szelley is sejti...
Ő inkább arra célzott, hogy senki sem tudja a hiba pontos okát. Sejtések vannak, de hivatalos infó semmi, és amíg csak ennyi van, bármi megtörténhet. Akár az is, hogy kinyíródik attól is amitől nem kellene.
Teljesen jogos amit Szelley egyébként leírt.
Ha nem ugrok bele az elején, a topikot olvasva még mindig a 4.0.3 rendszeren lennék, és nem kockáztatnék. Nem múlik semmi 2 hét várakozáson.
Ehhez képest mindenki 4.0.4-et akar, és lefossák a kockázatot. -
Rotate
veterán
válasz
Szelley #30108 üzenetére
nincs itt gond a stabilitással
és majdnem biztos, hogy a saját kernelén történő wipeolás, és az inkompatibilis partícionálás okozta a gondokat... tudom, hogy volt aki wipe-olt és nem lett tégla, de azt is írták, hogy nem feltétlenül lesz tégla, csak jó eséllyel...
én teljesen nyugodt vagyok az LQ5-tel, meg sem fordul a fejemben, hogy bármitől is tégla lenne... hisz csak telefonálgatok, netezek, stb. vele... pedig recoveryből rootlotam is...
annyiban biztosak lehetünk, hogy aki betartotta amit fenn írtunk, annak nem lett semmi gond a készülékkel, ami kezdetnek szerintem kellő bizonyosságot ad... azért nem öten raktuk fel a romot, és xda is ezt támasztja alá
ez is olyan mint a szex... ha nem tartod be az óvintézkedéseket, minden szar megtörténhet, betegség, váratlan gyerek, stb... de ettől még az sem biztos, hogy meg fog történni... viszont, ha betartod amit kell, akkor minden baresz lesz
PaFec:
GNexus lenne a logikus számomra, Jelly Bean miatt, meg majd gondolom az 5.0-t is megkapja majd, természetesen az elsők közt... mivel második telefon lenne, ezért gondolom mindegy, hogy a kamerája nem a legjobb
S3-mal kb ugyanazt kapod, mint az S2-vel, csak picit gyorsabban, míg az Ace2 esetében szintén, csak picit lassabban...
-
PaFec
aktív tag
S2 mellé vennék egy készüléket. Állitsátok fel a sorrendet, ezzel segítve döntésemet. Nexus, ace2, S3. Köszi.
-
HardRic
addikt
válasz
Arcanis #30107 üzenetére
Kösz, de ma volt olyan, hogy mindent kipróbálgattam. Pl CM9 alá raktam olyan kernelt, amihez jár egy app, amiben szintén minden állítható, kivéve az RGB szintek. Természetesen semmi haszna nem volt. (A végére már csukott szemmel odinoztam és pakolgattam CWM-ben a cuccot, emlékszem még az elején hogy féltem. Hát most nincs mit félteni
)
Most írtam a my samsungon keresztül egy emailt, ha bugyuta, szokásos ügyfélszolgálatos válasz érkezik rá akkor felhívom őket, és faggatok! -
Szelley
senior tag
Én mostanában read-onlyba kapcsoltam...beleuntam a "mit hova tallózzak" kérdésekbe. Valamint hogy a 2 új "hibás" romot minden nap legalább 2 ember megkérdi hogy tegye fel hogy ne legyen gond, mikor még azt sem tudjuk mi a hiba pontos oka! Nem kell feltenni, várni kell egy stabilabbra, és akkor nem lesz gond. Anno LPQ-nál is ugyanez volt. Volt akinek hibátlan lett, de volt akinek bughalmaz
-
Arcanis
aktív tag
válasz
HardRic #30102 üzenetére
Esetleg próbáld meg ezt Hydrog3n-ICS. Van benne egy közepes szintű kijelző kalibrációs cucc. (Ha jól emlékszem 8-féle "scenario" és mindegyikhez 3-féle üzemmód, plusz gamma?) Csak ezen a romon tudtam az ICS féle szürke fekete átmenetet szépen behangolni. (Mondjuk RGB csatornák külön nem hangolhatók)
(#30106) Muffi: én is köszönöm az elismerést, örülök, hogy tudtunk segíteni
-
zack
nagyúr
válasz
HardRic #30102 üzenetére
Hívd fel a Samu vevőszolgálatot, és kérdezd meg őket, hogy a szervízfutár ebben tud e segíteni. Lehet ő is kiállíthat ilyet, megkapod a papírt, ő viszi a telefont, és ennyi.
De lehet ez így nem fog menni. Elvileg 2 perces művelet egy ilyen jóváírást megcsinálni, de lehet nincs jogosultsága a szervízfutárnak.(#30104) Muffi
Nem kell miért elnézést kérnetek! Nem azért írjuk le a gondokat, mert egyénileg annyira zavar bárkit is, hanem mert a topik szakmaiságát, és színvonalát emeli, ha ezeket a gondokat sikerül kiküszöbölni. Ha meg senki nem szól, ezek egyre sűrűbbé válnak, és gondolom állandó moderátori felügyeletet senki sem akar.
Ezért ezeket magunk között kell megbeszélni inteligens módon (amig lehet).
Az elismerő szavakat, és a köszönetnyilvánítást pedig köszönöm! -
Muffi
aktív tag
Én is bocsánatot szeretnék kérni minden kedves fórumtársamtól amikor hülye kérdéseket
tettem fel és nem hallgattam rájuk! Már elég régóta én is csak olvasgattam a fórumot hogy tanuljak tőletek! Elég sokat is sikerült tanulnom!Nagyon hálás vagyok annak aki eddig segített nekem és válaszolt a kérdéseimre! Itt ki kell emelnem pár embert mert ők azok akik nagyon sokszor segítettek nekem: Zack, Arcanis, Sebibalu, Rotate, Maki12, dancsuri és Gizmo
És ezt nagyon köszönöm nekkik hogy volt hozzám türelmük! (Most lehet valaki azt hiszi h nyalni akarok de nem...csak tényleg jó ha valaki számíthat a másik segítségére)Na körülbelül csak ennyit szerettem volna
Remélem nem gáz hogy ezt így leírtam! -
Land
veterán
Volt több Androidos telefonom, van egy kis rutinom. Megpróbálom a régi színvonalát tartani a fórumnak, és segítek ha tudok.
-
HardRic
addikt
válasz
Arcanis #30098 üzenetére
Nem nem cserélik, csak elmorfondíroztam, hogy a cserekijelzők mind ilyen zöld szarok ami miatt nem használhatok ICS-t és mintha Zack írta volna nekem régebben hogy x alkalommal ugyanaz a hiba után lehet kérni, hogy ne javítsák hanem cseréljék. Csak nem találom azt a hsz-t.
Mert kurvára elegem van ebből a ganaj zöldségből (második cserekijelző) amit csak GB-n tudok korrigálni. Most fél órát CM9-eztem, és attól eltekintve, hogy rondák voltak a színek olyan volt mintha új telefonom lenne.Na közben válasz is van. Kösz. Gondolom szervizfutáron át ezt nem fogom tudni kikövetelni, akkor meg kell majd ejteni egy utazást, csak előtte utánaolvasok a törvénynek.
Hmmm pénz vissza sem lenne rossz, lehet vennék egy Note-ot, bár annak is csak bajok vannak a képével. AMOLED = hányinger -
zack
nagyúr
válasz
HardRic #30097 üzenetére
Tudtommal a 3. alkalmommal vélaszthatsz, hogy vagy pénz vissza, vagy levásárlás, vagy csere. Jogilag le van ez írva, de pontosan nem tudom. Vagy 3. alkalommal már élhetsz vele, vagy 3x kell cseréltetni, és 4. alkalommal élhetsz ezekkel a lehetőségekkel.
Azt tudom, hogy azt asztalra kell csapni, és fenyegetni őket, mert szép szóra nem fogják felajánlani ezeket a lehetőségeket, abban biztos lehetsz.
A 3. fos kijelző után beviszed, megmondod, hogy csalódtál a telefonban, 3. javításra sem lett jó, és szeretnéd levásárolni az árát más telefonra. elvileg ilyenkor a szervíz kiállít egy papírt, az az jóváírják az összeget, amivel ha elballagsz a boltba, levásárolhatod, vagy visszakérheted a lóvét. Tudtommal ez a menete.
Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- 3DKRAFT.HU - PROFESSZIONÁLIS 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - 475+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Bontatlan AERO BRONZE 650W 80+
- Csere-Beszámítás! MSI Thin Laptop játékra! I7 11800H / RTX 3050Ti / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest