Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Autós kamerák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Apple MacBook
- Házimozi haladó szinten
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arageus
tag
Kis tapasztalat beszámoló, a remek üvegfólia témára
már úgyis olyan rég vetődött fel.
Jópár (száz) kommentet átolvasva, itt sokan ajánlották HOFI meg whitestone dome.
Whitestone dome volt elsődlegesen. Viszont ejjha szépen elszállt az ára, bár ha normális webshop árúlná itthon megvettem volna a dupla kiszerelést, de (vicc) legtöb nagyobb / ismertebb magyar webshopban elfogyva, ahol találtam az szlovák/lengyen stb székhellyel, néha "nem jó terméket küldtek" visszajelzéssel, így őket félre tettem.TEMPERED GLASS HOFI UV GLASS PRO+ lett a vlasztás, kb 4k/db áron úgyvoltam vele puding próba, ha majd nem bírja túl sokáig, felkerül a második rá, aztán lesz időm levadászni egy whitestone-t.
Nos a budge-nek ára van.
a csomag tartalma az üvegen kívül alkoholos törlőkendő, sima törlőkendő, és 3db matrica porra/igazításra, és az uv ragasztó + lámpácska.
Ergó nincs keret, nincs felszívó párnácska, nincs ragasztócsík a kényes dolgok letakarására, szóval annak aki nem szeret vele játszani annak nem jó opció
Persze ezek könnyen orvosolhatóak de nem mindenki akar vele bajlódni.Felrakásnál eljátszottam picit mire sikerült pont pöpecül középre rakni üveget, extraként fogtam egy 13as dugókulcsot, nem túl nehéz, kerek, pont ráillik ujjlenyomat olvasóra.
(mivel whitestone és több drágább üvegnél is láttam hogy mellékelnek súlyt ujjlenyomatolvasóra egyenletes elosztás miatt)Felrakás utáni tapasztalat: ujjlenyomatot szinte ugyan olyan könnyen veszi mint elötte, még újra se kellett regisztrálnom és ugyan úgy felismerte. De azért töröltem és újra regeltem, biztos ami biztos alapon.
Jelenleg 2 tokom van talonban
NILLKIN Striker - picit jobban körbeöleli kijelzőt, magasabb a pereme, mint egy armor case
Nillkin CamShield Silky - kijelző oldalánál nem annyira magas mint előző, de szilikon, puha.Alul kb 1-1.5mm, felül 1mm hely.
Széleknél szépen lenyúlik szinte majdnem tok széléhez, kb 0.5mm lehet, de tokot nyomorgatva sem ér hozzá + így az oldalról csúsztatás szinte olyan mintha nem is lenne rajta üveg.Pár kép így estére (némi piszok eltéve akad azt nézétek el, így egy esti 1-2 órás móka után ennyire tellet, majd kövi nap szépen letakarítom még amit lehet. de eddig nagyon bejön
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Nothing phone (2) - Fehér 12/256 Gb
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest