Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ZIDOO médialejátszók
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S23 és S23+ téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz
Rigormortiis #11736 üzenetére
Szerintem legyen az, hogy mindegy mit kapsz a pénzedért, legyen kötelező leszurkolni a fizetésed 50%-át egy random multinak minden hónapban aztán kapsz amit kapsz. Erre gondoltál, ez elég lesz vagy emeljük meg a részt?
Konstans kevered itt szerintem azt, hogy van egy termék gyártása során olyan esemény ami miatt mondjuk 1-2% szórásba kerül egy-egy elektro kütyü azzal mint itt vagy mondjuk amikor stikában lesilányította több gyártó is az azonos nevű SSD-jét titokban, nyilván ezt nem jelezve vagy árat csökkentve. Ez 2 nagyon eltérő sztori
És, de ez egy halom pénz. Ha nem halom pénz és a "megjelenési" idejéből csak a felébe kerül, ez akkor is blama és nem úgy működik, hogy hmm, eltelt 2 év, akkor most már belefér.
Erre valóban van egy jó kifejezés, pertársaságnak hívják, bátran leírhatod, nincs ezzel gond.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung az S22 összes hibáját orvosolta, majd benyújtotta a számlát.
- E-roller topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elfelejtettem a film címét
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Formula-1
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- iOS alkalmazások
- Motoros topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest