Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cs.zs.
veterán
Kérj vele gyári Samsung garijegyet. Ha az van, nyert. Ha az nincs, nagy valószínűség szerint bukod a garit. Én így jártam.
Elég jónak tűnő magyar boltból vettünk 2022 áprilisában 220.000 Ft-os Samsungot. Nem a név, hanem a jelenség a fontos.
Nem frissült. Elvittük központi Samsung szervizbe (Oktogon), és megnézték a számlát, ami a mi nevünkre szólt, első tulajai voltunk,
és az volt a számlán hogy 24 hó bolti garancia, és nem volt olyan garijegyünk, és át sem vették. Vigyük a boltba, ennyi volt a válasz. Aztán kb másnap a telefon megérezte hogy bajban van, és elkezdett frissülni...
Ki-hogy érzi, szerintem ez eléggé gusztustalan hozzáállás a Samsung szerviztől. Én egy egyszerű vásárló vagyok, és nem loptam a telefont.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fogadás lezárult, elindult a hardvervágta
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen egeret válasszak?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest