Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Philips LCD és LED TV-k
- DV digitalizálás
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 3D nyomtatás
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- Fractal Design Focus G Mini ház - minimalista apróság
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Viktor77 #9262 üzenetére
A veszelyes weboldalak blokkolasa nalam jol jott, vagy pl ha letoltottem egy mellekletet es gyanus volt. Appokat megbizhato forrasbol telepitek, szoval az nem is annyira mervado. De van egyeb mas hasznos szolgáltatás is ezekben, ami fokozza a biztonsag erzetet. Es ha mar tobb eszkozos elofizum van, androidra is aktivalom. A gyerek nagyonb lesz, pl kivalo opcio a telefonjának felugyelete. Bar erre ugy tudom, vannak alternativ megoldasok is. Nekem evek ota bevalt es bizonyitott a jelenlegi vedelmem gepen es telon is, addig maradok is ennel, amig ki nem derul rola valami turpissag.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az A54 külsejével vonzza a tekintetet, szoftverben licitál riválisaira és vagy fél év, mire megfizethető lesz.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest