Új hozzászólás Aktív témák
-
-
I.P.M.
kezdő
Én egy nagyon, csak felhasználó vagyok, esetleg megtennéd, hogy leírva vagy képekkel illusztrálva megmutatnád hogyan működik ez a recovery-ből történő gyorsitár törlés dolog.
Én még a recovery menübe sem jártam soha.
De csak akkor, ha biztos nem távolit el semmilyen programot és esetleg ez miatt újra keljen bejelentkezni, regisztrálni.
Gondolom nem én vagyok a fórumon az egyetlen olvasó akinek esetleg tudnál segíteni egy részletes bemutatással.
Köszönettel. -
Jack Oneill
veterán
Nem egy eletbevago dolog akkor.
Mas:Eszrevettetek, hogy jo par alkalmazas hamarabb kap ujabb verziot galaxy store-on keresztul. Van egy appom, aminek mar tobb, mint 1 honapja ujabb verzioja van store-ban, mint play-en. Tudom, ez nem szamit, nem is ezert kerdezem, csak erdekelne, hogy miert van. Ha lefrissitem, akkor legkozelebb playrol mar nem frissul, vagy ez lenyegtelen?
-
-
Köszi
Mos kicsit korábban jött, így beelőzte a Google Play frissítést.
A havi frissítések terén már megvan a Microsoft tempó, csak jó lenne ha lehetne tudni, mint ott a "foltozó kedd"-et, hogy minden hónap, második keddjén van... szóval ha itt is lenne egy ilyen nap, nem feltétlen kedd -
-
Amiben az a vicces, hogy írja, hogy biztonsági frissítés:
Vagy az van, hogy lusták átírni a dátumot a maira, vagy az, hogy március 1-ig volt egy listájuk, nem végeztek vele, így mindig bepakolnak valamennyit és az ütemterv szerinti dátum marad. Ez megmagyarázhatná, hogy miért volt olyan sokáig pl a januári ... viszont azért a Google Play nem Android OS bonyolultságú cucc, hogy ennyi, és ilyen mértékű melót igénylő biztonsági rés legyen benne.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OLED TV topic
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest