- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
- SSD kibeszélő
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Fujifilm X
-
PROHARDVER!
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
M@trixfan
addikt
válasz
proci985 #4207 üzenetére
Köszi a tippet! Annyi suit volt aztán, hogy bőven lehetett választani. Itt most kivételesen exo-ban megyek a cipelés és a golyóállóság miatt. Mekkora hangulata van a reaktornak! Komolyan mondom az ilyen játékok miatt érdemes még PC-n játszani!
Direkt nem siettem el a végigjátszást, hogy minden részét kellően kiélvezzem. Wish granter környékét bejártam amennyire tudtam, de semmi extrát nem találtam ott sem ahová felvitt az előtte lévő teleport. Remélem nem hagytam ki semmit ott.
Most kint mászkálok az épületen a teleportok közt. Gauss ott van, de Vintar még mindig a favorit. Bárkit leszedek bárhonnan
Mekkora feeling! Utoljára a Half-Life 1 és a 2 volt ilyen, de főleg az 1. Alig várom, hogy folytathassam. Nagyon durva, hogy pl az Assasins Creed-et már az elején unom...
Új hozzászólás Aktív témák
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Építő/felújító topik
- Fotók, videók mobillal
- Gyúrósok ide!
- Villanyszerelés
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Latitude 9420 27% 14" FHD+ IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Apple MacBook Air M1 Chip Laptop (8/256 GB), Szép Állapotban, Magyar Billentyűzettel, Dobozzal
- Meta Quest 3 Gamer / VR Headset Szép Állapotban Dobozzal
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3507
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest