-
PROHARDVER!
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
VinoRosso
veterán
válasz
Süni 1985 F #3723 üzenetére
bug. Kezd újra egy korábbi mentéstől. Azért van mert felgyorsult a játék valami miatt. Engem egyszer a bárban ért utol egy ilyen, és post volt egy olyan hely ott ahova betettem a kaját, hiába zabáltam mindig enni kellett és végül elfogyott a huszon nem tom hány konzerv meg egy csomó parízer. Közbe meg néztem hogy percenként változik az idő elered az eső aztán eláll hiretelen megin elered...elég érdekes volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Google Pixel topik
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Parfüm topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Battlefield 2042
- Milyen program, ami...?
- Battlefield 6
- Mobilhasználat külföldön
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! "ÚJ" Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest