Hirdetés
-
PROHARDVER!
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
speki1982
tag
válasz
speki1982
üzenetére
Ja, várjál, rosszat mondtam, az egy másik BTR-s feladat volt
. A radaros BTR-s sikerült, valahogy, ki tudtam belőle szállni időben. Semmit sem vesztettél, csak a tudóst meg a katonát kell bekísérni a laborba, ők meg rögtön eltűnnek, amint belépsz utánuk a labba.Limanszkban meg van egy rejtett földalatti laborrendszer, több számzáras, kerek, rakétasilószerű ajtóval. Kijárata is van, de még nem fedeztem fel, a végigjátszásban láttam. Egy srác 66 epizódon keresztül tolta végig a gamet, a feltöltött videók dátuma szerint egy évig játszotta...
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. A radaros BTR-s sikerült, valahogy, ki tudtam belőle szállni időben. Semmit sem vesztettél, csak a tudóst meg a katonát kell bekísérni a laborba, ők meg rögtön eltűnnek, amint belépsz utánuk a labba.
shield